Dodaj do ulubionych

Do Bogusława Rogalskiego

IP: *.ols.vectranet.pl 06.01.09, 11:35
Ja nie zasmiecam niczym panskiej skrzynki na korespondencje wiec
prosiłbym by i pan swoje ulotki reklamujace panska osobę wsadził
sobie w d..ę a nie do mojej skrzynki.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ' Socjalizm tak, wypaczenia nie ! IP: *.centertel.pl 06.01.09, 12:48
      www.brogalski.pl/main.php?fid=210&pg=3&type=full&id_lang=0&liid=7283
      • Gość: As Re: Socjalizm tak, wypaczenia nie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 13:06
        Znam osobiście doktora. To postać rzeczywiście kontrowersyjna w swoich ideałach.
        W latach 80-tych nie bał się głosić poglądów antyradzieckich, nie przyjmował
        jako lekarz członków PZPR, oficjalnie odciął się od doktryny komunistycznej. Z
        owych czasów nie pamiętam, nigdy nie słyszałam, aby bliskie mu były ideały
        NSDAP. Sądzę, ze to wynik jego internowania z czasów komunistycznych, potem
        zwolnienia z pracy, szargania jego nazwiska i braku poszanowania dla jakże
        wówczas "niemodnych" wśród obecnych "działaczy" i tych oburzonych - głoszenia
        ideałów solidarnościowych. Dr Mróz jest nadal lekarzem...leczy ludzi za 6 zł za
        wizytę. Jest świetnym lekarzem i doskonałym diagnostą. Wie co podać i ile, aby
        wyleczyć...za 6 zł za godzinę, bo w przychodni nie znalazł miejsca...w czasie
        stanu wojennego leczony w szpitalu w Węgorzewie. Sądzę, ze ten szpital nie był
        konieczny, ale na jakiś czas wyłączył doktora z życia miasta, pogrążonego w
        stanie wojennym i zaraz po całej tej "szopce" WRON.
        ...To raczej nie poglądy, a protest przeciwko własnym dotychczasowym ideałom, bo
        wszak Pan doktor został w III Rzeczpospolitej też pozbawiony pracy. Powtarzam
        jeszcze raz, nie wierzę w przekonania doktora. Pan Rogalski natomiast, zanim
        poszedł do prokuratora winien zaznajomić się ze stanem zdrowia
        doktora...przyczyny takiego stanu rzeczy i przede wszystkim pomóc człowiekowi,
        świetnemu lekarzowi, który upadł i nikt nie podał mu ręki. NIKT. Czy Pan
        Rogalski należał do młodzieżówki Wszechpolskiej?
        • Gość: , Pierwsze prace zlecone IP: *.centertel.pl 06.01.09, 13:32
          www.dziennik.pl/polityka/article12662/Pijackie_orgie_Wszechpolakow_w_biurze_Giertycha.html
          • Gość: Szok Re: Pierwsze prace zlecone IP: *.um.olsztyn.pl 06.01.09, 13:48
            Pięknie...pięknie.
            • Gość: Olsztyniak Re: Pierwsze prace zlecone IP: *.ols.vectranet.pl 06.01.09, 14:44
              Najmiej mnie obchodzi postac pana Rogalskiego i jego namaszczanie
              lub rozgrzeszanie. Wqrwia mnie wpychanie na siłe ulotek promujacych
              jego osobe.
              Jestem na tyle swiadom ze sam poszukam sobie wiadomosci na temat
              kandydata ktorego chce poprzec.
              Ot i tyle.
              • Gość: olsztyniak Re: Pierwsze prace zlecone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 15:18
                chyba jakies masz problemy emocjonalne, dostaniesz jeszcze od kazdego innego
                kandydata bardzo podobna ulotke, tak wygladaja tutaj kampanie polityczne i
                jezeli chcesz zyc w spoleczenstwie czy to olsztyna czy to panstwa polskiego
                uszanuj to ... Zauwazylem w ogole ze przesiadujesz cale dnie na komputerze
                piszac roznorodne komentarze, moze wyszedlbys z domu sie troche przewietrzyc ?
                boisz sie ludzi czy leczysz kompleksy na internecie ? Zastanow sie nad soba miśku.
                • Gość: Olsztyniak Re: Pierwsze prace zlecone IP: *.ols.vectranet.pl 06.01.09, 20:54
                  do olsztyniaka
                  Moze i mam tam jakies problemy..............hmmm ......jak kazdy
                  myslący człowiek - w przeciwienstwie do Ciebie.
                  Ty widze nie masz zadnych i aprobujesz wszystko co dzieje sie wokoł
                  Ciebie.
                  Tylko ze dzięki takim baranom jak Ty mamy w Olsztynie takie rządy
                  jak widac.
    • Gość: emu Re: Do Bogusława Rogalskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 17:25
      Wszystkie klatki schodowe na UL.Kościuszki zaśmiecone tym Rogalskim , bo
      te cymbały co je wynajął rzucają byle gdzie , najwięcej na śmietniku
      widziałam , no fakt , bo tam ich miejsce!!!!!!!!!!!!!! BOGATY SPONSOR RYDZYK
      Z KASĄ SIĘ NIE LICZY .UKRUCI SIĘ NIE DŁUGO panie Rogalski z Brukseli
      przestanie płynąć KASA , ale na plebani gdzieś na zadupiu może znajdą wolny
      etat dla takiego fachowca.
      • Gość: rogal Re: Do Bogusława Rogalskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 18:11
        przeciez ten Rogalski szans nie ma, niech on sie nie kompromituje...
        • Gość: Zygi Re: Do Bogusława Rogalskiego IP: *.centertel.pl 26.01.09, 09:29
          Takiego prezydenta nam trzeba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka