myszmynia 28.01.09, 13:26 gdzie w Olsztynie?pozdrawiam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pieczewianka Re: sklep dla puszystych IP: *.ols.vectranet.pl 28.01.09, 15:31 Ul. Wilczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: sklep dla puszystych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:32 Kochane koleżanki. O problemie kupienia czegoś ładnego gdy się ma xx nie będę pisała bo to każda z nas ma. Ja gdy chcę się ubrać w z klasą idę na ulicę Kołobrzeską nad księgarnią naukową. Tam od kilkunastu lat szyje taka starsza pani. Ona ma swój zakład i można albo coś gotowego albo zamówić. A że pani sama jest przy kości i jest dobrą krawcową to jestem bardzo zadowolona. Wybór jest na prawdę duży tak ża mam w czym wybierać. Obok niej niedawno powstał też sklep z odzieżą używaną więc dla mnie to jak najbardziej odpowiada. Pozdrawiam wszystkie piękne koleżanki i mówię wam że nie ma brzydkiej kobiety są tylko brzydkie ubrania i słabe kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muff Re: sklep dla puszystych IP: *.gprs.plus.pl 28.01.09, 19:04 w ciagu sklepow na Zeromskiego,wejscie od ryneczku,sklep sie nazywa chyba Maja,baaaardzo duze rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: sklep dla puszystych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 23:05 No to właśnie do tego sklepu szyje ta pani z Kołobrzeskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: sklep dla puszystych IP: *.aster.pl 05.02.09, 01:12 Mozecie mi podpowiedziec co mozna zrobic zeby ludzie nie mysleli,ze sklep jest z uzywana odzieza?jak sie znajduje w poblizu ciucholandow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: sklep dla puszystych IP: *.olsztyn.mm.pl 29.01.09, 06:09 Autireklama Ali?W zakładzie krawieckim nad księgarnią szyły dwie panie,które w 2008r przeszły na emeryturę.Pisanie,że ta starsza pani (obecna krawcowa) szyje tam od kilkunastu lat jest po prostu OKŁAMYWANIEM FORUMOWICZÓW.bardzo brzydko postępuje ALA pisząc takie posty.Wstyd i żenada a swoja drogą łajdactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divina Re: krypciocha ,świństwo!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 29.01.09, 07:54 kobiecina jak może to reklamuje swoją ciucholandię ,drogie Panie idzcie tam i zobaczcie smród, kiła ,mogiła!!!!!!upomniałam kobietę żeby wietrzyła, same oceńcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: krypciocha ,świństwo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 09:13 Jaki ciucholand? To w końcu krawiec czy ciucholand? :) Ktos ma tu niezłą jazde. A jeśli chodzi o krawcową to ona szyje od kilkunastu lat a na Kołobrzeskiej jest od chyba dwóch. Nie zaczęła szyć wtedy kiedy tam sie pojawiła tylko wiele lat wcześniej. Nie jestem jej klientką ale moja babcia i jej koleżanki tak. Więc moim zdaniem szyje dla starszego pokolenia. Grubego i chudego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: krypciocha ,świństwo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 10:14 To jakieś bzdury i pomówienia. Rzeczywiście szyły tam dwie panie które przeszły na emeryturę ale ta główna pani zostala. Ma na imię Janina - więc okłamywanie forumowiczów przez Kaję to po prostu .. Kaju nie wiem kim jesteś ale nie oszukuj forumowiczów i nie jest to żadna autoreklama. Zresztą sądzę że akurat Kaja jest pewnie jakąś konkurencją. A tam jest i zakład krawiecki i odzież używana i dentysta i coś tam jeszcze. Każdy może sprawdzić więc po co te kłamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K&N Re: krypciocha ,świństwo!!!! IP: 85.17.145.* 29.01.09, 10:28 To porażające i przerażające że jeśli ktoś pisze o czymś co lubi albo co mu się podoba to zaraz stado zawistnych nie pozostawia na nim suchej nitki. Jeśli Ali podoba się to co szyje jakaś tam pani Janina to w czym problem. Każdy może iść i sprawdzić czy rzeczywiście ciuchy są ładne a nie wydzierać się w chorobie psychicznej że to kryptoreklama. My Polacy znani jesteśmy z takich zachowań na świecie i przeprowadzając się do Olsztyna miałam nadzieję że mało tu ludzi tego pokroju. Jak widzę nie. Nawet jeśli nie spodoba mi się co szyje pani Janina to i tak uwierzę Ali że jej to się podoba. Lecz mnie to wszystko nie "śmierdzi krypciochą" ale zawiścią konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: krypciocha ,świństwo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 11:57 Najlepsi są ci co jak pada hasło Kołobrzeska niezależnie w jakim konteksćie (czy pisania o warzywach czy krawcu) od razu drą się, że ciucharnia śmierdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
olaidarek otwieram sklep 04.05.09, 15:55 ja i mój narzeczony chcemy otworzyć taki właśnie sklep ale nie tylko dla puszystych również dla osób wysokich. sama noszę rozmiar xl i mam 180 cm wzrostu i już mi trudno kupić coś w rozsądnej cenie... mam również problem z butami. chvcemy otworzyć sklep z elegancką sportową romantyczną i przede wszystkim modną odzieża i bielizną zarówno dla kobiet jak i mężczyzn... również pojawią się modne dodatki jak i obuwie w rozmiarach od 40. chciałabym poznać wasze zdanie czy warto otwierać w Olsztynie taki sklep???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer prośba do puszystych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:41 błagam, nie siadajcie już więcej za mną w samolotach! please!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: prośba do puszystych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:46 A co przechylał się do tyłu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: prośba do puszystych IP: *.ols.vectranet.pl 05.02.09, 19:49 mi to jeden grubas, co też siedział za mną otworzył sobie ten stoliczek z oparcia i jego krawędź wbijała mu się w brzuch... cały lot trzymał na nim żarcie i nie było mowy, abym opuścił swoje oparcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: prośba do puszystych IP: *.ols.vectranet.pl 10.02.09, 22:05 A co boisz się,że spadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sklep dla puszystych IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.09, 23:12 ainne adresy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sklep dla puszystych IP: *.ols.vectranet.pl 06.02.09, 00:32 w domu handlowym manchatan przy wejsciu od ulicy kościuszki . Sklep dla puszystych i ciężarnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sklep dla puszystych IP: *.aster.pl 07.02.09, 14:19 Na wlasnej skorze doswiadczylam problemow z kupieniem czegos ladnego w duzych rozmiarach...w w-wie jest duzo sklepow, ale ceny tez sa ogromne...dlatego 1,5 roku temu zaczelismy handlowac na allegro duzymi rzeczami a 3 miesiace temu otworzylismy sklep w olsztynie.Caly asortyment jest podzielony rozmiarami,zeby latwiej bylo znalezc ubrania w swoim rozmiarze, ale najwazniejsze chyba jest to, ze nie mamy ubran typu "garsonka" tylko ubrania modne w danym sezonie, ktore przywozimy kilka razy w miesiacu.Jesli chodzi o ceny to wydaje mi sie,ze nie sa wygorowane...bo gdzie mozna kupic nowe jeansy w rozmiarze 50 za 49,00 i to znanych zachodnich marek.Zdaje sobie sprawe,ze jest to rodzaj autoreklamy ale wiem, ze klienci, ktorzy raz do nas przyszli wracaja, bo wiedza,ze czesto mamy tylko po jednej sztuce tego co im sie podoba...jesli ktoras z was bedzie w poblizu zajrzyjcie i same sprawdzcie czy nie warto kupic sobie czegos nowego zachodniej marki za niskie pieniadze...bo w butikach ceny tych ubran przekraczaja setki zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: sklep dla puszystych IP: *.ols.vectranet.pl 07.02.09, 14:33 A gdzie jest ten sklep, ja tez jestem rozmiar 50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: sklep dla puszystych IP: *.aster.pl 07.02.09, 15:33 wlasnie...UK OUTLET Żeromskiego 24c -wejscie od zatorzanki.rozmiary mamy do 56-58.teraz 13-14.02 dostarczymy sporo nowych marek, ktorych wczesniej nie mielismy.opinie mile widziane-ten sklep powstal,zebysmy wreszcie mialy sie gdzie modnie ubrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: sklep dla puszystych IP: *.ols.vectranet.pl 10.02.09, 22:09 Na jakiej ulicy znajduje się ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usatysfakcjonowany Re: sklep dla puszystych IP: *.gprs.plus.pl 07.02.09, 16:49 Z tego wątku wynika niedwuznacznie, że problem z zakupem odzieży w "dostatecznych" rozmiarach dotyczy tylko JEDNEJ płci. Ani jeden facet się nie uskarża na takie problemy, mimo że jak czytamy - sklepy dla puszystych są dostępne wyłącznie dla płci aerodynamicznej. Może więc przedefiniujemy pojęcie "Płci Pięknej"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: sklep dla puszystych IP: *.aster.pl 07.02.09, 16:56 a tu sie mylisz...u nas w ciągu jednego dnia schodzą spodnie męskie, które mają po 120 w pasie...i ciągle mamy prośby o takie rozmiary...bo podobno ciężko takie dostać...tylko najwidoczniej panowie nie piszą o tym na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia Re: sklep dla puszystych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.09, 13:11 Tak sobie czytam i myślę, że powinnyście poszukać czegoś na internecie. Wiem, że to nie to samo co przymierzyć jakąś fajną rzecz, ale skoro ich nie ma.... Ja mam swój ukochany sklepik, w którym robię zakupy i mogę go śmiało polecić :-) odziez-damska.otwarte24.pl Odpowiedz Link Zgłoś