Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 21:18 Byłeś tak zainteresowany koszulkami, czy coś sie stało ???????? to wszystko były żarty :) nie przejmuj się i wracaj :) przepraszamy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klakson Re: Klakson , gdzież TY ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:52 Jestem..., a koszulki są? mam czyste skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Klakson , gdzież TY ????? 03.12.03, 01:17 Nie ma, ale kiedys beda...:) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Klakson , gdzież TY ????? 03.12.03, 07:40 Klakson wpisz na wątku "lista obecności" ile i w jakim rozmiarze chcesz koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakson Re: Klakson , gdzież TY ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 17:22 Będe brał nie tylko dla siebie. Gdzie można je zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Klakson , gdzież TY ????? 03.12.03, 21:16 Napisy i grafika zostaną nadrukowane(chyba).Koszulka jest już w końcowej fazie projektowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Klakson , gdzież TY ????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 21:17 Klakson - kamień spadł mi z serca - dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Klakson , gdzież TY ????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 20:46 Klakson, chcemy zamknąć listę koszulek - czy coś w tej sprawie zadecydowałeś ? Zagraj w ciemno - napewno będą ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś