swift.gl 09.12.03, 12:52 Witam serdecznie, czy ktoś wie, czy i jaki oprocz tepsy operator telefonii stacjonarnej dziala w Olsztynie? Pozdrowienia z forum Warszawy, z góry dzieki za info :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swift.gl Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 09.12.03, 15:37 Dzieki i szacuneczek! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 09.12.03, 18:37 netia w Olsztynie???taka dla zwyklych smiertelnikow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 21:58 W Olsztynie nie ma innego lokalnego operatora. Możesz korzystać z połączeń międzymiastowych, zagranicznych i komórkowych przez operatorów międzystrefowych, ale połączenia lokalne przez TPSA. Odpowiedz Link Zgłoś
swift.gl Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 10.12.03, 08:17 Oj, to dalem ciala na warszawskim forum, ale moze niezbyt sprecyzowalem, o co mi chodzi - o innego niz tepsa operatora, realizujacego wszystkie połączenia. Qrde, to jakas zenada, ze w tak duzym miescie nie macie wyboru. Jak widac, monopol skutecznie blokuje konkurencje :-( Pozdroovka z W-wy, milego dnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 10.12.03, 16:01 jak to nie ma netii u nas?!!! znam pare osob ktore chodzily "po ludziach" oferujac zmiane operatora na netie wlasnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 19:05 Może chodziło o operatora międzystrefowego Netia1. Odpowiedz Link Zgłoś