Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński żałuje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 15:22
A ja jestem wyraźnie zdegustowany takim komentarzem prezydenta.
Jakoś nie był łaskaw zauważyć, że wspólnie z bratem bardzo pilnie
pracowali od lat na te podziały. Żadne żale czy utyskiwanie tego
stanu rzeczy nie zmienią, dopóki nie będą chcieli tego zmienić sami
jego bohaterowie i autorzy. A na to nawet samych zapowiedzi nie
można nigdzie dostrzec.

Jedyny wniosek, jaki z tego można wysnuć, to ten, że niska
frekwencja w nadchodzążcych wyborach będzie sprzyjać ekstremistom
typu PiS, Libertas, kanapa Marka Jurka... itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.06.09, 16:44
      O przepraszam, to rudy pierwszy zaczął oficjalnie pogardzać starszymi
      ludzmi,nazwał ich moherami i głosił w kompani wyborczej żeby im pozabierać
      dowody, czyli zabrać prawo wyborcze.Nigdy mu tego nie zapomnę.
      • Gość: kuba Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.06.09, 16:47
        A ostatnio nazwał stoczniowców zadymiarzami, czytaj warchołami.
        • Gość: mama_dwójki Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 16:57
          "A ostatnio nazwał stoczniowców zadymiarzami, czytaj warchołami".To są wyrazu o
          konkretnym znaczeniu, zerknij do słownika, zobaczysz, że "rudy", jak raczyłeś
          nazwać premiera ma łeb na karku, wiedział co mówi i do kogo. W tej sprawie murem
          stoję za Tuskiem. Związkowcy to pasożyty z kolosalnymi pieniędzmi, to
          zadymiarze, chamy, warchoły, wandale itd.
          • Gość: kuba Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.06.09, 17:05
            Jesteś chyba bardzo młodą mamą, dziecinko.Współczuję rozczarowania, które ani
            chybił niezadługo ci grozi.
            • Gość: mama_dwójki Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 17:09
              Ja współczuję tego stanu ducha, w którym tkwisz. Niby w czym mam się
              rozczarować? Może związkowcy zaczną być kulturalni i zaczną uczciwie pracować
              zamiast na etatach związkowych zamiast okradać nas z publicznych pieniędzy? Oj,
              marzę o tym, żeby ta sytuacja mnie rozczarowała!
              • Gość: kuba Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.06.09, 17:30
                Nasłuchałaś się dziecko wiadomości w tvn i naczytałaś Gazety wyborczej, łorganów
                rządzącej PO.Tam ci nakładli do główki, że na Warszawkę najechały hordy
                związkowców-zadymiarzy utrzymywanych z pieniędzy biednych podatników.Zupełnie
                jakbym w czasach komuny słuchał czytelników Trybuny ludu i widzów dziennika
                telewizyjnego.Trzeba trochę myśleć samemu dziecko a nie powtarzać za rządową
                propagandą.
                • Gość: mama_dwójki Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 18:21
                  Zmień dilera albo dragi. Wciskasz kit, że wiesz co czytam, komu wierzę, kogo
                  popieram. Guzik wiesz, czyli to samo co koleś z wyższej półki.
                  • Gość: kuba Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.06.09, 20:46
                    Skończyłaś ? to spuść wodę.Jesteś taką samą mamą, jak ja królową angielską.
                    • Gość: mama_dwójki kubusiu....czasami IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 22:00
                      lepiej nic nie mówić i sprawiać tylko wrażenie głupca, niż odezwać się, by
                      rozwiać wszelkie złudzenia.Po cholerę Ci to było?:)
                      • Gość: polecam........... Re: kubusiu....czasami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 16:29
                        proca.pl/pokaz/1776/czy_jestes_za_odwolaniem_prezydenta_kaczynskiego
      • Gość: mama_dwójki o przepraszam! sp.i.e.prz.aj dziadu było pierwsze IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 16:55
    • Gość: mama_dwójki ja njestem zdegustowana prezydentem od dawna..../n IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 16:46
      • Gość: z_forum Re: ja njestem zdegustowana prezydentem od dawna. IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 18:32
        "Polsce potrzebna jest koncepcja kontroli państwowej, która obejmuje wszystkie
        dziedziny życia publicznego, nie pozostawiając sfer niczyich" - Jarosław Kaczyński.

"Wszystko w Państwie, nic poza Państwem, nic przeciw Państwu" - Benito Mussolini.
        • Gość: 88 Re: ja njestem zdegustowana prezydentem od dawna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 18:44
          orest.wrzuta.pl/obraz/1eM0kiw6NE1/kaczynski
    • Gość: ojciec Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 19:32
      Ten żałosny czlowieczek, zapiekły w swych kompleksach i nienawiści, bez
      jakiejkolwiek zdolności działania politycznego na nieszczęscie jest naszym
      prezydentem. To wielka nasza, Polaków, pomyłka. Za pomyłki trzeba płacić. A
      niebawem koniec kadencji
      • yadol Re: Lech Kaczyński żałuje 04.06.09, 21:28
        ojciec masz rację, własnie chciałem to napisac

kuba mongole nie obrażaj kobiet, broniąc tego żałosnego nienawistnika
      • Gość: * Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 21:57
        The Guardian wypowiada się w podobnym tonie:
        "Paranoia towards the outside world, ingrained prejudice and
        discrimination towards homosexuals, fundamentalist Roman
        Catholicism, climate change denial and hostility towards Germany are
        some of the views espoused by the Kaczy´nskis' party, which is out
        of sync with a dynamic, modernising Poland where 80% of people like
        the EU."
        www.guardian.co.uk/politics/2009/jun/02/david-cameron-alliance-polish-nationalists

Z kolei Frankfurter Allgemeine Zeitung pisze:
        "Narodowo-konserwatywni bracia Kaczyńscy próbowali w latach 2005-
        2007 przeobrazić demokratyczną republikę w klerykalno-narodowy
        system prezydencki z antyniemieckim podłożem, wydawało się, że próba
        nadania "karolińskiej" Europie wymiaru wschodniego skończyła się
        fiaskiem".
        www.tvn24.pl/0,1603624,0,1,na-swiecie-o-20_leciu-polska-placi-za-niekompletne-reformy,wiadomosc.html
        • Gość: mama_dwójki Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 22:01
          Najwięcej kłopotów światu przynoszą ci, którzy za wszelką cenę chcą dużo
          znaczyć. Tak jest z braćmi K.
          • yadol Re: Lech Kaczyński żałuje 04.06.09, 22:10
            jak to mówi mój mądry kolega: nawet jeżeli jeden kaczor stanie na
            drugim to nie będą równi Marszałkowi Piłsudskiemu
            • Gość: z_forum Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 22:20
              >>> Teraz czas, by zapytać przed wyborami Kaczynskiego, by sprawdził stopień
              wykorzystania funduszy unijnych w jedynym rządzonym przez PiS województwie -
              podkarpackim. I zapytali o to np. poseł Gęsicką. Albo żeby skonfrontowali
              prezesa Kaczyńskiego zarzucającego rządowi hipokryzję w polityce wobec wsi z
              programem brytyjskich konserwatystów, którzy mają z PiSem tworzyć frakcję w PE,
              a są za likwidacją wspólnej polityki rolnej UE, czyli dopłat dla rolników. Na
              miejscu premiera Tuska zażądałbym wystąpienia PiS z tej frakcji, jeśli PiS jest
              faktycznie lojalny wobec Polski.
              • Gość: reszelanka Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 06:14
                wszyscy politycy są tacy sami, po prostu w swoich kłamstwach
                odwołują się do innego elektoratu
      • Gość: drake Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 19:30
        jajakobyly.bloog.pl/d,22,id,4704261,m,czerwca,r,2009,title,JAK-SIE-SKURDUPLA-NAJWYZSZY-URZAD-RP,index.html
    • Gość: ożeż kaczynski pijany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:18
      www.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo&NR=1
      • Gość: * Re: kaczynski pijany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:35
        Jeżeli na trzeźwo dzieli z Tuskiem Polskę na dwa wściekle wrogie
        osbie obozy, to o konsekwencjach wynikających z innych stanów wolę
        nie myśleć :(
        • Gość: !!! I po pijaku groźny IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.09, 17:05
          "Polsce potrzebna jest koncepcja kontroli państwowej, która obejmuje wszystkie
          dziedziny życia publicznego, nie pozostawiając sfer niczyich" - Jarosław Kaczyński.

"Wszystko w Państwie, nic poza Państwem, nic przeciw Państwu" - Benito Mussolini.

• Gość: 13 Lech Kaczyński żałuje???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:29

" Lech Kaczyński żałuje" - czyżby Kaczor zreflektował się, że źle robi i zaczął
            przepraszać naród. Niepodobne mi to do Kaczych zakapiorów.
            • Gość: * Re: Tata cytata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 18:16
              "sam wśród najwyższych organów" - Lech Kaczyński, Gdańsk, 04.06.2009.
      • Gość: . Re: kaczynski pijany? IP: *.uwm.edu.pl 08.06.09, 07:54

www.youtube.com/watch?v=JpAcO5MTFow&feature=related
    • Gość: ruge Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 13:00

czas kaczorów się skończył, naród ma katza
    • Gość: fotek Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:38
      www.pardon.pl/zdjecie/3/1428246/117874
      • Gość: * Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 13:42
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,97045014,,Juz_wiadomo_kim_jest_Lech_Kaczynski_.html?v=2
        • Gość: ożez Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:17

motzno powiedziane
    • Gość: WP Re: Lech Kaczyński żałuje IP: 85.17.145.* 09.09.09, 00:14

W niektórych krajach istnieją szaleńcy i zboczeńcy na szczytach
      władzy. Po czym ich rozpoznać? No właśnie - na ten temat prponuję
      dyskusję.
    • Gość: YA Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 04:26
      NAGMINNIE SŁYSZY SIĘ NARZEKANIA, ŻE JEST ŹLE, ŻE DZIEJE SIĘ W NASZYM
      PIĘKNYM KRAJU ŹLE. MYŚLĘ, ŻE DOBRZE NIE JEST, ALE TEŻ JESZCZE
      NIENAJGORZEJ. BEZROBOCIE, UBÓSTWO, A Z DRUGIEJ STRONY ŁAPÓWKARSTWO,
      KORUBCJA, KOLEŻEŃSKIE UKŁADY NAJWYŻSZYCH POLITYKÓW JAK PREZYDENT,
      CZY PREMIER. CZY KTOŚ TAK NA PRAWDĘ DBA O NASZ INTERES, O INTERES
      KLASY NAJUBOŻSZEJ I ŚREDNIEJ? CZY SĄ SZANSE NA GODNE I SPOKOJNE
      ŻYCIE W DOBIE KAPITALIZMU? CZY SZARY CZŁOWIEK ZAWSZE BĘDEZIE
      NAJBARDZIEJ POKRZYWDZONY? DLACZEGO JEST JAK JEST?
      • Gość: fansld Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.09, 08:00
        Zawsze mnie to zastanawia gdzie tu ludzie widza kapitalizm czyli wolny rynek.
        Mamy przymus panstwowych ubezpieczen, "darmowa" sluzbe zdrowia i oswiate za
        nasze pieniadze, niesamowicie wysokie podatki a przede wszystkim kilometry
        przepisow i koncesji regulujacych w zasadzie kazdy aspekt gospodarki. Wiec ja
        sie pytam gdzie tu jest wolny rynek w tym "opiekunczym" panstwie? Gdize tu
        jestwolny rynek?? Wolna konkurencja?
        Jak mozna np. ma PiS mowic prawica jak to typowa bolszewia (podobnie jak Po czy
        SLD) ktorej glownym mottem jest haslo - placcie podatki a my sie Wami zaoopiekujemy.
        • Gość: * Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 14:14
          Prawda.
    • Gość: an Re: Lech Kaczyński żałuje IP: 67.159.45.* 20.10.09, 23:23
      swkatowice.mojeforum.net/temat-vt7965.html?postdays=0&postorder=asc&start=0
      • Gość: chyba nie Re: Lech Kaczyński żałuje IP: *.centertel.pl 13.02.10, 17:41
        procesy kiblowe?
        wirtualnapolonia.com/2010/02/13/melduje-wykonanie-zadania/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka