supertw 18.06.09, 17:43 Wczoraj znaleźliśmy prawdziwego koźlarza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: Jesień ? 18.06.09, 20:45 supertw napisała: Wczoraj znaleźliśmy prawdziwego koźlarza... Znalezlismy ??????????????????????????????????????????????? Konia kuja, zaba noge podstawia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
supertw Re: Jesień ? 18.06.09, 21:20 O,żeż ty ! To ja napisałam.Przepraszam,ale nie wylogowałam gwiazdy tego forum i wygląda to na komentarz waszego ulubionego bpkw. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesień ? 18.06.09, 21:21 A jak wygląda fałszywy koźlarz ? Gratulacje za autentyk ;)))) To ci nowina na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
supertw Re: Jesień ? 18.06.09, 21:32 Ponieważ jest wiosna , uznałam że należy napisać "prawdziwy".Koźlarze występują w lasach we wrześniu i później. Chyba to wiesz sympatyczna Zosiu? I nie pisz więcej,że nie jesteś lubiana.Ja Cię lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesień ? 18.06.09, 21:38 No popatrz się , to mamy tu do czynienia z fachowym grzybiarzem. Super grzybiarzem. A ja lubię strasznie lubię, opowieści z lasu i gawędy myśliwych. No to dość tych superlatyw, życie dalej biegnie i trzymam kciuki za pomyslność Pani Ireny i małzonka. Slicznie dziękuje za pomoc Mam zgadywać kim jesteś ? Mam dobre 'OKO' ? Odpowiedz Link Zgłoś
supertw Re: Jesień ? 18.06.09, 21:50 Ritka, to ja! Też żona, ale bpkw. Oj,oj, powinnaś się domyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jesień ? 18.06.09, 21:52 Domyśliłam się od razu, dlatego napisałam 'OKO'. :) Dobrze, że jesteś w dobrej formie. Odpowiedz Link Zgłoś