Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 20:55
    ostatnio bardzo popularne (modne?) stały się buciki- kozaczk1,
    marszczone, "wciągane" na nogę (najczęściej bez zadnych suwaków, które nosi
    się na spodnie ( nie przylegaja do nogi, w srodek wkłada się spodnie)
    ehhh
    nie potrafie tego zbyt obrazowo opisać :/
    niestety nie posiadam tez umiejętnosci wklejania linków
    na pewno jednak orientujecie sie o co chodzi ...
    co sadzicie o tego typu butkach na zime?
    Obserwuj wątek
      • blinski Re: Buciki 28.11.04, 21:58
        jesli sa to lekkie marszczenia, tuz nad kostka z tylu czy wzdluz srodstopia, to
        dla mnie ok i podoba mi sie. nie lubie tylko szerokich, grubych marszczen
        troche a la lata '80, wygladajacych jakby ktos mial wlasnie zamier sciagnac but
        ale sie rozmyslil i tak zostawil:)
        a linki robi sie metoda kopiuj-wklej, chyba prosciej sie nie da;)
        • Gość: JaJula Re: Buciki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 22:03
          dzięki .... wydawało mi się,że to skomplikowana "operacja":)
          • Gość: Jula Re: Buciki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 22:12
            nie moge odnaleźć opisywanego fasonu
            ale w zamian dolaczam zdjęcie innych bucikow> ciekawi mnie co na ich temat
            napiszecie .... (załóżmy,że są w pełnej gamie kolorów ..)
            :)
            serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2327360.html?x=12
            • zettrzy Re: Buciki 28.11.04, 22:20
              zaspakajam twoja ciekawosc: buty jak buty, wygladaja bardzo praktycznie i
              rozsadnie od wielu lat takie obuwie dominuje wsrod mlodziezy i nikt nie robi z
              tego afery
              nie dzialaja mi jakos na wyobraznie, ale jakbym szukala butow "do chodzenia", to
              owszem, bylyby chyba wygodne i daloby sie je nosic przez pare godzin dlugiego
              dreptania
              • Gość: Jula :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 22:21
                a gdybym chciała buty "nie do chodzenia" :P
                kobiety....
                • kochanica.francuza Re: :) 28.11.04, 22:48
                  Gość portalu: Jula napisał(a):

> a gdybym chciała buty "nie do chodzenia" :P
                  > kobiety....
                  a do czego,do leżenia?:-P
                  a kto mnie będzie na rękach nosił?
                  mam z 7-kilowymi zakupami na szpilach lecieć?

a buty mi się nie podobają,niezaleznie od koloru
                  • Gość: jula Re: :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 22:50
                    to był oczywiscie żart do postu powyżej, gdzie autorka zaznacza,ze sa to buty
                    dobre do chodzenia:)
                    • kochanica.francuza Re: :) 28.11.04, 22:51
                      Gość portalu: jula napisał(a):

> to był oczywiscie żart do postu powyżej, gdzie autorka zaznacza,ze sa to buty
                      > dobre do chodzenia:)
                      okrzyk "kobiety" odebrałam jako nawołujący do kobiecości;-))))
                      • zettrzy Re: :) 28.11.04, 22:55
                        no nie dziewczyny ... buty sa chyba glownie do chodzenia, no moze sa wyjatki
                        kiedy ktos lubi stac ... albo siedziec ... albo tego ...
                        • Gość: jula "albo tego" :)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 23:00
                          ... albo tego ...
                          :))
                          ale mnie rozbawiłaś :)
                          **
                          ja mam jedna pare butow, ktora się nadaje tylko do "albo tego" i do leżenia w
                          szafie ( oczywiście buty leżą w szafie, a nie ja w nich :) hahahahha
                          grunt to dobry nastroj na wieczor:)
                          • zettrzy Re: "albo tego" :)) 28.11.04, 23:04
                            ooop...
                            to juz nie bede wtykac nosa, jak to "tego" ... znaczy, te szpilki musza byc
                            niebotyczne ... i cieniutenienkie ...
                            przyjemnej zabawy
                            • Gość: jula . IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 23:12
                              te butki to fajna historia:)
                              niesamowita okazj, ktora mi się przytrafiła :)
                              kupilam je w promodzie za 9zl!!!!! sylwestrowe, po prostu śliczne z cyrkoniami,
                              na szpileczce , jedne jedyne , ktore pozostaly (dzieki malemu rozmiarowi35)
                              ale niestety cyrkonie wzynaja się w stope i ... chodzic się nie da

ale warto "polowac" na takie cacka, tym bardziej,że czesniej widziałam je w
                              gazetowej sesji i tam byla cena .. ich wyysoka cena :)

• zettrzy Re: . 28.11.04, 23:27
                                aah, to to ci sie widzi w snach ... cyrkonie i super szpile. No coz, buty z
                                linka sa wprost przeciwne.
                                Butki jakie opisujesz to typowa "suknia na bal kapitanski" - kazda kobieta musi
                                miec chociaz jedna. Kupujac wiesz ze nigdy tego i tak nie wlozysz, bo nie masz
                                balu kapitanskiego w planach na zycie, ale tak jakos lapie za podswiadomosc - a
                                noz a widelec? Kto wie moze sie akurat trafi bal kapitanski i nie bedziesz miala
                                kiecki a ta tutaj bylaby jak znalazl ... I do tego za 9zl - chyba nawet
                                hamburger kosztuje wiecej.
                                a ze sie w nich chodzic nie da ... da sie pieknie wygladac, a o to w koncu chyba
                                chodzi ...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka