Dodaj do ulubionych

samotni w Olsztynie

• Gość: gg Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.02.10, 21:39
      gdzie gdzie?
    • Gość: mira Re: samotni w Olsztynie IP: 94.254.186.* 08.03.10, 09:47

co pięć minut wypatruję z okna, czy nie idzie jakiś brunecik z
      bukietem kwiatów
    • Gość: opuszczona Re: samotni w Olsztynie IP: *.malaka.net 20.03.10, 00:20

...samotność...pustka....właśnie teraz, gdy topnieją śniegi i idzie
      wiosna...kogoś mi tak bardzo brak...żaden koc nie ogrzeje tak
      cudownie, jak może zrobić to mężczyzna u boku...
      • Gość: Mira Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 06:52

Nieodwzajemniona miłość jest zawsze najsilniejsza, ale najłatwiej ją zabić.

• Gość: Mira Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 05:21
          Czy życie w pojedynkę to bezpieczny azyl? Nie boli, jest wygodne, nie myślę, że on być może kiedyś zniknie z pamięci... Ogólnie całkiem nieźle, więc dlaczego we śnie czuję inaczej? Myśli to jedno, a uczucia to coś zupełnie innego...
    • Gość: weer Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.03.10, 15:05
      w Olsztynie dziewczyny mają problem z facetami, a raczej z ich brakiem.
      wśród wszystkich moich znajomych jest 2 chłopów singli po 30-tce (są z wyboru i
      nie chcą związków - wiem, bo ze swoją siostrą chciałem jednego i drugiego
      spiknąć...), natomiast znajomych samotnych dziewczyn znam chyba z 10... i wcale
      nie mają problemów mieszkaniowych, jak ktoś wcześniej sugerował - większość ma
      własne "M".
      • faris1 Re: samotni w Olsztynie 28.03.10, 19:27
        Jestem singielką z wyboru, bo chcę kochać i być kochana w pełni tego słowa
        znaczeniu. Wydaje się, że to tak niewiele, a jednak mam wrażenie że to chyba
        nimożliwe. Wszyscy wokoł sie dziwią dlaczego jestem sama, bo niby fajna
        dziewczyna ze mnie, a ja po prostu potrzebuję głębokiego uczucia jak tlenu, mam
        wrażenie że mam go coraz mniej do życia

• Gość: helena Re: samotni w Olsztynie IP: 94.254.193.* 03.04.10, 00:13

czy są jeszcze wsród was osoby, które marzą o rodzinie, dzieciach
      itd... a nie wysraczy im po prostu związek partnerski, jak
      myślicie??? czy w dzisiejszych czasach istytucja małżeństwa ma
      jeszcze sens???
      • Gość: weer Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.04.10, 18:24
        wszystko zależy od osób, z których składa się małżeństwo
        • indiela Re: samotni w Olsztynie 15.05.10, 07:55
          A może zorganizujemy spotkanie samotnych...
          • Gość: AniaBania Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 09:09
            Czemu nie:) ja tam bym sobie chętnie poszła na takie spotkanie..chociaż obawiam się że i tak przyszedłby tłum samotnych babeczek a facetów jak na lekarstwo...
          • Gość: singielka Szybka Randka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.06.10, 21:41
            Koleżanka mi powiedziła, że Szybką Rankę w kameralnej atmosferze organizują w
            tym miejscu za tydzień - adres strony www.akademiakompas.pl
            • Gość: pat Re: Szybka Randka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:56
              już była w zeszłym roku szybka randka w Olszynie - jedyny problem, to taki, że
              na 10 kobiet przypadał 1 facet...
              • Gość: JK Re: Szybka Randka IP: 195.43.48.* 24.06.10, 16:36
                Pisze z pytaniem dotyczacym pewnego pomyslu, jestem obecnie za
                granica, stad nie mam mozliwosci uzywac polskich znakow za co z gory
                przepraszam.

Od jakiegos czasu razem z zona zastanawiamy sie nad zorganizowaniem
                weekendow dla samotnych w pensjonacie na wsi. Zona jest po
                psychologii, a ja jestem trenerem (firmy finansowe) oraz
                organizatorem turystycznym. Myslimy o przygotowaniu roznych zadan,
                tam gdzie mezczyzni mogliby sie wykazac, pomoc kobietom, a zarazem
                wspolnie osignac dany cel.

Bylyby tez dlugie rozmowy przy ognisku, wycieczki,zajecia w ktorych
                mozna lepiej poznac druga osobe. Taki aktywny weekend, od piatku
                popoludnia do niedzieli popoludnia. Maksymalnie mogloby byc 12 - 14
                osob, oczywiscie po rowno obu plci, osoby w podobnym wieku (30-40,
                40-50 lat).

Odleglosc od Olsztyna to ok. 120km (Mazury), szacunkowy koszt to
                250zl/os ze sniadaniem i obiadokolacja. Dojazd wlasny przynajmniej
                do Gizycka czy Wegorzewa.

Jestem ciekawy, czy to w ogole mogloby wypalic. Na pewno bedzie
                potrzebna wspolpraca z biurami dla samotnych, gdyz bez nich byloby
                trudno. Wiem, ze to byloby bardzo ciekawe dla uczestnikow a i my
                sami spelnialibysmy sie w tym.
                • maciejka42 Re: Szybka Randka 26.10.13, 09:34
                  Witam:)
                  Dajcie znać, jak coś wyjdzie. majxy@o2.pl
                  Dzięki i pozdrawiam
      • Gość: Brzydula Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 21:27

Umrę w samotności. Nawet nie dowiem się, czym jest intymność, regularne wspołzycie, zaangażowanie, bycie kochanym. O wszystkim dowiem się z książek.
        • Gość: samotny Re: samotni w Olsztynie IP: *.play-internet.pl 02.12.11, 06:02

za fajnie mi się żyje na skok, za źle mi się żyje, żeby stawiać temu czoło -
          zdechnę w samotności, a wszyscy będą się ze mnie śmiać
    • Gość: samotny Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 12:15

pobudka o 10 bez zbędnych słów typu "hej kochanie, wyspałaś się?",
      puszczony bez najmniejszego skrępowania poranny bąk, zero decyzji
      typu "tak, ubierz dzisiaj to bolerko bo popołudniu może być chłodno"
      lub "jasne, że możemy dzisiaj odwiedzić twoją siostrę i jej męża",
      mogę robić co chcę i nie muszę się tłumaczyć, dlaczego 2h po pobudce
      nie umyłem jeszcze zębów, bez zbędnego udawania, że mnie interesuje
      najnowsza edycja tańca z gwiazdami i czy majka w końcu znajdzie
      swoją prawdziwą miłość
      • Gość: warmiak Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.05.10, 23:28
        toć można być w związku i robić dokładnie,jak piszesz... ja tak mam.
    • Gość: wdr Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 12:25

problems.prv.pl/
      • Gość: Meg34 Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.10.10, 22:07
        A ja zauważyłam jedną rzecz. Faceci boją się inteligentnych kobiet, które same dobrze sobie radzą, pracują itd. Jestem po rozwodzie i mam dzieci. Chciałabym poznać faceta, który ma swoje życie pracę......
        • mariusz2010 Re: samotni w Olsztynie 04.07.11, 17:48
          Ja zauważyłem, że faceci boją się tych inteligentnych kobiet, które są pazerne na pieniądze.
          A w ogóle, dobrze się dobrać, jest trudniejsze od wygrania szóstki w Lotto. Samotność bywa paskudna, ale źle dobrany "związek" jeszcze gorszy.
    • Gość: YA Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 06:08

JEśLI MASZ SWóJ CEL TO DLACZEGO JESTEś SAMOTNA JA NIE MAM NICZEGO PRAWIE I JAKś Z TYM MUSZE żYCI A TOBIE DO SZCZęśCIA WIENCEJ NIE POYRZEBA TAK JA TO STWIERDZAM

• Gość: Lidka Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 00:36
        Załamałam się. Wszyscy samotni ale każdy osobno. Co się porobiło, że pomimo samotności ludzie nie potrafią znaleźć sobie kogoś bliskiego. Myślałam, że tylko ja mam ten problem
        • Gość: samozwaniec Co czwarty olsztyniak jest samotny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.10, 11:40
          A w Londynie co trzeci.Tu jest problem,bo w Olsztynie nie ma lokali dla samotnych,gdzie mogliby przyjsc i zawrzec znajomosc z kims innym,tez samotnym.Az dziwne,ze jeszcze nikt na to nie wpadl.Serwisy randkowe sa raczej zalosne,bo i kosztuja i nic nie daja.Za duzo ludzi chce po prostu zlapac frajera lub frajerke:powtarzaja sie zadania"koniecznie zmotoryzowany",z wlasnym domem,czyli kasa,glownie kasa.Gdzie to chec spotkania sie raz lub dwa w tygodniu,pogadania,wypadku gdzies na tance lub inna impreze,a nawet pojscia do lozka,bo i to kazdemu jest potrzebne.Znajdzmy sobie sami jakis lokalik.Zmobilizujmy sie.I tam bedziemy mogli sie spotykac,bawic,poznawac...
          • Gość: monia Re: Co czwarty olsztyniak jest samotny... IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 21:50
            Samozwańcze, jest impreza - www.facebook.com/event.php?eid=127098890695850

staram się pozapraszać wszystkich, bo myślę że będzie super!!! :D
      • Gość: LS Re: samotni w Olsztynie IP: *.webair.com 16.02.11, 15:50

Solitude is the best nurse of widom.
    • Gość: Marek Re: samotni w Olsztynie IP: *.privatedns.com 04.02.11, 13:33
      Jeśli ktoś chce znaleźć sobie porządną dziewczynę, to niech szuka wśród dziewczyn ze wsi. Tam są jeszcze porządne. Znam to z autopsji.
    • Gość: monia Re: samotni w Olsztynie IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 21:34
      Nareszcie impreza dla nas singli!

www.facebook.com/event.php?eid=127098890695850

ja już zadzwoniłam i zaklepałam miejsce z koleżanką :D mam nadzieję, że będzie kogo podrywać!!! Te wieczorki samotnych serc to trochę lipa bo średnia wieku jest dość spora, a ja nie mam jeszcze 30 -stki. Noo... prawie :P
    • Gość: Dagmara Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 15:35

Jestem trochę romantyczna i lubiąca dobre kino. Mam zainteresowania ogólno kulturalne i turystyczne (zwiedzanie). Nie toleruję kłamstwa i obłudy oraz nikotynizmu. Życie nie zawsze od razu otwiera szansę, ale płomień nadziei płonie.
      • Gość: adam Re: samotni w Olsztynie IP: *.play-internet.pl 11.09.11, 17:44
        witam poznam kobietę z olsztyna do 35 lat mój num 513324787
        • Gość: sylwia Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 02:33

jestem od siebie jeszcze tak daleko
    • Gość: mały Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 14.06.11, 02:56
      Witam. Pewnie że są. Nawet po czterdziestce :-))) 662368999
    • Gość: 37 Re: samotni w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.11, 15:07
      A latka lecą...:((((
    • Gość: marta Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 16:42

mąż o jednym oku, byle w tym roku
    • Gość: Adam Re: samotni w Olsztynie IP: *.1and1.pl 04.07.11, 15:45

Are you lonesome tonight?
      www.youtube.com/watch?v=HnQY_uqfYlw
    • Gość: Kaśka Re: samotni w Olsztynie IP: 67.159.44.* 02.09.11, 19:18
      Większości z Was wydaje się, że ktoś samotny to ten, który nie ma partnera.
      W moim przypadku jest całkiem inaczej. Jestem w związku 3 lata i na dzień dzisiejszy nigdy nie czułam się bardziej samotnie.
      Widzimy się co drugi dzień, w sumie to co drugą noc. Dnie spędzam w domu przy komputerze, bo przy komputerze pracuje. Jednym okiem patrze na ekran komputera, drugim na ekran telewizora. Nie ma się do kogo odezwać. Ojciec już z nami nie mieszka. Z mamą i młodszą siostrą już mi się nawet nie chce prowadzić dyskusji.
      Teraz wiem tylko tyle, iż mój partner oddał się upojeniu alkoholowemu i nie odzywa się już dobre kilka godzin.
      Rozumiem piwo z kolegami, ale mnie nigdy nigdzie nie chce ze sobą wziąć, oglądamy tylko tv.
      Może to ja mam coś z psychiką i wymyślam, ale z tym wszystkim czuje się tak samotnie jak nigdy w życiu się nie czułam.
    • Gość: K. Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.09.11, 22:41
      Siedzę sam , jak kołek. Rachunki popłaciłem, teraz przy którymś tam piwie czytam jakieś bzdety... Niedługo kładę się spać, sam, jak zwykle...
      • Gość: iza Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 23:04
        tak mi jakos dzisiaj smutno...... ale się będę uśmiechać, może uda mi się zamaskować, zasłonić, schować jak za parawanem.......
        może trochę pomarudzę, ale nikt nie musi tego czytać, jeśli nie chce..... a może mi trochę lżej będzie na duszy.....

chyba mam chandrę....
        • Gość: Mari Re: samotni w Olsztynie IP: *.play-internet.pl 11.09.11, 18:57
          Przyłączam się do Was, samotność dobija ;-(
          • Gość: obserwatorka Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.10.11, 11:22
            Taaa... niby tacy samotni, tęsknym wzrokiem przez okno wyglądający, ach, żeby tak ktoś do mnie zagadał, gdzieś zaprosił. A u co drugiej osoby, która tu się żali na samotność pewnie nieraz było tak, że jak was gdzieś zapraszano, proponowano jakieś wyjście to wy za każdym razem kręciliście nosem i odmawialiście. Bo proponujący wam wyjście nie wyglądali jak modelki i modele i może nie zarabiali milionów więc skreślaliście człowieka bo to "byle kto" i wracaliście przed komputer, żeby smęcić jak to wam źle i że nie ma już porządnych i normalnych. Wam jest o wiele bezpieczniej siedzieć przed kompem i się żalić na cały świat, niż odpowiedzieć "tak" komuś kto was po koleżeńsku zaprasza do kina. A jeśli wśród was są tacy którzy wychodzą z założenia, że druga osoba ma zachowywać się i skakać tak jak wam się marzy, wpasowywać w wasz wolny czas, i ogólnie ma być tak jak wy chcecie, bo jak nie to goń się, to ja wam życzę długiej i dotkliwej samotności :)
            • cornelius-ltd Poznam atrakcyjna 50-ciolatke na spacery 03.10.11, 11:41
              i nie tylko.
              Moze byc inteligentna.
              Nie powinna byc absolutnie brzydka.
              Raczej zgrabna,z ladnymi nogami.
              Romantyczna,choc tez czasami blisko ziemi...
              Samotna,jak ja,ty,on,oni...
              Juz co trzeci olsztynianin jest singlem.
              Adres masz kobieto w nicku.
              Lub mobile:530 997 973.Gwarantuje poufnosc i pelna kulture.
            • faris1 Re: samotni w Olsztynie 28.11.11, 21:09
              Czy ktoś wie może, czy w Olsztynie, albo w okolicach będzie organizowany Sylwester dla singli? Przekopałam cały internet i nic nie znalazłam. W innych miastach (Warszawa, Poznań, Kraków, Kołobrzeg) jest mnóstwo fajnych ofert a u nas jak zawsze nic nie ma. Czy w Olsztynie nie ma singli?

• Gość: janik28 Re: samotni w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.11, 21:30
                Ja tez szukalem i nic nie znalazlem.jest chyba z tym problem.pozostaje tylko spedzic go w domu.
              • Gość: janik28 Re: samotni w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.11, 21:37
                mam prosbe faris1, jezeli czegos sie dowiesz w sprawie sylwestra to daj znac. gg2136616
          • Gość: bernard Re: samotni w Olsztynie IP: 82.102.5.* 14.06.12, 10:04
            mam zerowy skil spoleczny boje sie ludzi od trzech lat praktycznie jestem bezrobotny ostatnia latwa robote co mialem stracilem bo balem sie odezwac do cpuna by opuscil plac budowy.pozatym nie mam kasy by wnajac gdzies pokoj kawalerke a nawet jakbym mial to bym sie nie odwazyl przez rok na studiach wynajmowalem pokoje raz nawet z jakimis lysymi kolesiami co mieli luzno szelki zawisniete na spodniach gdzie musialem z nimi przez jeden miesiac mieszkac
            • Gość: stulejarz Re: samotni w Olsztynie IP: *.altervista.org 11.03.13, 23:24

jestem tak nieśmiały, że kupuję wyłącznie w sklepach samoobsługowych, a jeżeli jakiegoś towaru nie ma w sklepie samoobsługowym, nie kupuję go

ps. w kolejce do kasy, gdy zbliża się moja kolej, leje się ze mnie pot i jestem bliski omdlenia
          • Gość: ara Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 22:21
            tylko bliskość nadaje sens
    • Gość: lwtb Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 17:08

i54.tinypic.com/973ejd.jpg
      klasyczna pozycja i to nie tylko dla samotnych
      • milutki85 Re: samotni w Olsztynie 23.02.12, 00:17
        gdzie nie spojrzę to wszędzie samotni.
        • Gość: teges Re: samotni w Olsztynie IP: 82.102.5.* 09.06.12, 09:08

najbliższy miesiąc poświęce na znalezienie dziewczyny w necie na portalach. po prostu zwykłej dziewczyny, przy której będę udawał, że ją kocham byle z kimś być, byle liznąć życia w normalnym związku, nawet nie będzie musiała być wykuu...ście ładna, po prostu nie ma być brzydka, taki mam opracowany plan
      • Gość: Adam Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 21:48

Piję sam do monitora właśnie wódkę i słucham Drupiego. Przegrałem życie, czy tylko tak mi się wydaje?
        • Gość: krzych Re: samotni w Olsztynie IP: *.centertel.pl 11.07.12, 22:49
          a ja łykam piwo z promocji z lidla po 2,22 jakieś veltins curuba - wydaje mi się, że babski ma smak. to tyle
        • Gość: waldek Re: samotni w Olsztynie IP: *.1and1.pl 19.07.12, 23:57

jestem samotnym melancholikiem i lubię zaprawiać się na smutno finlandią żurawinową, zaraz zaczynam nocne tankowanie
          • Gość: hanka Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.14, 19:42
            samotność na trzeźwo jest nie do zniesienia, zwłaszcza w takim dniu jak wczoraj
            • Gość: bj Re: samotni w Olsztynie IP: *.play-internet.pl 25.12.14, 23:04
              najgorsza jest samotność w święta, a telewizor i koniak nie zastąpią bliskości bliźniego
              • Gość: janusz Re: samotni w Olsztynie IP: *.centertel.pl 14.02.15, 12:57
                a w walentynki to już chyba dno zupełne
    • milutki85 Re: samotni w Olsztynie 23.02.12, 00:19
      Myślę że coś byś wynalazł, a jak nie to zapraszam do serwisu Ogłoszeń matrymonialnych
    • magmil27 Re: samotni w Olsztynie 28.04.12, 20:48
      Widzę, że temat powoli umiera, ale może uda się go reaktywować.

Singli pewnie nie brakuje. Sama dziś będąc na zakupach przed kolejnym samotnym wieczorem widziałam młodą osobę z mojej dzielnicy, która robiła zakupy "typowe dla singla".

Dziwne to, że niby tyle ludzi wokół, a znajomych brak. Znajomi po studiach się rozjechali, a szczerej realacji z osobami z pracy na próżno szukać.

Wszytko można znieść, ale samotność jest chyba najgorsza! Dosyc już mam pustych wieczorów przed komuterem i TV, chodzenia samej na basen, czy siłownie.

• Gość: yoko Re: samotni w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.12, 09:18
        Aerobik, basen, szkoła językowa - aby czas był zajęty. Czasem wyjście z którąś z koleżanek - podobnie samotne, mężatki zapominają o singielkach. W weekendy obiady u mamy i działka z nią przy pogodzie... Co za życie, aż chce się wyć!
        • magmil27 Re: samotni w Olsztynie 30.04.12, 17:53
          To masz szczęście, że jeszcze masz koleżanki singielki. Ja tego szcześci nie mam. Więc o ile "na kawę" można iść, to o weekendowym wyjściu do klubu mogę zapomnieć, bo niby z kim?

Też chodzę na basen, czy do siłowni, by zapełnić czas, ale każdy pusty wieczór to istna porażka. Siedzę tak czasem i zastanawiam się co zrobiłam w życiu nie tak, że jestem w takiej sytuacji.
          • agios_pneumatos Re: samotni w Olsztynie 25.05.12, 22:52
            Nie narzekaj. Można skończyć gorzej. Np. w nieudanym małżeństwie z cyniczną manipulantką, która nie cofnie się przed niczym, np. wykorzystywaniem dziecka do gier ze swoim 'podłym mężem'.
            • Gość: we Re: samotni w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.12, 11:10
              jak to Merlin Monroe powiedziała: "lepiej być nieszczęśliwym samemu, niż we dwójkę"
              • Gość: ara Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 00:40

nic ode mnie nie zależy, nawet ja sama
                • Gość: ara Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 23:11

sporadyczne orgazmy tylko potęgują niemojość mego niejestestwa
            • Gość: Samotna Re: samotni w Olsztynie IP: *.1and1.pl 16.07.12, 09:53

Skazani jesteśmy na samotność. Rodzimy się w samotności i w samotności umieramy. Nikt z nami nie przyjdzie i nikt z nami nie odejdzie.
          • Gość: Helmi Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 12:20
            Odnoszę wrażenie, że kobiety jak już się przyzwyczaja do związku to zapominają jak im było w przeszłości i zaczynają wydziwiać.
            Podobno pamięć ludzka nie jest odtwórcza tylko twórcza ;-)
            Mój synek mnie kiedyś zapytał "... tato a co zrobi ze mną księżniczka..." odpowiedziałem że mu odpowiem jak już podrośnie :-D
            • Gość: informatyk Re: samotni w Olsztynie IP: *.com 04.07.12, 01:57

rzuciłem ją, bo nie byliśmy kompatybilni, a teraz tylko żal i gorzałka
          • Gość: Włodek Re: samotni w Olsztynie IP: *.arenanet.net 23.02.13, 11:02
            Głowa do góry, bo kobiety są jak cień, gonią jak uciekasz i uciekają, jak je gonisz.Idź na imprę bez celu,traktuj to jako spędzenie czasu,wtedy parę imprez w stałym gronie może zaowocować wygrywem.
            • Gość: JW Re: samotni w Olsztynie IP: *.play-internet.pl 19.01.14, 00:25
              Prawda nawet najbardziej bolesna sprawia, że staję się silniejszy, a każde kłamstwo zabija mnie... Chciałbym, aby to kobieta była moim najlepszym przyjacielem, ale jeszcze nie spotkałem szczerej.
      • Gość: zz Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 23:53

obeirzyj żywot briana - każdy niesie swój krzyż, a inni mogą go tylko dodatkowo kopnąć w d
      • Gość: robert Re: samotni w Olsztynie IP: 173.208.197.* 12.07.12, 22:22

mój odszedł z mięśniakiem i kolejny samotny wieczór ciągnie się jak węgorz, dziś już czwarty koniak do lustra
    • Gość: adam Re: samotni w Olsztynie IP: *.ip.netia.com.pl 11.05.12, 16:02
      wierz mi że są:))
      • Gość: Magmil27 Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.06.12, 18:05
        Może i są, ale jacyś pochowani. Trudno rozpoznać, w końcu nikt nie chodzi z napisem "singiel" na czole :)
        • Gość: Jon29 Re: samotni w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 17:53
          Odezwij się jeżeli masz ochotę porozmawiać. Sam chętnie zamieniłbym czasem kilka słów. 40545946
      • Gość: magdalena Re: samotni w Olsztynie IP: *.net 17.02.13, 00:56

zawsze gdzieś czeka ktoś
        • Gość: miśka Re: samotni w Olsztynie IP: *.centertel.pl 18.04.15, 09:35
          całą noc moje serce szukało miejsca, gdzie muzyka wciąż gra aksamitną melodię miłości
    • Gość: Jolanta Re: samotni w Olsztynie IP: 82.102.5.* 06.06.12, 06:04
      Boję się pierwszego razu. Zawstydzenia, ośmieszenia. Dlatego nie dopuszczam do siebie żadnego faceta, przez co jestem cholernie samotna, tylko praca, książki i wibrator. I nie wiem, jak z tego wybrnąć.
      • Gość: Wojtek i Krzysiek Re: samotni w Olsztynie IP: *.ip.netia.com.pl 06.06.12, 09:50
        otwórz się
      • Gość: shadow Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.06.12, 01:03
        nic na siłe przy odpowiednim facecie sama siebie zadziwisz
        • Gość: shadow Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.06.12, 01:39
          ja staram się pogodzić z samotnoscia
          • Gość: w Re: samotni w Olsztynie IP: *.ip.netia.com.pl 24.06.12, 11:19
            jak to pogodzić z samotnością???? jesteś tak zrezygnowana/zrezygnowany czy to walka ze sobą po przeczytaniu książki OSHO? :)
            • Gość: iwona Re: samotni w Olsztynie IP: localhost 26.06.12, 11:46
              nałóg użalania się nad sobą do niczego dobrego nie prowadzi
    • Gość: Norbert Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 11:17

Nie poszedłem dziś do pracy, ale nie dlatego, że mam depresję jak za dawnych czasów, ale bo pada deszcz i kierownik dzwonił, żeby nie przychodzić nawet.
      Co ja mam robić przez cały dzień nękany samotnością?
      Mam drugą grupę.
      • Gość: nika Re: samotni w Olsztynie IP: *.205.88.165.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.07.12, 20:23
        Poczytałam z ciekawości co piszecie i ręce opadają. Z postów wynika, że część z was jest już na skraju alkoholizmu, albo jest tak zdołowana brakiem partnera/rki, że już wybrała sobie dzień w którym ze sobą skończy i drzewo na którym się powiesi. Żeby nie było, nie pisze tego osoba która jest w związku i dogryza. Jestem od jakiegoś czasu solo. Jest trudno ok, ale to ludzie sami sobie na taki stan zapracowali wykorzystując siebie nawzajem, zdradzając na potęgę, oszukując, rozstając z dnia na dzień z powodu jakichś pierdów, albo mając bardzo wygórowane wymagania i oczekiwania co do wyglądu i tego jaki ma być partner/rka. Jest trudno, bo sporo osób jest poranionych i rękoma i nogami zapiera się przed kolejnym związkiem albo w ogóle jakimikolwiek znajomościami. Podejrzewam, że nawet wy, którzy tutaj wypisujecie jak wam smutno, źle i samotnie, w realu wymyślilibyście kilkadziesiąt powodów, żeby się nie odezwać gdy ktoś do was zagada, albo jak najszybciej spławić kogoś kto do was zagada w sklepie, w parku, kinie, gdziekolwiek. No nie wiem ludzie, zamiast pić przed kompem kolejnego sikacza z biedronki za parę zeta zacznijcie wychodzić między ludzi. Stać was na codzienne picie to chyba stać was też na wyjście do kina, ruszcie tyłki sprzed kompów. Codziennie widzę sporo ludzi biegających, z kijkami, na rowerach, spacerujących z psami. Wystarczy tylko chcieć. A przede wszystkim zacznijcie cokolwiek zagadywać do innych, bez napinania się czy coś z tego wyjdzie, bez złego myślenia o innych. No chyba, że waszym celem jest cowieczorne picie do kompa i użalanie się na tym forum jak to wam ciężko i źle?
        • Gość: z Re: samotni w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.12, 10:09
          Jeden z niewielu normalnych postów w tym wątku:)
          • Gość: Kropka31 Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 01.08.12, 21:30
            Jeju a tu jak zawsze depresyjny nastrój. Trzeba zmienić profil tego forum. Może czas zacząć wpisywać tutaj posty, gdy ktoś szuka towarzystwa na wyjazd wakacyjny/ urlop itp, albo ma jakiś pomysł na wyjazd i szuka chętnych. Nie muszą to być od razu randki, po prostu wspólne spędzenie czasu. Podejrzewam, że więcej jest tutaj kobiet, wiec może nawet fajnie by było zorganizować jakieś wyjście na "kawę" na miasto, żeby pogadać tak o wszystkim, żeby tylko nie siedzieć w domu. Opcji jest mnóstwo trzeba tylko chcieć:)

Co Wy na to? Czy są tu jacyś pełni energii i optymizmu Single i Singielki?
        • agios_pneumatos Re: samotni w Olsztynie 08.08.12, 19:39
          Gość portalu: nika napisał(a):

> Poczytałam z ciekawości co piszecie [ciach].

Umówisz się ze mną? :]
          • Gość: nika Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.08.12, 21:59
            :) A potem twoja żona będzie mnie nękać, że rozbijam rodzinę i ojca dzieciom zabieram ;D
            • agios_pneumatos Re: samotni w Olsztynie 22.08.12, 18:09

> :) A potem twoja żona będzie mnie nękać, że rozbijam rodzinę i ojca dzieciom za
              > bieram ;D

Nie zwykłem rzucać takich propozycji nie będąc wolnym... oraz kierować do kobiet takoż stanu samego.
              • Gość: nika Re: samotni w Olsztynie IP: *.146.123.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.08.12, 16:44
                a ile ma pan lat?
                • agios_pneumatos Re: samotni w Olsztynie 30.08.12, 06:03

> a ile ma pan lat?

Uwielbiam te pytania ze strony kobiet. :]

Urzeka mnie też to nagłe przejście z 'ty' na 'pan'. :]
                  • Gość: nika Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.08.12, 10:12
                    Taki stajl ;) Poza tym sam uderzyłeś w bardziej formalny ton w odpowiedzi na pytanie odnośnie żony i dzieci. A co do wieku, jak dla mnie całkiem neutralne pytanie, wszak mogło być o wiele, wiele gorzej... mogłam zapytać o samochód, pracę i mieszkanie ;D
                    • agios_pneumatos Re: samotni w Olsztynie 30.08.12, 22:20

> Taki stajl ;)

Myślałem, że tu wchodzą ludzie powyżej czydziestki :]

> Poza tym sam uderzyłeś w bardziej formalny ton w odpowiedzi na py
                      > tanie odnośnie żony i dzieci.

Czasami czeba ostro. :]

A co do wieku, jak dla mnie całkiem neutralne pyt
                      > anie, wszak mogło być o wiele, wiele gorzej... mogłam zapytać o samochód, pracę
                      > i mieszkanie ;D

No już wiesz mniej więcej ile mam lat (nie lubię zostawiać kobiet bez odpowiedzi ;)

Tak na poważnie... możemy se tu filtrować na forumie ile wlezie. Tylko problem polega na tym, że to forum publiczne.

[Ciekawe czy dostała ukrytą wiadomość, że bym sobie z nią jakieś małe tetatet internetowe ;) ].
                      • Gość: nika Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.08.12, 13:28
                        Hmm... a gdzie mam szukać tej ukrytej wiadomości, bo jak sprawdzałam tutaj weronika_torun@wp.pl to nic nie znalazłam ;)
        • Gość: Matołek Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 15:56
          spacerki, rower, siłownia ... spotkania ze znajomymi, czasem jakiś wypad do klubu. Przecież nie będę się w samotności zapijał i użalał jakiego to dostałem kopa :-)) życie toczy się dalej i szkoda czasu na to co było, a ludzie są fajni :-) nie ma problemu odwzajemnię uśmiech, pogadam jak ktoś zagada ale nie mam niestety zwyczaju zaczepiać obcych kobiet ;-)
          • Gość: nika Re: samotni w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.08.12, 22:20
            Chyba najciężej mają ci normalni. Bo z jednej strony wielu mówi, że szuka sobie do związku kogoś normalnego, a z drugiej jak przychodzi co do czego to normalna/ny okazuje się być nie bałdzo i przegrywa z głupawą tipsiarą / tępawym dżolero.
            • Gość: Matołek Re: samotni w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 14:55
              może czasem przegrać to jak wygrać ;-)
              • Gość: jędrek Re: samotni w Olsztynie IP: *.ip-142-4-212.net 10.09.12, 14:42
                trzeba mieć poczucie sensu własnego istnienia - być potrzebnym, kochać coś, robić coś, bo wtedy nie ma czasu na myślenie
          • Gość: leszek Re: samotni w Olsztynie IP: 88.208.252.* 23.01.13, 14:19
            pragnę prawdziwej miłości, wspólnych spacerów, buziaków na powitanie i do widzenia, wspólnego patrzenia w niebo, oglądania razem lasów i zwierząt, straszny romantyk jestem żyjący samotnie i poszukujący damy serca
          • Gość: Joanna Re: samotni w Olsztynie IP: *.play-internet.pl 19.02.14, 10:09
            Gdy jedna samotność spotka drugą samotność - co wyniknie z tego?
    • Gość: sabina Re: samotni w Olsztynie IP: 37.157.196.* 16.08.12, 23:37

słyszę tylko bicie swego serca...
    • Gość: Konrad Re: samotni w Olsztynie IP: *.vectro.com 29.08.12, 00:33

Nie myłem się już 4 dni. Chcę ustanowić rekord i wejść do wanny dopiero w piątek wieczorkiem (przed sesją z piwami i dvd - 100% alone rzecz jasna). Pracuję biurowo, więc pewnie nieźle już ode mnie jedzie, ale mam to w dooopie! Dziewczyny z firmy i tak mają mnie za mało rozgarnietego i dają mi to odczuć .... więc nie mam potrzeby udawania maczo przed nimi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka