oso1 16.12.03, 23:13 Otwieram część 2 w dobrej wierze Że parę słów mądrych tutaj przybędzie I powiem Wam moi Drodzy bardzo szczerze niech przybędzie jeszcze parę kogutów i kur na grzędzie I nie do spania, lecz do gadania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: Dobra wiara v.2 16.12.03, 23:17 Oso. A jednak Cie zmobilizowalismy. Bardzo sie ciesze. Szkoda, ze Rita tego nie doczekala. Juz spi... Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 16.12.03, 23:19 Pisałem, że poprawił mi się humor, po 21 tygodniach, od jutra będę robił, no prawie, tylko swoją robotę. Przeczytaj wiadomości prasowe dzisiejsze tzn.jutrzejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobra wiara v.2 16.12.03, 23:22 oso1 napisał: > Pisałem, że poprawił mi się humor, po 21 tygodniach, od jutra będę robił, no > prawie, tylko swoją robotę. Przeczytaj wiadomości prasowe dzisiejsze > tzn.jutrzejsze. Kapuje. Wychodze na kilka minut z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 16.12.03, 23:35 Jak widzisz, potwierdza się dobra wiara. Ale dużo lepsze jest wskazanie na czym polegała dobra wiara przy ożenku. Wierzyłem: 1. Będę miał codziennie obiad - sprawdziło się (chociaż czasami jest to zupka chińska) 2. Będę mieszkał w swoim mieszkaniu - po 5 latach tułaczki - osiedliśmy, chyba na stałe - już od 12 lat w tym samym miejscu ( z tą samą 17 lat) 3. W co ja jeszcze wierzyłem? - eeeeeeee, ale ja byłem łatwowierzący!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobra wiara v.2 16.12.03, 23:47 Nie bede Ci pisac jakie ja mialem obietnice. Az sie lezka w oku kreci. Nasi politycy to sa male zuczki w skladaniu obietnic, w porownaniu z naszymi niedoszlymi zonami. I pomyslec, ze do dzis moglem byc kawalerem, gdyby nie ta ufnosc w prawdomownosc kobiet. Oso, przejrzalem prase i na nic ciekawego nie trafilem. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 17.12.03, 00:05 Powiem Ci w niedzielę, jak dotrzesz. A propos dotarcia. Docieranie się małżeństw. Jak wiadomo przy tarciu powstaje temperatura. O właśnie czy ta temperatura jest wysoka? Jeszcze możemy wyróżnić od docierania - zacieranie. Zacieranie zacierki - kto jadł ostatnio zacierkę? Czyżby i to słowo miało odejść już do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 17.12.03, 00:14 Natarcie - od tego zaczynałem. Zatarcie, zatarcie, zatarcie, aha zatarcie naskórka, na palcu. Z końcówką "rcie" pomijam zaparcie, chyba, że z zapartym tchem. Uparcie z zapartym tchem prowadziłem natarcie w celu dotarcia do celu bez zatarcia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dobra wiara v.2 17.12.03, 12:15 Panowie, mądre rzeczy prawicie. Poczytam w dobrej wierze;) A może nie będę starą panną? Moja dobra wiara - że w piątek nie zatrzymają pociągów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 20:35 A ja widze na Olsztynie same seriale w częściach, ten to typowo brazylijski albo nocne rozmowy doświadczonych mężczyzn lub mężczyżni po przejściach. Mam dobrą wiarę, że te idylle małżeńskie przetwają wieki i żadych zawirowań nie będzie, chociaż oso mógłby małe co nieco uchylić rąbka sielanki i tajemnicy małżeńskiej. Nie mówiąc , że bpkw wygląda na małżeńskiego twardziela, nic go nie skusi, a może tak pocliwić pod pachami i zacznie mówić ? Gdzie ci męzczyżni tacy ............. oj, gdzie giga jak myślisz ? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 22:32 w dobrej wierze zapisuję - nieobecność nieusprawiedliwiona boje się, boję się , że gigi syn zerwał z dziewczyną i teraz okupuje komputer :) pozostaje dobra wiara , że się zejdą jeszcze :)przed spotkaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 i Ed i reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 20:03 coś trzeba zrobić w dobrej wierze- czekam na propozycję nie mylić z matrymonialną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 i Ed i reszta starej wiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 22:35 Rita, witaj:) U syna wszystko ok, tylko ja zajęta. Wczoraj gotowałam bigosik, Dzisiaj, w dobrej wierze udałam się z Solą na wycieczkę po marketach. Zakupy takie sobie. Sola kupiła choinkę(pierwsze święta w swoim domku) Jutro porządki i ostatnie zakupy. Mięska zaprawione czekają na pieczenie. Prezenty nie kompletne(może jutro) Mam dobrą wiarę, że moja praca nie pójdzie na marne i święta będą udane:))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 i Ed i reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 22:48 Giga , ależ ci zazdroszczę tych kulinarii ?????? Już czuję te zapachy :) Ja na święta sprzedaję ciasta więc nic nie piekę Też byłam w markecie i kupiłam podarunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 i reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 22:49 właśnie się zastanawiałam czy się zjawisz, bo idzie Wideoteka i Piotr Janczarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 i Ed i reszta starej wiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 22:51 Cieszę się, że masz już zakupy. Wierzę, że święta będą równie udane:) Tego ći życzę z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 22:54 będą , mam plany turystyczne, wreszcie wyjdę na miasto zobaczyć jak wygląda i komputerek dla zabawy :) giga - nie mów, że nie wpadniesz do eNki ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 22:57 Nie obiecuję,ale może??? Uciekam,wrócił główny operator:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary 20.12.03, 13:13 W dobrej wierze pojechałem pomóc swoim kolegom. Traf chciał ;) że byli w eNce, no to posiedzieliśmy sobie milutko, nawet Grzesiek porąbał drzewo do kominka i później, po pracy odwieźliśmy Angelę do domu - dba się o właścicieli. W niedzielę oczywiście będę, niestety troszeczkę bo muszę samochodzikiem odebrać Siwą po wojażach w Stolicy. Światowa ta moja Siwa. A ja najdalej, to wypuszczam się na Bartążek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 19:31 to już twoja Siwa na zakupy jeżdzi do stolicy ?????? ;))))))) jutro idzcie do eNki a ja dzis dla was ubiorę choinkę, zrobię zdjęcie i roześlę z życzeniami dzis tylko wskakuję i doskakuje do aparatury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 19:35 Dzisiaj wszyscy w biegu. Zakupy, kuchnia, porządki, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 20:03 W moim domu, mąż ubiera choinkę Ja wolę biegać po sklepach i pichcić w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 20:55 to artysta jest twój mąż, tylko artyści ubierają choinki ze względu na talent dorzuć do moich prac jeszcze pranie i wieszanie - cała maszyneria u mnie pracuje i ja jedna, nikomu nie pozwalam się mieszać Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary 20.12.03, 23:09 Siwa w Warszawie ustawicznie się edukuje. Zakupy robimy w dobrej wierze wzbogacając naszych kupców w Olsztynie. Chociaż dzisiaj spałem sobie równiutko od 18 do 23, no i spokojniutko teraz posiedzę by o 5 z rana odwieźć Siwą na nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 23:48 a jakie nauki pobiera - pomałżeńskie ?;) oso - czytałeś tą ksiązkę Moskwa Pituszki ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary 20.12.03, 23:57 Moskwy Pietuszki nie czytałem - jakoś mnie do tego nie ciągnęło - ciągnie mnie do eNki w niedzielę. Siwa stara się (tzn, nie jest stara, ale się stara), podnosić kwalifikacje bankowe, ja wolałbym gdyby podnosiła poziom szmalu w kieszeni - niestety robi zawsze w sposób odwrotny. Zauważyłem, ze wydawanie pięniędzy to takie dziwne hobby kobiece. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 00:03 Czyli żona się kształci, dobry przykład daje synom - biorą wzór ? :) oso - żałuj, wspaniała ksiązka, postaram się duże urywki między jedną szklanką a drugą przytoczyć Wiesz, ja ją będę szukać, żeby wam podesłać, ubawisz się, jeśli lubisz temat pijaństwa lecę pospać, może obudż żonę i jeszcze przeegzaminuj , jak nie z tego to inny test spróbuj ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary 21.12.03, 00:18 Jak będę miał urlop, to może wdrożę temat pijaństwa w praktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 16:29 oso- jeszcze przed urlopem nauczę cię pić, nie tylko zona może pobierać nauki ? mam dobrą wiarę, że " wstawicie się dobrze" z dobrą wiarą na wstawienie się opłatkowe giga - ja piekę ciasto, do 19.00 mam mieć upieczony - ciato orzechowe trzymajcie sie na tym spotkaniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary 21.12.03, 22:02 Spotkanie - chociaż dla mnie krótkie i tak było wspaniałe. Choinka, grzybek i Twój opłatek chociaż i prawdziwego nie zabrakło. Grunt to dobra wiara w przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:10 jak to jest, wszyscy mamy na wszystko czas, a giga na nic zdążyłam ciasto upiec i wiecie co pomyliłam mąkę zwykłą z mąką ziemniaczaną i orzechowiec padł, ale da się jeść ze smakiem , ponieważ nikt nie wie o mojej pomyłce i myslą, że taki ma być smak - oto następny dowód, że nie wolno mówić prawdę tylko dobrze wierzyć , że będzie smakować zdążyłam dolecieć na koncert i zdążyłam na komputer giga , ale rozumię, że czasami lepiej nie wychodzić by sobie nie zaszkodzić - to akurat rozumię - rodzina najważniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:17 Jak to na nic? Skleiłam dzisiaj 60 pierogów, Prasowanko,obiad,komputer:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:27 giga - już sie nie prasuje , ja tylko składam pranie, a pierogi kupne w zamrażalce leżą Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary 21.12.03, 22:35 Giga daj dla Soli w poniedziałek z dwa pierogi dla spróbowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:36 To Ty masz jakby luksusowo:) U mnie muszą być domowe,a to takie pracochłonne. Ale w dobrej wierze nakleiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:38 w dobrej wierze porozdawaj te pierogi i klej następne ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary 21.12.03, 22:38 Dobra, a odpowiedź o dwa pierogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:43 właśnie negocjuję z gigą o całość pierogów - może znajdą się chętni na opłatek w pracy giga, ale ty mrozisz te pierogi, do Wigili jeszcze daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:43 Dostarczono kilka nad jeż.Długie, ale czy do jutra będą?? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary 21.12.03, 22:50 No pewnie, Sola obżartuch to pamięta tylko o sobie (chociaż czasami przyniesie smakołyk od Ciebie) - ech rozpieszczasz ją Giga, rozpieszczasz. Ale to dobra dziewczyna (ale to w tajemnicy). Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary 22.12.03, 19:18 oso1 napisał: > No pewnie, Sola obżartuch to pamięta tylko o sobie (chociaż czasami przyniesie > smakołyk od Ciebie) - ech rozpieszczasz ją Giga, rozpieszczasz. Ale to dobra > dziewczyna (ale to w tajemnicy). Jaki obżartuch?! Cieniutka jak igiełka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Dobra wiara v.2 reszta starej wiary 22.12.03, 19:20 oso1 napisał: > Dobra, a odpowiedź o dwa pierogi? Będą we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:46 Układam na deseczkę w zamrażarce, gdy są już twarde zsypuję do worka, wrzucę we wrzątek w ostatniej chwili przed podaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:49 a śpiewacie pózniej kolendy ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 21.12.03, 22:52 Wot i rozgadały się kumoszki. Śpiewacie nie śpiewacie - a czemuż to nie było Gigi na Wigilii w eNce, tu czasami i 5-minutówka starczy. A tak Wszyscy czekali. Ritka sieknij jakieś mocne słówko, np. nu, nu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:56 zgaduję - mąż ją nie puścił - co sie zdarza :) a święta tuż, tuż, szkoda by było by były ciche dni w ten czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:54 Ze śpiewem u nas gorzej:( odtworzymy coś z płytki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 22:58 u mnie wigilia 2 godziny i każdy sie rozchodzi, zostaję sama na placu boju i sama śpiewam sobie kolendy, póżniej się opijam i idę spać, chyba , ze coś zmienię w tym roku i złamię tradycję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 22:59 Wy tu sobie pogadajcie, a ja idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 21.12.03, 23:02 Wot i śpioszek, ale się nie dziwię w końcu jutro do robotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 16:37 W dobrej wierze idę na ostatnie zakupy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 19:59 idziesz oglądać jakie robią zakupy ludzie , czy już wiesz co masz kupić, bo z tobą to nigdy nic nie wiadomo ja dzisiaj mam w plamie wpadać i wypadać z forum , tak jak to w życiu bywa, ale konkretnie to nic nie robie tylko wrażenie pracy :) a powinnam pakować prezenty sola widze pilnuje pierogów i rozdziela w/g swoich zasad ;))))))) nie wiem czy oso coś dostanie , a nie podpadł soli ? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 21:44 giga, czy ty jakąś pracę zostawiłaś na Wigilię ? ja dopiero jutro nastawiam jarzynki na sałatki, o.......... zapomniałam się zapytać czy rybę mrożona, najpierw trzeba rozmrozić i dopiero smażyć i czy ją się doprawia jakoś , czy smaży się i panieruje mrożoną - ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:16 Filety z mrożonej ryby solę, pieprzę:) panieruję i na patelnie oczywiście zamrożoną. Dziś piekłam mięsa, jutro ciasta i ryba, sałatka i reszta w Wigilię Mam wolne(wigilia) , więc spokojnie zdążę Jeszcze raz dzięki za szampana, przyda się Wypiję za Twoje zdrowie:) Zyczenia jutro.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 23.12.03, 18:38 A ja w dobrej wierze zaraz będę ubierał choinkę, caluśką prawdziwuchną taką zioloniuchną i pachnącą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 19:39 W dobrej wierze wyłączam komputer, inaczej nic nie zrobię pozdrawiam przeczytałam giga i będę solić ta rybke mrożoną oso - jednak pobieraj nauki u gigi w czasie kiedy żona pobiera nauki w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 19:45 Wskoczyłam na chwilkę w dobrej wierze, a tu nikogo lecę do kuchni:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 23.12.03, 22:12 W dobrej wierze ubrałem choinkę, sięgnąłem po witaminkę B w postaci płynnej (piwko) rozjaśniane kwasem ascorbinowym (witaminka C) i powiedziawszy Siwej, że jak będzie mnie potrzebowała do pomocy zamknąłem się w pokoju (te roboty kuchenne tak głośno działają, że u mnie nic nie słychać). Mam dobrą wiarę, że słuch mnie jeszcze nie zawodzi. ;))) Jak to śpiewała kiedyś Pani Rinn "Gdzie Ci mężczyźni...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 22:33 w dobrej wierze piszę, żeby się nie pomylić taki mały cytacik do picia i pracy : Obyś miał sumienie i smak, a rozum stał się zbyteczny ;))) idzie druga sałatka, żeby mnie nie zemdliło ;) mężczyżni mają dobrze- siedzą, czytają i słuchają jak kobiety w kuchni pracują i i jeszcze przeszkadza im szum wody w zlewozmywaku - oj , oso, oso, tos ty powinien być dumny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 23.12.03, 22:37 Kiedyś Siwa powiedziała, że najlepsza pomoc to jak jej się nie przeszkadza, co z całą stanowczością czynię (aczkolwiek z chłopakami posprzątaliśmy chałupę, Łazienkę osobiście, kuchnię również - tylko do dzisiaj nie rozumiem po jaką cholerę jak tam było czysto). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 22:50 walka z kurzem ciągle trwa i przed świętami i po świętach ja jestem między jedną sałatką a drugą i trochę kolenduję na forum, ale juz uciekam lubisz śpiewać , a nudzisz się to proszę : Jest taki dzień, bardzo ciepły, choć grudniowy Dzień, zwykły dzień, w którym gasną wszystkie spory Jest taki dzień, w którym radość wita wszystkich Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski Niebo ziemi, niebu ziemia Wszyscy wszystkim ślą życzenia Drzewa ptakom, ptaki drzewom Tchnienie wiatru płatkom śniegu Jest taki dzień, tylko jeden raz do roku Dzień, zwykły dzień, który liczy się od zmroku Jest taki dzień, gdy jesteśmy wszyscy razem Dzień, piękny dzień, dziś nam rok go niesie w darze Niebo ziemi, niebu ziemia Wszyscy wszystkim ślą życzenia A gdy wszyscy usną wreszcie Noc igliwia zapach niesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 19:17 słucham pięknych kolend, a wy siedzicie przy Wigilijnych stołacyh - pomyślcie o tych co na morzu żeglują :)w dobrej wierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 24.12.03, 22:59 To właśnie dobra wiara sprawia, że co roku staramy się być z najbliższymi. To dobra wiara sprawia, że tkwi w nas nadzieja, że za rok będzie jeszcze lepiej. Czego dodatkowo Wszystkim z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 11:25 W dobrej wierze, każdy watek przyozdabiam choinką - sliczna ? jak prawdziwa , nasza wirtualna, może ją jeszcze będziemy ubierać ? ...........*............., ......................._/^\_ ......................<.....> .....*................./.-.\.........* ..............*........`/&\`...................* ......................,@.*;@, ...................../_o.I.%_\....* ........*...........(`'--:o(_@; .................../`;--.,__.`').............* ..................;@`o.%.O,*`'`&\. ............*....(`'--)_@.;o.%'()\......* ................./`;--._`''--._O'@; ................/&*,()~o`;-.,_.`""`) .....*........../`,@.;+&.().o*`;-';\ ...............(`""--.,_0.+%.@'.&()\ .............../-.,_....``''--....-'`)..* ..........*..../@%;o`:;'--,.__...__.'\ ..............;*,&();.@.%.&^;~`"`o;@();.........* ............../();.o^~;.&.().o@*&`;&%O\ ........jks...`"="==""==,,,.,="=="==="` ...........__.----.(\-''#####---...___...-----._ .........'`.........\)_`"""""` ..................--'.') ...............o(..)_-\ .................`"""`.`xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 14:25 teraz zobaczcie :) optusxmas.optin.com.au/cgi-bin/FormGenerator?rin=169831445-22449251&campaign=00d&thankyou=p.html Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 20:34 W dobrej wierze zapraszam na pifko - tylko dobrze klikajcie ;))) www.sydes.net/jokes/flash/beer.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 rewelacja IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 20:51 ten taniec to rewelacja - tylko patrzcie starterupsteve.servepics.com/swf/kozoFlash.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 22:57 jak tam giga - wszystko sie udało - ja mam taki fajny lużny dzień, dawno takiego nie miałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 23:00 u mnie spokojnie i zdrowo wydałam obiad rodzinny, jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 23:03 musze wyjść z psem a ja wogóle nie mam apetytu, córki gdzieś wędrują po koleżankach i kolegach, a ja dziś cały dzień przy komputerze ryby się udały, sałatki są, wędlina pokorojona na maszynie i co jeszcze można chcieć, ciast też dużo, a jutro goszczę teściową a jaki prezent dostałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 26.12.03, 19:04 W dobrej wierze wsłuchuję się w dźwięki muzyczki - zapraszam na flaszkę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 19:26 zawijam kiecę i lecę i czy ktoś sie jeszcze zabiera ze mną ???? Na zdrowie ! jutro macie wolne, można szaleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 23:20 W dobrej wierze wróciłam do domku. Szczęśliwie zakończyłam trzeci dzień świąt:) Jeszcze jutro i znowu szarość dnia codziennego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 23:55 dobra wiara teraz w Sylwestrze :) pisz gdzie spędzisz, ja mam klawiaturę zapewnioną :) będzie tańczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 19:35 Najpewniej w Sylwestra dotrzymam Ci towarzystwa W dobrej wierze wspólnie przywitamy Nowy Rok Szampan czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 21:32 chyba tak - sylwek należy do komputerka a co dzieje sie z oso - chyba sie nie pogniewał na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobra wiara v.2 28.12.03, 21:44 W Sylwestra bede nieobecny. Idziemy na bal. Ale o godz 24.00 pomysle " o tych, co przy kompie ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 21:48 Wy to macie życie - bal - to bal przebierańców będzie ? Nauki tańca nie poszły w las A córka gdzie się wybiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobra wiara v.2 28.12.03, 21:56 Corka wyjezdza do Lubeki. Dowiedzialem sie o tym przedwczoraj, no bo na wyjazd potrzebna jest kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 21:57 a gdzie to jest , ta Lubeka ? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobra wiara v.2 28.12.03, 22:04 Gość portalu: rita napisał(a): > a gdzie to jest , ta Lubeka ? To port baltycki w Niemczech. Blisko jest z tamtego miejsca do Danii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 22:17 to fajnie ma, niech się dobrze bawi i wy też czy nie czujesz sie zmęczony po tych świętach ? chyba inni popadali takie pustki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobra wiara v.2 28.12.03, 22:19 Gość portalu: rita napisał(a): to fajnie ma, niech się dobrze bawi i wy też czy nie czujesz sie zmęczony po tych świętach ? chyba inni popadali takie pustki :) Mozliwe, ze popadali. Mysle jednak, ze imprezuja dalej i stad ta nieobecnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 28.12.03, 22:09 Jestem, jestem - teraz będę miał troszeczkę mniej czasu. Koniec roku, to tragedia. Trzeba pomóc troszeczkę przyjaciołom w przełamaniu różnych dolegliwości. Sylwek z jedną przerwą spędzę, jak co roku w tym samym miejscu. Impreza na 15 par, składkowa, z naszą muzyczką. Kelnerują wszyscy obecni. Rekordziści potrafią wytrzymać do 13.00 dnia następnego. Ja wysiadam około 8.00. Ale grunt to dobra zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobra wiara v.2 28.12.03, 22:14 oso1 napisał: > Jestem, jestem - teraz będę miał troszeczkę mniej czasu. Koniec roku, to > tragedia. Trzeba pomóc troszeczkę przyjaciołom w przełamaniu różnych > dolegliwości. Sylwek z jedną przerwą spędzę, jak co roku w tym samym miejscu. > Impreza na 15 par, składkowa, z naszą muzyczką. Kelnerują wszyscy obecni. > Rekordziści potrafią wytrzymać do 13.00 dnia następnego. Ja wysiadam około > 8.00. Ale grunt to dobra zabawa. Ta krotka przerwa to oczywiscie sylwester okoloratuszowy. Bylem tam trzy razy, ale juz wiecej nie pojde. Mam coraz wieksze leki o stan mojego zdrowia. Butelki potrafia "fruwac" wyzej niz sztuczne ognie. Gratuluje kondycji. Do 8.00, no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:37 Wpadłam na moment w dobrej wierze, aby spytać jak zdrówko po świetach? Ja cierpię,cierpi moje gardło:( A tu trunki musujące w bliskiej perspektywie. Stosuję ostrą kurację, może zdąże przed Sylwestrem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 22:44 giga - jutro zapraszam cię na lampke winka, wpadnij wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:45 Dzięki, będę napewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 29.12.03, 23:37 Małżonka kupiła nową kreację - he, he, powiesiła błyskotki (wszystko w dobrej wierze) i pyta "jak wyglądam" - od 18 lat tak samo - odpowiedziałem Chyba nie trafiłem z komplementem Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobra wiara v.2 29.12.03, 23:46 oso1 napisał: > Małżonka kupiła nową kreację - he, he, powiesiła błyskotki (wszystko w dobrej > wierze) i pyta "jak wyglądam" - od 18 lat tak samo - odpowiedziałem > Chyba nie trafiłem z komplementem Oso. Ja mialem gorsza sprawe. U mojej wspolniczki "zbiegla" sie ubiegloroczna kreacja. Czy Ty wiesz, jak musialem sie tlumaczyc z tego powodu ???. A moj smoking z 1991 r. pasuje "jak ulal". Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 29.12.03, 23:53 I widzisz, że lepiej się było urodzić chłopem - ile my z tego mamy przyjemności!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 23:53 a my z gigą nwet kreacji nie potrzebujemy ani makijażu ani fryzjera - my to takie tanie żony, niekłopotliwe - czy za bardzo nie rozpieszczacie żon ?????? Czekam do 24.00 - aby być w tym dniu w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 29.12.03, 23:57 Bo Wy jesteście poprostu piękne!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 00:00 i nikt nas nie bierze na Sylwestra - czy ważne gdzie się opijemy ???? Bliżej będzie do łózka, a i terrorysci nam nie grożą :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobra wiara v.2 30.12.03, 00:02 Gość portalu: rita napisał(a): ... czy za bardzo nie rozpieszczacie żon ????? ZNAKOMITE PYTANIE RITA. ZNAKOMITE. To jest pytanie oczywiscie retoryczne. Rano przekaze jednak jego tresc mojej wspolniczce. Niech wie, ze inne kobiety tez maja duze watpliwosci jesli chodzi o nasz stosunek do partnerek. Rita, jestes skarbnica prawdy !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 30.12.03, 00:09 Ja nie przekażę, bo jeszcze zacznie się moja zastanawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 00:12 że są lepsze żony ??????????? giga dzis sobie popijemy przed Sylwestrem :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.2 30.12.03, 00:14 Że ją rozpieszczam. A jak dojdzie do wniosku, że nie!!!! To 18 lat gotowania obiadów poszło na marne!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.2 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 00:19 faktycznie, cięzko by było zwrócić te z 18 lat jedzenia objadków - gdzieś w kanalizacji by szukać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś