bpkw 04.01.04, 02:50 Mika. To oczywiscie mala prowokacja. Poniewaz forum lidzbarskie troszke "przysypia" chce mu dac troszke adrenaliny. Wiem, ze tu zagladasz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
treborrr Prowokacja? 04.01.04, 10:40 OczywiĘcie, ´´e przysypia forum i to jest skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Jaki skandal ?:))) 05.01.04, 17:58 Skandal to bedzie jak usnie na amen .. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Jaki skandal ?:))) 06.01.04, 02:06 Jestem:) Troche zasypana sniegiem i pogryzana przez grype, ale jestem:) Napisalam do szanownej redakcji, ze chce zostac moderatorem forum, ale nie ma odzewu. Napisalam ponownie i dalej cisza. Ja nie wiem, ale przy takiej pracy wszystkich, to chyba nic z tego nie bedzie... Lepiej juz isc i ulepic balwana. Sniegu co nie miara, zima przyszla... Ale ja bym juz wolala wiosne - cieplej i milej bedzie:))) Chyba jestem wybredna, ale skladam to karb hamerykanskiej choroby;) Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
konop Re: Jaki skandal ?:))) 07.01.04, 11:20 Co tam Panie w Hameryce- dulary cosik słabują...? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Jaki skandal ?:))) 07.01.04, 18:34 A dziekuje, dobrze:) U nas caly czas maja sie tak samo, wiec nie narzekam:) Bawie sie dobrze i jestem zadowolona. Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś