jaceks20 08.08.08, 14:27 hmm czy pamiętacie kiedy ostatnio napisaliście list?taki tradycyjny, zapakowany w koperte i wyslany lub wreczony. list do kogos bliskiego np w sprawie sercowej 08.08.08 godz. 8 Ł3 - walczyc, trenować... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 14:30 chyba ze 2 tyg temu taki dostalam.I wlasnie mi przypomniales zeby odpisc mojej Japonce:-). Odpowiedz Link
2szarozielone Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 14:34 Przypomniałeś mi... Z moim byłym pisaliśmy do siebie duuuuużo listów. Wciąż je mam, cały stosik - tych mniej i tych bardziej przyjemnych... wystarczy, że patrzę na koperte i mi coś drży w środku. Czytac sie boję... Juz teraz. Odpowiedz Link
jaceks20 Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 14:41 hmm a nie chcialas np zwrotu swoich listow po rozstaniu? takich powiedzmy intymnych? ciekawi mnie rowniez jak np wiekszosc z was pisala listy>?tzn czy pisala jednym ciagiem czy np potrzebowala kilku kartek by napisac cos co zostalo wyslane Odpowiedz Link
2szarozielone Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 14:45 Nie chciałam. On też nie chciał. Ciągle jest dla mnie ważnym człowiekiem, a ja dla niego - i to, co było miedzy nami też. I zawsze miałam do niego zaufanie i wiem, ze nikt inny tych listów nie przeczyta. Te nasze były kilkustronicowe zazwyczaj... Odpowiedz Link
lupus76 Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 14:41 Chyba 3 lata temu. Napisałem Panu Wildsteinowi, co myślę o ściągnięciu Kabaretu Olgi Lipińskiej z anteny... Odpowiedz Link
jaceks20 Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 14:56 rozumiem, że list pochwalny wystosowałeś?:P Odpowiedz Link
lupus76 Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 15:49 jaceks20 napisał: > rozumiem, że list pochwalny wystosowałeś?:P No, i nawet starałem się nie kląć :) Odpowiedz Link
lupus76 Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 15:49 bertrada napisała: > Dostałeś odpowiedź? ;)) kpisz? :D Odpowiedz Link
bertrada Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 19:21 > > Dostałeś odpowiedź? ;)) > > kpisz? Nie kpię. Jak kilka lat temu wysłałam oficjalnego maila do naszych władz ustawodawczych, z pytaniem o co konkretnie chodzi z pewnym bardzo niejasnym paragrafem, to mi odpisali. Napisali, że oni są od uchwalania ustaw a nie od ich interpretacji. Autentyk, szkoda, że to wykasowałam. Odpowiedz Link
lupus76 Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 19:41 Ale weź i popatrz na Wildsteina. Czegóż się po takim małpoludzie spodziewać? Odpowiedz Link
bertrada Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 19:53 Był najgorszym uczniem w klasie i jeszcze z gatunku tych, których ani koledzy ani nauczyciele nie lubili. Wiadomość z pierwszej ręki. ;D I pewnie łazi po forach internetowych i wyszukuje wszelkich niepochlebnych informacji na swój temat. Zaraz znajdziemy sie na jego kolejnej liście. ;D Odpowiedz Link
ciaew Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 15:00 ja ostatnio taki prawdziwy list wysłałam całkiem niedawno, bo jakoś w kwietniu a wcześniej to pewnie kilka lat wstecz :) Odpowiedz Link
polla.k Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 15:02 Pamiętam...ostani napisany odrecznie list...ktorego niegdy nie wysłalam... Odpowiedz Link
sundry Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 15:51 Ze dwa lata temu,do koleżanki,która studiuje daleko.Jak założyła sobie gg,to przestałam. Odpowiedz Link
speedymika Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 19:16 o kurcze!!! własnie mi uprzytomniłeś ze jakies 3 tyg temu mialam takowy list napisac i wyslac do kuzynki... shit....a nie robilam tego juz z 10 lat... Odpowiedz Link
cheekymonkey Re: ludzie listy pisza 08.08.08, 22:56 ja piszę... nieczęsto je wysyłam bo nie lubię poczty polskiej, więc bywa,żę listy zostają własnoręcznie wręczone adresatowi ;) Odpowiedz Link
cledomro Re: ludzie listy pisza 09.08.08, 10:27 4-5 lat temu. od tamtej pory już tylko mejle, ale prywatnie coraz rzadziej, częściej komunikatory, społeczności. Odpowiedz Link
mini_kks Re: ludzie listy pisza 09.08.08, 19:04 Dosyć dawno. Jeszcze jak się "przyjaźniłam" z jedną taką z Tarnowa. Czyli około 1-1,5 roku. Odpowiedz Link