forumowicz_pospolity 15.04.09, 23:40 zajrzałem przypadkowo do piekarnika a tam w prodiżu udko datowane na 1 tydzien temu nazad około wygląda średnio jutro bede testował jak nie napisze nic, znaczy zaszkodziło:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: archeologia kuchenna 15.04.09, 23:48 Zapij czymś od razu i będzie OK. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: archeologia kuchenna 15.04.09, 23:49 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Zapij czymś od razu i będzie OK. albo przed - rodzaj wyściólki alkoholowej i absorpcji duzej liczby bakterii:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: archeologia kuchenna 15.04.09, 23:52 wesoly.profanator napisał: > Na zdrowie! :P > yhy, fenks very macz indid!:) Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 11:50 o jezu! przypomniałeś mi ze ciasto zostawiłem jakieś 2 miesiące temu w piekarniku. zaglądać czy wołać sanepid? Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 11:55 drzejms-buond napisał: > o jezu! przypomniałeś mi ze ciasto zostawiłem jakieś 2 miesiące temu w > piekarniku. zaglądać czy wołać sanepid? Poczekaj, aż samo sobie pójdzie, co będziesz głowę ludziom w Sanepidzie zawracał... Odpowiedz Link
funny_game Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:01 No jak Cię uwielbiam, tak Ci zaraz yebnę! Wywal to! Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:07 funny_game napisała: > No jak Cię uwielbiam, tak Ci zaraz yebnę! > Wywal to! > A niech TO zje. Samo mu się wywali... Odpowiedz Link
funny_game Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:12 Nie, nie pozwolę na to. Pójdę tam zaraz i zabiję to udko poprzez utopienie w kiblu. Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:15 funny_game napisała: > Nie, nie pozwolę na to. > Pójdę tam zaraz i zabiję to udko poprzez utopienie w kiblu. > Tylko okoliczne szczury zwabisz, lepiej zasięgnij języka w najbliższym hipermarkecie, jak się takie COŚ reanimuje... Odpowiedz Link
funny_game Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:35 Podejrzewam, że kąpiel wodna z Ludwikiem :/ Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:08 Nie rób tego! Może jeszcze nie jest za późno!! Chyba, że chodziło Ci o testy niekonsumpcyjne - np. po jakim czasie zacznie samo chodzić ;) Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:09 razzmatazzy napisała: > Nie rób tego! Może jeszcze nie jest za późno!! Chyba, że chodziło Ci o testy > niekonsumpcyjne - np. po jakim czasie zacznie samo chodzić ;) Albo potrzebował świeżej zanęty na ryby... Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:14 Albo czegoś do odstraszania wścibskich sąsiadów. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:13 żyje żyje ale jeszcze nie jadł tzn udka bo ogólnie to jadł- serek Bieluch:) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:15 Ufff... a Bieluch jaką datę ważności sobą prezentuje? ;) Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:16 razzmatazzy napisała: > Ufff... a Bieluch jaką datę ważności sobą prezentuje? ;) Zaprzeszłą...dokonaną... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:16 razzmatazzy napisała: > Ufff... a Bieluch jaką datę ważności sobą prezentuje? ;) 28 kwietnia tego roku:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:44 Żyjesz?????? Eeeee, znów sensacja przeszła bokiem ;p Odpowiedz Link
sundry Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 12:42 U mnie w domu też raz znalazło się takie udko i mój tata je zjadł.Żyje do dziś:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 13:56 sundry napisała: > U mnie w domu też raz znalazło się takie udko i mój tata je > zjadł.Żyje do dziś:) łoooo łoooo "i tego sie Wojtek trzymajmy":) Odpowiedz Link
lacido Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 13:58 a wiesz, u mnie mój tato też ma tendencje do tego żeby takie hmmm resztki wyjadać ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 14:02 lacido napisała: > a wiesz, u mnie mój tato też ma tendencje do tego żeby takie hmmm resztki wyjad > ać ;) i też żyje:) pierdykne se i ja wieczorkiem browarek, udko, keczup Odpowiedz Link
lacido Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 14:09 żyje, żyje, choć co to za życie z zrzędliwą zoną... upssss Ty na szczęście masz tylko stare udko <lol> jakby co to zaopatrz się w środek na niestrawność ;) a teraz pytanie jak to możliwe że zapomniałeś o nim? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 14:12 lacido napisała: > żyje, żyje, choć co to za życie z zrzędliwą zoną... upssss > > Ty na szczęście masz tylko stare udko <lol> jakby co to zaopatrz się w > środek na > niestrawność ;) > a teraz pytanie jak to możliwe że zapomniałeś o nim? > to jest niemozliwe a jednak zapomniałem nie umiem tego wytłumaczyc przynajmniej nie bede dzis kombinował jak kon pod góre co by tu na ruszt wrzucic:) Odpowiedz Link
lacido Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 14:13 jak ja mam coś do żarcia to też czasem zapominam tylko gdzieś mi w głowie kołacze, że miałam coś zeżreć i na ogół przypomina mi się w końcu co ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 14:16 lacido napisała: > jak ja mam coś do żarcia to też czasem zapominam tylko gdzieś mi w głowie > kołacze, że miałam coś zeżreć i na ogół przypomina mi się w końcu co ;) mi nagle śmignęło jakims impulsem że kupiłem 2 udka w zeszłym tygu ale pamietam ze jadłem tylko jedno - lukam do piekrnika - włala!:) Odpowiedz Link
lacido Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 14:19 aaaaaaaaa widzisz o ten tok rozumowania mi chodziło :) tez tak czasem ma, że coś kupiłam a nie pamiętam żebym jadła choć na ogół ma to postać: czeka mnie coś dobrego tylko nie pamiętam co Odpowiedz Link
lacido Re: archeologia kuchenna 16.04.09, 13:54 jeśli się nie zrobiło pleśniowe to nie jest źle ;) (choć wtedy miałbyś nóżkę-przytulankę :DDDD) Odpowiedz Link