heart_of_ice 20.06.09, 19:07 Praca zabija mi życie prywatne. Nie tylko przez ilość czasu, jaki mi zabiera. To by było na tyle, dziękuję za uwagę. Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maracooja Re: Wniosek na dziś 20.06.09, 19:10 przyłączam się do wniosku (nie wiem jakiego ale się przyłączam) Odpowiedz Link
hsirk Re: Wniosek na dziś 20.06.09, 20:47 oooj, niedobrze... koniecznie musisz se poruchac Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wniosek na dziś 20.06.09, 21:55 > koniecznie musisz se poruchac Iii, to można i w pracy. Chyba jej chodziło o co innego. Odpowiedz Link
hsirk Re: Wniosek na dziś 20.06.09, 21:58 mi tez. ja myslalem o takim ruchaniu az po migdalki Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Wniosek na dziś 21.06.09, 01:45 > > koniecznie musisz se poruchac > > Iii, to można i w pracy. Chyba jej chodziło o co innego. Mille ma rację - na to łatwo znaleźć czas i praca nie przeszkadza. Ale życie prywatne to nie tylko ruchanie:> Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Wniosek na dziś 21.06.09, 10:07 heart_of_ice napisała: > > > koniecznie musisz se poruchac > > > > Iii, to można i w pracy. Chyba jej chodziło o co innego. > > Mille ma rację - na to łatwo znaleźć czas i praca nie przeszkadza. > > Ale życie prywatne to nie tylko ruchanie:> > no masz, to sie hsirku zdziwi:) > Pauli > -- > Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To > fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany > ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
hsirk Re: Wniosek na dziś 21.06.09, 10:24 na to łatwo znaleźć czas i praca nie przeszkadza. wiec czemu tego nie robicie??? nie tylko ty, ale i wiekszosc tu obecnych ? zdziwil sie hsirku. rzeczywiscie. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Wniosek na dziś 21.06.09, 10:48 > wiec czemu tego nie robicie??? nie tylko ty, ale i wiekszosc tu > obecnych ? Nie robimy? Masz wgląd w łóżka (nazwijmy to tak umownie;)) wszystkich forumowiczy? Wow:D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Wniosek na dziś 21.06.09, 11:09 hsirk napisał: > na to łatwo znaleźć czas i praca nie przeszkadza. > > wiec czemu tego nie robicie??? nie tylko ty, ale i wiekszosc tu > obecnych ? > z niedojebaniem nam do twarzy:) > > zdziwil sie hsirku. rzeczywiscie. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Wniosek na dziś 21.06.09, 10:14 heart_of_ice napisała: > > > koniecznie musisz se poruchac > > > > Iii, to można i w pracy. Chyba jej chodziło o co innego. > > Mille ma rację - na to łatwo znaleźć czas i praca nie przeszkadza. > > Ale życie prywatne to nie tylko ruchanie:> > no, wiesz. dla szczególnie młodych mężczyzn to może mieć tylko taki wymiar:))) resztę czasu spędzają na oglądaniu tv pijąc piwo i czekając jak kobieta poda im obiad itp. full service. dlatego wspólne życie prywatne muszą chcieć budować obie strony, mężczyzna i kobieta. inaczej nieświadoma kobieta może mieć wrażenie, że praca zabija jej życie prywatne. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Wniosek na dziś 21.06.09, 10:10 jesteś pracoholikiem? a, jak w inni sposób, a nie zabieranie czasu zabija ci życie prywatne? Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Wniosek na dziś 21.06.09, 10:46 > a, jak w inni sposób, a nie zabieranie czasu zabija ci życie prywatne? Źle się wyraziłam:) Chodziło mi o to, utrudnia mi życie nie tylko dlatego, że muszę pracować często po godzinach. W jaki inny? Choćby w kwestii dnia wolnego. I kilku innych powodów, o których wolę nie pisać publicznie:) Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link