a.hysa 10.01.08, 08:11 Milych wakacji i wracaj do nas szybko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nertila Re: Nertila 10.01.08, 12:03 O rety a juz myślałam ,że kolejny problem do rozwiazania czy jakieś pytnie rebus zagwostka a tu takie miłe życzonka tylko za 2 godziny mam taxi na lotnisko, junior właśnie drzemie a ja wylazłam dopiero z wanny. Musiałam ponagrywać płytki Andiego Shkozy i jakies inne, których małżonek ma zakaz słuchania przed moim powrotem do Polski,bo mnie już męczy muzyka popullore Moje pasemka troche nie wyszły...mam teraz raczej rudo na głowie,ale co tam!Będą mi pasować,bo ostatnią głupotą jaką mogłam zrobić przed wylotem było solarium 2 razy po 10minut ...turbo... i coś dziwnie teraz wyglądam,zwłaszcza na tyłku i nos mam kaprawy:/Czego te głupie baby nie wymyślą żeby się chłopu podobać! Chłopy-to wszystko wasza wina! Anyway..Nieważne.Cieszę się ,że lecę i mam nadzieje ,że sobie tu poradzicie te 3 tygodnie. Fajnie ,że Balkandriver ze swoja Ładniejszą Połową robi wystawę Widzę ,że coraz więcej chętnych do propagowania kultury bałkańskiej i Albanii To cieszy. Zmykam już,może jak zgodnie z Albańska medycyną ludową wsadzę nos i ... w jogurt to mi zbledną co?Bo nie wysiedze w tym pierońskim samolocie Odpowiedz Link
arsen.vlora Re: Nertila 10.01.08, 15:07 VETEM ANDI SHKOZEN MOS INCIZO SE AI ME DUKET SE ESHTE EVGJIT.ME MIRE NDONJE KENGE LABE Odpowiedz Link