szrod 27.04.06, 12:35 Kika- a może by tak zlistować nazwiska wg aktualnego stanu naszej (nie) pamięci? Może ktoś przez wyszukiwarkę na nie trafi i się zgłosi?Jak Sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skima Re: Lista. 15.07.06, 18:44 W Kużnicach byłam (z przerwami) od 82 do czerwca 86 roku. Jeszcze wcześniej w latach 80/81. Byłam więc weteranką. Niestety, słabo pamietam nazwiska. Mam na imię Maria, w Kuźnicach - Majka. Odpowiedz Link Zgłoś
szrod Re: Lista. 17.07.06, 08:32 Majka, w której klasie byłaś w 1986?Znasz wymienione w poprzednim wątku osoby? Jak się nazywałaś ( wtedy)?Jak nie chcesz na forum, napisz na priva.Pozdrawiam.Goska Odpowiedz Link Zgłoś
skima Re: Lista. 17.07.06, 18:06 Cześć Goska. W 1986 zdawałam maturę. Niestety, nie kojarzę wymienionych osób. Zbyt dużo ich się przewinęło podczas mojego pobytu w Kuźnicach. Najlepiej pamiętam tych, z którymi chodziłam do klasy,tj. m.in. Marzena, Arletta, Mariola, Mirela, Lucy - może to pomoże Ci zlokalizować mnie w czasie i przestrzeni. Mieszkałam w pokoju 54, na 1. piętrze. Moje nazwisko: Skiba. Napisz coś o sobie. Majka. Odpowiedz Link Zgłoś
szrod Re: Lista. 17.07.06, 20:05 Majka- pamiętm Cię z pewnością, może nie kojarzę całkiem twarzy, ale nazwisko jest mi 100%znane.Lucynę i Arlettę też pamiętam, chociaż nie z nazwiska. Lucyna czasami nie nazywała się Malec?Możesz mnie nie kojarzyć, bo w 1986 chodziłam do II LO, razem z Markiem Wojciechowskim, Bernadettą Marzec,Agą Leo, Jolką Krysztofowicz; hm więcej nazwisk z mojego rocznika nie pamiętem, ale to kwestia czasu i impulsów z zewnątrz.Mieszkałam na początku na I piętrze po lewej ( nie pamiętam numeru ,chyba 12), a potem z Agą Leo, Gośką Fogt,Iwoną Paluch, Jolką Krysztofowicz, Marzena(Meną)w 17stce. Odpowiedz Link Zgłoś
skima Re: Lista. 17.07.06, 22:25 Gośka, nie znam twojego nazwiska. Może znając je jakoś bym Cię skojarzyła. Do pokojów, w których mieszkałaś chodziłyśmy "na żebry" z puszką na herbatę. Lucy nazywała się Rędzina, a Malec to była Ela - nie wiem tylko czy w tym czasie co Ty. Nazwiska, które wymieniłaś faktycznie nic mi nie mówią, chociaż powinnam znać te osoby.Majka. Odpowiedz Link Zgłoś
szrod Re: Lista. 18.07.06, 08:07 Nazywałam się (wtedy) wybitnie oryginalnie-Nowak.Faktycznie- Malec to nazwisko Eli, ech pokręciłam, ale Elę pamiętam dobrze.Na pewno znałaś większość z tych osób, ponieważ prawie wszystkie były stałymi bywalcami i to właśnie w latach wcześniejszych czyli przed 86- Marka W.i Ryśka Owczarskiego znałaś z całą pewnością ponieważ byli rezydentami od początku ( 83-84 )do ukończenia LO. Odpowiedz Link Zgłoś
szrod Re: Lista. 18.07.06, 08:07 Nazywałam się (wtedy) wybitnie oryginalnie-Nowak.Faktycznie- Malec to nazwisko Eli, ech pokręciłam, ale Elę pamiętam dobrze.Na pewno znałaś większość z tych osób, ponieważ prawie wszystkie były stałymi bywalcami i to właśnie w latach wcześniejszych czyli przed 86- Marka W.i Ryśka Owczarskiego znałaś z całą pewnością ponieważ byli rezydentami od początku ( 83-84 )do ukończenia LO. Odpowiedz Link Zgłoś
k-ika Re: Lista. 20.07.06, 12:41 hej skima! Ja ciebie chyba kojarzę!Dominika Strzałkowska_ tak wówczas się nazywałam! Ja byłam rocznik niżej od ciebie- nasze klasy były obok we wnęce. Odpowiedz Link Zgłoś
skima Re: Lista. 22.07.06, 15:12 K-ika! Może jakieś zdjecie pomogłoby mi pokojarzyć Twoje nazwisko z osobą. Przegladnęłam zdjecia z tamego okresu, ale nie mam ich wiele. Niedawno spotkałam się (po wielu, wielu latach) z moją klasową koleżanką z Kuźnic - oczywiście, przekażę Jej ten kontakt. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majcher Re: Lista. 09.10.06, 11:24 Witaj czytam i czytam, widze ze znam Ciebie, ja mam naimie Ewa nazwisko Kucharska jak sie niemyle to byliśmy razem w pokoju nr 17, ja byłam przed zabiegiem , Małgośie tez pamietam. tak sie ciesze pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majcher Re: Lista. 10.10.06, 10:45 witaj ja tez bardzo się ciesze ze mnie pamietasz, umnie leci poprostu z dnia nadzień pracuje, mam dwoje dziec, jezdze na turnusy rehabilitacyjne, byłam w Sanatorium w Busku Zdój,w Kuznicach byłam 4 lata temu ale tylko godzinke, spotkałam rehabilitantów i jednego wychowawce on był opiekunem chłopców, Super ze wpadłas na tki pomysł aby mozna było powspominać pobyt w KDW SUPER Ośrodek, pozdrawiam. a co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
k-ika Re: Lista. 17.10.06, 10:13 Dziewczyny odezwijcie się my wszystkie się znamy! Słowo Gosia ty znasz Ewę jestem przekonana Skima ja też ciebie kojarzę. Macie adresy odnajdzcie wiecej ludzi -dajcie ich tu. Musimy coś zorganizować. Suoer się wspomina. Odezwijcie się. Jak się czujecie>? Gosia jak twoje bóle? Pozdrawiam Was Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
k-ika Re: Lista. 20.07.06, 12:43 A może utrzymujesz z kimś kontakt i możesz przekazać dalej, że coś takiego do pogadania mamy - jak to forum? Byłoby fajnie aby więcej osób zagościło! Co ty na to? Gosik pozdrawiam i pamiętam o tobie! Jak twoje plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
ela9621 Re: Lista. 12.04.07, 20:13 Cześć. Widzę że byłyśmy chyba w tym samym okresie czasu , ja najpierw IV 84, IX 84/IV 85, potem tylko wakacje - VIII klasa i I lo. Jak chcesz odpisz na adres dudae@op.pl - pozdrawiam ela Odpowiedz Link Zgłoś
ela9621 Witaj Ewcia 12.04.07, 20:39 To jeszcze raz ja. Moje gg 1648066. Sala nr 12, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majcher Re: Witaj Ewcia 13.04.07, 10:51 Witaj Ela ciesze sie ze odezwałas sie napewno bylismy razem, ale jest problem ja niemam internetu w domku, więc na gg nie popiszemu podam Tobie mój numer telefonu 605048483, adres e-mil ewa_majcher@wp.pl jak chcesz napisz ja odpisze jak tylko bede mogła. pozdrawiam pa Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ela9621 Re: Lista. 14.03.07, 13:04 Cześć. Byłam w kuźnicach IV-VI 85 - sala nr 12 - ela staroń - mój email dudae@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skorupiaczek1 Re: Lista. 31.03.07, 19:14 Oj szkoda, forum zamilkło. Szukałem czegoś o SZRODIMIE i znalazłem. Ale widzę, że się spóźniłem. Szkooooda:((( Ja też byłem w SZRODIM-ie, ale na Balzera, w latcha 1985 -86. Miło jest poczytać o starych czasach, bo wspomnienia wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
jackjacek Marzec 1999 rok 03.04.07, 22:11 Ja byłem w marcu 1999 roku w Kuźnicach a 12 marca zostałem zoperowany... Jeśli ktoś jest z tego okresu.. np Przemek S. albo Sylwia Klag... lub Blondi z Zielonej Góry... Odezwijcie się... TO były naprawde niezapomniane chwile... Pozdrawiam Was serdecznie.. jestem ciekaw co u Was... Odpowiedz Link Zgłoś
skorupiaczek1 Re: Marzec 1999 rok 04.04.07, 15:34 Nie spóźniłem się? Fajnie Kika... Z tymi znajomościami z dawnych lat, to raczje kiepska sprawa, bo za dużo czasu. Ja nie mam kontkatu z nikim niestety. Po wielu latach spotkałem osobę, która była w Kuźnicach, ale to zupełny przypadek i w związku z inną sprawą. A z tamtego okresu, tj. IX 1985 rok zapamiętałem tylko jedną osobę, która przeszła właśnie wtedy do Kuźnic. Do dzisiaj wspominam ją bardzo mile. A z Balzera pamiętam oczywiście o wiele więcej osób. Odpowiedz Link Zgłoś
k-ika Re: Marzec 1999 rok 05.04.07, 08:47 Z doświadczenia wiem skorupiaczku, ze po latach odnajdują się nie tylko znajomi ale również przyjaciele z przed lat i nawet sympatie te największe-to niesamowite jak internet potrafi zblizyć ludzi. Uwierz w moje slowa i nie poddawaj się. Moze jednak mamy wspólnych znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
skorupiaczek1 Re: Marzec 1999 rok 05.04.07, 09:30 Kto wie... Może. Taka nostalgia mnie wzięła, pewnie dlatego, że znowu szykuje się tam pobyt. Chociaż na razie inną sprawę muszę zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
k-ika Re: Marzec 1999 rok 05.04.07, 10:02 skorupiaczek chyba znalazłam kogoś kogo znasz Odpowiedz Link Zgłoś
skorupiaczek1 Re: Marzec 1999 rok 05.04.07, 10:23 No widzisz jaka Ty kochana jesteś:))) A któż to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majcher Re: Marzec 1999 rok 11.04.07, 08:17 Witajcie ciesze się bardzo ze jest nas coraz więcej, korzystajac z komp. pozdrawiam i zostawiam numer telefonu 605048483, nie mam mozliwosci korzystania z komp codziennie wiec od czasu do czasu odezwe się. Kika dzieki za namiary na nasze forum. życze wszystkiego dobrego Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
skorupiaczek1 Witaj Ewo 11.04.07, 10:29 Fajnie, że jesteś. No powoli zaczynamy forum LORO gonić:))) A zresztą i tak wszyscy wiedzą, że Zakopane górą... Napisz coś o sobie. W jakich latach leżałaś i gdzie? Tzn. czy tylko w Kuźnicach? Odzywaj się tak często, jak tylko będziesz mogła. Może spotkasz kogoś sprzed lat? Fajnie tak czasami powspominać... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majcher Re: Lista. 18.10.06, 08:37 Witajcie Kochane dziewczyny, nazywam sie Ewa Majcher z domu Kucharska bardzo się ciesze ze Kika załozyła taka stronke, tak bardzo bym chciała spotkac sie z wami Wy napewno mnie znacie , a ja Was mam pare zdjęc, adresów, przypominam Sobie nazwiska ktore tu są wymieniane kojarze ludzi, pozdrawiam zycze zdrówka Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
anuteczek Re: Lista. 19.10.06, 22:22 Witajcie Ja w porównaniu z Wami jestem straszną gówniarą:) w kuźnicach byłam króciutko w wakacje 97 roku, wcześniej spędziłam całkiem sporo czasu na Balzera - 95/96 rok. Ania de Roover, z domu Dębska. Mama Maćka i Marysi Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majcher Re: Lista. 20.10.06, 10:22 Witaj Aniu świetnie że piszesz ze odnalazłas nasze forum, pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
keti30 Re: Lista. 28.11.06, 11:53 Witam byłam w sanatorium dwa razy raz na Balzera kiedy chodziłam do 6 klasy a drugi raz w 1991 roku w Kużnicach już na operację kregosłupa. Pozdrawiam wszystkich tych którzy byli tam w tym samym czasie co ja. Bardzo mi sie tam podobało mimo celu pobytu i zawsze będę wspominać te chwile z sentymentem. Teraz byłam tam znowu 13 listopada br, ponieważ okazało sie że po 15 latach złamał mi sie pret i jest do usunięcia....decyzja należy do mnie kiedy tam wrócę... Odpowiedz Link Zgłoś
k-ika Re: Lista. 29.11.06, 10:15 Witaj!!! Fajnie, ze się odezwałaś! Przykro mi , że to cię spotkało! Napisz jaką podjęłaś decyzję, na pewno ciężko ci....ale wierzę, że niedługo będzie po wszystkim. Kiedy ponownie jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majcher Re: Lista. 29.11.06, 13:46 Witaj Keti miło ze się odezwałaś, ja tez milo wspominam pobyt w Kuznicach. jestem bardzo przywiazana do tego miejsca, przebywałam Szrodim 4 razy po pół roku, tez jestem po operacji kregosłupa, czasem mi dokucza ból ale jakoś Sobie radze. pozdrawiam i trzymam kciuki za Twoja decyzje odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
bratek1976 Re: Lista. 29.11.06, 20:58 Hej.Mam na imie Małgosia.W Kuźnicach byłam w okresie 09-12 91 oraz 06-08 92.Moze znajdą sie osoby ,które w tym okresie przebywały w KDW? gratuluje pomysłu.Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
k-ika Re: Lista. 30.11.06, 10:19 Mam nadzieję, że odnajdziesz swoich znajomych-życzę powodzenia i wytrwałości!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majcher Re: Lista. 30.11.06, 11:40 Witaj Małgosiu ciesze się ze odnalazłas tą strone,pozdrawiam i jestem pewna ze znajdziesz znajomych, tylko wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majcher Re: Lista. 30.11.06, 11:45 Gallerywww.klinika.net.pl/galerie/kuznice_zamkniecie_2005_06/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
k-ika Re: Lista. 01.12.06, 03:40 Ewciu!Dziękujemy za zdjęcia z (niestety) zamknięcia Kuźnic! Odpowiedz Link Zgłoś
skz1 Re: Lista. 25.10.07, 21:53 Witam. W KDW byłam w latach 91-93 z małymi przerwami. Spędziłam tam kilka lat, zdawałam tam maturę. Sylwia, z klasy Wioli, Dominiki, Ediego i "Ugzika" Jestem z '74 roku. Jeśli masz ochotę poklikać odezwij się.Moje gg 4398409 PA Odpowiedz Link Zgłoś
agakuas Re: Lista. 03.04.08, 08:50 Czesc mam na imie Agnieszka K. bylam w tym okresie co ty jestem po operacji kregoslupa.Pamietam sporo nazwisk ale nie wiem czy moge je podac. Odpowiedz Link Zgłoś
kramervit Re: Lista. 02.06.08, 02:10 Witam. W tym samym czasie i ja byłem tam na "wczasach". Witek Reczek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zukejka Re: Lista. 29.01.17, 09:30 Hej bratek Ja byłam w roku 92 lipiec pokój 16 Agnieszka Zych... Bylam też 91 sierpień pokój 14 92 lipiec pokoj 16 93 lipiec pokoj 12 94 sierpień pokoj 18 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skz1 Re: Lista. 26.10.07, 07:00 Witam.Byłam w KDW 91-93. Może się znamy SK. Moje gg 4398409 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.ls Re: Lista. 13.01.08, 12:42 Keti30: hej:) ja tez miałam operację kręgosłupa w 1991 roku. Moze byłyśmy w tym samym czasie? Przebywałam tam od 8 marca do połowy sierpnia. pozdrawiam ps. podobnie jak Ty z przyjemnością wspominam kuźnickie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
reni7414 Re: Lista. 25.07.14, 18:30 witam ja też byłam w tym okresie pokój 16 mam na imię renata Odpowiedz Link Zgłoś
grzechu1973 Re: Lista. 04.01.18, 13:38 Witam ja też byłem lipiec sierpień 91 sala 55 mam sporo zdjęć ale tu chyba nie się wrzucić byłem też w wakacje 90r a w 89r od czerwca do końca sierpnia. Grzegorz Wyszogrodzki z Krakowa jeśli ktoś był w tych okresach to możemy się fotkami wymienić....grzechw@poczta.onet.pl pamiętam że w 91r robiliśmy na dużej sali jakieś przedstawienie teatralne mam fotki z tego okresu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majcher Re: Lista. 20.12.06, 11:38 Życzeń, które Wam życzę na razie nie wyliczę wiec podaję pierwsze z kraju by Wam żyło się jak w raju, by w wigilię u rodzinki wszyscy mieli fajne minki by przy stole chciał zagościć pakiet zdrowia i miłości i u wszystkich był tak mocny by pozostał całoroczny. Zdrowych, pogodnych i udanych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w atmosferze ciepła i kolorowym blasku choinki oraz wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku życzy Ewa Majcher Odpowiedz Link Zgłoś
kac-ha Re: Lista. 24.10.07, 00:48 W kdw byłam w latach 95/99 szukam kontaktu z Bladi Skooterem!!!!!!!!!Bladi odezwij sie wszyscy mysleli ze jestesmy siostrami albo nas mylili to były czasy!moj nr gg 1333959 Odpowiedz Link Zgłoś
nika8811 Re: Lista. 29.04.08, 23:23 Witam. Też tam byłam , ale w 1993 przez czerwiec, lipiec i sierpien.Przybyłam na operację prosto ze szkoly bo uczyłam się wtedy w hotelarzu,Niestety nie pamiętam zbyt wielu nazwisk. pamiętam Pepsiego bo nie darzyl mnie sympatią, był też chlopak o ksywie Wampirek, chłopak z Mielca o różnokolorowych oczach,był też bliski mi kiedyś Paweł K.i moja psiapsióla Kasia Z.Pamiętam też wysokiego chłopaka który grał w kosza i jeszcze mnóstwo ludzi ale nie z nazwiska. poprostu ich pamiętam.Czas który tam spędziłam pozostawil mi najpiękniejsze wspomnienia.Szkoda że Kużnice już zamknięte, co roku zajeżdżam do Zakopca bo kocham i wspominam sobie.Pozdrawiam Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
zukejka Re: Lista. 29.01.17, 09:24 Ja też byłam w 93 roku w sierpniu. Może się znamy. Agnieszka Zych Wysoki chłopak który grał w kosza to chyba Piotrek... :) Ja byłam wtedy w sali 12 razem z Majka Augustyn Odpowiedz Link Zgłoś
kaklu2 Re: Lista. 28.08.08, 17:21 Byłam w Kuźnicach w wakacje 1987r.Może ktos ,kto był także w tym czasie da o sobie znac, bo nie mogę trafic na ślad koleżanek i kolegów.Mam pamiętnik z tamtego okresu, ale nie pamiętam twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaaa100 Re: Lista. 08.10.08, 19:22 znajomi z1980 do 1981 oraz 1983 odezwijcie się.wiola Odpowiedz Link Zgłoś
nieistotne Re: Lista. 21.12.08, 04:12 Witam !! Ostatnio byłem w Kuźnicach na zabiegu od 08.03.95 do 13.04.95 (na wymianie złamanego pręta ) , wcześniej od marca do 10 maja 1994 . Czy jest ktoś z tamtych okresów ? Pozdrawiam : Artur z Częstochowy nieistotne@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaaa100 Re: Lista. 08.10.08, 19:27 pozdrawiam wszystkich którzy zaliczyli kużnice.świetne czasy,świetni ludzie i kochane Tatry Odpowiedz Link Zgłoś
gostyniak Re: Lista. 01.12.08, 22:17 witam wszystkich.ja byłem w Kużnicach kilka razy.1888-89,1993-94,1995-96,to były piękne czasy.moje gg 12327734 chętnie odnowie stare znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
ankad4 Re: Lista. 19.12.13, 15:16 Bylam w Kuznicach w 1985 ,tylko 3 miesiace,niestety mam luki w pamieci. Pamietam Lankosza,wychowawce pana Bogdana,Kasie Lewandowska,Ziute (imienia niestety nie pamietam) Odpowiedz Link Zgłoś
reni7414 Re: Lista. 25.07.14, 18:33 może odezwie się ktoś z 89 np. jagusia monika marzena irena lub ktoś jeszcze czekam pokoj nr 12 Odpowiedz Link Zgłoś
vai Re: Lista. 22.09.14, 21:54 witam, ja byłem w szrodim zakopane od końca sierpnia do konca września 1988r, pamietam tylko kilka osób z nazwiska które wtedy tam były: ewa grudzień, monika anioł, tomasz tkaczyk, włodek choma.... jesli ktoś to czyta to niech się odezwie nawiążemy kontakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_orczyk Re: Lista. 09.12.16, 23:11 Hej, dzisiaj natrafiłam na to forum i bardzo się ucieszyłam. W Kuźnicach byłam jesienią 1987 roku. Pamiętam Ewę Kucharską i Gośkę Kuźmińską. Ja nazywam się Wanda Piotrowska-Orczyk z domu Szyman. Czy ktoś mnie pamięta? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_1998 Re: Lista. 25.02.18, 13:14 Witam, Łukasz grudzień 1998r uzupełniam listę, choć nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda.... Odpowiedz Link Zgłoś