milleniusz 29.06.09, 18:58 Co to ma znaczyć? Ktoś mi wytłumaczy? A w międzyczasie się powstrzymam, póki moje posty z tamtego wątku nie pojawią się z powrotem. Bardzo się do nich przywiązałem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catthe Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 19:23 Szkoda, że Wilowka ugięła się pod bredniami jednego forumowicza. Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:12 catthe napisała: > Szkoda, że Wilowka ugięła się pod bredniami jednego forumowicza. Mam odmienne zdanie: rzucając ostre światło na najbardziej osobiste, intymne tereny swojego życia na forum, każdy powinien liczyć się z tym, że może go spotkać coś innego, niż poklask i cmoki w policzek. If you play with fire you can get your fingers burned. ;P Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:18 Ale rybne to muszą być troszkę burned, no co Wy :F Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:20 Burned fish fingers? Uuuu, arystokratka ;)))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:24 Z keczukiem, przez bibułę oryginalną, a co! :D Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:27 Blast, a Jack Daniels Barbecue Sauce to pikuś??? :D Przez bibułę??? Kochana, teraz wszystkie gazety już są legalne, wiesz? ;) Ej, a może przez bibułę nie tuczy??? Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:32 twardycukierek napisała: > Blast, a Jack Daniels Barbecue Sauce to pikuś??? :D TY! Jest coś takiego na ziemi? Tej ziemi??? Poważnie pytam, uwaga, do czwartku chyba nie piję, to wiesz... > > Przez bibułę??? Kochana, teraz wszystkie gazety już są legalne, wiesz? ; > ) > Ej, a może przez bibułę nie tuczy??? Ooooooo, Underground mi się przypomniało :) Tuczy, ale jest tak nobliwiej, martyrologicznie, szacuneczek i respekcik. Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:37 Zostaw to mnie: No, teraz masz problem ;DDD Bo ten sos boski jest. > Tuczy, ale jest tak nobliwiej, martyrologicznie, szacuneczek i respekcik. Eee nie, to nie dla mnie ;P tłusty męczennik, tu pojawia się problem wiarygodności. Albo godności, nie wiem. ;D Odpowiedz Link
i.nes Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:44 Na Allegro można dostać :P Trochę inny, ale ten chilli pewnie do sprowadzenia. Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:49 Ines :)) ja takie sama robię, dodaję whisky albo bourbon do sosów, miód pasuje, ale nie za dużo. Hummm, Funny, to jak będzie: jeść albo nie jeść, oto jest dumanie ;D Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:51 Sherry, porto, calvados :) podkreśla smak, uuum, znaczy zanim jeszcze się resztę wleje w siebie. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:10 Bądźcie koleżanki, podajcie przepisy :) Zrobię M. niespodziankę na gryla :) I nie wydam kasy na sos, tylko na alk, co zostanie entuzjastycznie przyjęte zapewne :D Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:14 Dobra, wyślę Ci jutro mailowo, obiecuję. Teraz odpływam w stronę 'obowiązków domowych' ;) hint hint. Pa! Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:20 Dziękuję bardzo from de mauntejn :) I, yyy..., miłego bzykanka :D Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:21 From ze bottom od your.... heart chyba??? :D Dzięki i wzajemnie, te sosy tak działają. Siup! Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:27 www.youtube.com/watch?v=xnryi0DJEqw :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:05 i.nes napisała: > Na Allegro można dostać :P > Trochę inny, ale ten chilli pewnie do sprowadzenia. > Hm, znalazłam większy i tańszy... Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:07 funny_game napisała: > Hm, znalazłam większy i tańszy... > Większy? Uhmmm, to z całą pewnością nie z Chin ;D Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:11 Nioch :D O pacz: www.allegro.pl/item671685710_sosy_barbecue_jack_daniel_s.html Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:19 Otrębusy / Wawa WTF?? :D Ty poczekaj na moje przepisy, otrębusy zostaw dla konia ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:21 Te Otrębusy to mniemasz, że półprodukt? :D Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:23 A może gorzej... żona producenta??? Eeeeek! Uciekam, pa! Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:28 A producent na stówę nazywa się Kutas Wielgus i Łymianie do domu!!! :) No pa, do zaś. Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:59 Hehehe, se znajdę i se kupię i ma godność mam w dupię :))) Pić nie piję, ale taki sos to mogę. Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:02 Nie żałuj sobie! A na deser cukierkowy odlot, od tego zaczynał Clinton :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:07 A nie, to ja wolę bezalkoholowe, swojskie dulce de leche ;) Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:10 Purytanka! :D Oj, tu o wolność słowa idzie a my o przyziemnych radościach. Tfu, tfu. wstyd :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:13 No, wyszły szydła z worków :) Mury runą, a panięki narąbane Dżekusiem, obżarte sosami, leeeeżą!, żenułaria :D Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:16 Luźna cegła, piąta kolumna, stonka. Taaaak, to nie jest NASZA wina! Do protokołu, Funny: ja tu się postawiłam w obronie wolności słowa a kto mi wyjechał na fish fingersie? Kto? No. :))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:24 No, masz rację. Jeno ja nie wiem, o co chodzi w szczególe, wiem chyba w ogóle. A w ogóle, to się zgadzam z interlokutorką. Tylko czasem emocje są silniejsze od poglądów i człowiekowi chyba głupio. Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:26 Z kim się zgadzasz? :) Hmmm, ja wiem w szczególe i dlatego napisałam tamto na początku. Odpowiedz Link
funny_game Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:31 S Tobo :) Ale wiem też, jak to jest, jak się przegnie i chce się zapaść pod ziemię, schować głowę w piasek, zrobić tak, żeby było wczoraj. A później to już w ogóle wstyd, ze się chciało schować i błędne koło. A w tym wszystkim właśnie ta wolność słowa... No niedobrze, ale nie tak w sposób oczywisty jednowymiarowo. Odpowiedz Link
hsirk Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:27 skad wiesz ze to brednie byly ? a jesli mialem racje? z rachunku prawdopodobienstwa taka mozliwosc tez istnieje. a w ogole wypraszam sobie usuwanie moich wypowiedzi. nawet z calym watkiem. i kto to zrobil, berta czy pawel? chujnie i mrok, tyle wam powiem. i piekne plastikowe niebo bez chmurki bedzie. zapomnieliscie dlaczego i jak to forum powstalo. Odpowiedz Link
8n Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:51 chyba rzeczywiście zapomnieli. Paweł by nie zapomniał :( Odpowiedz Link
catthe Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:54 Uważam, że bredziłeś ponieważ po pierwsze jesteś nieobiektywny a po drugie Twoje teorie na temat Wilowki i jej związku są po prostu od czapy. Nie poparte niczym innym poza Twoim nastawieniem do niej i tematu. A z czego wynika to nastawienie to ja nie wiem. Może z osobistych doświadczeń a może z czegoś innego. Odpowiedz Link
hsirk Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:56 to ze ty uwazasz ze bredzilem nie znaczy ze to prawda. i w zadnym razie nie stanowi podstawy do usuniecia moich wypowiedzi. ja uwazam np, ze ty bredzisz caly czas, ale nie krzycze zeby cie wycinac. ponadto, nie ma tu obowiazku popierania swoich wypowiedzi czymkolwiek. Odpowiedz Link
catthe Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:06 A ja nie napisałam, że uważam, że to dobrze, że Wilowka(czy tam Berta na prosbe Wilowki skasowała ten wątek). Napisałam wyraźnie, że szkoda, że się poddała i nie olała tych Twoich wynurzeń. Nigdzie nie krzyczałam, żeby Cię wycinać. I napisałam również, że ja uważam, ze bredzisz. To jest moje zdanie do którego mam prawo. Tylko tyle. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 20:58 Hm nie podoba mi się kasowanie wątków. :| A dla Wilówki rada - niektóre posty po prostu należy zignorować i tyle. ;) A tam zdążyłam zobaczyć, że miałaś niezły outfit* fryzjerowy. * tak, tak, oglądam blogi szafiarek. ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:03 > Hm nie podoba mi się kasowanie wątków. :| Mnie też. Ale nie mam już siły ani ochoty po raz n-ty tłumaczyć na czym polega wolność słowa. Wynoszę się, tylko jeszcze nie wiem gdzie. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:06 > Ale nie mam już siły ani ochoty po raz n-ty tłumaczyć na czym polega wolność > słowa. Wynoszę się, tylko jeszcze nie wiem gdzie. Nie rób scen. :) Nigdzie nie będzie Ci tak dobrze, jak tu... Bo mnie nie ma nigdzie indziej. :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:09 Może w końcu przyjedziesz. :D Tutaj się nie będziemy spotykać. Jakieś zasady trzeba mieć. :P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:12 W którąś sobotę. ;) Na Gdańskim. I pamiętaj o kwiatku. ;P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:40 No już nie przeginaj. Będę pamiętał, by przyjść, to najważniejsze! :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:44 A wolałabyś kwiatka beze mnie? No weź się zastanów i nie rób scen o kawałek chwasta, który i tak zwiędnie. :P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:46 Wiesz co... Ty to chyba nie zdajesz sobie sprawy o czym my mówimy. Znasz to powiedzenie: blow jobs are like flowers for men? :> Rozumisz już? :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:55 E tam. Lody są przereklamowane. Ty nie marudź, tylko kup ten los, bo nigdy nie wygrasz. :P Odpowiedz Link
bertrada Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:15 Ale jak ktoś stwierdzi, że wątek, który założył pod wpływem emocji czy nieprzemyślenia całej sytuacji był jednak obraźliwy dla niego samego, albo za bardzo odzierał go z prywatności, albo w jakikolwiek sposób naruszał jego dobre imię i komfort psychiczny, to dlaczegóż by tego wątku nie usunąć na jego życzenie. W końcu nie pierwszy i za pewne nie ostatni wątek na tym forum został skasowany na życzenie autora. W końcu jak to Liisa Valo kiedyś bystrze stwierdziła, że skoro wątek albo post jest obraźliwy, to zgodnie z regulaminem, ma prawo być usunięty na życzenie osoby obrażonej. Nawet jak osoba została obrażona przez samą siebie. A mnie się wydaje, że wiolwkowy wątek podchodzi pod ten sam proceder. ;)) Odpowiedz Link
hsirk Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:19 bzdura. wiec tak moge bzdzic co tylko popadnie w watkach zalozonych przez siebie, a potem poprosic o skasowanie i pojda sie jebac razem z emocjami interlokutorow. super. beze mnie w takim razie. i tak juz mnie malo bylo. i jak zniknę, zaraz wilowka zalozy identyczny watek, ktory tym razem juz jej obrazac nie bedzie. bhe. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:21 Ale to był wątek szczególny. Mogłeś odpuścić Hsirku. :) Odpowiedz Link
hsirk Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:23 moglem. ale moglem i nie. ale slub wilowki zaczal juz wyskakiwac mi nawet z lodowki. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:26 Eh. :) Dobra, mi z lodówki co innego wyskakuje (mimo, że też ostatnio rzadko bywam) a się nie czepiam... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:27 > Dobra, mi z lodówki co innego wyskakuje I nie chodzi tu o Cieu. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:31 są osoby, których wątki czasami omijam i tak się zastanawiam czemu Ty tak nie zrobiłeś/robisz? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:38 To jest absolutnie bez znaczenia, czy Hsirek obszedł ten wątek, czy nie. Mogła mu napisać, że jest złamanym fiutem, albo coś. Ale nie wolno było go wycinać. A jak obrażał ją samą jej post, jak argumentuje Berta, to można było wyciąć ten post. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:41 Milleniuszu czytaj mnie uważniej. Już na samym początku napisałam, że cenzura jest do bani, co oznacza, że jej nie popieram. Teraz było po prostu pytanie do Hsirka, załóżmy że lekki OT. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:43 Czytam, czytam. To nie był zarzut pod Twoim adresem. Ot tak wołam sobie na puszczy. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:47 Jako zarzutu tego nie odebrałam, raczej jako niezauważenie, że w poście do H. chodziło mi o inny aspekt :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:53 Poza wszystkim, Hsirek miał trochę racji z tym afiszowaniem, ale rozumiem, że Wilowka mogła się czuć urażona, bo wypowiedział się w niezbyt miłym tonie. Ale to nie usprawiedliwia cenzury. Nic nie usprawiedliwia cenzury w zasadzie. Odpowiedz Link
bertrada Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:31 Hsirku, zamiast obrażać się to popatrz na to z drugiej strony. Być może to właśnie Twoje uwagi zwróciły Wilowce uwagę na to, że ten wątek mógł być odebrany przez postronne osoby zupełnie inaczej niż sobie to wyobrażała. I jak przemyślała wszystko jeszcze raz, to stwierdziła, że jednak lepiej było wątku nie zakładać. A, że cofnąć czasu się nie da, to jedynym wyjściem jest skasowanie. Odpowiedz Link
hsirk Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:36 nie. nawet gdyby tak pomyslala, nalezy napisac to w watku a nie zyletka wycinac wlasne bledy. że cofnąć czasu się nie da, jedynym wyjsciem jest skasowanie. oj tak, zabawna berto. cofnac czasyu nie mozna. czas mozna skasowac... i nie mow, ze ty wierzysz w to co piszesz. przywroc watek i wszyscy zapomna. Odpowiedz Link
bertrada Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:38 > przywroc watek i wszyscy zapomna. No co Ty, żeby mi Wilowka Alfreda odebrała? ;P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:42 > A, że cofnąć czasu się nie da, to jedynym wyjściem jest skasowanie. No i tu się mylisz od początku do końca. Nawet nie jestem całkiem pewien, czy mogłaś kasować wszystkie jej posty, ale już z pewnością nie mogłaś kasować moich. Odpowiedz Link
bertrada Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:48 Ale to chodziło o cały wątek a nie o konkretne posty. ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:51 O moje również? Cóż za łaskawość. To tym bardziej niewybaczalne. Trudno. :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:20 Wiesz co, ja rozumiem czemu to zostało skasowane. I poniekąd się zgadzam, bo mi pewnie też byłoby niemiło. I nie dziwię się, że komuś mogło być przykro, że innemu komuś przeszkadza jego radość. No szkoda w sumie. Głupia sytuacja. Odpowiedz Link
hsirk Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:28 nic. hsirk jest chazm jak od zawsze. ktos swoje a hsirk swoje. i rozne okolicznosci tu nie maja nic do rzeczy. albo jest wlasciwe wycinac, albo nie. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 21:32 Toteż mi chodziło o okoliczności łagodzące jeśli chodzi o czepianie się. Mogłeś się już powstrzymać i uśpić na chwilę tego chama co w Cieu drzemie. ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Duży błąd 29.06.09, 21:55 Kasowanie to duży błąd, pozostaje niesmak, dużo większy niż po nieudanym wątku. Pozostaje i nic tego nie zmieni, a nieudany wątek można jeszcze naprawić, można przyznać się do błędu i napisać, że się przesadziło, można sytuację lepiej lub gorzej rozwiązać w sposób świadomy, ludzie mają wybór, kasowanie ten wybór odbiera a to wkurza bardziej niż cokolwiek innego. Kasowanie to próba oszukania rzeczywistości, bardzo mi się to nie podoba, po co to robić, mamy udawać, że jest inaczej niż naprawdę? To droga donikąd. Odpowiedz Link
hsirk Re: Duży błąd 29.06.09, 22:00 niezupelnie. przeciez tu chodzi tylko o to ze hsirka nie mozna naprawic, bo znowu sie zepsul. wiec trzeba skasowac. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Duży błąd 29.06.09, 22:06 Naprawić czy nie to już obciąża Ciebie, daje Ci szansę, jeżeli naprawisz to dobrze, jeżeli nie to Ty poniesiesz konsekwencje, czy je zaakceptujesz to Twoja sprawa. Cokolwiek zrobisz Ty podejmujesz decyzję i ponosisz konsekwencje,i tak powinno być na tym polega wolność. Kasowanie odbiera taką możliwość sprowadza forum do przedszkola a moderatora do roli przedszkolanki która głupim dzieciom mówi co i jak moją robić, i to mi się nie podoba. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Duży błąd 29.06.09, 22:28 > Kasowanie odbiera taką możliwość sprowadza forum do przedszkola a moderatora do > roli przedszkolanki która głupim dzieciom mówi co i jak moją robić, i to mi się > nie podoba. Nie zgodzę się, bo Berta nie usunęła tego z własnej woli, tylko na czyjąś prośbę. Myślę, że gdybym była Wilówką, to nie prosiłabym o usunięcie wątku, ale to miejsce kojarzyłoby mi się z czymś nieprzyjemnym i na pewno przez jakiś czas nie chciałoby mi się tu wchodzić. Więc dla mnie prośba W. jest uzasadniona. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Duży błąd 29.06.09, 22:31 Bo to Wilówka popełniła błąd pisząc o czymś co była dla niej zbyt intymne. Nie była gotowa przyjąć opinii, nie powinna była tego robić. Odpowiedz Link
qw994 Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:10 Czy ja mogłabym prosić o opanowanie złych emocji? :) Albo nawrzucajcie sobie, tylko żeby potem wszystko wróciło do normy :) Moim zdaniem nie ma o co robić aż takiej afery, serio :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:15 Tak, tak, od tego się zaczyna. A potem się budzisz i nie ma teleranka. Ja to jeszcze pamiętam. I ja na ten teleranek czekałem! O nie, wyprowadzam się. :] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:18 Jak zawsze. Co nie zmienia faktu, że to któryś raz z kolei, gdy mam problem z nadgorliwą moderacją na tym forum. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:26 qw994 napisała: > Chyba nadgorliwej moderacji nie widziałeś. Ależ widziałem. Z FK odszedłem wcześniej niż ekipa, która założyła to forum, bo mam poprzeczkę ustawioną cokolwiek wyżej. Teraz odchodzę stąd. Historia zatoczyła koło i to ma nawet jakiś swój niezdarny sens. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:33 Bezapelacyjnie. Może nawet błędny, ale całkiem mój. Nie jak te posty, które zniknięto. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:16 W Folwarku Zwierzęcym świnie też tak mówiły, "nie ma o co robić afery", a jak się skończyło wszyscy wiemy, to jest kwestia pryncypiów. Odpowiedz Link
qw994 Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:19 To jest TYLKO forum internetowe, i został skasowany jeden krótki i głupi wątek. Na prośbę autorki. O ile dobrze pamiętam, nie zostały w nim zawarte żadne złote myśli. Nie będę rozstrzygać, czy stało się dobrze, czy źle, chodzi mi o to, że rozmiar afery z tym związanej chyba zaczął przekraczać moje granice zrozumienia. W życiu by mi się nie chciało strzępić klawiatury, żeby się awanturować o coś takiego. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:21 A ja uważam, że warto, coś jak postawa obywatelska, obojętność w takiej sytuacji nie jest dobra. Odpowiedz Link
qw994 Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:24 A mnie się nie chce. To tylko forum. Nie mam zamiaru robić za Rejtana, to śmieszne. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:28 A dla mnie to nie jest śmieszne, jest to raczej forma testu. Forum jako zjawisko jest dla mnie testem, czy potrafię cudze opinie zaakceptować i czy sam po jakimś czasie jestem w stanie zaakceptować swoje posty i sytuacje z tym związane. A do tego wolność jest niezbędna. Odpowiedz Link
qw994 Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 22:31 Ja mam do tego inny stosunek, forum to chaos, i to mało znaczący. Nie zawracam sobie głowy tymi wszystkimi wątkami. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 23:22 głos na qw Panowie, nie przesadzacie z tym uciekaniem z forum bo ktoś posta skasował? nie wnikam czy to dobrze czy źle że skasował, ale to głupi temat a nie wojna o konstytucje Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Cenzurujemy się? 29.06.09, 23:18 Na moje oko to się nazywa forum moderowane. Odpowiedz Link