Dodaj do ulubionych

Boisko do koszykówki - Dembowskiego

11.09.14, 11:50
Boisko fajne, bo o ile nie graja w kosza, dziecko może sobie pobiegać po tartanie, bez obawy o uraz.
Ale to co tam się na co dzień dzieje, nie mieści się w pale ! Boisko opanował jakiś prywatny żłób i przedszkole. Tabuny dzieciarni, koce, jakieś hula-hop, milion piłek itp. Wszystko bez większej kontroli.
Boisko jest ogólnodostępne, wybudowane przez naszą dzielnicę, a okupują je prywaciarze.

Jeżeli mylę się, i użytkują go publiczne żłobki i przedszkola - proszę mnie poprawić.
Obserwuj wątek
    • anika1983 Re: Boisko do koszykówki - Dembowskiego 20.09.14, 00:47
      ja tam widziałam tylko wycieczki z podstawówki obok i przedszkola - publicznych. Gdzie w okolicy są na tyle blisko prywatne placówki?
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Boisko do koszykówki - Dembowskiego 22.09.14, 18:56
      Myli się Pan. Częściowo przynajmniej ;) A prywatne przedszkolaki to widywałem na placach zabaw. Tych spółdzielczych. Teraz zresztą w podstawówce obok boisko jest w remoncie (akurat po wakacjach, bo po co robić takie rzeczy w wakacje), więc kort jest jedyną opcją spędzania czasu poza budynkiem szkoły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka