dalla
01.12.14, 15:13
Ponieważ kiedyś robiliśmy tam żaluzje i było wszystko w porządku, to kiedy zdecydowaliśmy się na dorobienie ich jeszcze do jednego okna, zgłosiliśmy się do Homeline.
Rozumiem, że być może są zarobieni, ale chamstwo wlaścicielki (lub pracownicy) dziwi w świecie biznesu i konkurencji. Od ponad tygodnia czekałam na kontakt w sprawie pomiarów obiecanych przez pracownicę firmy. Nikt się nie odezwał, moje telefony były rozłączane, na sms nikt nie odpowiedział. Dziś wreszcie udało mi się porozmawiać i pani, owszem, znalazła czas, żeby mi zrobić awanturę i poskarżyć się, że klienci (!) jej głowę zawracają, samochód się zepsuł, natomiast nie znalazła czasu na profesjonalną informację zwrotną, np. że zamówienia będą przyjmowane po Świętach lub przeprosić za zwłokę. Jestem człowiekiem i mogę poczekać, o ile ktoś mnie uprzedzi.
Niezależnie od jakości ich produktów (standardowa) - nie polecam, jeżeli ktoś chciałby być profesjonalnie i terminowo obsłużony. Inna firma zarobi, zgodnie z życzeniem Homeline, które na koniec rozmowy cyt. "kazało mi spadać do innej firmy".