Gość: gosc IP: *.acn.waw.pl 13.11.05, 13:49 Witam Gdzie na Ursynowie można kupić mleko Humana 2 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: humana 2 IP: *.acn.waw.pl 13.11.05, 17:05 Dzwoniłam, nie ma. Nie wiadomo kiedy będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dada6 Re: humana 2 14.11.05, 10:46 Jest z tym problem - Tesco ma zdaje się jakiś konflikt z dostawcą i od kilku tygodni ciężko tam u nich Humanę kupić. Polecam sprawdzony sposób - zamówinie na stronie Humany. Jedyny (ewentualny) minus to to, że trzeba zamówić cały karton, czyli 10 opakowań. Ale przynajmniej ma się spokój na jakiś czas. Szczegóły znajdziesz na www.humana.pl/sprzedaz.html , wychodzi (nawet z przesyłką) wcale nie dużo drożej niż w Tesco (a na pewno taniej niż w aptekach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: humana 2 IP: *.acn.waw.pl 14.11.05, 15:40 Dzięki za wskazówki. Kolega jest na szkoleniu w Berlinie, wraca jutro, przywiezie mi ową humanę oraz różne "breje". Zamówienie całego kartonu jest póki co ryzykowane, nie wiem, czy małemu spasuje. Dopiero zaczniemy przechodzić na mleko modyfikowane. Odpowiedz Link Zgłoś