rubeus 10.07.06, 19:50 A może by tak jakieś forumowe piwko integracyjne, zoraganizować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga90 Forumowe piwko ?? - oczywiście tak! 11.07.06, 07:18 Byle nie za długo się skrzykiwać - wreszcie doprowadźmy coś do skutku! Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Forumowe piwko ?? - oczywiście tak! 11.07.06, 11:36 termin - ten czwartek ? mijesce - sam jeszcze nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
posiadacz_nicka Re: Forumowe piwko ?? 11.07.06, 08:17 juz kiedyś walczyłem, ludzi jakos ciężko wyrwać z za komputera ale sukces był, przyszła JEDNA osoba Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: Forumowe piwko ?? 12.07.06, 16:20 kiedys to chyba i rowerki planowaliśmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: Forumowe piwko ?? 11.07.06, 09:32 tak, posiadacz_nicka ma rację-przyszlimy tylko oboje do Bazylii-Rubeus byl zajety, Java miala katar, inni nawet nic nie powiedzieli. Obawiam sie ze na FU spotkanie sie nie uda-ale jakby co, to ja bardzo chetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga90 Re: Forumowe piwko ?? 11.07.06, 09:50 Blagam, nie piszczie, że coś się nie uda, bo wtedy tak będzie. Rzućcie jakieś miejsce i termin i wtedy rozpoczniemy akcję. Odpowiedz Link Zgłoś
posiadacz_nicka Re: Forumowe piwko ?? 11.07.06, 11:02 yavorius napisał: > To ja rzucę miejsce:p > > Powsin:) Fajnie by było, ale z tego co wiem las jest zamkniety, wiec o ile ośrodek powsinski jest otwarty, to cięzko sie tam teleportować, ponad lasem... pewnie jakas knajpa z parosolami, albo klimą wchodzi w gre, moze okolice wekeendu? Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Szukamy Sponosra 11.07.06, 11:48 rubeus napisał: > każdy sobie... znajdźmy sobie sponsora. będzie więcej chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
jaga90 No to do szczegółów! 11.07.06, 11:51 Niech będzie czwartek, bo w weekendy to często ludzie zmywają się gdzieś dalej. Poza tym zawsze tak będzie, że jednym termmin będzie odpowiadał a innym nie, wsztstkim się nie dogodzi. Na początek rzeczywiście każdy postawi sobie, potem może znajdziemy jakiegoś sponsora(jak staniemy się już mocną grupą!). Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: No to do szczegółów! 11.07.06, 11:57 jaga90 napisał: > Na początek rzeczywiście każdy postawi sobie, potem może znajdziemy jakiegoś > sponsora(jak staniemy się już mocną grupą!). ja bym wolał, żeby sponosr zgosi się na ochotnika. nie mam zamiaru uczestniczyć w rozbojach Odpowiedz Link Zgłoś
panikochana Re: No to do szczegółów! 11.07.06, 14:07 wszystko pięknie, ale gdzie na to piwko, bo dzień już jest Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Forumowe piwko ?? 11.07.06, 14:07 A może tu -> BAR ALTERNATYWNY Szolc-Rogozińskiego 1 (w budynku dzielnicy) Odpowiedz Link Zgłoś
posiadacz_nicka Re: Forumowe piwko ?? 11.07.06, 18:49 Mozna, jesli wystawili stoły out, bo chyba nie ma sensu wędzic sie w środku, za mulitikinem stoja parasole Króla, po drugiej stornie KEN warki, wiec nie bedzie problemu, co do godziny mysle że rozsadnie bedzie jakas 19.00, ale niech to załozyciel wątku wyraźnie klepnie Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Forumowe piwko ?? 11.07.06, 19:35 19 jest. ok. Dzwoniłem do nich i stoły mają wystawione... Odpowiedz Link Zgłoś