Dodaj do ulubionych

Tesco sięgneło dna.

IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 13:05
Zlikwidowali kącik zabaw dla dzieci, jak również zlikwidowali miejsca
parkingowe dla matek z dziećmi, gdy był tam Hit mogłam kupić soczki dla
dzieci w zgrzewkach teraz jest to niemożliwe, gdyż nawet jak proszę obsługę
o to aby mi przynieśli z magazynu okazuje się że jest to niewykonalne.
Zlikwidowali też kasę do 5 artykułów, a zrobili na 10, nie jest to może złe,
ale napis jest tak zrobiony aby go nie było widać. Na hali też nic nie można
znależć bo wszystko poprzestawiane, brakuje też cen na produktach,
przechadzają się tylko jakieś panienki w szarfach jak miss polonie i też się
gubią. Chciałam kupić zabawkę dla dziecka na prezent,ale nie ma z czego
wybierać,a dział z zabawkami jest chyba w zaniku. Tesco mam wrażenie ma też
gorszy towar jakościowo od Hitu, wiele produktów które kupowałam w Hicie nie
ma już w tesco. Do tesco mam najbliżej, ale mam samochód, mam dzieci , a z
tego co obserwuję , matki z dziećmi nie są już mile widziane w tym sklepie,
więc nie robi mi wielkiej różnicy aby podjechać do geanta lub leclerca, a
tesco już dziękuję, róbcie tak dalej.
Obserwuj wątek
    • Gość: uf Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 15:44
      Podzielam Twoje spostrzeżenia. Od jakiegoś czasu unikam Tesco, mimo że jest to
      najbliższy hipermarket, z podobnych powodów.

uf
      • Gość: Dżejk Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 17:01
        Gość portalu: uf napisał(a):

> Podzielam Twoje spostrzeżenia. Od jakiegoś czasu unikam Tesco, mimo że jest
        to
        > najbliższy hipermarket, z podobnych powodów.
        >
        > uf

Podzielam, niestety...
    • Gość: Magda Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.chello.pl 09.04.03, 10:43
      I ja tak sądzę. Tesco oferuje: źle przechowywany towar ( ryzyko zatrucia), ceny
      inne w kasach a inne na półkach ( to spadek po HIT), arogancka obsługe myląca
      się na niekorzyść klicenta ( też HITowski spadek), mały wybór towarów. Unikam
      tego sklepu - wolę nawet drogi bazarek na Wąwozowej przy Rybałtów!
      • Gość: KIMowiec Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 12:24
        To ja jeszcze cos od siebie dorzuce. Kilka tygodni temu kupilem w Tesco Serek
        Homogenizowany "Danio Duza Porcja". Po jego spozyciu przez dwa dni mialem
        rozwolnienie. Na poczatku nie skojarzylem faktow, poniewaz w tym czasie jadlem
        jeszcze pare innych rzeczy, ktore moglby mi zaszkodzic. Wszystko stalo sie
        jasne tydzien temu, kiedy ponownie kupilem w Tesco ten sam serek i znowu
        wystapily u mnie objawy zatrucia. Trzeciego razu juz nie bedzie. Dodatkowo
        miesiac temu zostalo przeze mnie kupione mydelko w plynie Clearasil. Cena na
        polce to 16,99 natomiast w kasie 17,99. W zwiazku z tym jest raczej
        maloprawdopodobne abym dalej robil jakies zakupy w Tesco. Przerzuce sie na
        Geanta, do ktorego mam w sumie bilzej, jadac skrotem.
        • Gość: Larysa Re: Tesco sięgneło dna. IP: 213.17.166.* 10.04.03, 12:24
          Podzielam Wasze opiniee, ja rowniez jak najdalej omijam ten sklep, wole do
          Geanta chociaz mam troszke dalej..
          Niestety Tesco to jakas pomylka!!!!
          • aladar Re: Tesco sięgneło dna. 10.04.03, 17:30
            He he, a mi sie trafił przypadek odwrotny z cenami :-) Cena na półce była o 3
            zł wyższa niż w kasie (17 i 20 zł).
            Ale kosmetyków już w Tesco kupować nie będę odkąd wprowadzili podświetlane
            półki- przeciez to wszystko jest tak nagrzewane, że data przydatnosci ma sie
            nijak do rzeczywistości!

Pozdrawiam
            Ala
            • maggus Re: Tesco sięgneło dna. 14.04.03, 16:21
              Witam serdecznie,

Jezeli chodzi o ceny w Tesco, to ja chyba pobilem wszystkie rekordy.
              Ser zolty (niestety gatunku, ani dokładnej wagi nie pamietam - jakies 20/30
              deko) kupilem za cale ... uwaga ... 3 GROSZE !!!
              W zasadzie wzialem z ciekawosci, co sie okaze przy kasie i faktycznie nabilo 3
              grosiki. Takie zakupy moge robic, ale nic wiecej ;-)

Pozdrawiam,
    • Gość: Eaz Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.chello.pl 16.04.03, 10:45
      Eczoraj po raz ostani robiłam zakupy w Tesco. Arogancka obsługa, towar średniej
      jakosci ( produktów spozywczych nie kupuje tam od dawna, ale skusiłam sie na
      chemię).Na dystansie kasy - samochód ( ok 20-30 m), rozwalił mi sie proszek do
      prania. Jak najdalej od tego sklepu!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: dziubek Re: Tesco sięgneło dna. IP: thebe* / 10.56.142.* 16.04.03, 14:23
        Gość portalu: Eaz napisał(a):

> Eczoraj po raz ostani robiłam zakupy w Tesco. Arogancka obsługa, towar
        średniej
        >
        > jakosci ( produktów spozywczych nie kupuje tam od dawna, ale skusiłam sie na
        > chemię).Na dystansie kasy - samochód ( ok 20-30 m), rozwalił mi sie proszek
        do
        > prania. Jak najdalej od tego sklepu!!!!!!!!!!!!!
        A ptak Ci nie narobil na glowe?
        • Gość: Eaz Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.chello.pl 16.04.03, 16:06
          Jeszcze nie, ale wszystko przede mną.
          • Gość: Anka Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.chello.pl 17.04.03, 20:58
            Jakiś czas temu czytałam na tym forum że Tesko to najtańsza sieć angielska.
            Myślałam że najtańsza to niekoniecznie najgorsza. Do Hita miałam też sporo
            zastrzeżeń. Z perspektywy czasu muszę stwierdzić że zmieniło się na niekożyść.
            Dwukrotnie zatruliśmy się kupioną w Tesko wędliną. Byłan nawet kilka dni na
            zwolnieni, teraz żałuje że nie zgłosiłam sprawy do sanepidu.
            A.
            • Gość: Ewa Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.chello.pl 18.04.03, 06:48
              I słusznie, że żałujesz. Mieszkam niedaleko Tesco. Kiedyś ( gdy był jeszcze
              HIT) inspektorzy sanepidu robili u mnie w mieszkaniu pewne pomiary. Sprawa
              ciągnęła sie kilka godzin, więc zaproponowałam, żeby panie zrobiły zakupy we
              wspomnianym miejscu. Inspektorki ZGODNYM CHÓREM powiedziały, że prywatnie ich
              noga tam nie stanie i mnie nie radzą, a towarów tam sprzedawanych, zwłaszcza
              spożywczych, nie wzięłyby za darmo. Coś w tym jest!
    • Gość: Piękny Zdzich Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 17:12
      Gość portalu: Inga napisał(a):

> Zlikwidowali kącik zabaw dla dzieci, jak również zlikwidowali miejsca
      > parkingowe dla matek z dziećmi, gdy był tam Hit mogłam kupić soczki dla
      > dzieci w zgrzewkach teraz jest to niemożliwe, gdyż nawet jak proszę obsługę
      > o to aby mi przynieśli z magazynu okazuje się że jest to niewykonalne.
      > Zlikwidowali też kasę do 5 artykułów, a zrobili na 10, nie jest to może złe,
      > ale napis jest tak zrobiony aby go nie było widać. Na hali też nic nie można
      > znależć bo wszystko poprzestawiane, brakuje też cen na produktach,
      > przechadzają się tylko jakieś panienki w szarfach jak miss polonie i też się
      > gubią. Chciałam kupić zabawkę dla dziecka na prezent,ale nie ma z czego
      > wybierać,a dział z zabawkami jest chyba w zaniku. Tesco mam wrażenie ma też
      > gorszy towar jakościowo od Hitu, wiele produktów które kupowałam w Hicie nie
      > ma już w tesco. Do tesco mam najbliżej, ale mam samochód, mam dzieci , a z
      > tego co obserwuję , matki z dziećmi nie są już mile widziane w tym sklepie,
      > więc nie robi mi wielkiej różnicy aby podjechać do geanta lub leclerca, a
      > tesco już dziękuję, róbcie tak dalej.

Chyba jeszcze nie sięgnęło dna!
      • Gość: ASD Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.chello.pl 08.07.03, 20:08
        Tesco sięgnie dna gdy zbankrutuje a stanie się gdy przestaniem zostawiać tam
        nasze pieniądze. Gorąco do tego namawiam.
        • gale Re: Tesco sięgneło dna. 08.07.03, 21:27
          Obawiam sie, ze nie przestaniemy. Jak na calym swiecie, i w PL Tesco jest marka
          dla najubozszych, znalezli tu dobry rynek, najubozsi z calej Wwy zjezdzaja sie
          na Kabaty po to by kupic noname soczki, noname herbatniki, noname kasze, noname
          mieso i noname cokolwiek.

Tesco nie jest rzadzone przez idiotow, ktorzy nie znaja sie na rynku. Jesli
          ktos tak mysli, to niestety myli sie. To jest ogromny silny organizm, ktory ma
          jeden cel - generowanie zysku. I dobrze, na tym polega gospodarka. Szkoda
          tylko, ze taka nedzarnia legnie sie pod naszymi oknami.
          • Gość: gabwww Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 10:02
            gale napisał:

>
            > Tesco nie jest rzadzone przez idiotow, ktorzy nie znaja sie na rynku. Jesli
            > ktos tak mysli, to niestety myli sie. To jest ogromny silny organizm, ktory
            ma
            > jeden cel - generowanie zysku. I dobrze, na tym polega gospodarka. Szkoda
            > tylko, ze taka nedzarnia legnie sie pod naszymi oknami.

Nawet najmądrzejszemu może zdarzyć się wpadka.
            A nic nie jest tak silnym sygnałem, że coś jest nie tak, jak niezadowoleni
            klienci.
            A ja jestem następnym z nich.

pozdr
            były klient HITa a obecny LeClerca
    • Gość: Balbina Re: Tesco sięgneło dna. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 10:49
      Gość portalu: Inga napisał(a):

> Zlikwidowali kącik zabaw dla dzieci, jak również zlikwidowali miejsca
      > parkingowe dla matek z dziećmi, gdy był tam Hit mogłam kupić soczki dla
      > dzieci w zgrzewkach teraz jest to niemożliwe, gdyż nawet jak proszę obsługę
      > o to aby mi przynieśli z magazynu okazuje się że jest to niewykonalne.
      > Zlikwidowali też kasę do 5 artykułów, a zrobili na 10, nie jest to może złe,
      > ale napis jest tak zrobiony aby go nie było widać. Na hali też nic nie można
      > znależć bo wszystko poprzestawiane, brakuje też cen na produktach,
      > przechadzają się tylko jakieś panienki w szarfach jak miss polonie i też się
      > gubią. Chciałam kupić zabawkę dla dziecka na prezent,ale nie ma z czego
      > wybierać,a dział z zabawkami jest chyba w zaniku. Tesco mam wrażenie ma też
      > gorszy towar jakościowo od Hitu, wiele produktów które kupowałam w Hicie nie
      > ma już w tesco. Do tesco mam najbliżej, ale mam samochód, mam dzieci , a z
      > tego co obserwuję , matki z dziećmi nie są już mile widziane w tym sklepie,
      > więc nie robi mi wielkiej różnicy aby podjechać do geanta lub leclerca, a
      > tesco już dziękuję, róbcie tak dalej.

OBEJRZYJCIE TĘ KIEROWNICZKĘ SKLEPU NA ZDJĘCIU - WIDZIAŁAM JĄ KIEDYŚ W AKCJI -
      NIC DODAĆ NIC UJĄĆ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka