subcomm 17.05.07, 07:29 Wczoraj pizza z ich lokalu na Kabatach jechała do mnie 1:40 minut. Była zimna a szef oddzialu oferował mi 10 zł rabatu z zamówienia na prawie 90zł. Szok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 17.05.07, 08:34 Hehe, ja już po pierwszym ich numerze - właśnie tego typu - darowałem sobie zamawianie karmy w DaGrasso. Miałem identyczne doświadczenie: pasza ponad półtorej godziny w drodze, dotarła zimna i niesmaczna, a kurier oświadczył pogodnie, że przecież nie obiecywali w jakim czasie przywiozą. Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 17.05.07, 09:45 to kluchowate ciasto nie powinno nazywać się pizza ! Odpowiedz Link Zgłoś
koniec_kropka Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 17.05.07, 10:04 faktycznie, niedawno też zamówiłam, przywiezli co prawda po jakiejś 1h i 10 min a mieli przywieźć w czasie około godziny więc wybaczam, ale pizza była zimna - bez sensu a na pudełku napis w stylu "uwaga podawana pizza jest gorąca"... no comment wybieram PrestoPizze na Kabatach, nie raz dowiezli mi po 15, 20 minutach i zawsze gorąca, a przynajmniej dobrze ciepła, co prawda dwa razy zdarzyła im się wpadka i czas dostawy wydłużył się ale przynajmniej ciepła była Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniap Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 17.05.07, 11:49 Ja tez zrezygnowałam z ich usług od czasu, kiedy zamówiłam pizzę (mieszkam w domu naprzeciwko) i dostawca (nota bene przyjechal w krótkich szorcikach) zażądał 3 zł za dostawę, bo w moim zamówieniu zabrakło 1 grosza, żeby dostawa była bezpłatna. Amatorstwo :)) A. Odpowiedz Link Zgłoś
subcomm Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 19.05.07, 10:01 Równolegle do założenia tego wątku napisałem maila do kierownictwa Da Grasso przedstawiającego w szczegółach sytuację jaka zaszła. Do dziś żadnej odpowiedzi... nikt nie odpowiedział na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
escorpion Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 20.05.07, 22:26 Ja rowniez mialem nieprzyjemnosc zamowic u nich pizze. Co bylo najgorsze: ilosc TŁUSZCZU. Bleee :( Odpowiedz Link Zgłoś
mzieli Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 22.05.07, 09:42 Ja raz byłam u nich w lokalu, jak wróciłam do domu, musiałam od razu wejść pod prysznic , a ubranie , włącznie z bielizną, wrzucić do prania, tak mi przeszły smrodem. Nie wiem na czym oni te pizze pieką, ale śmierdzi jak diabli!! Byłam w niejednej pizzerii i nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 22.05.07, 11:16 Ojej jak dużo ludzi nie lubi Da Grasso. Ja również za nią nie przepadam... Co prawda zawsze dostawaliśmy ciepłą i na czas - ale po prostu mi nie smakuje. Jest też okropnie tłusta. Natomiast moi znajomi uwielbiają Da Grasso i ilekroć zamawiamy pizzę, to nie dają mi się przekonać do jakiejś innej. Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 22.05.07, 12:12 lewe_oko napisała: Natomiast moi znajomi uwielbiają Da Grasso i ilekroć zamawiamy pizzę, to nie dają mi się przekonać do jakiejś innej. Biedni ludzie :) Nie jedli chyba prawdziwej pizzy. Wszystkie pizze robione sieciowo to dla mnie nie pizze. W miarę dobra pizza jest w Nowoursynowskiej, Fratelli i Rimini. Była jeszcze dobra w Dolce Far Niente ale ostatnio się zepsuła. Najlepsza w Il Caminetto na Saskiej Kępie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 22.05.07, 13:05 Nie mogę nie polecić pizzy w "Verze Italii" na Sąchockiej 5 (Rakowiec). Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 22.05.07, 23:13 często zamawiamy pizze z da grasso i zawsze jest na czas .nigdy nie mieliśmy problemów .pod domem mam rimini ale denerwuje mnie ze ich ciasto jest takie cienkie ze tylko widelcem sie tą pizze da jeść Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: Pizza z Da Grasso - dla Cierpliwych 06.06.07, 18:18 Ja zawsze zamawiam pizze z dagrasso, tylko sama ją odbieram. Żadna inna nam tak nie smakuje. K. Odpowiedz Link Zgłoś