dolphin_black 05.09.07, 09:08 Musze nauczyc sie plywac (doktór kazali z uwagi na kregoslup..) i nie wiem, na ktory ursynowski basen najlepiej sie udac. Moze ktos wie, gdzie najlepiej naucza plywac dorosla osobe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolphin_black Re: Nauka plywania 05.09.07, 12:58 A kiedy sie wybierasz? Pytam, bo chcialabym niesmialo zaproponowac swoje towarzystwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia.w Re: Nauka plywania 07.09.07, 08:50 Towarzystwo mile widziane :), napisze do Ciebie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa9 Re: Nauka plywania 06.09.07, 10:17 Z tego co wiem każdy basen na urysnowie oferuje naukę pływania. Ja chodziłam z dzieckiem na Koncertową, ale na zajęcia prowadzone przez prywatną szkołę pływania. Grupy 3-4 osobowe, instruktorzy przez cały czas przebywali w wodzie z dziećmi, co często się nie zdarza: z reguły z brzegu obserwują dzieci i wydają polecenia. Dziecko zadowolone - super relacje z prowadzącymi zajęcia i pływa jak ryba ;-). Odpowiedz Link Zgłoś