zzolzaa 26.07.09, 22:46 Napiszcie prosze gdzie na Ursynowie (najlepiej w poblizu metra Ursynow) mozna skorzystac z dobrego solarium stojacego tzw. tuby i jesli znacie cene to podajcie prosze :) Z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzolzaa Re: Solarium TUBA. 27.07.09, 16:44 Dzieki dziewczyny! Zastanawialm sie na ta tym solarium www.zlotarybka.waw.pl tylko jakos nie wyglada za fajnie ta kabina. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_1 Re: Solarium TUBA. 27.07.09, 19:43 No faktem jest że w rybce byłam ze 4 lata temu więc nie wiem jak to wygląda teraz. Na Natolinie jest jeszcze "Słoneczko" (koło ing banku)i tam mają napewno nowsze , ale skoro pytałaś o konkretny rejon to Ci rybkę podsunęłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zzolzaa Re: Solarium TUBA. 27.07.09, 23:02 Dziekuje bardzo :) sprawdze z ciekaowsci ta rybke. Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Solarium TUBA. 28.07.09, 00:25 w złotej rybce co jakis czas pojawiaja sie informajce o wymienionych lampach, wiec chyba cos robia. ostatni raz korzystalam z ich solarium prawie rok temu i zyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciup2 Re: Solarium TUBA. 12.08.09, 11:34 Byłam wczoraj w Złotej Rybce-Kabina jest nowa- SUPER ma nawet bryzę. Lampy brązujące.Opalanie sprawiło mi prawdziwą przyjemność i dało ekstra efekt.No i cena promocyjna.Nie wiem kiedy byłas w Złotej Rybce,a może jest jeszcze inna.Ja byłam na Zamiany 6 przy stacji metra Stokłosy.Pozdrawiam.Iga. Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: Solarium TUBA. 28.07.09, 08:28 Na Imielnie: ul.Indiri Ghandii tam gdzie na dole jest salon fryzjerski.Obok apteki. Dobre lampy maja. cena 1,50. Chodze tam od dawna i jestem zadowolona. Maja 2 tuby i 1 łózko. Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Solarium TUBA. 28.07.09, 08:42 tu: www.megami.pl/Solarium,117.html bywam tam ale to pomiedzy metrem Imielin a Natolin. ale czysto i ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Solarium TUBA. 28.07.09, 08:57 Jest lato. Są dni kiedy jest 35 stopni. Po co chodzić do solarium i niszczyć skórę nienaturalnym promieniowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Solarium TUBA. 28.07.09, 10:43 mówią, że solarium jest bezpieczniejsze od żywego słonka; poza tym człek opala się równiej i w sumie szybciej mówią, żeby na słonku opalać się do 9 rano i potem po 17... a do solarium idziesz kiedy chcesz/masz czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_1 Re: Solarium TUBA. 28.07.09, 11:35 Otóż to! Solarium jest czasem jedyną alternatywą dla pracujących, również w weekendy. Oczywiście nic nie zastapi przyjemności wygrzewania się na słonku, ale czasem poprostu nie ma innego wyjścia, jeśli lubi się być opalonym. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Solarium TUBA. 28.07.09, 11:38 Ja wolę jeść owoce niż łykać tabletki z witaminami :-) A podobno tabletki lepsze, ponieważ mają zbilansowany zestaw potrzebny człowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Solarium TUBA. 28.07.09, 12:02 ha! ja też wolę wrąbać kilogram czereśni niż 1 tabletkę!!! ale zimą... czereśni ni mo... a nawet jak są, to sztuczne - zimą wolę 1 tabletkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś