tbernard 21.03.05, 09:34 No to pasować narzeczonego na rycerza (samuraja) i już będzie arystoktatą i będzie mogła nadal po zamku cesarza sobie spacerować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johnny Kalesony Re: Mezalians po japońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:17 Japonki są cudowne, każda wygląda jak księżniczka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: DZIECI POWINNY OPUSCIC DOM STARYCH-WIEC NO PR IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 02:08 opuszczenie TAKIEGO domu to chyba jednak problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmi Re: Mezalians po japońsku IP: *.wnc.katowice.pl 21.03.05, 19:48 natomiast polskie sempy ze szmatławców typu fakt, supercośtam i wielu innych jak by mogli, to wleźli by do wyra każdemu. Zamiast napisać coś naprawdę ciekawego i wartego uwagi drukują nonstop pierdoły. Uczcie się pisarczyki-redaktory kultury od Japończyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Mezalians po japońsku IP: *.sympatico.ca 21.03.05, 20:01 gdyby mnie wybrala nie miala by tego problemu-byla by druga Japonia w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achtung Nie na temat podziemie kawiarenkowe IP: *.chem.usu.edu 22.03.05, 05:41 Ostrzegam wszystkich ze Unia Europejska probuje mnie szantazowac zebym wrocil do RP twierdzac ze moje wyksztacenie podstawowe z PRL nie jest wazne i daltego zabierze sie moje amerykanskie dyplomy. A moje swiasdectwa szkol z Polski to poswiadczenie nieprawdy. Ostrzegam wszystkich Polakow w USA ktorzy nie zaczeli w USA od szkoly postwowej zeby natycmiast skontakowali sie ze swoimi adwokatami przeciwko Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: losalamos Re: Mezalians po japońsku IP: *.chem.usu.edu 22.03.05, 06:25 Nie rozumiem tego artykulu Ksiezniczka moze miec kazdego jesli tylko ma zielona karte w USA a dla niej to drobiazg. Kosztuje 500000. Wystarczy miec sklep z odkurzaczmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Mi Re: Mezalians po japońsku IP: *.isuzu.pl 22.03.05, 08:18 Najważniejsze, aby byli szczęśliwi, a wtedy obejdą się bez cesarskich tytułów. Odpowiedz Link Zgłoś