Dodaj do ulubionych

Edyta od sikorek

IP: *.range86-129.btcentralplus.com 09.09.05, 10:15
Minoderia Edyty poraza moja wrazliwosc.Teraz ptaszki.Okruszki.Pajaki i ludzie
sa be.A ty,dziewczyno z taboru jestes sliczna,ma niezly glos,ale zamiast
mozgu masz okruszki:z bajek,ktore ci opowiadano,z telewizora,bo to byla twoja
szkola zycia,z koncertow,gdzie grasz dive PGR,gdy starczyloby byc soba.
Obserwuj wątek
    • Gość: Enola Gay co.uk Mozg pelen okruszkow,zamiast zwojow... IP: *.range86-129.btcentralplus.com 09.09.05, 10:16
      Minoderia Edyty poraza moja wrazliwosc.Teraz ptaszki.Okruszki.Pajaki i ludzie
      sa be.A ty,dziewczyno z taboru jestes sliczna,ma niezly glos,ale zamiast
      mozgu masz okruszki:z bajek,ktore ci opowiadano,z telewizora,bo to byla twoja
      szkola zycia,z koncertow,gdzie grasz dive PGR,gdy starczyloby byc soba.
      • annika-ja Re: Mozg pelen okruszkow,zamiast zwojow... 09.09.05, 11:09
        a Pani Edyta jeszcze nie wie, że dokarmia się i owszem, ale nie okruszkami?
        Towarzstwo nie poinformowało?
        • Gość: Pogoń Lwów Bielikom pomoże nie śpiewając Mazurka Dąbrowskiego IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.05, 03:04
          W ogóle uważam, że dokarmianie ptaszków jest nie fair wobec samych
          zainteresowanych. Zwłaszcza jakimiś syfiastymi okruszkami. Jeśli już, to kupuję
          się specjalne mieszanki rozmaitych ziaren, a nie pasie się dzikiej gadziny
          konserwantami.

Inna sprawa... Dokarmiając, sprawiamy, że ptaki zaczynają uczyć się, że i zimą
          pokarmu mają pod dostatkiem, przez co w okresie lęgowym rozmnażają się chętniej
          i liczniej, co zaburza naturalną równowagę w przyrodzie. Karmić to sobie można
          drób u babci w Wąchocku, a sikorkom pomożemy najbardziej dając im spokój.

Odstępstwem od tej sytuacji jest tylko jakiś nagły kataklizm... np. temperatury
          poniżej -30°C.
          • Gość: Hans Klos Niech pomoze mojemu PTAKOWI IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.09.05, 14:54
            Wstaje te biedaczysko co noc i koldre z nog sciaga (dlatego taki przezebiony jestem)
      • Gość: ptasia zaraza Re: Mozg pelen okruszkow,zamiast zwojow... IP: 213.25.88.* 11.09.05, 22:29
        Ta kobieta ma chyba siano zamiast mózgu! Dokarmianie ptaków kiedy grozi nam
        ptasia grypa???? Coż za poroniony pomysł!? To mamy teraz zwabiać do siebie
        ptaki okruszkami? Ona chyba tak mocno nie lubi ludzi, że najchętniej
        widziałaby, jak w efekcie jej ciekawego, humanitarnego pomysłu ludzi dopadła
        ptasia zaraza. Co za babsko koszmarne!!!
    • Gość: chiphop Pan Słodowy ma konkurencje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:13
      Pan Słodowy ma konkurencje, edyta uczy budować karmiki, ma dziewczyna
      wszechstronny talent. Niech tam karmi ptaszki a wyjazd na MŚ do Niemiec sobie
      odpuści
    • Gość: mieszkaniec Re: Edyta od sikorek IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 09.09.05, 11:56
      W blokowiskach na zwm-ie w Opolu niektórzy karmia gołębie latem rzucająć chleb
      na trawę,efektem tego są obsrane nowe zrewsztą okna i drzwi oraz wejście do
      budynku.Tak jest np,na Batalionu Zoski 6, na parapetach od strony podwórka można
      łopata zbierac nawóz nie mówiąc o obsranych oknach mieszkań.
    • Gość: ZIbi Re: Edyta od sikorek IP: *.acn.waw.pl 09.09.05, 12:59
      Edytko, nakarm mojego ptaka...
      • Gość: 123 [...] IP: *.csk.pl 09.09.05, 13:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: malil nie lubi ludzi... IP: 217.168.192.* 09.09.05, 13:13
      to męża i synka też? - chyba że to nie-ludzie - może są z Marsa...
    • Gość: przegrzmot Matko Edytko od sikorek... IP: *.dyn.iinet.net.au 09.09.05, 13:25
    • Gość: przegrzmot Matko Edytko od sikorek... IP: *.dyn.iinet.net.au 09.09.05, 13:32
      Martwie sie o Ciebie.
      Cos sie w Twoim jestestwie okrutnie rozbalansowalo.

a a propos "artykulu" - "moga liczyc na odrobine sloniny"
      ale mi szczodrosc.Szynke wrabiesz sama ?
      • muraszka1 dziwicie sie,ze Edytka nie lubi juz ludzi? 09.09.05, 14:01
        tylko czlowiek potrafi zabic czlowieka bez powodu:(
        • Gość: masza Re: dziwicie sie,ze Edytka nie lubi juz ludzi? IP: 217.168.192.* 09.09.05, 14:53
          a co to ma do tego że ona nie lubi??????
    • Gość: boln haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:12
      Słyszałem kiedys o takiej artyscce w peruce, co pomagała psom i kotom...ale tam
      byl charmider
    • Gość: Bart Re: Edyta od sikorek IP: *.crowley.pl 09.09.05, 14:24
      Zaśpiewa in hymn ...
    • mocny_full Pierwszy raz słyszę, aby krowa (każdy 09.09.05, 14:50
      pamięta muczenie w korei) nie lubiła ludzi. To pewnie jakiś specjalny, farbowany
      gatunek
    • Gość: MAXI LOPEZ Ja mam ptaszka, który bardzo zimą marznie. IP: *.millenniumdm.pl / 195.187.128.* 09.09.05, 15:32
      może Edytka by się nim zopiekowała ? A tak już bez żartów bardzo ją lubię
      ciekawa kobitka.
    • Gość: Maxi Lopez ja posiadam ptaszka ,który zimą bardzo marznie IP: *.millenniumdm.pl / 195.187.128.* 09.09.05, 15:37
      a tak juz bez żartów, nie chcę P.Edytki denerwować. Jest super babką i ciekawą
      kobitką.
    • nienautyzm XXX 09.09.05, 15:39
      czepiacie sie, a to bardzo porzadna i madra dziewczyna.
    • ignatz Re: Edyta od sikorek 09.09.05, 15:40
      Aż się prosi o komentarz w stylu "Edytko, ogrzej mojego ptaka ciepłym oddechem..."
      :-)
    • Gość: ajka Re: Edyta od sikorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 16:11
      ona niech pomoże sobie, bo kto nie lubi ludzi, ma problem
    • Gość: xxx ja mam ptaka IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 09.09.05, 16:44
      któremu mogła by pomóc.....
    • Gość: Jacques Re: Edyta od sikorek IP: *.chello.pl 09.09.05, 17:04
    • Gość: Jacques Re: Edyta od sikorek IP: *.chello.pl 09.09.05, 17:04
      Porażający artykuł
    • lena133 Re: Edyta od sikorek 09.09.05, 17:57
      EDYTĘ GÓRNIAK Z PTASZKAMI ŁĄCZY - PTASI MÓŻDŻEK.
    • linski4 A czego chcecie od Edytki? 09.09.05, 19:04
      Nie martwcie się o nią. Ona ma większy, bardziej rozwinięty i pożyteczniejszy
      mózg aniżekli wy wszystcy ci bezmózgowi forumowicze. Wasze spostrzeżenia
      posiadają chamickie cechy, stąd też napewno są pisane przez potomków Chama.
      Chamy! Nie osyrajcie ludzi. Ona nie lubi btych pazernych zwierząt zaopatrzonych
      w ogromne nosy, odstające uszy, mieszkańców listy Wildsteina, Chamów i ich
      poleń, mend, pasożydniczych hien i ch krewniaków zrzeszonych w
      (hamickih)partiach i hordach.
      • Gość: odwet Re: A czego chcecie od Edytki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:16
        ty jestes wyedukowany widać po piśmie -prosty hamie.
    • deep_deep_red Re: Edyta od sikorek 09.09.05, 19:08
      calkiem pozytywna akcja. calkowicie popieram. chociaz TOZy powinny zajac sie
      przede wszystkim cierpieniem wiekszych zwierzat, a skupia sie, za
      przeproszeniem, na pierdołach.
    • Gość: Firek Re: Edyta od sikorek IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:09
      Edytka co Ci odwaliło, w tym wieku,a może pieski jak Willas?
    • linski4 A Teresa Czajkowska jest prostakiem i świnią 09.09.05, 19:15
      W niczym nie dorównuje Edycie.
      • corgan Re: A Teresa Czajkowska jest prostakiem i świnią 09.09.05, 19:43
        Akurat nie przepadam za tą "artystką", ale ten artykuł... Żałosny. Pani Teresa
        jest typowym przedstawicielem naszego zakompleksionego kraju. Nie ma o czym
        pisać ? Najlepiej komuś doj.bać... Wyrazy współczucia...
      • Gość: Ronin Re: A Teresa Czajkowska jest prostakiem i świnią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:42
        ............... z niebieskimi rażącymi oczami.
    • arahat1 Edyta od sikorek...bardzo fajne i mile okreslenie. 09.09.05, 20:07
      tak trzymac edyto. Ludzie to gorsze ssaki niz swinie!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka