01.11.09, 07:03
jest skandalem ,że publiczna telewizja za pieniądze podatników stała się
tendencyjną tubą propagandową PISu
Obserwuj wątek
    • kaczy_mozdzek Nie włączm, nie mam problemu. Nie tracę nerw! :))) 01.11.09, 07:10
      Czego i tobie życzę.
      :))))))
      • nobodyperfect6 Re: Nie włączm, nie mam problemu. Nie tracę nerw! 01.11.09, 08:30
        ale sprawa jest
        • maciej508 Re: Nie włączm, nie mam problemu. Nie tracę nerw! 01.11.09, 08:38
          Ja też nie włączam i nie irytuję się,szkoda zdrowia!Ale wioski, małe
          miasteczka nie mają kablówki i muszą to badziewie oglądać i z tąd
          ich poparcie pisu!BRZYDKO!
          • nobodyperfect6 Re: Nie włączm, nie mam problemu. Nie tracę nerw! 01.11.09, 08:55
            są rejony ,że dociera tylko tvpis lub tvtrwam
    • nobodyperfect6 Re: ciesze sie że mamy wreszcie polska niezależną 01.11.09, 08:39
      jak słyszę niezależny/a ,to zaraz mnie zbiera na śmiech
      pytanie nasuwa się - od kogo ?!
    • wariant_b Re: ciesze sie że mamy wreszcie polska niezależną 01.11.09, 08:48
      Serwilizm miernot z układu wobec pajaca przebranego za patriotę.
      Ciekawie pojmujesz polskość i niezależność.
    • kaczy_mozdzek Maryśka! Puknij ty się w łepetynkę. :)))) 01.11.09, 09:29
      Wrogowie Polski! Ha, ha, ha!!
      Bo nie oglądamy PiSdzielskiej propagandy!
      :)))))))
      • nobodyperfect6 Re: Maryśka! Puknij ty się w łepetynkę. :)))) 01.11.09, 09:31
        z debaty politycznej ,PIS powinno być wykluczone .
        No jak z takim gadać ,skoro każdego kto się z nimi nie zgadza zaraz wyzwą od
        zdrajców lub agentów .
    • nobodyperfect6 Re: oto wasza kultura 01.11.09, 09:47
      na czasie pozostaje pytanie - skąd oni są ? jakim cudem przeniknęli nam do życia
      ?-za publicystą
    • tomek_bg PO miała szansę razem z SLD odzyskać TVP. 01.11.09, 09:55
      Za pierwszym razem olała równo SLD, a za drugim wykiwała. Potem dogadała się z
      Farfałem. A teraz skrzeczycie że PiS z SLD wykiwał PO i LPR.
      • nobodyperfect6 Re: PO miała szansę razem z SLD odzyskać TVP. 01.11.09, 10:29
        nie usprawiedliwia to PISu ,że upartyjniła tvp
        • dziobak.brunatny ale PO tego świadomie nie chciała 01.11.09, 10:35
          ... bo ważniejsze jest hasło: Prawica Razem
      • man_sapiens Re: PO miała szansę razem z SLD odzyskać TVP. 01.11.09, 11:46
        > Za pierwszym razem olała równo SLD, a za drugim wykiwała. Potem dogadała się z
        > Farfałem. A teraz skrzeczycie że PiS z SLD wykiwał PO i LPR.

Czyli sam przyznajesz, że PO nie chce kontroli nad TVP. Stąd wynika, że chcą TV
        niezależnej. Naiwniacy sądzili, że SLD też tego chce.
        Tytuł wątku jest niekompletny. Powinno być TVPISSLD
        • nobodyperfect6 Re: PO miała szansę razem z SLD odzyskać TVP. 01.11.09, 11:50
          W TVPIS nie ma miejsca dla programów lewicy,chyba,,że kącik dla zbieraczy
          znaczków pocztowych / nazwa wymyślona /
    • dr.rydzyk Jakbynm słyszął Lecha Kaczyńskiego. Intelektem mu 01.11.09, 10:00

dorównujesz. Oraz bezczelnoscia.

maria-ltd napisał:

> długo czekalismy
    • dziobak.brunatny ... a Ziemkiewicz szaleje w Antysalonie 01.11.09, 10:33
      przy wtórze wściekłej publicystki Lichockiej ... no i gdzieś się zagubiła powaga Świta Zmarłych
      • nobodyperfect6 Re: ... a Ziemkiewicz szaleje w Antysalonie 01.11.09, 10:57
        odżyli
        • dziobak.brunatny ale czemu nie szanują dnia świętego ? 01.11.09, 11:08
          • normalnyczlowiek1 Kłamiesz!Rozmowa o uczciwości w takim dniu 01.11.09, 11:32
            dziobak.brunatny napisiało: ale czemu nie szanują dnia świętego ?

---> ... w dniu Wszystkich Świętych, jest jak najbardziej na miejscu...
            Wiem, wiem... Dla was zawsze ten temat jest niewygodny, bez względu na czas i
            miejsce... :)
            • dziobak.brunatny ale trzeba mówić prawdę ... 01.11.09, 11:38
    • normalnyczlowiek1 Za głupia jesteś by to wykazać?POplułaś i w nogi? 01.11.09, 11:08
      nobodyperfect6 napisała: TVPIS jest skandalem ,że publiczna telewizja za
      pieniądze podatników stała się tendencyjną tubą propagandową PISu

---> Która informacja podana w TVPInfo była nieprawdziwa lub który komentarz.
      Przypomnę tobie i POdobnym oszustom, jak to jednym z największych wrogów
      publicznej telewizji a szczególnie programu Misja Specjalna był któż by inny,
      jak nie Zbigniew Chlebowski, znany parlamentarzysta biegający po cmentarzach, by
      się tłumaczyć ze swojej nieudolności.
      Podobnie mają kapusie nienawidzący IPN-u, wrzeszczący by IPN zabetonować...
      • dziobak.brunatny wszystkie ! 01.11.09, 11:10
        • normalnyczlowiek1 No to się Andrzej Stankiewicz "ucieszy"!!! :))) 01.11.09, 11:28
          dziobak.brunatny napisiało: wszystkie !

---> Jakie to tyPOwe u was. Nie potraficie w żadnej sprawie podać
          argumentów, wykazać własnych racji.
          Zbysiu Chlebowski wrzeszczał: ZLIKWIDOWAĆ "Misję Specjalną"!!!
          Nigdy też nie wyjaśnił dlaczego ... ale teraz już wiemy dlaczego to oszuści i
          złodzieje najczęściej wrzeszczą, by zamknąć usta tym, którzy mówią, przypominają
          o przekrętach.
          • nobodyperfect6 Re: No to się Andrzej Stankiewicz "ucieszy"!!! :) 01.11.09, 11:33
            Misja Specjalna -jak sama nazwa wskazuje -program na zlecenie prowadzony przez
            misjonarzy głoszenia jedynie słusznej linii
          • dziobak.brunatny Re: No to się Andrzej Stankiewicz "ucieszy"!!! :) 01.11.09, 11:35
            Na pojedyncze argumenty najlepiej odpowiada Lichocka ... po prostu mówi o czymś innym ... to po co się wdawać w szczegóły ... strata czasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka