nobodyperfect6 01.11.09, 07:03 jest skandalem ,że publiczna telewizja za pieniądze podatników stała się tendencyjną tubą propagandową PISu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczy_mozdzek Nie włączm, nie mam problemu. Nie tracę nerw! :))) 01.11.09, 07:10 Czego i tobie życzę. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Nie włączm, nie mam problemu. Nie tracę nerw! 01.11.09, 08:30 ale sprawa jest Odpowiedz Link Zgłoś
maciej508 Re: Nie włączm, nie mam problemu. Nie tracę nerw! 01.11.09, 08:38 Ja też nie włączam i nie irytuję się,szkoda zdrowia!Ale wioski, małe miasteczka nie mają kablówki i muszą to badziewie oglądać i z tąd ich poparcie pisu!BRZYDKO! Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Nie włączm, nie mam problemu. Nie tracę nerw! 01.11.09, 08:55 są rejony ,że dociera tylko tvpis lub tvtrwam Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: ciesze sie że mamy wreszcie polska niezależną 01.11.09, 08:39 jak słyszę niezależny/a ,to zaraz mnie zbiera na śmiech pytanie nasuwa się - od kogo ?! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: ciesze sie że mamy wreszcie polska niezależną 01.11.09, 08:48 Serwilizm miernot z układu wobec pajaca przebranego za patriotę. Ciekawie pojmujesz polskość i niezależność. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Maryśka! Puknij ty się w łepetynkę. :)))) 01.11.09, 09:29 Wrogowie Polski! Ha, ha, ha!! Bo nie oglądamy PiSdzielskiej propagandy! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Maryśka! Puknij ty się w łepetynkę. :)))) 01.11.09, 09:31 z debaty politycznej ,PIS powinno być wykluczone . No jak z takim gadać ,skoro każdego kto się z nimi nie zgadza zaraz wyzwą od zdrajców lub agentów . Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: oto wasza kultura 01.11.09, 09:47 na czasie pozostaje pytanie - skąd oni są ? jakim cudem przeniknęli nam do życia ?-za publicystą Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg PO miała szansę razem z SLD odzyskać TVP. 01.11.09, 09:55 Za pierwszym razem olała równo SLD, a za drugim wykiwała. Potem dogadała się z Farfałem. A teraz skrzeczycie że PiS z SLD wykiwał PO i LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: PO miała szansę razem z SLD odzyskać TVP. 01.11.09, 10:29 nie usprawiedliwia to PISu ,że upartyjniła tvp Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny ale PO tego świadomie nie chciała 01.11.09, 10:35 ... bo ważniejsze jest hasło: Prawica Razem Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: PO miała szansę razem z SLD odzyskać TVP. 01.11.09, 11:46 > Za pierwszym razem olała równo SLD, a za drugim wykiwała. Potem dogadała się z > Farfałem. A teraz skrzeczycie że PiS z SLD wykiwał PO i LPR. Czyli sam przyznajesz, że PO nie chce kontroli nad TVP. Stąd wynika, że chcą TV niezależnej. Naiwniacy sądzili, że SLD też tego chce. Tytuł wątku jest niekompletny. Powinno być TVPISSLD Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: PO miała szansę razem z SLD odzyskać TVP. 01.11.09, 11:50 W TVPIS nie ma miejsca dla programów lewicy,chyba,,że kącik dla zbieraczy znaczków pocztowych / nazwa wymyślona / Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rydzyk Jakbynm słyszął Lecha Kaczyńskiego. Intelektem mu 01.11.09, 10:00 dorównujesz. Oraz bezczelnoscia. maria-ltd napisał: > długo czekalismy Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny ... a Ziemkiewicz szaleje w Antysalonie 01.11.09, 10:33 przy wtórze wściekłej publicystki Lichockiej ... no i gdzieś się zagubiła powaga Świta Zmarłych Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: ... a Ziemkiewicz szaleje w Antysalonie 01.11.09, 10:57 odżyli Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Kłamiesz!Rozmowa o uczciwości w takim dniu 01.11.09, 11:32 dziobak.brunatny napisiało: ale czemu nie szanują dnia świętego ? ---> ... w dniu Wszystkich Świętych, jest jak najbardziej na miejscu... Wiem, wiem... Dla was zawsze ten temat jest niewygodny, bez względu na czas i miejsce... :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Za głupia jesteś by to wykazać?POplułaś i w nogi? 01.11.09, 11:08 nobodyperfect6 napisała: TVPIS jest skandalem ,że publiczna telewizja za pieniądze podatników stała się tendencyjną tubą propagandową PISu ---> Która informacja podana w TVPInfo była nieprawdziwa lub który komentarz. Przypomnę tobie i POdobnym oszustom, jak to jednym z największych wrogów publicznej telewizji a szczególnie programu Misja Specjalna był któż by inny, jak nie Zbigniew Chlebowski, znany parlamentarzysta biegający po cmentarzach, by się tłumaczyć ze swojej nieudolności. Podobnie mają kapusie nienawidzący IPN-u, wrzeszczący by IPN zabetonować... Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 No to się Andrzej Stankiewicz "ucieszy"!!! :))) 01.11.09, 11:28 dziobak.brunatny napisiało: wszystkie ! ---> Jakie to tyPOwe u was. Nie potraficie w żadnej sprawie podać argumentów, wykazać własnych racji. Zbysiu Chlebowski wrzeszczał: ZLIKWIDOWAĆ "Misję Specjalną"!!! Nigdy też nie wyjaśnił dlaczego ... ale teraz już wiemy dlaczego to oszuści i złodzieje najczęściej wrzeszczą, by zamknąć usta tym, którzy mówią, przypominają o przekrętach. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: No to się Andrzej Stankiewicz "ucieszy"!!! :) 01.11.09, 11:33 Misja Specjalna -jak sama nazwa wskazuje -program na zlecenie prowadzony przez misjonarzy głoszenia jedynie słusznej linii Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny Re: No to się Andrzej Stankiewicz "ucieszy"!!! :) 01.11.09, 11:35 Na pojedyncze argumenty najlepiej odpowiada Lichocka ... po prostu mówi o czymś innym ... to po co się wdawać w szczegóły ... strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś