Gość: iNT IP: 212.160.172.* 10.05.10, 10:23 Już jest info na stronie .... iż są utrudnienia :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aha Problem z logowaniem do konta mBanku IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 10:59 Tydzień temu mbank rozsyałam informacje, o tym że serwis ni ebędzie czynny od 8 maja do 10go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Problem z logowaniem do konta mBanku IP: *.centertel.pl 10.05.10, 11:04 > - Nie można się od rana zalogować i jak tu przelać ZUS > - pisze jeden z Alertowiczów. A może po prostu nie robić wszystkiego na ostatnią chwilę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AD71 Re: Problem z logowaniem do konta mBanku IP: *.147.248.134.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.10, 11:51 A jeśli mam rach. brokerski w mBank,korzystając z ubiegłotygodniowych spadków kupiłem papiery wart.,a dziś (poniedziałek 210.05) chciałbym coś opchnąć,ponieważ są spore wzrosty też mam nie czekać na ostatnią chwilę?Co mądraliński odpisze? Masz pecha. ....?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tor22 Re: Problem z logowaniem do konta mBanku IP: *.mostostal.waw.pl 10.05.10, 11:59 odpisze naucz się czytać :) miał być zamknięty do dziś do którejś tam Odpowiedz Link Zgłoś
gandalph To z pewnością efekt prowadzonej dopiero 10.05.10, 11:34 i zakończonej (?) "modernizacji" systemu. mBank to kolejny, który nie rozumie, że jak coś działa, to się tego nie rusza bez naprawdę istotnej potrzeby. Potem takie właśnie są efekty, a jak zwykle płaci za to klient. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfg Re: To z pewnością efekt prowadzonej dopiero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 11:38 ja z z polnocnej polski i tez nie moge sie zalogowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: To z pewnością efekt prowadzonej dopiero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 11:44 W Szczecinie też mBank padł. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: To z pewnością efekt prowadzonej dopiero 10.05.10, 11:52 gandalph napisał: > i zakończonej (?) "modernizacji" systemu. mBank to kolejny, który nie rozumie, że jak coś działa, to się tego nie rusza bez naprawdę istotnej potrzeby. może pojawiła sie taka potrzeba? Tyle, że poprawia się dobrze, a nie np. korzysta z 2nd handowych przestarzałych rozwiazań. Byle taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: To z pewnością efekt prowadzonej dopiero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 12:16 > jak coś działa, to się tego nie rusza bez naprawdę istotnej potrzeby. Co za bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalph Re: To z pewnością efekt prowadzonej dopiero 10.05.10, 14:39 Gość portalu: gari napisał(a): > > jak coś działa, to się tego nie rusza bez naprawdę istotnej potrzeby. > > Co za bzdura. Czyżby? A więc modernizacja dla modernizacji, bez względu na skutki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient tego banku Duża awaria mBanku. Ludzie nie mają od rana dos... IP: *.wp-sa.pl 10.05.10, 12:06 No właśnie. Ja miałem nieprzyjemność, że system w moim wypadku padł dokładnie w momencie, gdy robiłem przelew - akurat, gdy wbiłem z smsa kod potwierdzający transakcję. I zastanawiam się - poszła? nie poszła? Bo zalogować się nie udało. A raczej - kilka razy się udało, po czym próbując coś zrobić na koncie, wyrzucało mnie na stronę główną, albo logowaaaaało się tyle że nic się nie działo, po czym pojawiała się pusta strona :| Najlepsza była pani na infolinii. "Jak to - problem? Przecież to już naprawione jest. Nie, na pewno działa u pana, wydaje się panu". No masakra... Co do modernizacji... Jak nie mają co robić - to niech i codziennie zmieniają, modernizują. ALE TAK, ŻEBY SIĘ Z KONT DAŁO KORZYSTAĆ! Chyba w tak wielkiej firmie nie jest czymś niewyobrażalnym, aby zmiany wdrażać w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doria Duża awaria mBanku. Ludzie nie mają od rana dos... IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.10, 12:12 To nieprawda. Może logowanie trwa długo, ale jeszcze przed momentem się dostałam do swojego konta... I to właśnie z woj. dolnośląskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Duża awaria mBanku. Ludzie nie mają od rana d IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.05.10, 12:18 I co z tego, że się zalogowałaś. A przelewy działają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Duża awaria mBanku. Ludzie nie mają od rana dos... IP: *.partnertech.se 10.05.10, 12:13 A właśnie, że działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan pikuś Duża awaria mBanku. Ludzie nie mają od rana dos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 12:51 Haha Niedość że problemy z zalogowaniem to Po oczekiwaniu na połączenie się z mczatem ( czekałem ponad dwie godziny ) Konsultant Jacek K. połączył się zemną lecz po zadaniu pytania olał mnie:) Mam wszystko na screenie ciekawe co Mbank na to powie na suwerenność swojego pracownika hahaha:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K4 Duża awaria mBanku. Ludzie nie mają od rana dos... IP: 213.227.72.* 10.05.10, 13:33 Dostęp już wrócił, zaplanowane operacje zostały wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alle W ING to samo. nie można się zalogować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 13:46 Wszystko wisi. Na allegro też jakieś problemy z logowaniem po SSL Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chronos Duża awaria mBanku. Ludzie nie mają od rana dos... IP: 212.59.229.* 10.05.10, 16:04 Co z tego, że serwis działa w kratkę jak zlecone przelewy 7 i 8 maja nie dotarły do adresata. 7 Maja chyba nie było żadnej zapowiadanej awarii o ile mnie pamięć nie myli. Mbank się jak zwykle wyłożył na prostej operacji ( nie pierwszy raz zresztą). Fundamentalne pytanie - gdzie jest do kija bladego moja kasa????? Odpowiedz Link Zgłoś