Dodaj do ulubionych

Znaczny spadek sprzedaży Dziennika Rządowego

06.10.10, 20:51
Jeśli chce się człek zapoznać z tym co aktualnie robi władzunia i dlaczego jest taka zajebista, taniej jest odpalić TVN z konferencją prasową Pana Premiera widocznie:

Średnia sprzedaż zajmującej drugie miejsce "Gazety Wyborczej" (Agora) wyniosła 319 946 egz., czyli o 10 proc. mniej niż w sierpniu 2009 roku.

Obserwuj wątek
    • boblebowsky Re: Znaczny spadek sprzedaży Dziennika Rządowego 06.10.10, 20:54
      Podobno organ opozycyjny zyskał w tym czasie 30%.
      • venus99 Re: Znaczny spadek sprzedaży Dziennika Rządowego 06.10.10, 21:28
        a w egzemplarzach jak to wygląda?
        • boblebowsky Re: Znaczny spadek sprzedaży Dziennika Rządowego 06.10.10, 21:34
          Nawet nie wiem, ale sprzedaż prasy spada wszystkim więc zamieszczenie takiej informacji to czysta manipulacja tego pistłuka.
          • dystans4 PiS-owi rośnie!!! 06.10.10, 21:54
            Organ PiS urósł o 30%, to chyba tyle, co w przypadku zażywania reklamowanych specyfików - takich dopalaczy na potencję.
            Może to dlatego...
      • Gość: franek Re: Znaczny spadek sprzedaży Dziennika Rządowego IP: *.xdsl.centertel.pl 08.10.10, 22:08
        po co ten cudzysłów
    • tadzap Re: Znaczny spadek sprzedaży Dziennika Rządowego 06.10.10, 21:02
      Cały czas w dół,cały czas na twarz.Oby tak dalej.
      Czyżby ciemnota emigrowała?Bo na nawróenie zaczadzonych lemingów nie ma co liczyć.
      A teraz jeszcze ta czasowa POsucha z dopalaczami?
    • witoldzbazin Re: Znaczny spadek sprzedaży Dziennika Rządowego 06.10.10, 21:06
      i pomyśleć że kiedyś stałem o piątej rano przed ruchem by wyrwać po znajomości GW...powiadam wam szkoda tego czasu
    • ukos Najlepsze: jak GW i/lub Agora naprawdę upadną,... 06.10.10, 21:24
      y_o_st napisała:

> (...)Średnia sprzedaż zajmującej drugie miejsce "Gazety Wyborczej" (Agora) wyniosła
      > 319 946 egz., czyli o 10 proc. mniej niż w sierpniu 2009 roku.

...to będzie ch.. doopa, a nie zdobycie władzy przez PiS. Tylko porąbane PiSdaki wierzOM w magiczny związek pomiędzy istnieniem/niestnieniem Agory, a (im/omni)potencją Jarka.
      • tadzap Re: Najlepsze: jak GW i/lub Agora naprawdę upadną 06.10.10, 21:33
        Magiczny związek zachodzi między istnieniem Agory,brrr! a egzystencją ciemnego ludu.
        Znika Agora i daj Boże WSI24,a ciemnota nie będzie umiała żyć.
        Nawet w kiblu się POgubią.
        • ukos Re: Najlepsze: jak GW i/lub Agora naprawdę upadną 06.10.10, 21:42
          tadzap napisał:

> Magiczny związek zachodzi między istnieniem Agory,brrr! a egzystencją ciemnego
          > ludu.
          > Znika Agora i daj Boże WSI24,a ciemnota nie będzie umiała żyć.
          > Nawet w kiblu się POgubią.
          >
          Cóż, wiara PiSdaka jest ślepa - tłumaczenie z wolskiego powyższego tekstu: "Gdyby nie było Agory, to wszyscy kochaliby nawiedzonego Prezesa".
          • Gość: KirKir Re: Najlepsze: jak GW i/lub Agora naprawdę upadną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 13:19
            kos napisał:

> tadzap napisał:
            >
            > > Magiczny związek zachodzi między istnieniem Agory,brrr! a egzystencją cie
            > mnego
            > > ludu.
            > > Znika Agora i daj Boże WSI24,a ciemnota nie będzie umiała żyć.
            > > Nawet w kiblu się POgubią.
            > >
            > Cóż, wiara PiSdaka jest ślepa - tłumaczenie z wolskiego powyższego tekstu: "Gdy
            > by nie było Agory, to wszyscy kochaliby nawiedzonego Prezesa".
            Co wy tak wszystkim narzucacie tego "znienawidzonego prezesinę,dla przyzwoitości i równowagi powibiście dodawać niejakiego Tuska,nawet tego gościa Michnika, do których nienawiść łatwiej jakoś zauważyć,chyba,że to nazywa się tolerancją opartą na chrześcijańskich wartościach,głoszonych przez ks .JPopiełuszkę?Zo dobrem zwyciężaj,a nie dobro złemJeżeli chodzi o Twoją wypowiedź to ciekawie wyglądałaby jej interpretacja w założonym nna tym Forum wątku"Upadek kultury Dziennika,więcej bowiem widać negatywnychwpływów tam zauważonych niż tych z GW jakby na to nie patrzył,ale to podobnie ja z uwypuklaniem tego "znienawidzonego"prezesiny,oczywiście kocszanującego i kochającego wszystkich,którzy twierdzą,że jest najmądrzejszy i najdoskonalszy,inaczej mówiący i myślący to oczywiście ci źli 0od "nagonek", tylko ha nie uznaję bałwochwalstwa jako sprzecznego z wiarą i co?
      • y_o_st Wierzą, nie wierzą (tak to się chyba pisze?) 06.10.10, 22:23
        po rydza mi z nimi wyjeżdżasz, tym bardziej, iż np. ja uważam, że Agora nie upadnie? Obsesje jakieś czy cóś? Czujesz się osaczony przez tych PiSdaków i musisz dawać temu wyraz w każdym wątku?
        • Gość: Kir Re: Wierzą, nie wierzą (tak to się chyba pisze?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 14:21
          Swego czasu byłns Forum widoczny ewidentny rokosz wśród pracowników "Agory co do koncepcji prowadzenia firmy,było szereg krytycznych uwag i nowych pomysłów które widocznie dały pozytywny efekt dla obu stron,bo już takiego wysypu niezadowolenia nie widziałem zatem to umiejętność prezentowania swoich racji i ich przyjmowania decydowałyby o funkcjonowaniu firmy a nie ataki zewnętrzne
    • venus99 Re: Znaczny spadek sprzedaży Dziennika Rządowego 06.10.10, 21:42
      a kto zajmuje pierwsze?
    • mike.recz Pisowski sługus Warzecha szczytuje! 06.10.10, 21:49
      www.wirtualnemedia.pl/artykul/gazeta-wyborcza-stracila-najwiecej-rosnie-puls-biznesu
      Bez podania całości zachowujesz się jak zwykły manipulant y_o_st.
      • y_o_st Serio, co mnie obchodzą pisiaki? 06.10.10, 22:20
        Wątek jest o nierządzie i jego organie. Organ sflaczał o 10% czyli znacznie, podałem wg mnie prawdopodobną przyczynę. Gdzie manipulacja, gdzie pisiaki?
        • mike.recz Re: 06.10.10, 22:29
          y_o_st napisała: Serio, co mnie obchodzą pisiaki?
          Nic, po prostu pozostają liderem.

Wątek jest o nierządzie i jego organie. Organ sflaczał o 10% czyli znacznie, podałem wg mnie prawdopodobną przyczynę. Gdzie manipulacja, gdzie pisiaki?

Sflaczał ponieważ miał z czego sflaczeć, szczególnie na rzecz internetu
          www.youtube.com/watch?v=XT1w6fpB-B8&feature=related
          o czym sam opowiada. Pierwsze sekundy proponuję odsłuchać.

• 4_oddech_kaczuchy Re: Spadek sprzedaży - winien J. Rymkiewicz 06.10.10, 22:28
      y_o_st napisała:

> Jeśli chce się człek zapoznać z tym co aktualnie robi władzunia i dlaczego jest
      > taka zajebista, taniej jest odpalić TVN z konferencją prasową Pana Premiera wi
      > docznie:
      >
      > Średnia sprzedaż zajmującej drugie miejsce "Gazety Wyborczej" (Agora) wynios
      > ła 319 946 egz., czyli o 10 proc. mniej niż w sierpniu 2009 roku.

#
      A wszystkiemu winien niejaki nomen omen Jarosław Rymkiewicz!!
      niezalezna.pl/article/show/id/39782
      .....
      Adamie! Kiedyś – dawno temu – byliśmy przyjaciółmi. Teraz pragniesz mnie postawić przed sądem (właśnie otrzymałem list od Twojego adwokata), ponieważ napisałem prawdę: że jesteście – Ty i Twoi ludzie – spadkobiercami Róży Luksemburg i jej straszliwej idei wynarodowienia Polaków (oraz wszystkich innych narodów) – idei podjętej potem przez Komunistyczną Partię Polski.

Uważasz, że się mylę? Świetnie! To dlaczego grozisz mi sądem, zamiast podjąć ze mną dyskusję? A Twój adwokat pisze do mnie jakieś głupstwa o spółce giełdowej i jej interesach, którym podobno zagrażają moje poglądy.
      Czy idee i poglądy mają coś wspólnego z pieniędzmi i giełdą?
      To do tego doszedłeś? A to wstyd!
      ....
      • Gość: Don Tuskone Re: Spadek sprzedaży - winien J. Rymkiewicz IP: 62.61.58.* 07.10.10, 11:15
        Gadzinówka na usługach PZ-PO vel. PO-ZPR mogła sie nieco przejeść Lemingom zalewanym notorycznie falami lukrowanej wazeliny pod adresem "rządu". Wściekła nagonka na Zawsze Wszedzie Wszystkiemu Winny PIS i ZWWWinnego Kaczora( jak nie żywego to martwego) jest do tego stopnia przewidywalna i nużąca ze statystyczny leming lub inny świstak nie musi już bieżyc do kiosku żeby zobaczyć co dziś aktualnie myśli na dany temat.
        Jest do tego stopnia wytresowany, ze obudzony wiadrem wody w środku nocy i zapytany czyja wina, wrzaśnie z przyzwyczajenia, że PiSu, otrząśnie siersć i zapadnie ponownie w błogi letarg. Choćby nawet nie zapytano precyzyjnie o co się rozchodzi...

Target jest już sformatowany, sfocusowany i (uwaga trudne słowo) spetryfikowany mentalnie do postaci monolitycznej skamieliny której żadna myśl nie wzruszy.
      • venus99 Re: Spadek sprzedaży - winien J. Rymkiewicz 07.10.10, 21:19
        list Rymkiewicza,mam nadzieję,że łajdak pisał go na kolanach zamieszczony został na łamach Gazety Polskiej.i niech już tam zostanie.uzupełniają się doskonale.
        • Gość: Don Tuskone Re: Spadek sprzedaży - winien J. Rymkiewicz IP: 62.61.58.* 07.10.10, 22:24
          venus99 napisał:

> list Rymkiewicza,mam nadzieję,że łajdak pisał go na kolanach zamieszczony zosta
          > ł na łamach Gazety Polskiej.i niech już tam zostanie.uzupełniają się doskonale.

Pierwszy odprysk skamieliny już doleciał na forum...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka