Dodaj do ulubionych

Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego c...

IP: *.play-internet.pl 19.05.11, 20:14
Super zdjęcia!
Obserwuj wątek
    • Gość: ZŁY Re: Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego IP: *.play-internet.pl 19.05.11, 20:47
      Piękne zdjęcia! Jak ja Panu zazdroszczę takiego lotu. Na tych zdjęciach najlepiej widać, jak zielona jest nasza stolica. Kocham to miasto!
    • Gość: io gsue Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego c... IP: 178.73.49.* 19.05.11, 21:14
      gdyby jerzy gumowski wachal juz kwiatki to przewracal by sie wsrod nagietkow... gorszy pieniadz wypiera lepszy - taka prawda...
    • Gość: warszawianka Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego c... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.11, 21:26
      Rewelacja! Uwielbiam takie zdjęcia. Wielką frajdę sprawia mi rozpoznawanie obiektów i miejsc. Taką radość miałam też znalazłszy się na tarasie widokowym PeKINu.
    • Gość: kibol Re: Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego IP: *.home.aster.pl 19.05.11, 23:54
      Chyba zdjęcia Żoliborza i Młocin, a nie (całej) Warszawy.
    • margala Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego c... 19.05.11, 23:56
      Jak zwykle prawy brzeg potraktowany po macoszemu :(

PozdrawiaM.
    • Gość: ziuzia mam wrażenie że ktoś przeoczył prawy brzeg, IP: *.play-internet.pl 20.05.11, 04:09
      ZOO, francuską i okolice, staw gocławski, targówek, park saski, cmentarz bródnowski...
      • q-ku ja pierdzielę, czy was ktokolwiek zadowoli? 20.05.11, 09:19
        szukaj dalej, Ursynowa też nie ma;-)
        • Gość: bródno Re: ja pierdzielę, czy was ktokolwiek zadowoli? IP: *.134.130.147.static.crowley.pl 20.05.11, 13:33
          bo na ursynowie nie ma niczego ciekawego :)
      • Gość: Pi-lot Re: mam wrażenie że ktoś przeoczył prawy brzeg, IP: 2.102.131.* 20.05.11, 19:59
        Cmentarz Bródnowski akurat nieciekawie wygląda z powietrza...
      • Gość: lolo gmina Łomianki to nie Warszawa! błędny opis IP: 92.60.134.* 21.05.11, 11:19
    • korzkwy Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego c... 20.05.11, 12:48
      Pamiętam niedawne w końcu czasy, gdy zdjęcia jakichkolwiek obiektów, czy obszarów były poufne, nie do publikacji. Dziś pasażer wynajętego samolotu pstryka do woli i jeszcze się chwali. Cóż - hobby jak każde inne, choć zdarzają się przegięcia. W ładnym, kolorowym folderze, reklamującym moje miasto na pomorzu znalazłem zdjęcie z powietrza - zakładu karnego(!)...
    • Gość: bródno Zobacz Żoliborz z lotu ptaka :( IP: *.134.130.147.static.crowley.pl 20.05.11, 13:29

Fajne zdjęcie, fajne miejsca... ale Warszawa to nie tylko Żolibórz.
    • Gość: jack Pewnie groupon IP: 195.42.249.* 20.05.11, 16:34
      też leciałem, wrażenia super :)
      • Gość: Ania Re: błąd w opisach IP: 178.73.49.* 20.05.11, 19:38
        Kościół Św. Stanisława Kostki mieści się na Hozjusza, nie na Felińskiego.....
        www.popieluszko.net.pl/kontakt.php
    • Gość: ccc Re: IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.11, 09:18
      Ostatnio rozmnożyły się te małe pierdziawkowate samolociki, czasem latają stadami i zbyt nisko.
      To staje się coraz bardziej uciążliwe. Mam na myśli hałas: dom drży, jak takie stado leci nisko nad blokami, zresztą nie tylko stado, czasem wystarczy jeden nadlatujący.
      Wczoraj nad moim blokiem przeleciał duży odrzutowy samolot pasażerski i hałas, jaki spowodował, to był 'pikuś' w porównaniu z tym, jaki robią samoloty małe, z silnikami spalinowymi. Słychać je na kilka kilometrów, powietrze drży.
      Dlaczego został obniżony pułap lotów na Warszawą: żeby zdjęcia były lepsze?
      Nie mogę się doczekać, kiedy lotnisko z Bemowa zostanie przeniesione do Modlina.
      Berlin zlikwidował swoje jedno lotnisko, także w ramach walki z hałasem.
      Czy ktoś pamięta, że na Gocławiu kiedyś było lotnisko? Już nie ma :)
      • Gość: jah Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 10:32
        Miasto - ogród na tych zdjęciach .
    • marceli_39 Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego c... 21.05.11, 10:49
      Piękne zdjęcia. A gdzie jest dom naszego "WODZA" Jarka Kaczyńskiego? To poważne niedociągnięcie autora.Będzie miał za swoje od PiS.
      • Gość: tom579 Re: Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.11, 09:07
        A co ćpasz?
    • lisa2 Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego c... 21.05.11, 10:52
      Ilu robotników pogrzebano w tym stadionie?
      • exces Re: Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego 21.05.11, 21:49
        p-ciu...
    • Gość: fotograf Piękne miasto IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.11, 11:33
      Piekna jest Warszawa, a zwłaszcza tereny nadwiślańskie i Zoliborz. A zdjęcia takie sobie. Zrobiłbym lepsze. Wyglądają jakby autor robił je komórką bez zoomu.
    • Gość: Saskokępianin Zobacz Warszawę z lotu ptaka IP: 178.73.49.* 21.05.11, 11:54
      Bardzo fajnie, że komuś chciało się podzielić swoimi zdjęciami. Obejrzałem z dużym zainteresowaniem. Dziękuję!
    • Gość: zaza Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego c... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 21:24
      Nie jestem z Warszawy - zdjęcia są piękne ale gdzie ten hostel!
    • ajavar Zobacz Warszawę z lotu ptaka [Zdjęcia naszego c... 22.05.11, 10:32
      piekne zdejecia! gratuluje!
      tylko troche mi zabraklo Marymontu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka