erg_samowzbudnik 02.03.12, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisek "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingiem ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.12, 13:58 Jak zwykle najlepiej poinformowani policjanci. Tych funkcjonariuszy powinno się wymienić na nowsze modele przynajmniej w 90%. Dają plame na każdym polu. Odpowiedz Link Zgłoś
aqwertz Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie 02.03.12, 14:33 Ojej, Ojej. Ponarzekajmy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca debili Niepełnosprawny na wózku wybiera się na mecz? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.12, 15:21 Nie zrozumcie mnie źle, ale jak on potem ten mecz ogląda, gdzie siedzi i co z tego meczu widzi? A co się dzieje, gdy jest jakaś rozróba? Przy całym szacunku, ale trzeba mieć z głową, aby wybierać się na mecz siedząc na inwalidzkim wózku, przecież mógł sobie to wygodnie obejrzeć w TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpacz Re: Niepełnosprawny na wózku wybiera się na mecz? IP: *.proxy.aol.com 02.03.12, 15:34 Gość portalu: Łowca debili napisał(a): > trzeba mieć z głową, aby wybierać się na mecz siedząc na inwalidzkim wózku ty nie jestes lowca debili, ty jestes jednym z nich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bred Re: Niepełnosprawny na wózku wybiera się na mecz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 16:10 Dziadygo kiedyś ty możesz być niepełnosprawny,ciekawe czy chciałbyś być za to zamknięty w 4 ścianach?DEBIL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandzik Re: Niepełnosprawny na wózku wybiera się na mecz? IP: *.telpol.net.pl 02.03.12, 16:33 Gość portalu: Łowca debili napisał(a): > Nie zrozumcie mnie źle, ale jak on potem ten mecz ogląda, gdzie siedzi i co z t > ego meczu widzi? A co się dzieje, gdy jest jakaś rozróba? Przy całym szacunku, > ale trzeba mieć z głową, aby wybierać się na mecz siedząc na inwalidzkim wózku, > przecież mógł sobie to wygodnie obejrzeć w TVP. Jesteś skończonym idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurasmysz Re: Niepełnosprawny na wózku wybiera się na mecz? IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.12, 12:31 idiota to przeciez tez niepelnosprawny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingiem ... IP: *.acn.waw.pl 02.03.12, 13:59 Nieno,redachtory,co wy?Bylo pięknie bo było wspaniale,ponieważ było znakomicie,albowiem było doskonale.A kto się nie zgadza ten z PiS-u.Tak było ustalone,prawda?A wy sie tu wyłamujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie IP: *.internetia.net.pl 02.03.12, 14:13 dokładnie, Platforma taki piękny prezent zrobiła, Donald Tusk ze swojej krwawicy, miliony ludzi mogło oglądać niesamowity mecz, Ronaldo nawet przyjechał, a tym ciągle mało, jeszcze mało i mało, a tak już dla was dobrze robią wam, stadion macie, Portugalia, Ronaldo, Lady Pank i ciągle mało i mało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabol Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie IP: 94.75.114.* 02.03.12, 16:34 Smoleń ma dalej rację, ciągle im źle: "Za oknami świta, Widać, że rozkwita, Rosną domy z prawej, Z lewej będą też... Przecie to jest nasza, Duma pospolita, A wy jacyś tacy... Toż to przecież grzech." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingiem ... IP: 212.160.172.* 02.03.12, 14:00 Pytanie zasadnicze: dlaczego brama nr 5 obsługiwała tylko VIP-ów? Skutek była taki że ludzie przy pozostałych bramach stali w strasznym ścisku (ci co mieli miejsca od strony Wisły krążyli zdezorientowani), ludzie z małymi dziećmi starali się wydostać z tego tłumu bo stawało się to niebezpieczne.....po około 20 minutach ktoś wpadł w końcu na pomysł aby bramy otworzyć szerzej a nie tylko uchylić wpuszczając pojedyncze osoby. Skutek? Wszedłem ledwo dotknięty przez Pana z ochrony a wiele osób po prostu weszło na stadion bez sprawdzenia...o weryfikacji dokumentów nie było mowy. Wszystko to działo się na około godzinę przed rozpoczęciem meczu. Ps. miałem wrażenie że w pierwszej połowie słowa spikera były kompletnie niezrozumiałe po przerwie było już lepiej. Jeszcze sporo pracy organizacyjnej przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prf Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie IP: *.home.aster.pl 02.03.12, 14:01 W społeczeństwach wysoko cywilizowanych ludzie myślą o niepełnosprawnych niezależnie od tego, czy ich osobiście ta kwestia dotyczy, czy nie. U nas nigdy tak nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie 02.03.12, 14:07 dobra organizacja? akurat dno i babelki: na 6 wejść w zajefajnym płocie 3 były zarezerwowane dla vipów. wszystkie od wisły. dla pozostałych 55 tys plebsu przygotowano trzy pozostałe wejścia. jakiś kretyn (pewnie od ministry) ulokował wokół bram płotki betonowe. w tłumie kilku tysięcy osób próbujacych dostać się do płotu nie było widać płotków (miejsce "świetnie" oswietlone). ludzie sie obijali, wywracali a do okoła ogromny ścisk. fajnie, że dziennikarze sa zachwyceni organizacją ale oni wchodzili od wisły a nie jak plebs od ronda. a weszliśmy tylko dlatego, że bramka nr 3 uległa tłumowi, który ja przełamał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie IP: 212.160.172.* 02.03.12, 14:13 Dobrze napisane, wchodziliśmy tym samym wejściem ;-) ale ja naiwny myślałem, że tą bramę ktoś resztkami rozsądku postanowił umyślnie otworzyć szerzej ;-) Wejście - porażka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie 02.03.12, 14:43 Gość portalu: JP napisał(a): > Wejście - porażka !!! a wyjście to niby lepsze? jeszcze gorsze bo wszyscy chcą na raz. kto jest odpowiedzialny za to że dla 50 tys osób przewidziano czynne tylko 2 bramy to ja nie wiem. ale nie powinien pracować przy imprezach masowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Na stadionie "Narodowym" wszystko dla VIP-ów! IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 00:32 Dolne środkowe trybuny dla tzw. VIP-ów świeciły pustkami. VIP-y przyszły bo miały bezpłatne wejścówki - ciekawe czy Tusk zapłacił, czy zapłacili posłowie, szefowie firm i ich sekretarze. Oni nawet nie kibicowali. Ot sobie siedzieli w szalikach. Dziennikarze z nimi - więc nie widzieli reszty stadionu - tłumów przy wejściach, nieczynnych toalet, nielicznych tylko stoisk z napojami. VIP-y miały wszystko - darmowe wejście, wjazd samochodem, górę żarcia. Tak to jak za komuny - towarzysze (teraz VIP-y) i reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
pro-contra Niech dziękuje bozi 02.03.12, 14:02 że wogóle pozwolili mu dojechać tam autem. W kraju, gdzie ogół obywateli traktuje się jak stado ciemnych niewolników, niepełnosprawny oczekuje dodatkowych "wygód"? To nie ta cywilizacja, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-pelnosprawni.pl Stowarzyszenie Przyjaciół Integracji KRS 102 130 02.03.12, 14:02 Warszawa bez Barier - pewnie teraz prezydent Wawy dostanie medal od wazeliniarskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Integracji i oczywiście INTEGRACJA zwróci się z wnioskiem o dotację na swoją zakłamaną i obłudną działalność. Patrz na kłamstwa Stowarzyszenia Przyjaciół Integracji KRS 102 130 nie-pelnosprawni.pl/ Prawdziwi Niepełnosprawni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie IP: *.toya.net.pl 02.03.12, 14:02 I jednak udłao się znaleźć coś co dyskredytuje otwarcie stadionu. Brawo redakcjo za tytuł. Inwestcja tej wielkości zawsze będzie miała jakieś problemy. Ale dobrze - byle było pesymistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie IP: *.internetia.net.pl 02.03.12, 14:16 jedno co jest jednak pozytywne to to, ze Po Euro, najdalej za 2 lata, będzie tam Jarmark Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
pro-contra Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie 02.03.12, 14:33 Gość portalu: maciej napisał(a): > I jednak udłao się znaleźć coś co dyskredytuje otwarcie stadionu. Brawo redakcj > o za tytuł. Inwestcja tej wielkości zawsze będzie miała jakieś problemy. Ale do > brze - byle było pesymistycznie. Nie za takie pieniądze, mój drogi. To miała być sztandarowa inwestycja publiczna i duma całego(???) Narodu. Tam nie miało prawa się NIC wydarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student24 [...] IP: *.play-internet.pl 02.03.12, 14:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mojko EURO 2012 ocieka krwią i cierpieniem zwierząt z Uk IP: 62.29.173.* 02.03.12, 14:06 EURO 2012 ocieka krwią i cierpieniem zwierząt z Ukrainy. Jak czytam artykuły i oglądam filmy z tego jak utylizują zwierzęta jest mi niedobrze. Władze ukraińskie postanowiły oczyścić miasta przed EURO i w związku z tym podjęli działania: - palą psy i koty żywcem w przenośnych krematoriach - werbują dzieci do zabijania psów , ponieważ zwierzęta bardziej im ufają - dusza gazem - zbijają pałkami roztrzaskując im głowy - za miastem wykopują rowy, gdzie wrzucają martwe i te jeszcze żywe zwierzęta, apotem zasypują wapnem. Wycie zwierząt zżeranych przez wapno słychać przez wiele dni. I to ma być święto ludzkiej radości ? Skąd takie przedmiotowe i okrutne traktowanie czujących istot ? Czy ta impreza na pewno jest tego warta ? www.youtube.com/watch?v=tfDR1Tg2UqY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx coraz bardziej mi sie ta Ukraina podoba IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 15:34 przestepcy gospodarczy i zdrajcy jak Timoszenko ida do pierdla wsciekle psy sa łapane przez rakarzy zamiast zagryzac bezbronne dzieci jak widac wszyscy sasiedzi naokolo sa madrzejsi od deblinych polaczkow Odpowiedz Link Zgłoś
rumpa Re: coraz bardziej mi sie ta Ukraina podoba 03.03.12, 10:49 to tam spie…alaj, i niech twoje dzieciątko morduje psy, zapewne wyrosnie na zajebistego człowieka, w sam raz do UPA albo jakiejś gałęzi SS. Fantastyczni ludzie muszą być na tej Ukrainie. Bezdomne psy nie biorą się znikąd, za każdym stoi menda ludzka, bez honoru, która nie dotrzymała słowa. i to jest prawdziwe zagrożenie dla społeczeństwa - właśnie tacy ludzie. To są ludzie którzy nie wiedzą, co to dobro i zło, tylko za co jest kara, a co ci się upiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psów Brawo Ukraina, popieram utylizowanie bezpańskich IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 21:22 psów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingiem ... IP: *.gwardii.osi.pl 02.03.12, 14:10 Polacy nie potrafimy sie cieszyc z tego co mamy. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geerz Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie IP: 222.44.157.* 02.03.12, 14:15 Z glupoty i kompletnego braku wyobrazni trudno sie cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ventus_historicus Braki organizacyjne po stronie NCS 02.03.12, 14:19 Pogratulować pani rzecznik dobrego samopoczucia z powodu "prawidłowo" wykonanej pracy przez instytucję zarządzającą stadionem (NCS). Wszystkiemu winni niedoinformowani policjanci! A może to wina NCS, że nie zorganizował odpowiedniego przepływu informacji dla służb zabezpieczających, może potrzebne było zorganizowanie szkolenia. Jak zwykle zawsze winni są inni. Symptomatyczne jest, że ze skierowaniem VIPów na właściwe parkingi nie było problemów, po prostu niepełnosprawnych zlekceważono! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dod.... ad rem IP: *.net.zeork.com.pl 02.03.12, 14:20 jeśli nie wiesz kto to jest niepelnosprawny fizycznie, to sam jesteś nie w poeządku, jak te nasze vipy . To nie sa vipy, tylko ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simi Malkontenci IP: *.icpnet.pl 02.03.12, 14:20 Nie ma stadionów - źle Są - i tak źle, bo nie ma parkingu z marmuru. Odpowiedz Link Zgłoś
pro-contra Re: Malkontenci 02.03.12, 14:40 Gość portalu: simi napisał(a): > Nie ma stadionów - źle > Są - i tak źle, bo nie ma parkingu z marmuru. A żebyś wiedział. Za takie pieniądze można było się tego spodziewać. Tylko dlaczego pojazdom niepełnosprawnych (z oznakowanymi tablicami rejestracyjnymi) nie udostępniono podziemnego parkingu lub wydzielonej strefy w pobliżu wind i ramp dla wózków? Masz jakąś logicznie przekonywujące wyjaśnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Malkontenci IP: *.icpnet.pl 02.03.12, 14:45 Dlatego, że potrzeba na to czasu, nie od razu Kraków zbudowano. Tyle wielkich inwestycji jest w tej chwili rozgrzebanych... trzeba cierpliwie poczekać. Za 2 lata nikt nie będzie pamiętał o oburzeniu na błoto czy brak drogi w 2012 roku. Jak ty postawiłeś (wisz) dom za krwawicę życia, to dzień po wprowadzeniu się wszystko było(będzie) na tip-top? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wozkowicz Re: Malkontenci IP: *.proxy.aol.com 02.03.12, 15:58 Gość portalu: sisi napisał(a): > Dlatego, że potrzeba na to czasu, nie od razu Kraków zbudowano. Tyle wielkich > inwestycji jest w tej chwili rozgrzebanych... trzeba cierpliwie poczekać A z parkingami dla VIP-ow dalo sie zdazyc? To mozna bylo niepelnosprawnych na ten parking skierowac KOSZTEM VIP-ow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes Re: Malkontenci IP: *.internetia.net.pl 02.03.12, 16:10 To Euro to będzie jedna wielka katastrofa i kompromitacja i nawet wielka znafffczyni sportu ministra mucha-bzyku-bzyk nic nie POmoże. ale co tam, milionowe premie juz przyznane, więc nie ma POwodów do niePOkojów. spójrzcie na Onet, Ruscy się z nas śmieja, hehe, a miliony skapują do kieszonek, a jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus czyjego narodu ten stadion? i czemu jest akurat w IP: *.play-internet.pl 02.03.12, 14:21 Warszawie? Mieszkam w Krakowie i nigdy na nim ni będę to stadion dla warszawiaków z podatków calego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: czyjego narodu ten stadion? i czemu jest akur IP: *.icpnet.pl 02.03.12, 14:41 Ja mieszkam w Poznaniu. I ani ten stadion dla mnie ani Twój Wawel. Trudno by w każdym mieście był Wawel i Stadion Narodowy by wszystkich zadowolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig501 obrzydzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 14:23 I znowu dziennikorz dostał zlecenie. Znowu trzeba obrzydzić to co jest fajne. Dziennikorz wydalił więc tekst. Byle tylko mącić. Tak panie dziennikorzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawasawa Re: obrzydzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.12, 14:34 Racja! Przecież pełnosprawne lemingi nie życzą sobie słuchać o tym, że coś w tym kurniku może być źle! Nawet jakby dach się zawalił to trzeba by było mówić, że tylko chwilowo miał awarię - bo po co narzekać? Głupota ludzie nie ma granic. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: obrzydzanie 02.03.12, 22:36 "A ile traktor ma kół? - Cztery. - To nie możesz powiedzieć, że trzy są dobre?!" - wiecznie aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
nieprawomyslny jak w Rosji.. 02.03.12, 14:24 Niebawem "vipy" będą miały w tym śmieszno-strasznym państwie osobny pas jezdni - bez dziur i kolein. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: russia rules Re: jak w Rosji.. IP: *.range86-162.btcentralplus.com 02.03.12, 16:03 I couldn't agree more Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trevor Re: jak w Rosji.. IP: *.etlink.pl 03.03.12, 23:37 jak to niebawem? Już sa przecież buspasy którymi pomykają limuzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukki69 polska... IP: *.nsystem.pl 02.03.12, 14:29 hej hej biało czerwoni!! hej hej kit i drut w dłoni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkm "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingiem ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.12, 14:32 odetchnąłem z ulgą - a jednak nie wszystko się udało. w końcu można będzie zająć się innymi tematami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit.dolomit "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingiem ... IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 14:41 NAJPIERW ZAMKNIĘTA POŁOWA MIASTA PÓŻNIEJ WSZYSCY PROWADZENI JAK BYDŁO PRZEZ DWIE OTWARTE BRAMY ZAPEWNE ŻEBY ESTABLISHMENT MÓGŁ WEJŚĆ NA STADION ZDALA OD PLEBSU PO MECZU TO SAMO ESTABLISHMENT MUSIAŁ BEZPIECZNIE WYJECHAĆ LIMUZYNAMI NIE NARAŻAJĄC SIĘ NA KONTAKT ZE SWOIMI WYBORCAMI I RESZTĄ GAWIEDZI Odpowiedz Link Zgłoś
waw-el "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingiem ... 02.03.12, 14:45 VIP w Polsce to bardzo, bardzo niepelnosprawna osoba, niebezpieczna dla otoczenia i dlatego nalezy jej sie szczegolne traktowanie. w Rzymie byli wnoszeni na stadiony w lektykach, a moze i na Euro w Warszawie tak bedzie....... Mamy przeciez Patrycjat i mamy Plebs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enjoy Re: "Wjazd mają tylko VIP-y". Problem z parkingie IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.12, 14:45 To był mały przedsmak Euro, a już wstyd. Brawo hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats I czerwonego dywanu dla niepelnosprawnych tez nie 02.03.12, 14:48 rozwinieto. Dziki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: I czerwonego dywanu dla niepelnosprawnych tez 02.03.12, 15:11 Powolać Komisję Sejmową do zbadania tej afery,na czele której stanie niepełnosprawny Jarosław Kaczyński z niepełnosprawnym Antkiem Macierewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Bajor Re: I czerwonego dywanu dla niepelnosprawnych tez IP: *.toya.net.pl 02.03.12, 17:25 A chciała byś/chciał wychodząc z auta trafić do bajora ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheyenne a czego się spodziewaliście po warszawiakach IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 02.03.12, 14:55 Kultura rodem ze wschodu. Pogarda dla jednostki. Typowa azjatycka mentalność. W Poznaniu, czy Gdańsku - nie do pomyślenia Odpowiedz Link Zgłoś
poppers68 Re: a czego się spodziewaliście po warszawiakach 02.03.12, 16:08 Potwierdzam.... niestety. Teraz, gdy mam z Poznania 1 godzinę 40 minut jazdy do Berlina - wybieram imprezy koncertowe w tym mieście ( docierają tam wszyscy ,których znam od 30 lat słuchania muzyki).. I wiem jedno, jadąc do Berlina na koncert mogę mieć pewność ,że : - nie będę parkował w błocie - żaden kibol na widok moich "obcych blach" nie podejdzie do mnie i nie będzie próbował ustawki (czy jak tam z białoruska)... - moje auto bezpiecznie stoi i nikt go nie ogołoci z kołpaków bądź nie "wyczyści" środka - jeśli będzie zbyt późno na powrót to zapłacę za pokój 2 os. w Holliday Inn. Berlin (ze śniadaniem) dokładnie 239,00 .... pln ( a nie 1000,00 pln jak w Warszawie). - gdy zgłodnieję, to mogę iść do RESTAURACJI WŁOSKIEJ( a nie baru z plastikami z cenami jak z Ritz'a ) , gdzie właścicielem jest Włoch, obsługują Włosi ( a nie zbieranina z zakola Niemna) i płacę za pizzę..... równowartość pizzy na telefon w Warszawie. A jak mam czas - to wpadam po ciuchy Hilfigera, które dzięki elastycznej pracy kupieckiej kosztują 1/3 ceny warszawskiej...... I niestety, to co piszę w odniesieniu do W-wy ani efektem rządów Tuska, Kaczyńskiego czy Myszki Miki... Po prostu, mam bliżej do autentycznej metropolii..... tak zwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurasmysz Re: a czego się spodziewaliście po warszawiakach IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.12, 12:39 wreszcie jakis rozsadny tekst i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Hurra! 02.03.12, 15:00 Cały świat dziennikarski odetchnął z ulgą. Nie było aż tak dobrze. Bo o czym by tu pisać? A tak jest wierszówka, będzie na zagrychę. Zawód kiedyś szacowny zszedł zupełne nie wiem na co, bo psy to inteligenmtne bestie. Odpowiedz Link Zgłoś