Dodaj do ulubionych

Harem w uzdrowisku

IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.04, 01:57
No w końcu porządni turyści, a kobiety wszak ...
Możemy sie od tych zacnych pań conieco nauczyć. I cieszą mnie dwia aspekty
tej sprawy. Z jednej strony widać, że komuś w końcu na klientach zależy
(oczywiście ich petrodolcach, ale zawsze), a z drugiej - niestety widać
jeszcze wyraźnie, że jeszcze daleka drogy do światowych standardów. Nie tylko
w Polanicy trudno jest przetrwać bezmięsnemu turyście chociażby dwa tygodnie.
Chodzi przecież nie tylko o jedno alibi-danie z karty lecz atrakcyjny wybór.
Najczęstrszą ofertą potrawy bezmięsnej w kraju jest wciąź ... jajecznica na
boczku ("takim chdziutkim"). Chwała Arab(k)om, że trochę przewietrzą tę
polską kuchnię.
Obserwuj wątek
    • Gość: filips90 Re: Harem w uzdrowisku IP: 213.17.233.* 23.07.04, 11:03
      debilny tytuł artykułu
    • Gość: Roman Re: Harem w uzdrowisku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.04, 00:06
      Co to za glupi tytul arytykulu??? A moze raczej nie glupi tylko w sprytny
      sposob negatywnie nastawiajacy czytelnikow do osob w nim wystepujacych. Wedlug
      mnie trzeba uszanowac ich kulture i tradycje. W koncu nie kazdy Arab to
      terrorysta. Przeciez oni od nas nic nie chca, slono placa za uslugi i powinni
      dostawac to samo co kazdy inny turysta za dana cene. A czy oni maja 1 zone czy
      6 to nikogo nie powinna obchodzic. Wydaje mi sie ze tytul artykulu powinien
      brzmiec np tak: " Urok Polski przyciaga turystow z Zatoki Perskiej" Tylko ze
      pozytwyny tytul mnie zacheca do przeczytania i znow wszystko spowadza sie do
      zwyklej checi prostackiej zysku... .
      • Gość: Biedny warszawiak Re: Harem w uzdrowisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:58
        Mam oryginalna polska zone. Po przeczytaniu tej wiadomosci poprosila, aby
        wyjechac do Kudowy, wyszukac maly, tani pokoik hotelowy np. 9 m.kw, ale z
        obluga 6-7 ujedrnionych mezczyzn, posiadajacych sexprogram do jej akceptacji.
        Moja Basienka twierdzi, ze to nie bedzie harem, gdyz w takich zwiazkach gustuja
        tylko mezczyzni. Moja Basienka chce tylko wyprobowac swoja wytrzymalosc, ktora
        narazie nie posiada granic. Nie zada tez, zeby jej mezczyzni byli zatrefieni w
        trakcie spacerow po Kudowie, ale prosi, abym ja nosil czarna przepaske na
        oczach. Prosi mnie tez, abym pokoiku w trakcie cwiczen nie opuszczal i
        regulowal oplaty. Co Wy na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka