Gość: krunhol@gazeta.pl wspólnoty mieszkaniowe IP: *.artnet.com.pl 16.09.04, 14:23 Jestem fanką waszego radia i staram się w miare możliwości słuchać wszystkiego.Poruszacie dużo różnych tematów,ale brak mi pomocy i dobrych rad dla wspólnot mieszkaniowych.Wydaje mi sie ,ze wiecej wspolnot ma problemy z niesolidnymi lokatorami.Moim marzeniem jest,ze w sobote ,w niedziele lub innym terminie znajdzie sie troche czasu dla wspolnot mieszkaniowych. Pozdrowienia dla całej redakcji a w szczególności dla "kociej"Pani doktor Krystyna Runowska Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: wspólnoty mieszkaniowe 16.09.04, 15:38 Witam Podejrzewam, że jest wiele grup, które mogą mieć poczucie, że ich problemy są zbyt rzadko poruszane nie tylko u nas ale i w innych mediach. Pewnie wiele jest w tym racji, jednak jest też zupełnie niemozliwe, aby wszystkie te grupy zadowolić. Wyjściem są wąsko wyspecjalizowane czasopisma, tematyczne fora internetowe itp. Ale czasami i u nas poruszane sa problemy wspólnot mieszkaniowych - np. w programach Ewy Podolskiej "Nie daj się - prawo dla każdego" Pozdrawiam - EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: wspólnoty mieszkaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:57 Czy w październiku można liczyć na jakieś zmiany w ramówce TOK FM, na jakieś nowe audycje. Jesli nie od października, to kiedy takie ewentualne zmiany są przez redakcję przewidywane. Bo zaczyna ich moim zdaniem brakować. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: wspólnoty mieszkaniowe 17.09.04, 13:04 Gość portalu: Preslaw napisał(a): > Czy w październiku można liczyć na jakieś zmiany w ramówce TOK FM, na jakieś > nowe audycje. Jesli nie od października, to kiedy takie ewentualne zmiany są > przez redakcję przewidywane. Bo zaczyna ich moim zdaniem brakować. Tak, od 4 października są zmiany w ramówce - Informacje nie 4 lecz 3 razy w godzinie - o pełnej, dwadzieścia po i za dwadzieścia. Część z nich to będą serwisy tematyczne - sportowe, gospodarcze, kulturalne. Wiecej będzie w godzinie komentarzy, dzielimy pasmo Komentarzy na 3 częsci i tak - od. 10.00 do 12.00 poprowadzi je Łukasz Grass, od 12.00 do 14.00 Ania Laszuk, od 14.00 do 16.00 - Kuba Janiszewski. W związku z trójkowym układem Informacji przesuną się nieco godziny rozpoczęcia niektórych audycji - np. Sportokiady i Kultury na weekend. Nowa będzie tez lista piosenek. Szczegółowa ramówka od 3 października na naszej stronie internetowej Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genialnazwyboru Re: wspólnoty mieszkaniowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 16:29 tok.fm napisał: > Tak, od 4 października są zmiany w ramówce - Informacje nie 4 lecz 3 razy w > godzinie - o pełnej, dwadzieścia po i za dwadzieścia. Czy nie lepiej by było,gdyby były o pełnej, w pół do (nie wiem jak to się pisze a nie chce mi się sprawdzać) i za 15 ...zważywszy,ze te o pełnej dłużej trawją...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genialnazwyboru Re: wspólnoty mieszkaniowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:47 Gość portalu: genialnazwyboru napisał(a): > tok.fm napisał: > > > > Tak, od 4 października są zmiany w ramówce - Informacje nie 4 lecz 3 razy > w > > godzinie - o pełnej, dwadzieścia po i za dwadzieścia. > > Czy nie lepiej by było,gdyby były o pełnej, w pół do (nie wiem jak to się pisze > a nie chce mi się sprawdzać) i za 15 > ...zważywszy,ze te o pełnej dłużej trawją...? Odwołuję to sugestio-pytanie,bo właściwie mnie to już nie interesuje. Nie jestem już słuchaczką tego radia...bo chyba nie mozna nazwać słuchaczem kogoś, kto słucha "góra" sześć godzin w tygodniu,nie licząc weekendów. Z niecierpiwością czekam na zmiany personalne,od Pani zaczynając:) I mimo wszystko pozdrawiam, bo w zasadzie to ani Pani wina ani moja,ze mamy rozbieżne gusty albo gusta, zależnie od poprawności językowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.imc.piastow / *.seat.com.pl 16.09.04, 17:44 Jesteście dobrym radiem informacyjnym i lubię was słuchać szczególnie rano gdy jadę do pracy, mam jednak pewne zastrzeżenie/pytanie : co sie u was dzieje z muzyką którą puszczacie ? Przecież muza typu King Crimson, Pink Floyd czy stary Maanam (z całym szacunkiem dla tych kapel) nie nadaje się do waszego profilu. Jesli chcę sobie posłuchać The Wall to właczam CD w domu, ta muza po prostu nie pasuje. Polecam przykład konkurencji Radio PIN nadaje lekką ale z dobrym smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:35 Jeżeli chodzi o muzykę to świetne były kawałki TSA i inne z tego okresu czasu,ale polskie,których nigdzie więcej nie słyszałam. Bardzo podobają mi się adycje weekendowe i nie tylko mi,co słychać w te dni,natomiast wasi słuchacze z urzędów wówczas milkną,ponieważ w domach nie mają komputerów,czyli tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia,a jeżeli mają to tylko za państwowe, a nie swoje prywatne pieniądze.A dla mnie to nie jest cenny głos. Proszę nie zmieniajcie audycji sobotnio-niedzielnych,na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 27.09.04, 16:29 Gość portalu: kaj napisał(a): > Jeżeli chodzi o muzykę to świetne były kawałki TSA i inne z tego okresu > czasu,ale polskie,których nigdzie więcej nie słyszałam. > Bardzo podobają mi się adycje weekendowe i nie tylko mi,co słychać w te > dni,natomiast wasi słuchacze z urzędów wówczas milkną,ponieważ w domach nie > mają komputerów,czyli tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia,a jeżeli mają to > > tylko za państwowe, a nie swoje prywatne pieniądze.A dla mnie to nie jest cenny > > głos. > Proszę nie zmieniajcie audycji sobotnio-niedzielnych,na gorsze. Audycji sobotnio niedzielnych nie zmienimy Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:13 Witam. Ja mam taką prośbę aby na stronie WWW pojawiały się zapowiedzi nie tylko adycji porannych i popołudniowych. Ale także magazynów weekendowych i innych ciekawych programów w TOK FM. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 27.09.04, 16:28 Witam, jasne. Na razie mamy ograniczony zespół, będziemy to robic w paxdzierniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba RDS w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:31 Szanowna Pani Ewo: kiedy pojawi się sygnał RDS w Łodzi. TOK FM to jedyna stacja w Łodzi bez RDS-u. Bardzo proszę o zajęcię się tą sprawą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: RDS w Łodzi 27.09.04, 16:25 Gość portalu: seba napisał(a): > Szanowna Pani Ewo: kiedy pojawi się sygnał RDS w Łodzi. TOK FM to jedyna stacja > > w Łodzi bez RDS-u. Bardzo proszę o zajęcię się tą sprawą. Pozdrawiam Dział techniczny zapewnił mnie, że w tym tygodniu już ma być pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: RDS w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:22 Nadal nie ma RDS-u w Łodzi. Co się dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdezorientowany Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 05.10.04, 16:37 Jako jedyne znane mi radio transmitujecie audycję anglojęzyczną (BBC World Service). Chwała Wam za to! To właśnie ta audycja, oprócz Rafała Ziemkiewicza, przyciągnęła mnie do Waszego radia. Przyznam, że tak układam sobie obowiązki, aby po 19.00 mieć czas na BBC. Ale co z tego; wczoraj (04/10) z przerażeniem stwierdziłem, że audycji nie było; przynajmniej w dotychczasowej porze. Powiedzcie, błagam, że to wyjątek i że znów będę mógł o 19.00 rozpocząć słuchania mojego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 05.10.04, 17:15 To była awaria Dzisiaj juz będzie ok Gość portalu: zdezorientowany napisał(a): > Jako jedyne znane mi radio transmitujecie audycję anglojęzyczną (BBC World > Service). Chwała Wam za to! To właśnie ta audycja, oprócz Rafała Ziemkiewicza, > przyciągnęła mnie do Waszego radia. Przyznam, że tak układam sobie obowiązki, > aby po 19.00 mieć czas na BBC. Ale co z tego; wczoraj (04/10) z przerażeniem > stwierdziłem, że audycji nie było; przynajmniej w dotychczasowej porze. > Powiedzcie, błagam, że to wyjątek i że znów będę mógł o 19.00 rozpocząć > słuchania mojego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blachowiak Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:23 słucham was codziennie. Jak padnie SLD , to wy razem z nimi. Ziemkiewicz wróci do Rydzyka, Żakowski będzie już gdzieś rektorem, Paradowska osiągnie wiek emerytalny, po Michniku zostaną tylko pomniki ,a Rapaczyńska zacznie szukać Niemczyckiego gdzieś na Bora-Bora z zaległym urlopem Rokita ustawi Was na nowo , a ja już nie kupię nowych baterii Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 05.10.04, 19:06 No nie udało się, walczymy z nowymi parametrami technicznymi transmitowania BBC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iu Zmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:27 Gdy slucha sie waszego programu pierwsze co sie slyszy i jest dosyc irytujace to jingle w serwisach informacyjnych sa bardzo agresywne i potrafia wytracic z rownowagi (chyba ze wedlug was taka ich rola ale w innych rozglosniach sa w miare stonowane najlepsze chyba ma rmf) po drugie to troche zbyt duzo autopromocji , trzecie dobor muzyki jezeli jest na antenie to ciagle taka sama (niemacie innych piosenek ?) i jeszcze jedno szkoda ze program po 18 traci swoja dynamike i jakby zasypia przydalby sie jakis program z goscmi w studiu ktorzy by podsumowali wydarzenia dnia Pozatym nastapila dobra zmiana w zniesieniu informacji co 15 minut Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markow Tok FM w Bydgoszczy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 09.10.04, 19:55 Nie wiem czy zasięg Waszego radia jest w ogóle do przedyskutowania, nie wiem jak w teorii wygląda "wchodzenie" do nowych miast. Jestem wielkim fanem Waszej stacji, miłuję się w publicystyce i śmiem twierdzić, że jesteście w tym najlepsi. Cóż jednak z tego, skoro jestem zmuszony słuchać Was przez internet ? Nie jest to wygodne, obciąża łącze, a przede wszystkim nie mogę słuchać czy to Waszych porannych audycji, czy to delektowac się TOK FM w samochodzie. A piszę z dużego miasta, znacznie większego niż Gdynia(która jednak czerpie korzyści z sąsiedztwa Gdańska)czy Katowice - a mianowicie z Bydgoszczy. Jaka jest szansa, że ludzie bez stałego łącza tudzież konserwatyści lubiący słuchać radia w radioodbiorniku z Bydgoszczy będą mogli Was posłuchać ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Tok FM w Bydgoszczy 19.10.04, 17:42 Witam, nasz zasięg zależy przede wszystkim od wolnych częstotliwości. Jeżeli gdzieś jakaś częstotliwość się zwalnia KRRiTV ogłasza konkurs, i określa jaki charakter ma mieć radio nadające na tej częstotliwości. Nic nie wskazuje na to, żeby w najbliższym czasie był taki konkurs w Bydgoszczy, i żeby jeszcze rada chciała tam ponadregionalnego radia informacyjnego. Na pocieszenie dodadm, że jesteśmy też na Cyfrrze +. Pozdrawiam EW Gość portalu: markow napisał(a): > Nie wiem czy zasięg Waszego radia jest w ogóle do przedyskutowania, nie wiem > jak w teorii wygląda "wchodzenie" do nowych miast. > Jestem wielkim fanem Waszej stacji, miłuję się w publicystyce i śmiem > twierdzić, że jesteście w tym najlepsi. Cóż jednak z tego, skoro jestem > zmuszony słuchać Was przez internet ? Nie jest to wygodne, obciąża łącze, a > przede wszystkim nie mogę słuchać czy to Waszych porannych audycji, czy to > delektowac się TOK FM w samochodzie. > A piszę z dużego miasta, znacznie większego niż Gdynia(która jednak czerpie > korzyści z sąsiedztwa Gdańska)czy Katowice - a mianowicie z Bydgoszczy. > Jaka jest szansa, że ludzie bez stałego łącza tudzież konserwatyści lubiący > słuchać radia w radioodbiorniku z Bydgoszczy będą mogli Was posłuchać ? > > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek kiedy tok będzie przez internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 09:25 Jestem słuchaczem okazyjnym - ponieważ mieszkam pod Opolem, gdzie wasze radio nie dociera. Również spędzam sporo czasu za granicą. Zarówno w domu jaki i za graniacą mogę słuchać polskich stacji przez internet - co też robię. Niesty nie da się tak słuchać Tok Fm. Szczególnie lubię audycję poranne. Czy są jakieś plany aby umożliwić słuchanie toku przez sieć? Moim zdaniem przy skromnym zasięgu nadajników stacji było by to dobre rozwiązanie. Pozdrawiam, Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: kiedy tok będzie przez internet? 13.10.04, 11:23 TOK FM nadaje w Internecie od kilku tygodni. Jest to strumień ogg vorbis. Podaję link: serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53862,2264799.html Pozdrawiam, prezes Fan Klubu TOK FM www.tokfm.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOK FM Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.pro-internet.pl 15.10.04, 13:39 Czy Redkcja poznanska TOK FM nie jest zainteresowana bulwersujacym tematem,ktory poruszyl redaktor poznanskiej "G.W." M.Kacki w art. pt. "Poznan bandytow" cz.1,cz.2,cz.3 i zapowiadana na przyszly tydzien cz.4. ? Przeciez ten temat poruszyl cala Wielkopolske. Polecam uwadze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.mega.com.pl 15.10.04, 15:25 Aby na stronie głównej Forum TOK FM być na bieżąco z poruszanymi przez internautów tematami jestem zmuszony wychodzić z niej co jakiś czas i ponownie wchodzić. Czy nie można zainstalować opcji "Aktualizuj", która wyeliminowałaby te zbędne czynności. A może coś takiego istnieje tylko ja wkładam nieodpowiednie do czytania okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:49 Nie mam pewności, czy ktoś o to pytał, ale chciałbym się dowiedzieć, czy redakacja przewiduje zmianę oprawy dźwiękowej (dżinglowej) TOK FM, bo wydaje mi się nastał czas żeby dokonać takiej zmiany. Jeśli tak, to w jakim terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 19.10.04, 17:47 Witam, jest taki plan od dłuższego czasu, na razie niestety niemozliwy do zrealizowania. Mam nadzieje, że da się to zrobić w ciągu najbliższyzch miesięcy. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 19.10.04, 17:45 Witam, wydaje mi się że problem leży po Pana stronie :) Proszę sprawdzić. Pozdrawiam EW Gość portalu: Jacek napisał(a): > Aby na stronie głównej Forum TOK FM być na bieżąco z poruszanymi przez > internautów tematami jestem zmuszony wychodzić z niej co jakiś czas i ponownie > wchodzić. Czy nie można zainstalować opcji "Aktualizuj", która wyeliminowałaby > te zbędne czynności. A może coś takiego istnieje tylko ja wkładam > nieodpowiednie do czytania okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BT Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.bremultibank.com.pl 16.10.04, 15:42 Podobają mi się Wasze jingle, zarówno te, które sa zabawnymi, ciekawymi fragmentami audycji, jak i te, w których recytowane są zabawne wierszyki. Czy można byłoby umieścić te jingle w Internecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Paradowska musi odejść! IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 18.10.04, 11:44 On powinna tylko pisać, jeżeli już musi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz-adam Re: Paradowska musi odejść! 18.10.04, 16:40 a to też pod pseudonimem My sobie możemy pisać a TOK MA MA TO GDZIEŚ WIADOMO CO SIĘ LICZY Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 18.10.04, 18:23 Postaram się, aby jingle były na nieoficjalnej stronie TOK FM www.tokfm.tk . Będę o tym rozmawiał z redaktor naczelną TOK FM. Pozdrawiam, prezes Fan Klubu TOK FM Gość portalu: BT napisał(a): > Podobają mi się Wasze jingle, zarówno te, które sa zabawnymi, ciekawymi > fragmentami audycji, jak i te, w których recytowane są zabawne wierszyki. Czy > można byłoby umieścić te jingle w Internecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Białoruś IP: *.net.flashnet.pl 21.10.04, 14:18 Dorga Redakcjo bardzo cieszy mnie zainteresowanie Białorusią i deklaracje o niepozostawaniu obojętnym na los naszego sąsiada. Może warto więc przejść od słów do czynów. 1 Czy nie można by zrobić cyklicznej audycji przybliżającej naszemu społeczeństwu kulturę i historię Białorusi? 2 Czy Tok FM nie może jako przerywników muzycznych puszczać czasami białoruskiej muzyki? 3 Czy Tok FM nie może informować o białoruskich imprezach kulturalnych? Może to nie dużo, ale od czegoś trzeba zacząć. A to się da zrobić stosunkowo niewielkim nakładem. Odpowiedz Link Zgłoś
argonia Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 23.10.04, 09:23 Nie zdążyłam zapisać kontaktu z dr Ambroziakiem(czy dobrze usłyszałam nazwisko dermatologa)z dzisiejszej porannej audycji o łysieniu i leczeniu tego schorzenia.Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:41 Prawdopodobnie to ten drugi na liście. www.netklinika.pl/lekarze/dermatologia/warszawa/warszawa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 14:52 Po pierwsze, szacuneczek za: "redakcja odpowiada słuchaczom" coraz mnie jest w Polsce redakcji, którym jeszcze chce się odpowiadać. a i tytuł śmieszny...coś jak nieodżałowane "piłkarska kadra czeka" tak więc, Droga Redakcjo, słyszałem "na mieście", że w ostatnim programie p. Materna gościł p. Manna...jeżeli tak rzeczywiście było to czy będzie jeszcze kiedyś powtórka tej rozmowy ? Pozdrawiam, marek Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 23.10.04, 19:01 Z tego co wiem, to powtórka tok o'clocka jest tej samej nocy. Pozdrawiam, prezes Fan Klubu TOK FM www.tokfm.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:59 burli prezes zabełkotał: > Z tego co wiem, to powtórka tok o'clocka jest tej samej nocy. To kiepski z ciebie prezes. Powtórki tok o'clock rozpoczynają się z ponad dobowym opóźnieniem w okolicach godziny 01.10. Czyli np. poniedziałkowa audycja nie pojawi się we wtorek o 1.10, tylko w środę o 1.10. Audycje poranne powtarzane są z piętnastogodzinnym opóźnieniem. Prezesie burli, możeby tak na reedukację do szefowej? Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 24.10.04, 10:29 Nie będe komentował tego co napisales bo nie zamierzam zniżać się do poziomu, który prezentujesz. Chamstwu mówimy NIE! Pozdrawiam, prezes Fan Klubu TOK FM www.tokfm.tk Gość portalu: Ble ble napisał(a): > burli prezes zabełkotał: > > > Z tego co wiem, to powtórka tok o'clocka jest tej samej nocy. > > To kiepski z ciebie prezes. Powtórki tok o'clock rozpoczynają się z ponad > dobowym opóźnieniem w okolicach godziny 01.10. Czyli np. poniedziałkowa audycja > nie pojawi się we wtorek o 1.10, tylko w środę o 1.10. > Audycje poranne powtarzane są z piętnastogodzinnym opóźnieniem. > Prezesie burli, możeby tak na reedukację do szefowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.04, 15:54 dzięki za reakcję. tak czy innaczej (doba wcześniej czy później) rozumiem, że juź rozmowy panów "M" nie usłyszę. szkoda i tym bardziej niepotrzebne są uszczypliwiości kto jest jakim prezesem... Ble, ble bądź człowiekiem nie wilkiem. tych mamy w tym kraju już aż nadto. Pozdrawiam, marek Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 25.10.04, 16:53 Witam, powtórka już była wczwratek w nocy pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genialnazwyboru JAK NAJMNIEJ SZANOWNA REDAKCJO ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:06 Oddany słuchacz,z wyrazami NIENALEŻNEGO Redakcji szacunku,zapytał pełen nadziei "czy będzie jeszcze kiedyś powtórka tej rozmowy ?", słuchacz nie pytał czy była, słuchacz miał nadzieję,ze chociażby na Jego prośbę, zostanie powtórzona, co dla Redakcji dbajacej o słuchaczy, nie powinno być problemem,zwłaszcza biorac pod uwagę fakt,że w godzinach wczesno rannych nadawana jest muzyka i powtórzenie tego programu, nie kolidowałoby z harmonogramem powtórek. Niech sobie rEDAKCJA jaj nie robi z tym odpowiadaniem, a Wy Szanowni acz mało szanowani przez rEDAKCJĘ Słuchacze,nie badzcie tacy naiwni. Bez odbioru, z szacunku dla samej siebie. Marek napisał: Po pierwsze, szacuneczek za: "redakcja odpowiada słuchaczom" coraz mnie jest w Polsce redakcji, którym jeszcze chce się odpowiadać. a i tytuł śmieszny...coś jak nieodżałowane "piłkarska kadra czeka" tak więc, Droga Redakcjo, słyszałem "na mieście", że w ostatnim programie p. Materna gościł p. Manna...jeżeli tak rzeczywiście było to czy będzie jeszcze kiedyś powtórka tej rozmowy ? Pozdrawiam, marek tok.fm napisał: > Witam, powtórka już była wczwratek w nocy > pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: JAK NAJMNIEJ SZANOWNA REDAKCJO ! 28.10.04, 15:20 Czy mogłaby Pani sformułować pytanie? Trudno mi w tej emocjonalne wypowiedzi znaleźć pytanie, które byłoby skierowane do redakcji. Życzę miłego popołudnia. EW Odpowiedz Link Zgłoś
eremus1 Re: JAK NAJMNIEJ SZANOWNA REDAKCJO ! 28.10.04, 16:04 Myślę, że poprzedni post był raczej propozycją, aby na pytanie słuchacza, kiedy "będzie powtórzona" pożądana przez niego audycja, nie padała odpowiedź, że audycja już "była powtórzona". Bo ta ostatnia odpowiedź mogłaby paść z ust pani ze sklepu mięsnego ale tylko w czasach PRL. Od osoby, której dane jest kierować szanującą się redakcją, można wymagać nieco wyższego poziomu. Mam nadzieję, że wyjaśniłem to "nieporozumienie" (można je nazwać gramatycznym). A jeśli na tym forum i w tym wątku należy wypowiadać się w formie pytania, spróbuję je wyartykułować: Czy istnieje szansa na rozważenie przez redakcję powtórki rozmowy pana Materny z panem Mannem? Pozdrawiam Eremus Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: JAK NAJMNIEJ SZANOWNA REDAKCJO ! 28.10.04, 16:44 Myślę, że poprzedni post był bardzo niegrzeczny i bardzo emocjonalny, a jego meritum poprzez tę emocjonalność mało zrozumiałe. I nie była to: "raczej propozycja, aby na pytanie słuchacza, kiedy będzie powtórzona pożądana przez niego audycja, nie padała odpowiedź, że audycja już była powtórzona". Co do programu Materny z Mannem - oczywiście istnieje możliwość powtórzenia tej audycji, zwłaszcza, że jak widzę, więcej niż jedna osoba jest tym zainteresowana. Powtórzymy ją więc 6 listopada o 22.00 Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
eremus1 Re: JAK NAJMNIEJ SZANOWNA REDAKCJO ! 28.10.04, 17:07 Dziękuję! Ukłony Eremus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genialnazwyboru Re: JAK NAJMNIEJ SZANOWNA REDAKCJO ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 17:30 tok.fm napisał: > Czy mogłaby Pani sformułować pytanie? Trudno mi w tej emocjonalne wypowiedzi > znaleźć pytanie, które byłoby skierowane do redakcji. Życzę miłego popołudnia. > EW Mogłabym,ale nie widzę celowosci sformułowania jakiegokolwiek pytania do redakcji TokFm. Dziękuję za życzenie miłego popołudnia,chciałabym bardzo odpowiedzieć,że słuchanie Tok Fm-u na pewno mi w tym pomoże...jednak na dzień dzisiejszy wyczerpałam limit kłamstw. W ramach rewanżu,życzę miłego wieczoru - może transmisja BBC,takim go uczyni. PS.Złosliwa jestem ot tak...poprostu sztuka dla sztuki. Tok Fm: >Myślę, że poprzedni post był bardzo niegrzeczny i bardzo emocjonalny, a jego >meritum poprzez tę emocjonalność mało zrozumiałe. Śmiem twierdzić,że przyczyna niezrozumiałości tkwi gdzie indziej, a swoją drogą świetnie się Pani nadaje na rzecznika rządu w tym kraju. I znowu miłego wieczoru, ale proszę pamiętać - na TokFm nie ma co liczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geronter Re: JAK NAJMNIEJ SZANOWNA REDAKCJO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 23:13 Nie widze powodu dla którego pani błąka się po tym portalu. Już od kilku miesięcy stara się pani udowodnic, że nie jest to pani stacja więc u licha ciężkiego po kiego diabła pani tu wraca!!!!!!!!!! Jak mi nie odpowiada jakaś stacja to jej nie słucham i nie zawracam sobie głowy aby ją atakować.Szkoda by mi było własnego cennego czasu aby zajmować się podobnymi bzdurami. Bo jeśli Tok-fm to taki "szlam" to niech pani wybierze sobie bardziej odpowiednią stację. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanie.i.wspolnota Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 24.10.04, 10:57 tok.fm napisał: > Ewa Wanat - redaktor naczelna TOK FM Po polsku mówi się: redaktor naczelny Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 25.10.04, 16:42 Niestety, ma Pan rację. Jestem gorąca orędowniczką poprawności językowej, ale akurat w tym wypadku odstępuję od swoich zasad z premedytacją. Świat się zmienia. Mniej więcej 20 lat temu feministki niemieckie zaczęły konsekwentnie używac żeńskich form nazw zawodów, wychodząc z założenia, że normy językowe powstały w czasach, kiedy tylko męzczyźni wykonywali pewne zawody. Czasy się zmieniły i kobiety uznały, że oprócz prawa do wykonywania tradycyjnie męskich zawodów należy im się prawo do nowych nazw własnych. I po paru latach Komisja Dudena, która co 5 lat weryfikuje niemieckie normy językowe, uznała te żeńskie formy za poprawne. A ja mam nadzieję, że w języku polskim dojdzie do takiej samej zmiany. Tak jak zmieniły się zasady odmiany takich słów jak kino, radio, studio ( kiedys się ich nie odmieniało), jak kompiuter zmienił się na komputer, tak - mam nadzieję -niedługo zmienią się zasady dotyczące nazw własnych - i poprawnie będzie "redaktor naczelna", "wojewoda koszalińska", "dyrektor generalna". A na razie pozostanę nie do końca poprawna. Pozdrawiam EW mieszkanie.i.wspolnota napisał: > tok.fm napisał: > > Ewa Wanat - redaktor naczelna TOK FM > > Po polsku mówi się: redaktor naczelny > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor białoruś IP: *.net.flashnet.pl 27.10.04, 08:23 Czyżby po pięknych deklaracjach już wszyscy zapomnieli o Białorusi? Uspokojone sumienia? Zapewne wrócicie do tematu w 2006 roku jak Łukaszenka się będzie wybierał na następną kadencję. Gratuluję dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: białoruś 28.10.04, 15:15 Witam, mówimy o Białorusi zawsze wtedy, kiedy jest po temu okazja. Wystarczy posłuchać. Priorytet mają aktualne wydarzenia, czyli po prostu newsy. Bo to jest radio informacyjne. Pozdrawiam - EW Gość portalu: igor napisał(a): > Czyżby po pięknych deklaracjach już wszyscy zapomnieli o Białorusi? Uspokojone > sumienia? Zapewne wrócicie do tematu w 2006 roku jak Łukaszenka się będzie wybi > erał na następną kadencję. Gratuluję dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz- Poznań Dlaczego nagle znikacie w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:25 Dzisiaj - tj. 27. 10 słuchałem sprawozdania z przesłuchania przed komisją śledczą Z. Siemiątkowskiego. Niestety około 10. 00 zapadła nagle cisza. Trwała do mniej więcej 14. 00. Podobne przerwy w Poznaniu zdarzają się niestety nie po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Cenzura na forum Tok FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:37 Dla utrudnienia Wam zabiegów cenzorskich wklejam ponownie moje do redakcji pytania: Czy Tok FM jest stacją białoruską? Dlaczego tak nieudolnie cenzurujecie forum? Jak nazywa się cenzor tego forum? Wczoraj ktoś utworzył wątek pt.: Wielu przez was straciło pracę. Autor(ka) zarzucał nam, uczestnikom forum, że nasze głosy krytyczne przyczyniają się do zwolnień w szeregach Tok FM. Najgorsze w tym mało przemyślanym poście było to, że anonim użył imienia i nazwiska red. naczelnej. Zastanawiałem się, czy nie zwrócić uwagi nierozważnej osobie, ale już nie zdążyłem. Wątek w pewnym sensie zasługiwał na dysusję, albowiem (trochę nieudolnie) stawiał pytanie o sens istnienia tak swoistego sprzężenia zwrotnego, jakim jest publiczna dyskusja nad (w tym wypadku) konkretną redakcją. Dzięki rozwojowi techniki możliwe są takie interrakcje. To wspaniale. Jeśli redakcja odważyła się na taki trud i ciężar, niech więc będzie konsekwentna. Bo albo oczekujemy na zachowania w kanonach zachowań europejskich, albo redakcja bawi się w Łukaszenkę. Jeszcze raz proszę o nazwisko cenzora. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Cenzura na forum Tok FM 28.10.04, 15:05 Szkoda, że nie ma takiego emotikonu, który byłby symbolem głębokiego westchnienia. No cóż.... Wklejam moją odpowiedź z wątku "Kto zlikwidował...": "To ja zlikwidowałam wątek, ponieważ ktoś się podszył pode mnie. Nie widzę powodu, dla którego miałabym firmować swoim imieniem i nazwiskiem coś, czego nie napisałam. To chyba nie powinno nikogo dziwić. Wszystkie wpisy pochodzące z naszej redakcji łatwo rozpoznać - są firmowane przez tok.fm pisane czerwoną czcionką. A poza tym - nikt w tym radiu nie stracił pracy pod wpływem tego co piszą uczestnicy tego forum. Nikt też jej dzięki wpisom na forum nie dostał". Chciałabym dodać, że będę likwidować każdy obcy wpis,który będzie firmowany moim nazwiskiem. Jak do tej pory był to pierwszy przypadek likwidacji przez mnie, czy kogolwiek z naszej redakcji wpisu, czy wątku na tym forum. Wszelkich innych ingerencji dokonuje administrator portalu Gazety -jak mniemam wtedy, kiedy zostaje naruszone prawo lub netykieta. Takie jest chyba jego zadanie - prawda? Pozdrawiam. Ewa Wanat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Cenzura na forum Tok FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:24 Przepraszam, przez moją nieuwagę w złym miejscu odpisałem Szanownej Pani. Chyba nie popełnię rażącego błędu, jeśli i tu wkleję moją odpowiedź. Szanowna Pani, Popieram chęć ochrony swojego imienia. To oczywiste. Jednak sposobów wyrażenia swego zdania w takiej sprawie jest wiele. Moim zdaniem wystarczyłby Pani wpis (właśnie ten z czerwonym ptaszkiem) napominający uzurpatora. I to wystarczyłoby i pewnie zamknęłoby sprawę. Sama Pani wspomina, że jest to wyróżnienie łatwo rozpoznawalne. Owszem, wszyscy uczymy się nowych sposobów komunikacji. Żywioł internetowy jest ciągle wielkim społecznym eksperymentem, a Pani stacja podjęła się prowadzenia swoistej misji: i na falach eteru, i w internecie. Proszę o tym nie zapominać. Słuchacz myślący (podobnie też internauta) bardzo szybko wychwytuje zachowania manipulacyjne. Reakcje nerwowe na dłuższą metę nie popłacają. I przypomnę, że używacie Państwo "czarodziejskiej różdżki" na forum Tok FM nie po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Cenzura na forum Tok FM 02.11.04, 13:12 Witam, A moim zadniem nie wystarczyłby tylko mój wpis - proszę zwrócić uwagę, że to, co było widać na pierwszy rzut oka, to tytuł wątku i moje dane obok, mój prawdziwy wpis mogli przeczytać tylko ci interanuci, którzy w wątek weszli. Cała reszta widziała idiotyczny tytuł, a przy nim moje nazwisko. Dlatego uznałam, że należy ten wątek zlikwidować. Zrobiłam to po raz pierwszy i mam nadzieję, że ostatni.Mam nadzieje, ponieważ, jeżeli sytuacja sie powtórzy to zrobię to znowu. Myślę, że jeżeli wystarcza komuś fantazji, żeby cokolwiek wpisać na forum, to powinno mu tez wystarczyc odwagi cywilnej, żeby podpisać się - choćby nickiem - byle własnym. Wszystkie inne ingerencje w forum pochodzą nie z naszej redakcji, lecz od admina portalu gazeta.pl na którym to portalu jest nasza strona internetowa. Według mojej wiedzy Dyżurny portalu sledzi wszystkie fora, wychwytuje naruszenia prawa lub netykiety i usuwa je - tak jak dzieje się na wszystkich powaznych portalach. A ja doprawdy wolałabym odpowiadać na pytania słuchaczy dotyczące programu, tematów, spraw i problemów, które poruszamy niż dyskutować o sprawach personalnych, odpowiadac na plotki i insynuacje. Serdecznie pozdrawiam EW Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble ble Re: Cenzura na forum Tok FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:14 Dziękuję za udzielenie odpowiedzi. Sprawa zasługuje na zapomnienie. Jednak w mojej pamięci cień pozostał. Pisałem już wcześniej, że otwarte fora internetowe, działające bezpośrednio, tak jak te agorowe to spory eksperyment społeczny. Wymaga to ze strony prowadzącego sporo odwagi i cierpliwości. Gdy nie ma cenzury pośredniej (vide fora onetowe), to wszystko może się zdarzyć. Dlatego powinniście Państwo prosić administratorów o wprowadzanie rozmaitych filtrów skryptowych (na wulgaryzmy, na pewne nazwiska w polu nadawcy etc.). I nigdy nie możecie mieć Państwo złudnej świadomości: to nasze forum, więc możemy robić, co chcemy. Dlaczego? Wasze są media, czyli gazeta albo antena radiowa. Jednak z chwilą podjęcia decyzji o funkcjonowaniu takiej otwartej trybuny internetowej głos oddajecie nam, internautom. I tylko takie założenie jest słuszne. Jeśli nie, to wtedy będzie to karykatura wolnej trybuny i wtedy moglibyśmy jedynie przesyłać żarciki o Białorusi. Oby do tego nie doszło. A za trud odpowiedzi słuchaczom i internautom dziękuję Pani. Ble ble - internetowo anonimowy Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Dlaczego nagle znikacie w Poznaniu? 28.10.04, 15:16 TP SA wyłacza nadajnik i nie informuje o tym nikogo. Wczoraj była chyba konserwacja nadajnika w Poznaniu, dowiedzielismy się o tym już po wyłączeniu Gość portalu: Słuchacz- Poznań napisał(a): > Dzisiaj - tj. 27. 10 słuchałem sprawozdania z przesłuchania przed komisją > śledczą Z. Siemiątkowskiego. Niestety około 10. 00 zapadła nagle cisza. Trwała > do mniej więcej 14. 00. Podobne przerwy w Poznaniu zdarzają się niestety nie po > > raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Paradowska musi odejść! I mniej dżingli!!! IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 28.10.04, 16:33 No further txt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz-Poznań Re: Dlaczego nagle znikacie w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:17 Dziękuję za odpowiedź. Przepraszam, proszę tego nie traktować jako złośliwość, ale chciałbym czysto informacyjnie zapytać: Czy nie obawiacie się,że TP S.A. pewnego dnia wyłączy Wam wszystkie nadajniki i z tego co w tym dniu powiecie nikt poza Wami nie usłyszy? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Dlaczego nagle znikacie w Poznaniu? 02.11.04, 12:40 Bez przesady, może niezbyt są zorganaizowani i przepływ komunikacji (jak na firmę telekomunikacyjną) mają, delikatnie mówiąc, niezbyt sprawny, ale nie sądzę, żeby doszło do takich skrajnośći. EW Odpowiedz Link Zgłoś
argonia Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 29.10.04, 20:23 Słucham radia TOK FM od dawna.Wspaniałe radio,najlepsi dziennikarze.Jedno co bardzo mnie razi to głośna muzyka.Nie mam zastrzeżeń co do wyboru utworów muzycznych,ale do nagłośnienia.Po informacjach pędzę do radia,aby go ściszyć,a zaraz potem,gdy skończy się utwór muzyczny, trzeba znów nastawiać głośność. To jest wielka prośba do "dźwiękowca",aby słuchanie ulubionej stacji było jeszcze przyjemniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 02.11.04, 13:00 Witam, nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą "głośną muzyką" poziom emisji wszystkich dźwięków jest taki sam, i nic nie jest głosniej ani ciszej - dbają o to rózne urządzenia, ustawione raz na zawsze i nikt ich parametrów nie zmienia. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.e-wroc.com 02.11.04, 12:13 KIEDY POZBĘDZIECIE SIĘ PARADOWSKIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listopad R.O.S. - wyjaśnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:24 niejaki Seba napisal ostatnio: "od kilku tygodni słyszę mało sprawne realizowanie serwisów informacyjnych - czy może odszedł jakiś realizator, a teraz jest ktoś kto się ucz - i nie może ćwiczyć na "sucho". " odpowiedz EW brzmiala: "naprawdę trudno mi odpowiedzieć na to pytanie, bo nie wiem, o które konkretnie serwisy chodzi - żaden realizator nie odszedł, ani żaden się nie uczy. Były takie 2 tygodnie pod koniec wrzesnia, kiedy za jednego z realizatorów musieliśmy zrobić zastępstwo - może to wtedy było mniej sprawnie?" PRAWDA: serwisy informacyjne w Toku sa realizowane przez ludzi je czytajacych. zatem realizatorzy nic do tego nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: R.O.S. - wyjaśnienia 10.11.04, 13:13 Przepraszam, moja wina. Nie przeczytałam uwaznie pytania - rzeczywiście, same serwisy informacyjne są realizaowane przez tych, którzy je składaja i czytają - realizator tylko wpuszcza je na antenę. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:57 Od kilku dni ciągle słyszę o braku demokracji i przekrętach w czasie wyborów na Ukrainie. Trochę to już mnie nudzi i denerwuje. Powód: widzimy różne uchybienia w czasie tych wyborów takie jak: brak kogoś na liście , martwe dusze nie wszyscy mają jednakowe warunki do prowadzenia kampanii wyborczej itp. Krzyczycie - wybory nie spełniają zasad demokracji . A jak wyglądają wybory u nas w kraju demokratycznym ( podobno ). Miałem okazję pracować w kilku ostatnich komisjach i rozmawiać z członkami innych komoisji wyborczych. Co ztego wynika? U nas na listach też zdażają się ludzie już nie żyjący, dopisywani są dodatkowi wyborcy np 25 pod jednym adresem lub nawet kilkuset w ramach jednej gminy. Nikt tego nie chce wyjaśnić. Sprawy w sądach toczą sie już kilka lat.W czasie kampanii wyborczej zakłócenia w spotkaniach dokonują specjalne grupy ( złożone np. z byłych policjantów lub podobno pracowników telewizji itp )Policja powiadomiona o tym nie podejmuje w zasadzie żadnych działań, nie podejmują tematu również media ( Gazeta Wyborcza też )Nikt się więc o tym nie dowiaduje bo to problem lokalny , gminny.Dla mnie jednak niewiele różni się jednak od ukraińskiego ale jest ważniejszy bo dotyczy mnie wyborcy obywatela kraju wg. pewnych kryterjów demokratycznego. Może redakcja spojrzy trochę mniej jednostronnie na wybory u maszych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 10.11.04, 13:21 Witam, myślę, że najważniejsze są tu skala zjawisk oraz intencje. W Polsce nieprawidłowości, zakłócenia są sprawdzane przez PKW, wiele spraw trafia do prokuratury - skala tego zjawiska jest diametralnie różna, sa to, jak sam Pan napisał - lokalne incydenty. Natomiast na Ukrainie i Białorusi zjawiska te sa powszechne, nagimnne, opozycja nie ma dostepu do mediów kontrolowanych przez państwo, a niezalezni obserwatorzy zagraniczni jasno stwierdzają, że wybory nie spełniają demokratycznych standardów. Od 89 roku żadna organizacja pozarządowa, żadni obserwatorzy nie zgłaszał zastrzeżeń do tego, czy wybory w Polsce są wolne i demokratyczne. Pomyłki, problemy, które nie wynikają z celowego działania, chęci sfałszowania wyborów zdarzają się i gdzie indziej - np. w USA - vide przedostatnie wybory na Florydzie. Pozdrwaiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 14:21 Prawie się z Pania zgadzam ale jeśli chodzi o skalę to dopisamie do listy wyborczej 900 dodatkowych , lewych wyborców to dla mnie ważne albo i ważniejsze . Prokuratura najpierw umożyła śledztwo.Teraz , po 2 latach zostało wznowione. U nas miejscowych wyborców pozostaje jednak gorycz.Zwłaszcza , że problem nie mógł przebić się do mediów . Pozdrawiam - jeszcze demokrata. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 11.11.04, 15:29 Witam, A może napisze Pan coś wiecej - gdzie i kiedy to mialo miejsce? Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 22:34 Od niedawna prokuratura wznowiła śledztwo , nie mam też zgody od osoby która wykryła ten przekręt i złożyła doniesienie .W tej chwili szuka się na niego "haków".Nie mogę więc podać danych dotyczących miejsca a było to w czsie ostatnich wyborów samorządowych. Gmina wpisała tam m.in kilkadziesiąt osób na jeden nieistniejący adres.Podobne sytuacje miały miejsce w kilku sąsiednich gminach.Proceder musiał mieć jakiegoś organizatora ponieważ trudno sbie wyobrazić sytuację w której kilkaset osób "chce okazjonalnie" zagłosować w tej gminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka40 Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.pl.mpgteam.com / *.crowley.pl 03.11.04, 11:18 Skoro promujecie sondę o zarbkacha najbogatszych polaków na swojej stronie www to zróbcie to bardzie widoczne. kilka minut tego szukałem, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adalbert Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: 217.153.29.* 06.11.04, 17:42 W związku z aktualną audycją Pana Bernatowicza o Tysiącletniej Rzeszy: Od lat nie mogę się dowiedzieć czegoś na temat znanej sekwencji z filmu Romma "Zwyczajny faszyzm" [pan Wołoszański zwiał po tym pytaniu ze stoiska na Targach Ksiązki przed kilku laty]. W filmie tym jest taki fragment: zecerzy odlewają specjalne czcionki, papiernicy wytwarzaja ręcznie specjalny papier, k garbarze oprawiaja owczą skórę,kowale odkuwaja coś w rodzaju kasety, w której na 1000 lat złożone zostanie dzieło "założycielskie" Trzeciej Rzeszy - "Mein Kampf". Gotowa księga zostaje uroczyście złożona w czymś w rodzaju maozuleum, na jakimś wzgórku (kurchanie), bodajże w Bawarii. I teraz pytanie: co się z tym stało? Teren ten został zajęty przez Amerykanów. Czy ktoś to znalazł? Czy cała ta sprawa była propagandowym blefem? Będę wdzięczny za zaspokojenie mej ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 10.11.04, 13:24 Witam, podaje mejla do Roberta Bernatowicza - może zna odpowiedx na to pytanie. r.bernatowicz@nautilus.org.pl EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torquemada Precz z wróżkami i szamanami!!! IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 07.11.04, 10:42 Redakcja dołącza do grupy mediów robiących ludziom wodę z mózgu. Liderem jest na razie TVN, ale kto wie... I ten redaktorek, co to i kabałę numerologiczną skomentuje, i zapytać potrafi, co to takiego procesor, i śniadanie zje... Jaka to oszczędność - jak ten dziewiętnastowieczny dżentelmen: można z nim porozmawiać na dowolny temat, byle nie dłużej, niż 10 minut. A tu właśnie za 10 minut akurat jak znalazł - WIADOMOŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
gajzlerek Re: Precz z wróżkami i szamanami!!! 07.11.04, 15:34 10 minut ? po 3 minutach wyłączam. w ten sposób "obniżam słuchalność" znacie inne metody "oddziaływania" ? bierze się pod uwagę opinie słuchaczy ? Traktują nas jak "przypadkowego słuchacza" i dlatego co kilka minut przypominają fragmenty minionych audycji, bo to czego słuchamy może nie jest interesujące, ale przecież bywały lepsze audycje, a nawet jeśli ta trwająca jest niezła, to przecież możemy przypomnieć sobie ,że dawniej też bywały całkiem znośne. ...powtórki, powtórki i autoreklama... obniżają wartość TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnicki Kiedy tokfm przez internet? IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 09.11.04, 14:15 tak jak w temacie winnicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadyba Re: Kiedy tokfm przez internet? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 17:33 Od conajmniej dwoch miesiecy juz nadaje !! otworz oczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Kiedy tokfm przez internet? 10.11.04, 13:26 Od co najmniej 3 miesięcy. Link na naszej stronie po prawej. EW Odpowiedz Link Zgłoś