Dodaj do ulubionych

redakacja odpowiada słuchaczom:)

• Gość: Morphy Zapytanie. IP: *.icpnet.pl 17.12.04, 15:42
      Czy przewidujecie wyrzucenie p. J. Paradowskiej z radia?

Jest zdecydowanie najslabszym ogniwem.

No i przede wszystkim ma absolutnie antyradiowy glos!!! Jak tylko slysze ten skrzek, natychmiast zmieniam kanal.

Pomijam juz inne zarzuty, jak skrajna nieobiektywnosc, prezentowanie skrajnie lewackich pogladow czy nieudolne prowadzenie audycji...
      • Gość: gość PARADOWSKA MUSI ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.191.169.* 18.12.04, 12:54
        .
      • Gość: Morphy DZIEKUJE RADIU TOK FM ZA ODPOWIEDZ! IP: *.icpnet.pl 22.12.04, 10:48
        Jak widac macie w pompie sluchaczy. No to ja was tez mam w pompie.
        • tok.fm Re: DZIEKUJE RADIU TOK FM ZA ODPOWIEDZ! 22.12.04, 14:04
          Nie mam nikogo w pompie, tylko wyraźnie zaznaczyłam na wstepie tego watku, że
          nie będę dyskutowac żadnych decyzji personalnyvch, ani prowadzic
          pozamerytorycznych dyskusji. Ale oczywiscie, mogę Panu odpowiedziweć - nie, nie
          przewidujemy wyrzucenia pani redaktor Janiny Paradowskiej.
          Pozdrawiam Ewa

Gość portalu: Morphy napisał(a):

> Jak widac macie w pompie sluchaczy. No to ja was tez mam w pompie.
          • Gość: Morphy DZIEKUJE RADIU TOK FM ZA ODPOWIEDZ! IP: *.icpnet.pl 23.12.04, 12:46
            Dziekuje. Jak widac, mozna bylo odpowiedziec.

Ad rem - w takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak sluchac radia z przerwami...
            • tok.fm Re: DZIEKUJE RADIU TOK FM ZA ODPOWIEDZ! 04.01.05, 16:52
              :(
    • Gość: Jack Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.aster.pl 17.12.04, 16:51
      Słucham Radia TOKFM z internetu ale chciałbym także usłyczeć w moim radiu.
      Radio mam podłączone do kablówki Astercity w Warszawie ale niestety nie mogłem znależć Waszego sygnału z kabla.
      Pytania - Czy nie ma Waszego sygnału w kablówce Aster?,jeżeli nie ma to czy będzie?
      JD
      • Gość: Ble ble Co tam z audycjami pani Wielowiejskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:18
        Proszę redakcję o podanie przybliżonego terminu wznowienia audycji pani Dominiki
        Wielowiejskiej. Bardzo się za nimi stęskniłem. Pozornie "ekonomiczna" audycja w
        paśmie porannym nie zaspokoiła mojej ciekawości.
        • tok.fm Re: Co tam z audycjami pani Wielowiejskiej? 19.12.04, 22:21
          Dominika była pół roku na zwolnieniu lekarskim, nie wie, czy w natłoku pracy
          znajdzie czas jeszcze na przygotowanie audycji w radio, ale obiecała dac mi
          odpowiedź do końca roku
          EW
          P.S
          Jest jeszczse wywiad gospodarczy o 12.20 i 14.20 :-)

Gość portalu: Ble ble napisał(a):

> Proszę redakcję o podanie przybliżonego terminu wznowienia audycji pani
          Dominik
          > i
          > Wielowiejskiej. Bardzo się za nimi stęskniłem. Pozornie "ekonomiczna" audycja
          w
          > paśmie porannym nie zaspokoiła mojej ciekawości.
          • Gość: Ble ble Re: Co tam z audycjami pani Wielowiejskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 18:44
            Dziękuje za odpowiedź. Pani Dominice życze zdrowia, siły i chęci do powrotu
            radiowego. Jeśli jest to wersja prawdziwa.

> Jest jeszczse wywiad gospodarczy o 12.20 i 14.20 :-)

Tak, to trochę lepsza propozycja od porannej, ale tylko trochę. Obie w okolicach
            oceny 3= (według starego "taryfikatora). Czyli prawie nie podlega zaliczeniu.
            Przypominam, że numeru z panem Miką nie zapomnę i nie wybaczę.
            • tok.fm Re: Co tam z audycjami pani Wielowiejskiej? 21.12.04, 10:33
              Co prawda zapowiadałam, że nie będę komentować żadnych spraw personalnych, ale
              widzę, że Pan z niezwykłym uporem próbuje mnie sprowokowac do takich
              wypowiedzi, więc dobrze - postaram się, nie naruszając niczyjego dobrego
              imienia, wytłumaczyć trochę różne zmiany personalne w naszym radiu. Tu nie ma
              żadnej tajemnicy - dzieje sie to tak, jak w każdej innej firmie. I doprawdy
              dziwi mnie ta podejrzliwość, ciekawe z czego wynika? Abstrahując od audycji
              Dominiki - w każdej redakcji na świecie jest ruch, dziennikarze to jedna z
              najbardziej mobilnych grup zawodowych - odchodzą, firma sie z nimi rozstaje.
              Odchodzą, kiedy poszukują nowych wyzwań lub nie odpowiada im to, co robią w tej
              chwili. Zostają zwolnieni, kiedy oczekiwania szefostwa rozmijają się z efektem
              ich pracy - i to nie znaczy, że nie są dobrymi dziennikarzami - może po prostu
              zamiast w radiu powinni pracować w prasie, może są indywidualistami i trudno im
              pracowac w zespole - przyczyny rozstań bywają bardzo różne. Nikt z tej redakcji
              ani nie odszedł, ani nie został zwolniony z powodu swoich poglądów,wystarczy
              posłuchać naszych dziennikarzy - komentatorów, autorów audycji, reporterów -
              mamy tu pełen wachlarz światopoglądowy i bardzo mnie to cieszy. A np. poglądy
              ekonomiczne Pana Krzystofa Miki bardzo sie wszyskim nam podobały:)
              Czy ta odpowiedź Pana satysfakcjonuje?
              Pozdrawiam Ewa Wanat
            • Gość: Le Niuch Re: Co tam z audycjami pani Wielowiejskiej? IP: 212.244.93.* 25.12.04, 13:36
              "Przypominam, że numeru z panem Miką nie zapomnę i nie wybaczę"

Wszystko jest kwestią gustu.
              Dla mnie red. Kondraciuk jest o klasę lepszy
              A brak umiejętności wybaczania najbardziej szkodliwy jest dla tych którzy
              wybaczać nie umieją ;)
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 20.12.04, 13:05
        To pytanie do Ater city nie do nas, my jestyeśmy na wpeno na Cyfrze +, i w
        niektórych kablówkach, ale o to trzeba pytac operatora
        EW
    • Gość: arch Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:57
      Do błędu trzeba się umieć przyznać, ale to widocznie przekracza możliwości EW.
      • Gość: Ble ble Czy Kamil Wróblewski jest elektronicznym botem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 07:18
        Od dawna zastanawiam się czy ten facet nie jest przypadkiem automatem. Przed
        chwilą pogadanka dr Sumińskiej została przerwana w pół zdania, poleciał sobie
        Santana, a po piosence facet nawet nie przeprosił za awarię.
        Czy jest więc słabo zaprogramowanym automatem? To chyba wirtualny gość. Fajnie,
        bo nie musicie za niego płacić ZUSu.
        • tok.fm Re: Czy Kamil Wróblewski jest elektronicznym bote 21.12.04, 10:36
          Błąd pliku dźwiękowego - niewidoczny przed, ujawnia się dopiero w emisji.
          Technika, proszę Pana. Błąd naprawiony, jeżeli się zdarzy raz jeszcze reakcja
          też będzie inna. Pozdrawiam i życzę lepszego humoru od rana. EW

Gość portalu: Ble ble napisał(a):

> Od dawna zastanawiam się czy ten facet nie jest przypadkiem automatem. Przed
          > chwilą pogadanka dr Sumińskiej została przerwana w pół zdania, poleciał sobie
          > Santana, a po piosence facet nawet nie przeprosił za awarię.
          > Czy jest więc słabo zaprogramowanym automatem? To chyba wirtualny gość.
          Fajnie,
          > bo nie musicie za niego płacić ZUSu.
          • Gość: Ble ble Re: Czy Kamil Wróblewski jest elektronicznym bote IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:16
            > Błąd pliku dźwiękowego - niewidoczny przed, ujawnia się dopiero w emisji.
            > Technika, proszę Pana. Błąd naprawiony, jeżeli się zdarzy raz jeszcze reakcja
            > też będzie inna. Pozdrawiam i życzę lepszego humoru od rana. EW

Dziękuję za odpowiedź. Wiem, że taki błąd ujawnia się w czasie emisji. Ale
            prowadzący program to SŁYSZY i dlatego powinien słuchaczy PRZEPROSIĆ. Chodziło
            mi tylko o jedno zdanie prowadzącego, świadczące o jego świadomości, że po
            drugiej stronie są żywi ludzie (ktorzy nota bene wybrali waszą stację).
            Technice można wybaczyć, ludzkiej ignorancji trudniej.
            • Gość: gość BEZ PARADOWSKIEJ DO 3 STYCZNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.191.169.* 21.12.04, 15:15
              Tylko dlaczego tak krótko?????????????????????????????????????????????
    • Gość: omen73 Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 15:12
      Tak sobie czytam opinie o stacji różnych słuchaczy "zadowolonych inaczej" i
      zastanawiam się, czy to ja jestem dziwna, czy oni.
      Szczerze mówiąc nie znam stacji (ani radiowej, ani, tym bardziej,
      telewizyjnej),która byłaby obiektywna. I bardzo dobrze!!! Każda z nich ma swój
      charakter, grono słuchaczy, którym odpowiada jego formuła itd., itp. Ja Was
      bardzo wysoko cenię za błyskotliwy dowcip polityczny (szczególnie przy
      komentowaniu prasy porannej), prawicujący charakter stacji i traktowanie
      słuchaczy jak inteligentów, a nie "odbiorcę masowego" (a nawet "ciemno-
      masowego"). Ze względu na charakter mojej pracy jestem wierną słuchaczką bloku
      przedpołudniowego - od 7:00 do 11:00 i ten kawałek "radiowej doby" mogę z
      czystym sumieniem oceniać - i ocena ta jest baaaaaardzo pozytywna.
      Zarówno "Poranek w Toku" (szczególnie w wykonaniu p. Ziemkiewicza), jak też
      blok ekonomiczny po 9:00 !!! Obyście nigdy nie zmieniali "ramówki"! Serdecznie
      pozdrawiam i życzę naprawdę Radosnych Świąt !!!
    • Gość: Bartoszcze Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.04, 21:32
      Bardzo proszę o informację jak znaleźć mp3 z piosenkami o rewolucji na Ukrainie
      i tą która leci na waszej antenie. Mam rodzinę na Ukrainie i chciałbym je im
      nagrać na płytę i wysłać na święta. Pozdrawiam.
      • Gość: gość O redaktorzynach i wróżkach IP: 212.191.169.* 27.12.04, 16:01
        To z innego forum, ale można się tylko podpisać oburącz, niestety:

• Re: TVN 24 - zalosna, zasciankowa TV IP: *.238.86.7.adsl.inetia.pl
        Gość: MAr 27.12.2004 12:13 + odpowiedz

Niestety polskie stacje "informacyjne" są do kitu, najlepszym przykładem jest
        "pierwsze radio informacyjne" TOK FM, zamiast informacji nadają "wywiady" z
        wróżkami i astrologami, słuchacze tam dzwonią, podają datę urodzenia a
        kretyn-prowadzący z kretynką-wróżką udzielają słuchaczowi "informacji" o
        przyszłości słuchacza, zastanawiam się czy ludzie są kretynami i po prostu nie
        mogą się obejść bez takich idiotyzmów, czy raczej te stacje starają się robić z
        ludzi kretynów? Tylko po co? Może dlatego, że tam kretyni pracują?
        • Gość: gość A w poniedziałek znowu Paradowska - fuj! IP: 212.191.169.* 30.12.04, 10:50
          Trzeba będzie przerzucić się na inne radio.
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 04.01.05, 16:51
        Na naszej stronie internetowej jest okienko ZOBACZ i tam jest link
        pt "ukraiński rap wolności" EW
    • Gość: wojtek TOK FM przez internet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 12:13
      Czt jest szansa na uruchomienie TOK FM w real audio ? To będzie szansa na
      posłuchanie radia dla osób mieszkających poza dużymi aglomeracjami ....
      • burli Re: TOK FM przez internet ? 01.01.05, 13:20
        TOK FM nadaje w Internecie w standardzie Real Audio.
        Aby posłuchać wystarczy wejść pod adres www.gazeta.pl/aliasy/tokfm.rm

Pozdrawiam,
        prezes Fan Klubu TOK FM

www.tokfm.tk
    • Gość: Roberto Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 15:08
      Od rana nie mam możliwości słuchania radia TOK FM przez internet tak przez real
      audio jaki winampa . Czy jest to wina mojego sprzętu czy też może są to jakieś
      zakłucenia u was?
      Do tej pory słuchalem TOK FM przez internet bezproblemowo .
      • Gość: mawema Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.pool8248.interbusiness.it 03.01.05, 09:51
        Dzisiaj w dalszym ciagu on-line jest tylko cisza. Czy radio przestalo nadawac w
        necie?
      • Gość: gość Rok nowy, a Paradowska stara - fuj! IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 03.01.05, 09:53
        .
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 04.01.05, 17:01
        Firma dostarczajaca nam tę usługę jest z Poznania, była awaria prądu w
        sylwestra, wszystko wróciło do normy oprócz jakiegos ich nadajnika. Ale już to
        naprawili. Przepraszamy - nie mozna było nikogo tam złapać do wczoraj :)
        EW
    • Gość: ciekawski Kiedy usłyszymy TOK FM w Opolu ??? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 03.01.05, 10:40
      KIEDY MACIE ZAMIAR URUCHOMIĆ NOWY NADAJNIK W OPOLU NA 96,9 FM ?
      • tok.fm Re: Kiedy usłyszymy TOK FM w Opolu ??? 04.01.05, 17:02
        Trudno mi na to pytanie odpowiedzieć. Trawją jakieś techniczne procesy.
        Spróbuje dowiedziec się więcej w najblizszym czasie
        EW
    • Gość: Zuzka Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 03.01.05, 12:33
      Dlaczego nie ma TOK FM on line? Proszę o odpowiedź.
      • Gość: gość Nadajnik zareagowal alergicznie na Paradowską IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 03.01.05, 16:08
        już mu ulżyło przez dwa tygodnie, a tu znowu taki pasztet...
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 04.01.05, 17:20
        Odpowiedż jest dwa posty niżej
        EW
    • Gość: agnieszka s Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: 62.121.73.* 03.01.05, 18:32
      informuję, że imię Olivera Stone'a brzmi OLIWER a nie OLIWIER. OLIWIER to
      nazwisko słynnego aktora Laurence'a Oliviera. Uprzejmie proszę o poinformowanie
      PP uczestników obecnej dyskusji nad filmem 'Aleksander'. WSzyscy to imię
      wymawiają źle i powodują , że ze złości nie jestem w stanie słuchać -skądinąd
      ciekawej- rozmowy.
    • Gość: igor Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 04.01.05, 07:40
      Co się stało z tok fm w internecie? od kilku dni nie można was słuchać. przejściowe problemy czy tak już zostanie?
    • Gość: Tomek Chicago Co jest grane ? Nie ma radia w internecie IP: *.client.comcast.net 04.01.05, 08:03
      Nie ma radia w internecie a tu za duza woda nie za bardzo jest jak inaczej Was
      sluchac.
      Milo by bylo gdyby sie ponownie uslyszalo Tok Fm.
      Pozdrawiam Tomek
    • Gość: Bernard Oleszek Ramówka IP: 193.0.236.* 05.01.05, 16:26
      Witam,
      czy zamiast BBC nie mogłyby być powtórki porannej audycji (7.00-9.00), lub
      ewentualnie czy można by umieścić na stronie pełne mp3 do ściągnięcia?

pozdrawiam
      Bernard Oleszek
      • tok.fm Re: Ramówka 10.01.05, 16:18
        Pomyslimy, szykujemy pewne zmany w ramówce, szczegóły podam za 2 tygodnie.
        Pozdrawiam EW

Gość portalu: Bernard Oleszek napisał(a):

> Witam,
        > czy zamiast BBC nie mogłyby być powtórki porannej audycji (7.00-9.00), lub
        > ewentualnie czy można by umieścić na stronie pełne mp3 do ściągnięcia?
        >
        > pozdrawiam
        > Bernard Oleszek
    • Gość: Krzych Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.mofnet.gov.pl 07.01.05, 12:45
      Dlaczego trzymacie tego Tejchmana, nudzi przeraźliwie i jest "kompetentny" jak
      dzinnikarze "Naszego Dziennika"
      • Gość: gość Ale najpierw musi odejść PARADOWSKA!!! IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 07.01.05, 18:00
        .
    • Gość: tadeusz Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.aster.pl 08.01.05, 17:03
      Marek Konrad powidział , jeżeli Polska wstąpi do Unni Europejskiej to
      wyprowadzi się z Polski.Niech powie kiedy się wyprowadzi, tylko szczerze bez
      kłamstw,do zobaczenia poza Polską i proszę o
      adress. Jworscy@interia.pl
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 10.01.05, 16:21

Zdaje się że to jakas gruba pomyłka, Marek KONDRAT brał udział w kampanii na
        rzecz wstąpienia Polski do UE i raczej nie mógłby powiedzieć czegos podobnego.
        EW
        Gość portalu: tadeusz napisał(a):

> Marek Konrad powidział , jeżeli Polska wstąpi do Unni Europejskiej to
        > wyprowadzi się z Polski.Niech powie kiedy się wyprowadzi, tylko szczerze bez
        > kłamstw,do zobaczenia poza Polską i proszę o
        > adress. Jworscy@interia.pl
    • Gość: Agnieszka Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:35
      W komentarzach potrzebna jest osoba o pogladach prawicowych. Radio jest
      informacyjne, więc niech informacja będzie od prawej i lewej strony. Pani
      Laszuk i Pan Janiszewski grają na jednych lewicowo - liberalnych skrzypcach.
      Kiedy mozna liczyć na modyfikacje obsady?
      Pozdrawiam
      Wierna słuchaczka
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 10.01.05, 16:25
        Albo liberalnych, albo lewicowych - to się raczej nawzajem wyklucza.
        Obiektywizmu wymagają serwisy informacyjne, Komentarze to program
        publicystyczny, komentatorski, a występuja w nim publicyści i komentatorzy o
        bardzo róznych poglądach. Pozdrawiam EW

Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> W komentarzach potrzebna jest osoba o pogladach prawicowych. Radio jest
        > informacyjne, więc niech informacja będzie od prawej i lewej strony. Pani
        > Laszuk i Pan Janiszewski grają na jednych lewicowo - liberalnych skrzypcach.
        > Kiedy mozna liczyć na modyfikacje obsady?
        > Pozdrawiam
        > Wierna słuchaczka
    • Gość: razor Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 10.01.05, 00:35
      hej. słucham waszego radia już od ponad dwóch lat, prawie codziennie. to chyba
      najlepsze radio w polsce obecnie;) po prostu idealnie mi spasowało i cieszę się
      że się rozwija. to nie znaczy że nie mam uwag krytycznych. przydało by się
      więcej programów "interaktywnych" może nie takich samych jak na początku, ale z
      większym udziałem i wkładem słuchaczy. w czasach internetu i audiotele to chyba
      nieuchronny kierunek. podoba mi się luz i swobodny styl komentarzy i bardzo
      chciałbym aby tak pozostało, ale zaczyna mi brakować rzetelności merytorycznej.
      nie chciałbym aby analizy sprowadzały się ostatecznie do kilku prostych czasem
      nawet trafnych, ale jednak haseł.
      może marzy mi się takie polskie bbc..;)
      pozdrawiam serdecznie
    • Gość: knipser Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 07:01
      Szanowna Pani Redaktor Gawryluk. Niech Pani spowoduje dyskusję na temat, dla
      czego nie mozna ukarać tych z LPR,Samoobrony i poniektórych tzw polityków,
      którzy narazili na straty chłopów, strasząć i świadomie kłamiąc na wszystko co
      związane jest i było z wejsciem do UNII EUROPEJSKIEJ.
      Polska przez te wyjątkowo wredne kłamstwa straciła dla wsi ogromną ilość
      pieniedzy a tym samym nowych maszyn i urządzeń, nowych inwestycji.
      Potępiam tych z lpr, samoobrony
    • Gość: ximen Co to za "redakacja"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:14
      Chwalicie sie ze u was mozna sledzic obrady komisji sledczej, a dzis to co??
      Macie przerwe w sledzeniu, zaspaliscie, czy wam sie nie chce??
      • tok.fm Re: Co to za "redakacja"?? 13.01.05, 16:42
        Nie transmitujemy wszystkich posiedzeń komisji, tylko te które uznajemy za
        najwazniejsze
        EW
    • Gość: evon Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:16
      Dlaczego dzisiaj nie było transmisji z obrad komisji śledczej? Czy to oznacza,
      ze juz nie będzie? Amoze to dlatego że Prezydent ma zeznawać?
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 13.01.05, 16:47
        Odpowiedzi, dlaczego nie było transmisji udzieliłam poniżej. Kiedy prezydent
        będzie zeznawał transmisja będzie, bo to jest własnie ten przypadek, kiedy
        uznajemy że przesłuchanie jest ważne.
        EW
    • Gość: Karol PYTANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:36
      Przed chwilą pan w audycji Woobie-Doobie powiedział, że od lutego audycja
      będzie dłuższa, a ja zawsze czekam na powtórkę PORANKA, czyli teraz będę musiał
      jeszcze dłużej czekać??

Czy szykują się jakieś zmiany w ramówce od lutego??
      • Gość: Karol Re: PYTANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:40
        Acha, jeśli tak to jakie, bo pewnie znowu nie będzie informacji o zmianach na
        antenie, tylko zostaniemy jak zwykle zaskoczeni jak Newtona spadające jabłko.

A i jeszcze pytanie czy nie można zatrudniać poważnych i normalnych ludzi, a
        nie oszołomów takich jak we wspomnianej audycji woobie-doobie
        • Gość: gość ALE NAJPIERW MUSI ODEJŚĆ PARADOWSKA!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.191.169.* 13.01.05, 14:31
          .
        • tok.fm Re: PYTANIE 13.01.05, 16:49
          Niektórzy lubią niespodzianki:)
          EW
      • tok.fm Re: PYTANIE 13.01.05, 16:48
        Tak, szykujemy zmiany i poinformuję o nich, kiedy będą już gotowe, kiedy
        wszystko zapniemy na ostatni guzik
        EW
    • Gość: anyab Dlaczego "Gambit Giertycha" ? IP: *.zax.pl / *.kim.pl 15.01.05, 09:29
      Dlaczego w redakcji TokFm nazwaliście żądanie teczek z IPN przez komisję
      śledczą ds. Orlenu "Gambitem Giertycha" ?. Próbowałam znależć odpowiedż na to
      pytanie na forum, ale się nie udało więc sięgam do żródeł.
    • Gość: sylwek Czemu radio podupada? IP: *.acn.waw.pl 17.01.05, 17:46
      Czy ludzie, od którzych zależy polityka radia, nie boją się, że cięcie kosztów
      odstraszy słuchaczy. Mam wiele innych zajęć niż słuchanie radia popołudniami,
      więc jeśli zamiast Marka Kondrata czy Macieja Rybińskiego będzie występował
      jakiś mało znany dziennikarz, to ja się wypisuję. TOK FM dorobiło się już
      kiedyś własnych rozpoznawalnych prowadzących, takich jak Dariusz Bugalski czy
      Jacek Sobala, ale hurtowo ich zwolniło. Czyżby powrót do zarzuconej koncepcji?
      Zdaje się, że ktoś tu goni w piętkę;)
      • tok.fm Re: Czemu radio podupada? 17.01.05, 20:58
        To są decyzje programowe podejmowane po wzięciu pod uwagę wielu róznych
        czynnników, o których nie ma sensu ani powodu pisać na forum. Mam nadzieję, że
        nowe pasmo zyska słuchaczy, równiez tych teraz nizadowolonych ze zmian:)
        EW
    • welski komisja iredaktor 17.01.05, 19:02
      mam jedna uwage,moze trzeba zwrocic uwage red.paradowskiej,SejmRP powolal
      Komisje d/s Orlenu a nie taka ktora sie podoba red.paradowskiej.Stwierdzenie
      ze mam watpliwosci czy Prezydent powinien sie stawic przed taka
      Komisja/tzn;poslowie Giertych,Gruszka Macierewicz itd./ jeat nadurzyciem i
      nieposznowaniem prawa.Moze wypadaloby przeprosic
      sluchaczy z powazaniem
      • Gość: gość Ona i tak już zaraz odchodzi, więc może nie zdążyć IP: 212.191.169.* 19.01.05, 15:25
        .
    • Gość: Pabianiczanin Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 20:31
      W dzisiejszej audycji TOK O'CLOCK prowadzonej przez redaktora Rybińskiego w
      rozmowie z Jerzym Pilchem publicznie ośmieszył miasto Pabianice i jego
      mieszkańców sugerując iż zamieszkiwanie w nim jest powodem do wstydu. Czuje się
      oburzony wypowiedzią red. Rybińskiego. Takie zachowanie nie przystoi
      cżłowiekowi którego felietony i wystąpienia mają kształtować opinie publiczną.
      Dzielenie ludzi pod względem miejsca zamieszkania może uchodzi pijaczkowi z pod
      budki z piwem który z trudem ukończył 8 klas, a nie poważnemu i szanowanującemu
      się redaktorowi. Swoją wypowiedzią obraził Pan 70 000 mieszkańców. Przykro mi
      że Pan wiedza na temat Pabianic ogranicza się, jak przypuszczam, do posłanki
      Błochowiak. Czuje się jednak w obowiązku by poinformować Pana, że w tym
      samym "wstydliwym" mieście wychowywał się św.Maksymilian Kolbe. W tym samym
      wstydliwym mieście urodził się i trenował Paweł Janas, obecny selekcjoner
      reprezentacji. W tym też mieście urodział się ojciec Kazika Staszewskiego,
      znany i szanowany poeta. Historia miasta datuje się od roku 1370, miasto było
      uwzględnione w XVI wiecznych mapach Wapowskiego. Przykro mi, że dla Pana
      redaktora "sezonowa" posłanka Błochowiak, przesłania wszystkie te postacie
      którymi mieszkańcy mogą się szczycić, tak samo jak Wisła Małyszem i Jerzym
      Pilchem. A tak na marginesie to ilu posłów z Warszawy nie zapisało się
      chlubnymi zgłoskami w historii naszego parlamentu-Panie redaktorze???

Licze, że ten post nie pozostanie bez odpowiedzi.
      • tok.fm Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) 17.01.05, 21:12
        Szanowny Panie, rozmowa panów Rybińskiego i Pilcha nie dotyczyła Pabianic, była
        prowadzona w konwencji satyrycznej -Maciej Rybiński jest felietonistą -
        satyrykiem, Jerzy Pilch - pisarzem. Pabianice pojawiły się tam jako przykład,
        aluzyjnie, równie dobrze mogliby Panowie przytoczyc przykład Starachowic lub
        Poznania. I naprawdę nie chodziło o to, żeby obrazic mieszkańców Pabianic, tak
        jak rozmowa, o tym skąd pochodzi np. Wojciech K. albo wspomnienie afery
        starachowieckie nie obraziłyby mieszkańców tych miasta. Jeżeli poczuł się Pan
        urażony - doprawdy niesłusznie - to serdecznie przepraszam ;)
        EW
        • Gość: łodzianin Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: 212.191.169.* 19.01.05, 15:50
          warszafka - to dopiero musi być przykrość. Tylko czy musicie to wszystko robić
          kosztem i na koszt calego kraju? Nie moglibyście ogłosić niepodległości?
        • Gość: Evaryst Re: redakacja odpowiada słuchaczom:) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.01.05, 19:18
          Rodacy! Nie klocmy sie! Proponuje by radio zrobilo pojednawczy i optymistyczny
          konkurs z nagrodami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka