Dodaj do ulubionych

Chylińska klnie jak szewc

• garuu Chylińska to najlepszy glos ost 10-lecia 24.09.04, 22:56
      Smieszy mnie wsz zbyt emocjonalny stosunek do w/w tematu, sprzeczacie sie jak
      małe dzieci , a to chylinska głowno a top krawczyk stary piernik, o co biega??!!
      Każdy ma swój gust i tego słucha co lubi, jeden nuci krawczyka inny Chylinską .
      Ja pogodze was powiem tak o ile krawczyk jeszcze w latach 70-tych walcząc o
      popularnośc jako jeden z wielu plastikowych piosenkarzy lekkeij muzyki pop,
      promowany przez media, był powszechnie krytykowany i wysmoewany przez grono
      słuchaczy tzw. muzyki młodieżowej zblizonej do radiowej trójki, próżno go było
      usłyszec na trójce, "bytował" głownie na programie 1 , w koncertach życzeń.
      Zniknął z radia wyjechał za granicę , powrócił , chcial sie przebić , stratowął
      z polsatu z fala disco polo, nie grał nikogo - odzwycził sie od polskiego
      kołtunizmu - był soba chcia spiwać miec publike , dawał temu wyraz w
      wywaiadach , cenie go za to choc , tez maiłem do niego nieco żartobliwy
      stosunek. Może to znak czasu , może mnie ujął szczerością gdy mówił o tym że
      nie może suię odnaleźć w polskich warunkach po powrocie z zagranicy, nie wiem,
      fakt że za okazje do śpiewania z Kretynem Bregoviciem heh, prawie dziekował
      Bogu - slowem nie zgrywał się na gwiazdę . Teraz , nie wiem czy sprawa
      repertuaru, ale wypłynął faktycznie na szczyty, dzięki paru przebojom, nie
      oceniłbym negatwnie duetów w jakich uczestniczy, fajnie rozrywkowo, przebojowio
      o co tu sie kłócić - ocena Chylińskiej jest głupia fakt. Krawczy k jest dla
      pewnego rodzaju odbiorców i koniec nie dyskutujemy. Natomiast co do CHylińskiej
      (CH)_, ŻE JEST GŁUPIA NIEWYKSZTAŁCONA , ORDYNARNA , WULGARNA to widac i
      słychać. Ale jest piosenkarką , zarabia na życie spiewając, sama musi ocenić
      czy przeginanie pały i dolowanie jak w/w, jej sie opłaca. Skończy jak
      kryminały, może jescze ktoś jej będzie słuchał ale nikt sie do tego nie będzie
      umiał przyznać... CH jest pizdą cipą i maszkaronem w jednej postaci , głupia
      suka , o móżdżku sikorki, ale . no właśnie ale , śpiewa zajebiście i osobiście
      nie zamieniłbym jej 4 płyt z (tfu) zespołem Kombi (tfu), na 30 płyt
      Krawczyka....To że wypłyneła dzięki tej kupie gówna pt. Kombi , troche mnie
      boli, ale w sumie był to rewelacyjny mezalians. Coś super, troche
      głębsze,dobrze zaaranżowane dojrzalsze granie , dobre technicznie, a Ch - nie
      do pobicia!!! Odgrzewanie Konbi w radiu nasilone - na zamówienie - było
      żałosne, Panowie własnie z Kombi to śmierdzące gówno którzy powieźli się na
      CH o 5 lat za długo.
      CHYLINSKA JEST DLA MNIE IDOLKĄ JAKO WOKALISTKA ROCKOWA, Z JEJ "POPISY"
      POZAESTRADOWE SĄ ŻENUJĄCE I GOSZĄCE, WIDAC MA KOMPLEKSY, SYTUACJA JĄ
      PRZERASTA , NIE MA KLASY. JEST WIELU KTÓRZY JEJ NIE SŁUCHAJĄ , BO JEJ NIE
      LUBIĄ, TO JEJ STRATA , JA NIE JESTEM TAKI MIAŁKI I OLEWAM TO JAK TA GÓWNIARA
      SIE ZACHOWUJE, po prostu słucham jej płyt BO NIE WIDZE NIKOGO LEPSZEGO OD NIEJ
      W POLSKIEJ MUZYCE OD 10 LAT.
      dr n. med.
    • Gość: MC Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:22
      od hiphopowcow to sie p i z d o o d p i e r d o l SIIIIIIIAAAAAAAAAAAA
    • Gość: annake Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.g / *.g-net.pl 24.09.04, 23:25
      chce tego ktos posluchac?
      www.funiaste.net/sierpien/26_sierpnia_2004/
    • Gość: wolny Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.aster.pl 25.09.04, 00:43
      Przykro jest słuchać wypowiedzi tej kupy. Twarz konia Vinetou, szczęki 8, totalny szambowóz. Musiała stłuc lustro żeby takie pierdoły wypowiadać, albo się najarała.
      Chylińska wielki ryj i mega pasztet.
    • Gość: duck Re: Chylińska klnie jak szewc IP: 80.48.173.* 25.09.04, 01:28
      Chylinska to debilka
    • Gość: magda Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.piotrkow.net.pl 25.09.04, 02:00
      chylińska sama chwyta się brzytwy zrobi wszystko żeby było o niej głośno jej
      płyta to klpa a krawczyk błyszczy i to jej przeszkadza
      • Gość: Truba maly Krawczyk blyszczy jak salceson IP: 152.75.124.* 25.09.04, 03:15
        • Gość: Fan Krawczyk w La Scali z Laskowikiem IP: 152.75.124.* 25.09.04, 03:19
        • Gość: Menago Krawczyk z Chylinska:K....rwa z Trollem IP: 152.75.124.* 25.09.04, 03:19
        • Gość: i nic wiecej Krawczyk dal Jankowskiemu potrzymac...plyte IP: 152.75.124.* 25.09.04, 03:21
        • Gość: Kazik Chylinska chyli sie przed Trollem:ja cie wypierd.e IP: 152.75.124.* 25.09.04, 03:23
      • Gość: Nowa grupa Krawczyk, Szewczyk i Kusnierczyk znow razem IP: 152.75.124.* 25.09.04, 03:17
    • Gość: muzyk Alez ta Chylińska wyglada jak krzyżówka Godzilli IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.09.04, 07:50
      z King -Kongiem.Tamte stworzenia miały to do siebie ze nic nie mówiły a ta pizda
      grochowa co sie odezwie to "pierdoli".
    • Gość: janusz Re: Chylińska klnie jak szewc IP: 213.199.221.* 25.09.04, 09:03
      No cóż dragi i gorzała robi spustoszenie w mózgu. Ten przypadek jest
      nieuleczalny. Szkoda tylko, że umożliwia się temu gnomowi publiczne wynurzenia.
    • Gość: ivo Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.09.04, 09:16
      Słyszałem jak przecudnej przecież urody, pełna wdzięku i kobiecego czaru
      Agnieszka z inteligentną subtelnością wyraża opinię na temat jakichś
      obrzydliwych postaci. Ależ ona musi się męczyć ich obecnością na tej samej
      planecie.
    • Gość: Baca spod liścia Re: Chylińska klnie jak szewc IP: 217.153.194.* 25.09.04, 09:16
      coż plyta pani Ch. się źle sprzedaje a Krzysia i Edytki całkiem nieźle i tak
      trzymac niech to zombi z ONA wreszcie zniknie
    • Gość: J23 Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.renicom.pl / *.renicom.pl 25.09.04, 09:26
      Jakie prochy? Jakie rude wody? Chylińska jest szmatą czystej wody i nie
      potrzebuje wcale takiego wspomagania.
    • Gość: Pil Sama też jest troll IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.04, 09:35
      Kuuuuuuuuuu pa z niej nie wokalistka, nie dość , że robi się na Mansona to
      jeszcze ogląda się za starymi bogatymi kolesiami. Chylińska!!! Przestań już
      się popisywać, rozwliłaś już nie jedno. Zazdrościsz koleżące po fachu? No tak ty
      już jesteś skączona jak ONA, a to co teraz robisz to porażka z plagiatem.CHCWD
    • Gość: Justyna Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.tebo.net / *.chelm.tebo.net 25.09.04, 09:36
      Chylińską lubiałam za czasów ONA,śpiewała super i pisała fajne texty.Wybiła się
      dzięki Grzegorzowi Skawińskiemu gdyby nie on nikt by jej nie znał.Teraz gdy ona
      się rozpadło na siłę chce "być na fali".Nie podzielam jej zdania na temat
      K.Krawczyka.To cios poniżej pasa co o nim powiedziała.Ciekawe co by Chylińska
      powiedziała gdyby ktoś jej wypomniał to jak to ona wyglondała jak zaczynała
      kariere.Ale zapewne ona miała by to wszystko w dupie.Cenie szczerośc i w pewnym
      stopniu podoba mi się to jeśli ktoś ma w dupie to co inni o nim uważaja ale to
      co reprezentuje Chylińska jest żałosne.
      Napewno była zjarana gdy udzielała tego wywiadu.No cóż dragi robią swoje...
    • Gość: ares Brawo Chylinska!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 10:22
      przynajmniej ona nie kryje sie z tym co mysli
    • Gość: ja Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.09.04, 10:23
      chylinska popatrz w lustro - jak wygladalas przed i po o.n.a. i kto tu jest
      trollem? btw: ciekawe kiedy ty krawczyka bedziesz blagac o pomoc hehe.
    • Gość: r. DLACZEGO ... WISI 2 DZIEŃ NA STRONIE GAZETY?? IP: *.rezist.com 25.09.04, 11:57
    • Gość: ac Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.04, 13:31
      Chylińska to wielka osobowość i jeżeli mówi to co myśli i w taki sposób jaki jej się podoba to znaczy że jest zajebiście odważna (za to jej chwała),a Krawczyk to rzeczywiście trollll.
    • marcin.sadowski Re: Chylińska klnie jak szewc 25.09.04, 13:33
      a gdzie go zaciagnoles?
      • Gość: zorientowany Chylinska to prostacka lesba i narkomanka IP: 5.5.* / 80.58.20.* 25.09.04, 14:47
    • Gość: jojo Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:39
      głupia cipa chylońska "niekochana" pozazdrościła kaski. to kotleta ci grać kurwo
    • Gość: grzegorz co za idiotka z tej chylinskiej IP: *.gr.com.pl 25.09.04, 16:52
      jak mozna byc tak prostym czlowiekiem
    • Gość: Marek Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.cable.net.pl / 80.48.241.* 25.09.04, 16:55
      Opamiętajcie się ludzie. Nie nazywajcie niedouczonego chamstwa artystami, ich
      nienormalnego wycia - sztuką ,a zachowania się - "stylem artystycznym".
      Przecież to jest chore. To nie jest żadna sztuka ,to nie ma nic wspólnego z
      wrażliwością i subtelnoscią. To co reprezentuje Chylińska to zwykły rynsztok a
      nie żadna sztuka. Przyjdzie pewnie kiedyś czas, że zapłacze nad sobą.
    • Gość: Yah Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 16:57
      W przypadku tej kobiety (?) zastanawia mnie jedna rzecz. W wywiadach co drugie
      słowo mówi ku..a i p....olę i podkreśla jaka to ona jest szczera i bezpośrednia
      w swoim stylu bycia i przekazie. Tylko że ja tego jej rynsztokowego jezyka nie
      słyszę w piosenkach. Więc skąd ta metamorfoza, czyżby radio i sponsor mógłby
      się wkurzyć? Czy to nie jest fałsz?
    • Gość: Shrek Ale ona próżna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:48
      Zastanawiam się, jaki typ męskiej urody Chylińskiej odpowiada. Coś ala Brad
      Pitt? Nie wyglądała na taką, co się skupia na urodzie człowieka, a jednak. A jak
      nie lubi Bartosiewicz, to niech nie kupuje jej płyt, proste :)
    • Gość: Lope ALE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 17:57
      Ale ona się zreflektowała i nie chciała byśmy poznali te jej myśli o znakomitym
      Krawcu (świetne wywiady!) i Edycie (też świetna babka). Wy ludzie też brzydko
      myślicie nieraz i brzydko gadacie pokątnie ale strach o posadkę itp. wstrzymuje
      was od wypowiedzi bardziej publicznej. Za myśli i pokatne gadki nikt na was nie
      grzmi. Grzmijcie raczej na tego kto sprzedał podsłuchane myśli-pokątna gadkę
      Chylińskiej.
    • Gość: koszałek Re: Chylińska klnie jak szewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 18:12
      To ta p........a cipa Chylińska jest Trolem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka