forumowicz8 10.10.04, 11:23 jaki dekoder i do jakiego satelity trzeba się dostroić żeby odbierać: BBC1, BBC2, BBC3, BBC4, BBC News 24 i BBC London News szczególnie zalezy mi na BBC1 i BBC2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaila Re: BBC przez satelitę 15.10.04, 22:49 tego chyba nie da się oglądać ot tak, trzeba miec dekoder kupiony w Wlk.Brytanii, jeśli się nie mylę. zerknij na www.satkurier.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: BBC przez satelitę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:20 gdzies kiedys w kablowce widzialem w Warszawie na Mokotowie. BBC1 na pewno, a reszte to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powerpuffgirl Re: BBC przez satelitę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 13:53 Cyfra + bbc prime i bbc world, a ja akurat chciałabym bbc2 =\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz Re: BBC przez satelitę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 14:59 Generalnie mozna w Polsce odbierac wspomniane przez Ciebie stacje. Jednak warunkiem jest odbiornik cyfrowy i bardzo duza antena satelitarna. Programy BBC nadawane sa z satelity Astra 2A i ich wiazka jest skierowana na Wyspy ale przy duzej srednicy anteny, mozna programy te ogladac i u nas. Oto spis niekodowanych programow brytyjskich z satelitarnego nieba www.lyngsat.com/freetv/United-Kingdom.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś