Gość: zapewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:15 smierdzi propaganda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leila21 Re: Z angielskiego forum 19.11.04, 14:00 A mi wydaje się to miłe. I po co komu taka propaganda byłaby potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrX Re: Z angielskiego forum IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 19.11.04, 16:19 Pojedź do UK, skosztuj ich produktów, przestaniesz wypisywać głupoty. Wcale się nie dziwię, że krówki czy biała kiełbasa to dla nich odkrycie kulinarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wali7 Re: Z angielskiego forum IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 19.11.04, 18:35 Podczas pobytu w Danii, gdy narzekałem na ichnie jedzenie, kolega pocieszał mnie: "w Anglii jest gorsze". Nie mogłem sobie tego wyobrazić, ale to podobno prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzma Re: Z angielskiego forum IP: *.sympatico.ca 19.11.04, 19:04 To chyba nie probowaliscie jedzenia po drugiej stronie wielkiej kaluzy tzn Canada czy USA. Chleb nie do zjedzenia wedliny szkoda gadac nie mowiac juz o ciastkach czy cukierkach. Na poczatku nie da sie ich jesc bo to sam cukier i zeby bola. Poczatkowo owoce mialy dla mnie taki sam smak nie wazne czy to banan czy sliwka. Na szczescie mozna kupic chleb w polskich sklepach albo wloskich, wedline takze a slodycze lubie europejskie. Pierogi mozna kupic nawet tzw home made ale i tak wole wlasnej roboty gdyz nadzienie tu maja tak rozne ze nie wiem skad oni to wymyslili. Ale najlepszy jest sernik wlasnej roboty - bialy ser tylko do kupienia w polskim sklepie. Po 5 ponad latach wiem gdzie co kupic i nie jest tak zle, na kanadolskim jedzeniu bym nie wytrzymala. Pozdrawiam wiedzma Odpowiedz Link Zgłoś