Dodaj do ulubionych

Z angielskiego forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:15
smierdzi propaganda
Obserwuj wątek
    • leila21 Re: Z angielskiego forum 19.11.04, 14:00
      A mi wydaje się to miłe. I po co komu taka propaganda byłaby potrzebna?
    • Gość: MrX Re: Z angielskiego forum IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 19.11.04, 16:19
      Pojedź do UK, skosztuj ich produktów, przestaniesz wypisywać głupoty. Wcale się
      nie dziwię, że krówki czy biała kiełbasa to dla nich odkrycie kulinarne.
    • Gość: wali7 Re: Z angielskiego forum IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 19.11.04, 18:35
      Podczas pobytu w Danii, gdy narzekałem na ichnie jedzenie, kolega pocieszał mnie: "w Anglii jest gorsze". Nie mogłem sobie tego wyobrazić, ale to podobno prawda...
      • Gość: wiedzma Re: Z angielskiego forum IP: *.sympatico.ca 19.11.04, 19:04
        To chyba nie probowaliscie jedzenia po drugiej stronie wielkiej kaluzy tzn
        Canada czy USA.
        Chleb nie do zjedzenia wedliny szkoda gadac nie mowiac juz o ciastkach czy
        cukierkach. Na poczatku nie da sie ich jesc bo to sam cukier i zeby bola.
        Poczatkowo owoce mialy dla mnie taki sam smak nie wazne czy to banan czy sliwka.
        Na szczescie mozna kupic chleb w polskich sklepach albo wloskich, wedline takze
        a slodycze lubie europejskie. Pierogi mozna kupic nawet tzw home made ale i tak
        wole wlasnej roboty gdyz nadzienie tu maja tak rozne ze nie wiem skad oni to
        wymyslili. Ale najlepszy jest sernik wlasnej roboty - bialy ser tylko do
        kupienia w polskim sklepie.
        Po 5 ponad latach wiem gdzie co kupic i nie jest tak zle, na kanadolskim
        jedzeniu bym nie wytrzymala.
        Pozdrawiam

wiedzma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka