Dodaj do ulubionych

Edyta - Reaktywacja

• Gość: r. TŁUSTEJ DUPIE ZABRAKŁO KASY! IP: *.rezist.com 08.03.05, 18:38
      A MODERATOR I TAK TO USUNIE
    • Gość: dudi Re: Edyta - Reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:44
      Pani EG jest jedną z najlepszych polskich - i nie tylko- wokalistek;piękny ,
      ujmujący głos i naprawdę wielki talent.Jej osoba to wielka szansa dla Polski,
      żeby zaistnieć na światowej scenie muzycznej,póki co, to ONA jako jedyna Polka
      do tej pory zajęłą 2. miejsce na Eurowizji.Ja wiem ,że Polacy chętniej by
      oglądali (bo o słuchaniu nie ma mowy) "artystki" w stylu Dody,Britney Spears
      czy Mandaryny;naszpikowane amerykańskim KICZEM,emanacją seksu (chociaż nie wiem
      na kogo ma to działać- ale jak się nie ma innych talentów, to się pokazuje to
      co się ma)i aerobikiem na scenie.
      Nie róbcie z niej kolejnej Violetty Villas, z której teraz się wszyscy śmieją,
      zrobili z niej wariatkę i w gruncie rzeczy zmarnowali jej karierę- a
      zapowiadała się rewelacyjnie i mogła zrobić niezłe zamieszanie na światowych
      rynkach muzycznych.
      I dajcie spokój interpretacji hymnu, bo zrobiło się po prostu niesmacznie.
      • Gość: Majka Re: Edyta - Reaktywacja IP: *.net176.adsl.community.co.uk 08.03.05, 21:06
        zycze Edycie wszystkiego najlepszego, a te wszystkie obrazliwe teksty pod jej
        adresem dowodza tylko ludzkiej glupty i chciwosci, typowa cecha maluczkich ludzi
      • jumbala Re: Edyta - Reaktywacja 12.03.05, 18:52
        glos , ma ale na pewno nie chcialabym by reprezentowala Polske w jakikolwiek
        sposob- jest tyle artystek ktore maja cos do powiedzenia i tez swietnie spiewaja
        niech one pokaza ze Polacy potrafia.
        A Edytka... hmmm z glosem i figura.... no coz moim zdaniem jak sie nic wiecej
        nie ma to sie nie powinno pchac tam gdzie nie chca...
        Rany i nawet francuzi beda mieli o Polskich wokalistkach okropne zdanie... ech
        wszedzie bedziemy straceni...
    • legato11 Re: Edyta - Reaktywacja 09.03.05, 00:56
      Gość portalu: ergon napisał(a):

> Cudownie! To świetnie, bo to najlepsza polska wokalistka. Doskonała
      > technicznie i z wielkim talentem interpretacyjnym. A do tego piękna kobieta.
      > To naprawdę kapitalna wiadomość!

...ergon...tylko sie nie zsiusiaj...
      • Gość: Lagata Re: Edyta - Reaktywacja IP: 84.217.3.* 09.03.05, 04:09
    • Gość: Ha Re: Edyta - Reaktywacja IP: 84.217.3.* 09.03.05, 04:07
      Psy szczekaja, karawana idzie dalej
      Brawo Edyta!
    • Gość: Popieram Re: Edyta - Reaktywacja IP: 84.217.3.* 09.03.05, 04:12
      Edyta Górniak - najlepsza polska wokalistka
    • Gość: Johann Meyer Re: Edyta - Reaktywacja IP: *.arcor-ip.net 09.03.05, 07:55
      Gute Zeiten scheinen für Popstars aus unseren östlichen Nachbarländern
      angebrochen zu sein. Nachden die aus Moskau stammende Popgruppe T.A.T.U. schon
      grosse Erfolge in Deutschland feiern kann, kommt nun Edyta. Sie ist eine der
      bekanntesten und besten Sängerinnen Polens. Mit ihrem Pop-Dance Smash
      'Impossible' steigt sie derzeit blitzartig in den deutschen Charts auf.
      • Gość: el_comandante Re: Edyta - Reaktywacja IP: *.barbara.ds.polsl.gliwice.pl 09.03.05, 10:43
        Sratata. Hande hoch i nicht schissen. Tu jest Polska i tu sie pij.. znaczy tu
        sie mowi po polsku! :P
    • Gość: top Re: Edyta - Reaktywacja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.05, 08:20
      A ty jesteś chory królik!!!
    • Gość: a miałam nadzieję Re: Edyta - Reaktywacja IP: 158.75.197.* 09.03.05, 08:40
      że już nigdy jej nie usłyszę, a może nawet nie zobaczę. W moichoczach
      skompromitowała się strasznie. Na myśl o niej robi mi się niedobrze.
    • Gość: YYYYYYYYYYYYYYYY Re: Edyta - Reaktywacja IP: *.one.pl / 82.160.42.* 09.03.05, 09:16
      NIECH SPADA NA DRZEWO I REAKTYWUJE NA KAMCZATCE
    • Gość: Marek Re: Edyta - Reaktywacja IP: 213.17.183.* 09.03.05, 11:30
      Dlaczego nie po polsku? Poza tym nie lubię rozkapryszonych kobiet. Zdecydowanie
      wolałbym obcować z bandą recydywistów, niż z Szanowną Panią.
    • tdkot Re: Edyta - Reaktywacja 11.03.05, 14:34
      Temn widoczny kroczek to chyba przesada bo jezeli wlasnie ta czesc ciala ma byc
      reklama to prosze do burdelu a nie na estrade Edyta jestes marna jak torba
      konska
    • Gość: Lechox Re: Edyta - Reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 09:08
      Edyta śpiewaj. To twój zawód. Jesteś ok.
    • Gość: Iga Re: Edyta - Reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:21
      Jeżeli Edyta wraca to zachęcam do korzystania z pomocy wizażysty. Pomoże to
      uniknąć wielu "wpadek" związanych z wyglądem
    • Gość: Wojtek Re: Edyta - Reaktywacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:22
      A ja i tak wolę batony Snickersy
    • Gość: A. Re: Edyta - Reaktywacja IP: *.fbx.proxad.net 20.03.05, 23:35
      Jestem Polka i od jadnych juz kilku lat mieszkam we Francji. Dowiedzialam sie o
      tym nowym utworze "Lunatique" od przyjaciolki ktora mieszka w GB. Posluchalam
      piosenki razem z moim przyjacielem (Francuz) i zgodnie stwierdzilismy ze muzyka
      sformatowana na styl lat miedzywojennych typu muzyk z akordeonem spod wiezy
      Eiffel i okropny akcent (trzeba bylo sie docwiczyc...) nie wroza absolutnie
      zadnej kariery na rynku muzyki francuskojezycznej. Jesli podoba sie w Polsce,
      tym lepiej poki co ta piosenka nie ma nic wspolnego z aktualna muzyka pop we
      Francji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka