Dodaj do ulubionych

10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy Lec...

IP: *.chello.pl 25.04.05, 10:29
rewelacja, czyli bedzie rzadzic nami banda oszustow i klamcow. Jesli juz w
szkole oszukiwali i pisali za siebie nawzajem klasowki, to maja idealne
doswiadczenie do rzedzenia tym chorym krajem. I oni smia mowic o sobie jak o
jedynych sprawiedliwych... To jakas kpina!
Obserwuj wątek
    • jerry.uk dwoch spryciarzy 25.04.05, 14:39
      prawdziwy powod do dumy, zeby sie chwalic ze jeden za drugiego pisal klasowki.
      ciekawe czy jeden zakuwal prawo administracyjne a drugi karne zeby zdawac za
      brata na egzaminach na prawie? Jakos mnie przeraza wizja Rzeczpospolita
      Kaczynskich. A co jesli wszyscy zaczniemy sie do nich upodabniac jak w tej
      powiesci P.Dicka "Trzy stygmaty Palmera Eldritcha?"
      • xyxy1 [...] 25.04.05, 21:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: poseł Zbysiu Z. Re: Lech jest hetero, Jarosław jest gejem. IP: *.net.autocom.pl 25.04.05, 23:01
          Protestuję. Proszę nie szkalować pana Jarosława. To bardzo ciepły i miły człowiek. Jesteśmy bliskimi przyjaciółmi i mogę zaprzeczyć takiej opinii krążącej o Jareczku. Sam jestem kawalerem po 30. i w zwiąku z brakiem żony mam dużo czasu, by poświęcać go przyjaźni z Jarkiem - znam go więc na tyle głęboko, by móc potwierdzić, że te zarzuty to kłamstwo. Wiem dobrze, że takie pogłoski bardzo go bolą - mówił mi o tym wiele razy, gdy umawiliśmy się na ploty, wspólne pieczenie ciasta czy wspólne zakupy. Ciao!
          • Gość: kalicki [...] IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:01
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • dolenicz Re: Lech jest hetero, Jarosław jest gejem. 26.04.05, 18:29
            Oczywiscie to sa plotki rozsiewane przez politycznych wrogow Jaroslawa
            Kaczynskiego - oni dobrze wiedza, ze tzw. szeroka publicznosc ma organiczny
            wstret do gejow, i ze nalepka 'gej' dyskwalifikuje czlowieka na forum publicum.
            • Gość: poseł Zbysiu Z. Re: Lech jest hetero, Jarosław jest gejem. IP: *.net.autocom.pl 26.04.05, 20:10
              Właśnie! To samo wczoraj mówiłem Jarkowi u kosmetyczki.
            • Gość: kamila Re: Lech jest hetero, Jarosław jest gejem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:53
              Każdy kto o innym mówi że jest gejem albo sam nim jest,albo ma jakieś kompleksy
              na tle seksualnym./jest to udowodnione przez psychologów/
          • Gość: poseł Jan Maria Re: Lech jest hetero, Jarosław jest gejem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 11:12
            Jarek, Jarek, Jarek!
            Oddałbyś mi w końcu moje japonki, co ci je na sejmowym basenie pożyczyłem...
      • Gość: 123zxc Rzeczpospolita obojga Kaczorów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:56
        Taki tekst usłyszałem w jedej z piosenek w trójce. Teks przedni ale taka wizja
        Polski mi sie nie podoba.
        A tak w ogóle to jak mają nami rządzić ludzie którzy chcieli zrobić anjwiekszy
        przekret w historii czyli ukraść nam Księżyc? To juz nie jest błahostka w tylu
        PGNiG, to już przekret na skalę Układu Słonecznego. Buahahaha :D
        • Gość: patriota Re: Rzeczpospolita obojga Kaczorów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 00:27
          Ja, Ein Reich, ein Volk, Zwei Kaczoren!
      • Gość: ancient wurm Re: dwoch spryciarzy IP: *.kopnet.pl 29.09.05, 23:28
        A kto z nas nie miał czasem na to ochoty, żeby brat bliźniak coś za niego
        napisał - szczególnie bardziej uzdolniony. Myślę, że ktoś tu zdecydowanie
        przesadza w krytyce!!
      • Gość: Olek Re: dwoch spryciarzy IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 25.10.05, 09:36
        Od 89 r. bracia robili karierę sprytem. Nikt ich nie traktował serio, a to był
        błąd. Kaczyńscy są tacy "z cicha pęk", niepozorne, niby nie gramotne, ale
        uparte, jak muły (żadne tam kczki), do kariery i forsy po trupach. Nie wiedzą
        co to przyjąźń, wystarczają sobie sami . Zobaczie jak skończyły się przyjąźnie
        z:Siwkiem, Wypychem. Glapińskim, Zalewskim, Dobrzyńskim. Zgodnie z
        zasadą "murzyn zrobił swoje, a teraz dziękujemy". Efektów mało, ale szumu przy
        nich dużo. Ciekawe, kto teraz będzie kozłem? Laska pańska na kacorze jeździ.
        Przkonał się Tusk, bo okazał sie nie "fair"! Klapa. Te polskie "piple"
        niekierują się rozumem, tylko - "od lewego do prawego". Tak, że nowe igrzyska
        niedługo.
      • Gość: kika Re: dwoch spryciarzy IP: *.ols.vectranet.pl 07.07.06, 21:35
        oni tego nie powiedzieli o sobie.
    • Gość: leci niescislosc... IP: *.aster.pl 25.04.05, 18:43
      niestety metro mija sie z prawda.. lech jest profesorem, ale uczelnianym (tzn.
      bez nominacji prezydenckiej) mozna do niego mowic panie profesorze, ale tylko na
      terenie uniwersytety gdanskiego (czyli nigdzie, bo lech przerwal kariere naukowa
      na tej uczelni), normalnie mozna go tytulowac doktorem. mamy wiec sytuacje
      podobna do tej z mgr kwasniewskim. kwasniewski byl prawie magistrem, lech jest
      prawie profesorem...

zdravim
      leci
      • Gość: waran Re: niescislosc... IP: *.ols.vectranet.pl 07.07.06, 21:40
        Drogi leci! Aleś wypalił z tego sznureczka między uszami, który nazywasz
        mózgiem!Porównujesz wykształcenie Kwaśniewskiego z tytułami Kaczyńskiego?
        Przyzwoitości trochę człowieku myślący na poziomie gimnazjalisty!
    • Gość: Arek merytoryczne, proszę Państwa, merytorycznie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 19:47
      ..a Stanami rządził narkoman, bo w czasach studenckich podpalał
      trawę.......dajcie spokój. Więcej merytoryki.
      • Gość: Nic Re: merytoryczne, proszę Państwa, merytorycznie.. IP: *.243.81.adsl.skynet.be 26.04.05, 11:56
        A tak nie-merytorycznie: nie ma słowa "merytoryka" ;)))
    • Gość: f2 Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 25.04.05, 20:31
      czueniu weź się zastanów... ja nie znoszę kaczyńskich, ale co ty k...wa piszesz?
    • Gość: sw to widać IP: *.net.autocom.pl 25.04.05, 22:44
      do dziś dnia widać, że Lechu ma problemy z matematyką - szczególnie w przypadku budżetu Warszawy i wykorzystania unijnych funduszy.
    • Gość: Hahah Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.ser.netvision.net.il 26.04.05, 08:27
      No, bez jaj! Blizniacy jednojajowi sa zawsze nieziemsko do siebie podobni i
      zawsze korzystaja z tego, ze nauczyciele ich nie rozrozniaja... Ja mialam w
      klasie blizniakow, wiec wiem jak to jest. Przez pierwsze trzy lata podstawowki
      robili wszystkim wode z mozgu. Jak juz myslelismy, ze wiemy, ktory to ktory, po
      kolorach plecakow - nagle sie zamieniali i nokt znow nie wiedzial, kto jest
      kto... Ale potem nauczylismy sie odrozniac... A nauczyciele - nie. Zawsze
      wiedzielismy, kto odpowiada, i kiedy (oraz za kogo)... ;) Mielismy zawsze
      wielki ubaw i kupe smiechu...

Raz siedza razem, jeden odpowiada, drugi mu podpowiada. My, siedzac kolo nich,
      slyszymy podpowiedzi, ale odpowiadajacy nie... Dostaje mierna (2)... Siada. A
      brat do niego "Ty du.niu! Przeciez ci podpowiadalem!" Zwijalismy sie ze
      smiechu...
    • Gość: Romek Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 26.04.05, 09:34
      Nie wiem, czy wszystkie dane są wiarygodne, ale zastanawia mnie jedno, czy za
      czasów młodości Kaczyńskich były gimnazja?
      • Gość: brat von Schnaps Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.uci.uni.torun.pl 26.04.05, 09:54
        W czasach gdy bracia Kaczyńscy pobierali naukę w szkole średniej była 7 letnia
        podstawówka i 4 letnie liceum (ew. 3 letnia zawodówka lub 5 letnie technikum).

Poza tym - ja znam jeszcze jedenasty szczegół. Dla mnie są oni zupełnie różni.
        Nie mam najmniejszych problemów z ich rozróżnieniem. Po prostu dwie zupełnie
        różne twarze.
    • Gość: edqu jacek placek jacek placek jacek placek IP: 213.17.164.* 26.04.05, 14:32
    • Gość: Rafał gruba kreska IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.04.05, 15:23
      Zdaje się, że wynalazł to pojęcie któryś z nich. Który i kiedy?
      • Gość: ja Re: gruba kreska IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.04.05, 21:58
        Ja również wiem , który to Lech, a który Jarosław. Jarosław jest bardziej
        pyzaty.
    • mocny_full Jeśli już w szkole oszukiwali to co będzie teraz? 26.09.05, 10:10
    • Gość: lewicowiec Jaroslaw kocha Lecha a Lech kocha Jaroslawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:29
      a kto kocha Jasia Rokite ???
      • Gość: maciej Re: Jaroslaw kocha Lecha a Lech kocha Jaroslawa IP: *.net-82-216-210.lyon.rev.numericable.fr 26.09.05, 19:48
        Maria!!!!
      • Gość: kika Re: Jaroslaw kocha Lecha a Lech kocha Jaroslawa IP: *.ols.vectranet.pl 07.07.06, 21:43
        gdyby nie ten zgryz Rokity...
    • fan.club1 Różnica 11: imiona!!! 26.09.05, 12:50
    • Gość: smart ass Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: 195.20.110.* 26.09.05, 14:28
      Jarosław to zwykły banan, Lech to Chiquita!!

PS
      Anal to przeszłość, Oral to teraźniejszość, przyszłość to PISs!!!
    • Gość: psiakrew! Oddajcie Księżyc! IP: 217.153.26.* 26.09.05, 15:37
      Pies na kaczki.
    • Gość: dorota Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:46
      a księżyc to kto podpierniczył!
      pewnie i w poprawczaku byli!? ;)
    • Gość: LZ Biedny, chory na frustrację PeDeku... IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:21
      Hahahahahaha....
    • Gość: kajka Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:45
      A ty nie oszukiwałeś w szkole ,nie ściągałeś to jesteś .......
    • Gość: RySieK Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.09.05, 19:28
      No wiesz... Do tego, jeden gej, a drugi zadeklarowany przeciwnik gejów... W
      ogóle zapowiada się piękna przyszłość.
    • Gość: Lido Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:54
      Gratuluje mtca takich synow.Moze byc dumna.
      • korpion ale glupoty szkoda czytaniaL 26.09.05, 20:49
    • kol.3 Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L 26.09.05, 21:13
      Kiedyż to Kaczyńscy chodzili do gimnazjum???
      • Gość: wielki patriota Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 00:34
        Ein Reich Ein Volk Zwei Katschoren!
      • Gość: wielki patriota Ein Reich Ein Volk Zwei Katschoren! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 00:35
    • Gość: pawel Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.05, 08:15
      a wydawało się, że czytelnicy gazety są tolerancyjni. przecież gazeta zawsze
      twierdzi, że to prywatna sprawa. a poza tym to na pewno bzdura
    • Gość: Aga Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.futuro.pl 27.09.05, 08:39
      Dlaczego Cię przeraża , przecież oszućści i kłamcy rządzą mani od donad pół
      wieku. I wszyscy udowadniali że są jednynymi sprawiedliwimi...
    • Gość: Yello Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.05, 10:16
      > rewelacja, czyli bedzie rzadzic nami banda oszustow i klamcow. Jesli juz w
      > szkole oszukiwali i pisali za siebie nawzajem klasowki, to maja idealne
      > doswiadczenie do rzedzenia tym chorym krajem. I oni smia mowic o sobie jak o
      > jedynych sprawiedliwych... To jakas kpina!

Dokładnie te same odczucia!
    • Gość: busre Re: 10 szczegółów, którymi różnią się bliźniacy L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:49
      a w dodatku ukradli księżyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka