Dodaj do ulubionych

Poradnik randkowy

IP: *.kijowska.waw.pl 19.05.05, 15:09
Czytałem te ciekawe artykuły
Było w nich trochę cynizmu i manipulacji ale cóż - samo życie
Z reguły nie korzystają z internetu randkowego ludzie normalni :)
Mormalni nie mają komputerów ( mojasympatia - była:))
Zakompleskieni swym wyglądem - lekko nieprzystosowani społecznie, nie umiejący się porozumieć ze światem - czujący - sądzę, że nas jest w takich portalach randkowych 80 %
Obserwuj wątek
    • Gość: trocinosław bzdura! IP: *.org / *.krakow.pl 19.05.05, 17:04
      Tego typu teksty - że w necie szczęścia szukają tylko "nienormalni" są
      najczęściej wyrazem kompleksów ich autorów. Człowiek zakompleksiony usilnie
      szuka ludzi których może uznać za "gorszych" od siebie w celu dowartościowania
      sie.
    • Gość: fortuna ogólnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:43
      TO WSZYSTKO JEST BAAARDZO SMUTNE
      • Gość: Carmen Re: ogólnie IP: *.autocom.pl 19.05.05, 19:15
        Witam
        Zastanawiam się skąd biorą się opinie, że ludzie na portalach randkowych są nie normalni. Na pewno zdarzają się psychole, jak to w życiu zresztą bywa. Ale tam na prawdę są zwykli ludzie i do tego wcale nie mniej atrakcyjni, niż przeciętny przechodzień na ulicy.
    • bluelate Re: Poradnik randkowy 20.05.05, 03:11
      :) jakie to ciekawe artykuły? Są napisane z przymrużeniem oka albo w sposób
      bardzo tendencyjny. Nie wiem tylko dlaczego autorka przedstawiła w nich taki
      niekorzystny obraz rzeczywistości internetowej? Czyżby budowała napięcie by w
      finale ogłosić, że znalazła miłośc swojego życia co stanowi wyjątek
      potwierdzający regułę?
      Jakie społeczeństwo takie media czy też odwrotnie :) jak sądzicie?
      • michal_33 Re: Poradnik randkowy 20.05.05, 11:04
        zgadzam sie z toba
        typy zarowno kobiet jak i mezczyzn przedstawionych w "poradniku" to jais stok
        bzdur
        wynika z niego ze na portale randkowe loguja sie jedynie neurotycy, psychopaci
        i suki ktore chca tylko pieniedzy
        cos chyba nie tak z internetu korzysta ok 50% spoleczenstwa czy oni tez tycy
        sa???
        artykuly sa rzeczywiscie tendecyjne i mialy byc w jakis sposob wydaje mi sie
        trend-set'erskie ale niestety jej sie to nieudalo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka