Gość: ja Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.ssnet.pl 07.06.05, 23:19 ta sa k...y prosze ksiedza czeka ich pikło Dante opisał ich męczarnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadziwiajace... Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.abhsia.telus.net 08.06.05, 00:43 Jak dystrybutor tego filmu wykorzystuje uczucia Polakow zeby jak najwiecej zarobic na tym fenomenie psychologii spolecznej. Pokaz wlascicielu dystrybucji tego filmu ten film ludziom za cene tylko nabycia praw dystrybucji tego filmu. Pokaz uczucia czyste nie bierz pieniedzy. nie zarabiaj na tych najczystszych uczuciach, nie bierz tych pieniedzy bo sie ukarzesz. Nie rob tego, pokaz wszystkim, bogatym, biednym na tych samych warunkach. Okaz milosierdzie, szlachetnosc i dobroc. Nie badz ta istota ktora sprzedaje uczucia za pieniadze. Cagliostro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczywiscie Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.abhsia.telus.net 08.06.05, 00:44 Wyemituj dwa te odcinki filmu w telewizji publicznej. Cagliostro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wotek Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 01:15 To normalne w tym kraju gdzie narod caly czas na dorobku i tylko wiecej i wiecej a granice ile to jest to wiecej zacieraja sie caly czas. Na wszystkim sie zarabia kazdego dnia a najlepiej na emocjach bo to towar bardzo dobry a ze ITI to koncern medialny to wie jak na narodzie sentymentalnym i bogobojnym zrobic szmal... a czy to ma dobry czy zly sak kogo to mysla sobie w tvn, ludzie kupia pomszcza i zapomna ze to tvn czy inny pies a kasa w kieszeni dobra rzecz. kaszana jak niewiem co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek ZROBMY PSIKUS, NIE IDZMY DO KINA, POCZEKAJMY NA TV IP: *.crowley.pl 08.06.05, 07:25 Wkurzyla mnie ta bezduszna chciwosc. Wyjatkowo jest obrzydliwa w tym kontekscie. Mysle, ze nalezy utrzec chciwcom nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 08.06.05, 07:56 A już niektórzy wzruszyli się jakie to wspaniałe, mądre stacje telewizyjne mamy w Polsce. Ich relacje, transmisje z okresu wielkiej żałoby były tak wzuszające, delikatne, mądre... Okazuje się, że kiedy do głosu dochodzi możliwość dużych zysków sentymenty idą w kąt. Stacja telewizyjna, która mogła zrobić dla Polaków największy prezent w historii (i prawdopodobnie równie wartościowy), postanowiła zrobić największy biznes. I właściwie nie powinno to nas dziwić, takie są czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.p Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 08.06.05, 08:01 w tekście jest napisane, jaki film zarobił najwięcej, a nie na który przyszło najwięcej ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:41 No cóż.... Nie ogladam TVN-u od momentu pogrzebu Papieża! W tym czasie była to najgorzej relacjonująca te chwile stacja w Polsce, wystarczy chociażby przypomnieć wypowiedzi korespondenta z Rzymu, bodajże pana Pałasińskiego, który wręcz z intonacją komentatora sportowego informował o tym jakież to kolejne narządy przestały pracować u naszego kochanego Papieża... Relacje te budziły niesmak, przynajmniej u mnie... TVN był w tym czasie tylko cieniem dla telewizji publicznej.... Śmieszą mnie też niekiedy komentarze w 'Faktach', są stronnicze i takie jakby na siłę... Cieszyłem się na wiadomość o premierze filmu o naszym rodaku i byłem gotów wyłożyc te kilkadziesiąt złotych na kino, ale teraz raczej tego nie zrobię, przychylam się do bojkotu... Drodzy włodarze tvn-u, nie róbcie z telewidzów 'papki' która przełknie każdy nawet najbardziej durny program i nawet najbardziej idiotyczne tłumaczenie, jeśli chcecie na tym filmie zarobić, to po prostu sie do tego przyznajcie, twierdzenie, że przecież ludzie i tak znają życie JPII jest tyleż śmieszne co żenujące... i obraźliwe dla ludzi którzy idiotami nie są.... i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALICJA_WARSAW Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: 213.25.91.* 08.06.05, 10:10 Trzeba zbojkotowac kina! i ITI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: 213.17.162.* 08.06.05, 10:24 Pamiętam zapowiedzi w TVN... Byłam dumna, że potrafią się tak świetnie zorganizować i wyemitować ten film, dla nas wszystkich. Teraz czuję tylko niesmak... i oceniam bardzo negatywnie. Tak się nie robi, Panie i Panowie w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.Net.pl / *.di.net.pl 08.06.05, 10:30 to jest skandal bowiem nasz Papież rodowidy człowiek, który dla ojczyzny zrobił tak wiele a wy co robicie ZARABIACIE NA JEGO HISTORII!!!!!! skandal na maxa. Ojczyzna zarabia na historii Papieża, którego wszyscy tak kochali. W innych krajach tego niema co dzieje sie tu na ziemiach ojczystych Papieża. Szkoda słów masakra!!!!!!! i skandal!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.Net.pl / *.di.net.pl 08.06.05, 10:42 lepiej przyznajcie sie ze chcecie kase do kiezeni a nie na pomoc dzieciom dobra sciema to połowa sukcesu!!!!! troszke dacie reszte sobie wezniecie inaczej zarabiajcie a nie w taki sposób, nie na Papieżu zarabiajcie - TVN, sądziłem ze ta stacja jest ok ale koniec tvn wasz czas dobiega konca!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perplex SKANDAL TO ROBI TVP IP: *.is.pw.edu.pl 08.06.05, 10:59 Ja bym skandalu szukal gdzie indziej. TVN jest firma prywatna nalezaca do koncernu mediowego i trudno jej sie dziwic, ze probuje zarobic jak najwiecej. Chociarz jak sie oswiadcza, ze cos sie zrobi to powinno sie to zrobic a nie nabijac ludzi w butelke - czasami mysle, ze Polacy to rzeczywiscie matolki, ktore daja sie okrecac wokol palca jak tylko sie da, ergo: bardzo dobry pomysl z bojkotem (za obiecanki i robienie z geby cholewy przez Soltysika, a nie za emisjie w kinach) ale i tak sie nie uda wiec, wydaje mi sie, za TVN moze spac spokojnie. Inna sprawa, i to uwazam za skandal pierwszej wody, to zachowanie TVP. Dlaczego TVP, ktora trabi, ze trzeba placic abonament, nie kupila tego filmu????, Wszyscy na nia placimy, film podchodzi pod publicystyke, TVP nie wywiazuje sie ze swojej funkcji, i jeszcze raz, to jest skandal. P. ------- <a href='http://friko.net/perplexcity/index.php?c=6'>Gry, Łamigłówki, Zagadki</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalaki Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.tele2.pl 09.06.05, 10:24 Ludzie nie dajcie sie oszukiwać. Od znajomego wiem, że juz w sierpniu film będzie sprzedawany na VHS przez kościoły, a od września będzie go można kupić na DVD. Chcą nas naciągnąć na pójście do kina i zarobić na papieżu. Ble! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:26 Najlepsz opcja bylby bojkot tego filmu w kinach....nikt by nie poszedl iti by nie zarobil...reklamodawcy byli by bardzo zli na ita :P....ciekawe jakie reklamy beda leciec przed filmem....w telewizji pewnie tesh poprzerywaja reklamami...tvn zlodzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.pool8255.interbusiness.it 17.06.05, 11:00 dobrze ze w internecie film juz jets od dawna dostepny. w innych krajach wyemitowala/wyemituje go telewizja ale w biednej polsce jak zwykle ktos musi zarobic... zapomnijmy o rownjych prawach do tego samego dobra jakim jest film! dajmy zarobic "na papiezu" zachlannym i zadnym zyskom ludziom! a wszystkich zapraszam do sciagniecia filmu z internetu!!! za darmo (exclusive: koszty tpsa! chyba ze korzystacie z innego operatorA :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iffo to skandal IP: 213.255.118.* 17.06.05, 12:08 to typowa produkcja telewizyjna widzialam ja we Wloszech - troche cukierkowa i wyolbrzymiona - nie przyniosla mi emocji jakich sie spodziewalam -absolutnie nie do ogladania w kinie- szkoda pieniedzy a poza tym to skandal, zeby na takim filmie zarabiac, a w naszym kraju to nieziemska kasa tu gdzie szczyty popularnosci bije radio maryja popieram piractwo- zciagniecie sobie ten film z netu i nie dajcie zarobic tym sepom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iffo Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: 213.255.118.* 17.06.05, 12:09 to typowa produkcja telewizyjna widzialam ja we Wloszech - troche cukierkowa i wyolbrzymiona - nie przyniosla mi emocji jakich sie spodziewalam -absolutnie nie do ogladania w kinie- szkoda pieniedzy a poza tym to skandal, zeby na takim filmie zarabiac, a w naszym kraju to nieziemska kasa tu gdzie szczyty popularnosci bije radio maryja Odpowiedz Link Zgłoś