Gość: piotr IP: *.aster.pl 09.06.05, 19:44 Nie dziwne! Codziennie tyle sie w Polsce dzieje,że jak taki tygodnik wyjdzie to juz jest nieaktualny;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misia cena IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 09:30 Pierwszy tygodnik, ktory obnizy cene o zlotowke (do poziomu 3-3,5) natychmiast zostanie liderem segmentu. Cena 4.50 przekracza psychologiczna bariere, przy ktorej zastanawiamy sie juz co jest w srodku, i czy opublikowane teksty usprawiedlwiaiaja wydatek. Przy cenie 3, a nawet 3.5o kupujemy automatycznie, wychodzac z zalozenia ze nasz ulubiony tygoidnik ma numery lepsze i gorsze, ale cos do przeczytania jest zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tres 4,5zl to zaledwie dwukrotnosc ceny gazety codzienn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:49 ..ej (chyba ze ktos czyta "Fakt" ale wtedy to "Polityka" mu niepotrzebna, tam ma wszystko) A cene nizsza masz jak prenumerujesz - bo to oznacza własnie automatyczne kupowanie z zalozeniem lepszych i gorszych numerow. P.S. A gdzie Ozon puzon czy hell Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 35 lat czytalem FORUM - teraz nie biore do reki! 10.06.05, 10:24 Nie interesuje mnie plota i wiadomosc z magla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małymaksik Re: Spada sprzedaż tygodników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:08 Może za dużo już tych tygodników jest w Polsce wydawanych.Polacy nie są tak zamożni, nie stać ich. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 drażnią mnie dodatki do tygodników 10.06.05, 20:43 drażnią mnie te różne dodatki tematyczne przyklejane w środku ,np do "polityki". nie lubie tego. czuję się tym manipulowany i dlatego najczęsciej rezygnuję z kupna. brakuje tylko jeszcze tego aby dodawali klapki, branzoletki itp badziewie. tzw tygodniki opinii czytaja ludzie powazni a nie blondynki które poleca na jakieś dodatki nawet jezeli sa to tylko dodatki tematyczne o zdrowiu czy turystyce. Odpowiedz Link Zgłoś