Dodaj do ulubionych

Premier Norwegii złamał nos rywalowi

IP: 80.51.205.* 14.07.05, 12:16
To u nas Belka powinien złamać nos Rydzykowi ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Celebrity Deathmatch MTV IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.07.05, 12:22
      nie nie.. jak coś to pan wałęsa z panem rydzykiem
      ale na antenie MTV w Celebrity Deathmatch.. bo na żywo to panowie by nie dali rady
      • Gość: korwinek W Norwegii walczą z Kościołem!!! IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 14:07
        U nas też tak będzie jak wstąpimy do UE!!!
        • Gość: kuba Re: W Norwegii walczą z Kościołem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:27
          Norwegia nie jest członkiem UE,dwukrotnie norwegowie odrzucili w referendum(chyba ostatnio w 1992)czlonkostwo w tej strukturze.
        • Gość: jaks Re: W Norwegii walczą z Kościołem!!! IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 14.07.05, 17:53
          juz jestesmy w Unii. Od ponad roku, jezeli nie zauwazyles..
          • Gość: korwinek To oburzające! IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 18:28
            Ale jak już UPR zwycięży wybory, to wystąpimy z UE i nikt u nas z kościołem już
            nie będzie walczyć!
    • Gość: kaczor a gdzie kara smierci ? IP: 212.160.172.* 14.07.05, 15:03
      TYLKO KARA SMIERCI
    • Gość: Maciek Re: Premier Norwegii złamał nos rywalowi IP: *.net-81-220-11.versailles.rev.numericable.fr 14.07.05, 19:24
      Rydzyk nie jest prywatnie przyjacielem Belki.
      • Gość: marcin Re: Premier Norwegii złamał nos rywalowi IP: *.sympatico.ca 14.07.05, 19:31
        Rydzyk nie jest prywatnym przyjacielem nikogo to jest Ojciec Rydzyk a nie
        jakis "klecha" z Norwegii
        • Gość: kol@ Re: Premier Norwegii złamał nos rywalowi IP: *.bulldogdsl.com 15.07.05, 02:26
          prawda. ojciec derektor jest nieprzyjacielem wszystkich - myslacych
        • Gość: katolik Re: Premier Norwegii złamał nos rywalowi IP: *.comarch.pl 15.07.05, 09:49
          To nie jest jakiś tam "klecha" z Norwegii, tylko ksiądz! I na pewno jest
          lepszym sługą Kościoła niż Ojciec Maybach Dyrektor opluwacz wszystkich, piewca
          nienawiści :P
    • Gość: Guziec Re: Premier Norwegii złamał nos rywalowi IP: 213.17.202.* 15.07.05, 09:12
      Na tym zdjęciu wygląda jak ten koleś z pierwszego Star Treka! Ktoś pamięta, jak
      nazywał się ten aktor grający kapitana statku Enterprise? Ja do dziś pamiętam
      melodię tematu przewodniego!

Kłłiiiiii!!!
      • znawca_tematu Re: Premier Norwegii złamał nos rywalowi 15.07.05, 10:34
        A o google, albo wikipedii nie słyszałeś? Nie zadawaj więcej pytań, na które uzyskanie odpowiedzi zajmuje 2 s :-). Tu masz link:

pl.wikipedia.org/wiki/Star_Trek
    • abhaod Pilka, jak polityka, tyle samo przekretow. 15.07.05, 10:28
    • znawca_tematu Re: Premier Norwegii złamał nos rywalowi 15.07.05, 10:30
      Mogę się mylić, ale czy to nie był przypadkiem ten sam premier, który zderzył się taksówką z samolotem w Danii? Jak tak, to trzeba powiedzieć, że rozrywkowy chłop :-). To się nazywa dopiero "bliskość władzy". U nas nasze "święte krowy" taksówką to chyba ostatni raz w dzieciństwie jechały (jak to można się poruszać bez kolumny rządowej?), a w naszych warunkach taki mecz wygladałby tak, że po stronie rządowej byłoby 10 agrntów BORu plus sobowtór premiera :-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka