Dodaj do ulubionych

Piwo Lech? Nie piję!

• Gość: Arnie Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:17
      Kompania Piwowarska? Dziękuję, nie piję!!!
    • Gość: Gumiś Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:28
      Nie kapuje tego. Przeciez na koszulkach Wisly bedzie widniał napis Tyskie a nie Lech. W czym problem?
    • Gość: andre Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:03
      Niech lepiej zaczną bojkotować debilstwo i huliganstwo na meczach!!!!!!!!
      • smileforme Re: Piwo Lech? Nie piję! 08.08.05, 19:31
        Gość portalu: andre napisał(a):

> Niech lepiej zaczną bojkotować debilstwo i huliganstwo na meczach!!!!!!!!

Polska mowa być trudna....
        • smileforme Re: Piwo Lech? Nie piję! 08.08.05, 19:35
          Kibicem Lecha nie jestem, w ogóle piłkę nożną nie bardzo "trawię"...ale protest
          POPIERAM! Jest jak najbardziej słuszny!!! Piłem Żubra...lecz widzę, że czas się
          przerzucić na Żywca :) Pozdrawiam forumowiczów!
    • Gość: r2 Kampania sponsoruje tez Jagiellonię! IP: 80.51.33.* 08.08.05, 19:39
      Kampania sponsoruje tez Jagiellonię! Poprzez Żubra. Jaga rulez! Lech i Tyskie -
      na zdrowie!
    • Gość: marek Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:42
      Piwo Lech? Nie piję!!!
      • Gość: a ja chętnie Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.inter / *.inter-c.pl 09.08.05, 19:58
        a ja chętnie poproszę ze dwie butelki.
    • Gość: kisiel 100% racji IP: *.wilan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:12
      popieram w 100% po tym jak zlikwidowali super serwis pilki
      noznej/lechsport.pl/niech sami złopią te swoje browary
      • Gość: cujk LECH? Oczywiscie ze pije! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:44
        jw.
    • Gość: agulka Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:18
      no czy ja wiem czy jak kibice przestaną pić lecha to browar tak zubożeje? nie
      sądze. rozumiem oburzenie, że jako tyskie mają sponsorować wisłę kraków, no ale
      cóż - to znany element strategii reklamowej. biorą to co lepsze dla wizerunku.
      jak widać lech jako drużyna za bardzo im podpadł niezbyt wysokimi osiągami..
    • Gość: Hasiok Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 08.08.05, 20:57
      Kibicuję Ruchowi Chorzów, nie pijam "TYSKIEGO" dziękuję!!! Pozdrowienia dla
      kibiców LECHA POZNAŃ - gratulację za pomysł akcji popieram! Apeluję ŚLAZACY!!!
      Nie pijajcie TYSKIEGO ani LECH "BOJKOT"
    • Gość: Jonek Spokojnie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.08.05, 20:57
      We Wrocławiu "Leszek" to najulubieńsze piwo. Jak sie Poznaniacy odwróca od
      swojego browaru to przenoście sie do Wrocławia bo nasz lokalny Piast to
      beznadzieja. Lech to najlepsze piwo w Polsce.
      • Gość: smakosz browaru [...] IP: *.do.pl / *.generacja.pl 09.08.05, 01:32
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kibice Lecha nie p NIE PIJE LECHA LALALALALALA!!! IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 10.08.05, 14:32
        nie pije nastepujacych piw:
        lech
        tyskie
        reds
        zubr
        dog in the fog
        pilsner
        i innych produkowanych przez KP
    • Gość: ICe Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:05
      Cała Wielkopolska pie.. KC, je..e nie wdzięczne kutasy. Od dzisiaj pije
      Żywca. Kulczyk !!! Co !!! Ty Zdrajco !!!
      • Gość: xxx Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:12
        Gacie już mają pewnie pełne... Najważniejszy i największy rynek zbytu się wali.
        U mnie w pracy nawet osoby nie przepadające za piłką popierają protest. SMS
        anty KP stały się hitem dnia. Wczoraj z gupą ok. 15 znajomych, wybraliśmy na
        starym rynku lokal gdzie serwują piwo inne niż z KP.

A najgorszy dla nich jest szum medialny. To dopiero początek....

• Gość: gauche Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.ztpnet.pl 08.08.05, 22:16
        Zamiast picia Żywca polecam piwa z małych browarów. Kto raz skosztuje
        np.niepasteryzowanego Zywego z browaru Amber do tych przemysłowych popłuczyn
        więcej nie wróci.
    • madmalina A feeeeee 08.08.05, 22:23
      Mozemy sobie zaspiewac.... NIE,NIE,NIE JA NIE NAWIDZĘ LECHA.
      Kto pije piwo lech - ten worek i głupi człek
    • Gość: pyra Re: Piwo Lech? Nie piję!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:47
      Pamiętam też kiedy zaczęło się obiecywanie przez Kulczyków, że zaczną
      sponsorować Lecha. Wcześniej były dwa wydarzenia:

1. Zarząd Lecha, zdesperowany olewaniem przez browar, zaczął na poważnie myśleć
      o zmianie nazwy klubu. Padały nawet propozycje nawiązania kontaktów z
      konkurencją browaru i przemianowania Lecha na np. Żywca. Największe poparcie
      kibiców zyskała jednak zmiana na Kolejorz Poznań. W ten sposób KP straciłaby
      darmową reklamę jednego ze swoich sztandarowych produktów

2. W Poznaniu wybuchła tzw. afera Kulczykparku. Chodziło o przekręty przy
      zakupie przez Kulczyków gruntów w centrum Poznania. Kulczykowie potrzebowali
      wtedy czegoś co zdejmie z nich niechęć poznaniaków i wymyślili właśnie
      sponsorowanie Lecha.

Ale później obie sprawy (zmiana nazwy klubu i afera) przebrzmiały, więc Kulczyk
      wypiął się na poznaniaków.
      A dziś od znajomego ze Słupcy (miasto powiatowe, wschodnia Wielkopolska)
      słyszałem, że jeden z właścicieli barów u nich zrezygnował z beczkowego Lecha i
      zamówił sprzęt w Żywcu. Mam nadzieję, że znajdą się naśladowcy.
      • Gość: posmix Re: Piwo Lech? Nie piję!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 06:17
        > 1. Zarząd Lecha, zdesperowany olewaniem przez browar, zaczął na poważnie
        myśleć
        > o zmianie nazwy klubu. Padały nawet propozycje nawiązania kontaktów z
        > konkurencją browaru i przemianowania Lecha na np. Żywca. Największe poparcie
        > kibiców zyskała jednak zmiana na Kolejorz Poznań. W ten sposób KP straciłaby
        > darmową reklamę jednego ze swoich sztandarowych produktów

buehehehehehehe, ale jaja! szkoda ze nie zmienili nazwy na mocny volt albo
        wojak. pojechales po calaku :)))))))))))))))))))))) ale bzdura
      • Gość: bobrowy_lasek Re: Piwo Lech? Nie piję!!!!!!! IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 09.08.05, 17:43
        > A dziś od znajomego ze Słupcy (miasto powiatowe, wschodnia Wielkopolska)
        > słyszałem, że jeden z właścicieli barów u nich zrezygnował z beczkowego Lecha
        i
        > zamówił sprzęt w Żywcu. Mam nadzieję, że znajdą się naśladowcy.

a znajomy nie wyjaśnił ci, ile mu zapłacił rep żywca??? naiwniaczku...
    • Gość: 1.45 Nie będzie mi jakiś głąb dyktował co pić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:21
      ... a czego nie.
      Jesteście bandą żałosnych frustratów,KIBOLE Lecha,co gorsza frustratów zatrutych
      komunizmem.KP daje kasę komu chce i ile chce,w taki sposób,by odnieść odpowiedni
      efekt marketingowy.Widocznie Lech P. tego nie gwarantuje.Proste.G***o wam do
      tego,możecie rządzić swoją kaską.
      Zresztą nad czym tu dywagować?Troglodyci i tak pozostaną przy swoim "My chcieć
      dużo dużo forsa "
      • Gość: pacal protest jest przeciwko oszustwom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 01:31
        liczonym w latach a nie przeciwko sponsorowaniu Wisły, kmiotku.

KP od lat zbywała klub w trakcie rozmów sloganem o tym, że strategia
        marketingowa firmy nie pozwala na zostanie sponsorem strategicznym
        poszczególnych klubów, jedynie piłka jako całość itp. itd. ...

A tu proszę. Wiśle miliony, Lechowi żetony...

I stąd wielu ludziom w Wielkopolsce Lech nagle przestał smakować.
        • Gość: ftr Re: protest jest przeciwko oszustwom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 06:23
          powtarzacie sie chlopcy. szef was jednego zdania nauczyl i powtarzacie jak
          mantre. oszukiwali, nie przeciwko wisle, kochamy polski futbol i wyrywac lawki.
          idzcie sie moze naje.bac i juz nie piszcie tego samego w kolko. no szybciutko!
        • Gość: 1.45 Re: protest jest przeciwko oszustwom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:33
          Poczytaj kmiocie choćby o podstawach marketingu.Jeżeli coś zdołasz pojąć,dopiero
          dalej siej trzodę na forum.Powtarzam jeszcze raz:nic wam do nie waszej kaski.Poniał?
          • Gość: kmiot Re: protest jest przeciwko oszustwom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:23
            widze ze wszyscy ktorzy sa anty waszej "akcji" to kmioty. wy za to pany
            szlachta nie? szlachta bez karkow o czerwonych ryjach hehe
          • dryfulec Re: protest jest przeciwko oszustwom 09.08.05, 11:49
            Fajnie sie czyta jak pastuch wymysla innym. Mowie pastuch, bo tylko taki ktos
            bezblednie rozpoznaje trzode na forum.
      • Gość: jojko Re: Nie będzie mi jakiś głąb dyktował co pić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 06:21
        a ja wy nie dac to my was zaj.... takie myslenie. i jeszcze cie jeden z drugim
        beda obrazac. ale to dobrze widac ze prawda kole w oczka. :)

popieram kolege powyzej.

no a teraz bluzgac chlopaki ! :))))))
      • Gość: Troglodyta Re: Nie będzie mi jakiś głąb dyktował co pić... IP: *.um.poznan.pl 09.08.05, 08:54
        Wreszcie ktoś to napisał... Ufff.
        Przy okazji: w Poznaniu jest cała masa innych firm, które osiągają zysk, a
        biednemu Lechowi nie chcą dać. Ot choćby taka Pollena, GlaxoSmithKline... Nie
        mówiąć już o Enea (energetyka), czy Aquanet (wodociągi), którzy jako
        monopoliści naturalni powinni podnieść opłaty, żeby każdy musiał wspierać
        biednego Lecha :)
        A tak a propos - jestem z Poznania. I rzygam tą akcją...
        • dryfulec Nie będzie mi troglodyta oceniał innych 09.08.05, 11:43
          Jeśli nie rozumiesz problemu będąc w P-niu to sam jesteś głąbem. Wymienione
          przez Ciebie firmy nie obiecywały nigdy inwestycji i nie zwodziły Zarządu Lecha
          i kibiców. Co więcej żadna z tych firm nie wykorzystywała nazwy Lech, którą
          przyjęła na fali popularności Lecha Poznań.

Jestem z Poznania - nie piję Lecha.
      • Gość: Szczecin Re: Nie będzie mi jakiś głąb dyktował co pić... IP: *.chello.pl 09.08.05, 11:46
        Nie rozumiem czemu tak burczysz, przecież każdy ze smakoszy złocistego trunku
        wydaje WŁASNE pieniądze i może wydawać tak jak mu się podoba. Moze się
        przyłączyć (wolna wola) do protestu albo nie, ale to TY decydujesz co za swoje
        pieniądze kupujesz, a jak napisałeś

>KP daje kasę komu chce i ile chce

tak jak KAŻDY piwosz.

PS. tak poza tym nie jestem kibicem Lecha a wręcz przeciwnie :)
      • Gość: Ja35 Re: Nie będzie mi jakiś głąb dyktował co pić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:12
        Od wielu lat nie piję lecha. zmieniłem go na 10,5 , okocim a teraz tyskie. piję
        to co lubię lubię to co piję. Można bojkotować markę, ale wtedy w Poznaniu będą
        produkować tyskie i tyle zyskają kibole. Browar powinien dać więcej piniędzy na
        nasz klub i inne kluby. oczywiście działacze, sędziowie, piłkarze bedą
        sprzedawać mecze za większe piniądze. obecnie liga to jak bajeczka "Pszczółka
        Maja", "Smerfy" lepiej lub całkiem do dupy nakręcona. pasjonują się tym dzieci,
        ale one idą spać
        o 20-tej i nie piją piwa tylko mleczko przed snem. i to by było natyle.
    • Gość: kane walić buraków IP: *.compower.pl 08.08.05, 23:40
      Niech piją wode. Kogo to obchodzi?
      • Gość: pacal pewnie nie wiesz co to patriotyzm lokalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 01:34
        a "małą ojczyzną" jest dla ciebie Monaco albo Liechtenstein.

sam sobie wystawiasz (niezbyt pochlebną) opinię
    • Gość: Gosc SPROSTOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:42
      Ech, wyborcza, wyborcza! Nie chodzi o to ze KP sponsoruje inne kluby (nawiasem,
      sponsoruje tez Jagiellonie, nie tylko Wisle) ale chodzi o pewne uklady i
      wczesniejsze zapewnienia. Szefowie Browarow Wielkopolskich na kazdym kroku mowia
      o przywiazaniu do regionu, o checi wspierania rodzimego sportu itp. a tymczasem
      okazuje sie ze to tylko gadanina. Przy pierwszej lepszej okazji wypinaja sie na
      klub ktory jest pewnym symbolem Poznania. Okazuje sie ze gdyby Lech dostal
      chociazby czesc tych pieniedzy ktore dostaje Wisla moglby na dluzej zapomniec o
      problemach finansowych.
      Przy rozdziale pieniedzy na sponsoring gore wzial widac materializm i zimna
      kalkulacja.. Nie powinno to dziwic - wszak firma to firma, ale jednak troche to
      smuci, wlasnie w swietle wczesniejszych oczekiwan wzgledem Kompanii.
      "Jasnie panie Sebastianie, dziekujemy za sciemnianie" jak glosil baner na stadionie.
      Pozdrwiam
    • Gość: Bartek Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.icpnet.pl 08.08.05, 23:47
      Ciekawe ile osób będzie po kryjomu chlało Lecha?
    • adamlapicki Z dalszej perspektywy 09.08.05, 03:26
      Kilka obserwacji:
      Celtic i Rangers Glasgow nie naleza do najbardziej zprzyjaznionych par
      klubowych, a nie przeszkadza im to w korzystaniu z tych samych sponsorow -
      obecnie piwo Carling, a poprzednio NTL.
      Angielskim klubom nie przeszkadzaja sponsorzy z Korei czy Chin.
      Nigdy piwo Lech nie kojarzylo sie mi w pierwszej kolejnosci z druzyna poznanska.
      Legenda o Lechu i historyczne wzmianki o Lechtach sa nieco starsze od klubu
      pilkarskiego.
      Byc moze to kibice Wisly maja jakies powody do niezadowolenia, jezeli klub z
      Krakowa ma promowac 'Tyskie' bo nazwa ta chyba pochodzi od miasta Tychy.
      • Gość: backstabber inc Re: Z dalszej perspektywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 06:27
        byc moze warto by wypedzic stad neandertali na fora kiboli. wyborcza to nie
        miejsce dla debili.

• Gość: victor Re: Z dalszej perspektywy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.05, 07:58
          Śmiać mi się chce, jak czytam wypowiedzi o kibolach z bejsbolami, neandertalach
          itp. Żal mi takich idiotów... Nadal oglądajcie TVN, który będzie faszerować
          wasze puste mózgi kawałkami o złych kibicach.
          • Gość: asnyk Re: Z dalszej perspektywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:26
            sam sobie "kibicu" wystawiasz swiadectwo... zeby nie traktowac cie jak czlowieka
        • freon Re: Z dalszej perspektywy 09.08.05, 11:39
          Gość portalu: backstabber inc napisał(a):

> byc moze warto by wypedzic stad neandertali na fora kiboli. wyborcza to nie
          > miejsce dla debili.

Faktycznie, jak czytam takie teksty jak Twój mam wrażenie, że zbyt wielu debili
          pisuje na Wyborczej. Do us a favour. Stab yourself, Mr Backstabber.
    • Gość: radiano Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.05, 07:29
      eh,to czubostwo,wobec pogłębiającej się biedoty klubów odbierąc komuś sponsora,
      to niedorzeczne,należy się cieszy,że browar chce sponsorowajak najwięcej
      klubów, bo niedługo może żadnego nie sponsorowac!!!
      • Gość: ekonomista Re: Piwo Lech? Nie piję, bo nie lubię IP: *.kp.pl 09.08.05, 08:29
        Jakbyście trochę lepiej znali specyfikę firmy, to wiedzielibyście że każda
        marka jest zarzązana w sposób autonomiczny i ma swój własny budżet. To jaki
        jest wysoki budżet w dużej mierze zależy od tego jakie piwo ma udziały w rynku.
        Skoro LECH to dopiero piąta marka w Polsce a TYSKIE pierwsza i sprzedaje się go
        3 razy więcej, tak więc pieniędzy też ma więcej!!Wiec Waszym bojkotem sami
        sobie strzelacie samobója!!To taka zimna kalkulacja ekonomiczna:))
        • Gość: kunio Ekonomisto,te rozwrzeszczane łośki i tak nie są w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:43
          stanie zgłębić najprostszych terminów,więc Twój post to rzucanie pereł przed
          wieprze.Ot,gó..arstwo 15-letnie dorwało się do kompów i szaleje.
          Paradoksalnie ta akcja nie przyniesie większego efektu,bo o ile się nie mylę
          sprzedaż alkoholu nieletnim w Polsce jest zabroniona.
          • eor Re: Ekonomisto,te rozwrzeszczane łośki i tak nie 09.08.05, 11:33
            O, Matko - jak tak wyglada "inteligencja" to jak wygladaja ci straszni kibole.

Drogie osoby krytykujace akcje - straszny w Was zapal, nienawisc i, co tu duzo
            mowic, brak kultury wypowiedzi. Wiekszy niz w tych, u ktorych dostrzegacie brak
            karkow i czerwone mordy. Nie wstyd Wam?

Akcja wydaje mi sie sensowna. Jesli klienci firmy czuja sie przez nia oszukani
            to niech sobie protestuja. Nie mi to oceniac.
    • Gość: lolek Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: 150.254.80.* 09.08.05, 08:55
      My również przyłączamy się do akci i reklamujemy ją w całej Polsce, jesli do
      akcji przyłączy sie 20000 piwoszy to Kompania Piwowarska straci miesięcznie
      minimum 1000000zł :)
      KOCHAM LECHA POZNAŃ - NIE PIJĘ LECHA KULCZYKA

PZDR DLA WSZYSTKICH FANATYKÓW Z BUŁGARSKIEJ

LECH-ARKA-CRACOVIA-ZAGŁĘBIE-KSZO
      • Gość: Gdynianka Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.chello.pl 09.08.05, 18:26
        Ja i moi znajomi też nie będziemy pić Lecha ani innych piwek KP.Poznański klub
        ma wielu przyjaciół,więc akcja na pewno się rozszerzy i poprą ją wszyscy,którzy
        nie znoszą obłudy...
    • Gość: lechafan Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: 213.25.88.* 09.08.05, 09:05
      To co zrobiła KP, to KPiny, to nasikanie na twarz Poznaniakom.
      Nie tykam szczyn spod marki KP!
    • Gość: lechafan Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: 213.25.88.* 09.08.05, 09:09
      KP się skusiła na marny interes. Wisła jak zwykle odpadnie w eliminacjach do LM
      a jedyne co zyska KP to "uwagę" kibiców greckiego Panathinajkosu (Grecy to
      wybitni miłośnicy piwa!), którzy zobaczą,że zespół z Polski dzięki któremu
      weszli do LM miał na koszulkach jakiś napis (nawet nie będą wiedzieć jaki, bo
      nie w ich alfabecie).
      • Gość: realny Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: 193.111.166.* 09.08.05, 10:46
        Jaja w tym temacie polegają m.in. na tym, że duuużo więcej chamstwa i
        bezmózgowia wylewa się z wypowiedzi tych "nie-kiboli", którzy uważają protest
        za głupi. Wmawiaja też oni autorom protestu jakąś agresję, głupotę, itp.
        Zwolennicy protestu wygłaszają raczej sensowne argumenty - oszustwo
        sponsoringowe ze strony KP.
        Lechici i Lechistan to (jak ktoś napisał) pojęcia historycznie starsze od LECHA
        POZNAŃ (klubu sportowego). Ale LECH POZNAŃ to pojęcie dużo starsze od piwa
        Lech. To producent tego piwka zyskał konkretnie na tej nazwie, kojarzonej
        ewidentnie w dużej części Polski właśnie z Kolejorzem i piłką (niezależnie od
        kolorów koszulek i etykiet). Poza tym kibice konsumowali tego sporo - wiadomo,
        kibicować LECHOWI z piwkiem Lech pod ręka to jeszcze fajniej. Pseudo-sponsorzy
        z KP dobrze kombinowali na początku, potem przeszli do kantowania, teraz niech
        im się to baardzo nie opłaci !
        • Gość: wimoss Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:57
          Wybacz,ale w życiu piwo Lech nie kojarzyło mi się z Lechem Poznań.Sądzę,że
          podobnie jest z większością konsumentów piwa.Kibice Lecha wmawiają sobie jakieś
          utopijne teorie.
          • Gość: realny Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: 193.111.166.* 09.08.05, 11:15
            Jasne, jasne - klasyczna odpowiedź typu ble, ble.
            Napisałem "... kojarzonej ewidentnie w dużej części Polski ..." a nie np. "w
            całej Polsce" ani "kojarzonej ewidentnie przez p.wimoss", prawda !
            Z resztą, jeśli Cię nie przekonuje moja argumentacja, to trudno, jakoś przeżyję.
            • Gość: bn Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:29
              pobij go! ;)
              • Gość: stan Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.05, 11:41
                Ubawiłem się czytając wypociny nie-kibiców. To właśnie z nich bije głupota i
                fanatyzm. Kibice wypowiadają się sensownie.

Też jestem kibicem Lecha Poznań. Razem z moimi synami chodzę na stadion od
                wielu już lat i czujemy się tam bezpieczni. Powiem więcej.

Akcję popieram. Nie będę pisał dlaczego, bo dla wielu krzkaczy intligĘtów
                argumentacja i tak nie dotrze.Przecież jesteśmy kibolami z bejsbolami.
          • Gość: Marcin Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.chello.pl 09.08.05, 18:20
            Najwyraźniej jesteś oporny na wiedzę...żadnych informacji nie
            przyjmujesz...Współczuję.Wystarczy przejrzeć podręcznik z historii do
            podstawówki...Ale pewnie jeszcze nie kupiłeś;-)Pozdrawiam z nadzieją,że czegoś
            się jednak w życiu nauczysz...
    • Gość: intersjo KP zaciera łapki.O marce Lech głośno jak nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:33
      Bojkot ludzie i tak oleją,a reklama jest.Tak to niezadowoleni kibice dogodzili KP.
      • freon Re: KP zaciera łapki? Bo nie myśli 09.08.05, 11:37
        Jeśli komuś się wydaje, że bojkot produktów może być dobry dla firmy to
        powinien się trochę jednak zastanowić nad sobą. Każda akcja konsumencka ma to
        do siebie, że jest całkowicie nieprzewidywalna. Może nie wyjść, ale największym
        zagrożeniem jestr to, że wyjdzie i zwykli, niezaangażowani ludzie odwrócą się
        od firmy. Wystarczy jeden, dwa, celne strzały i lawina rusza. KP powinna jak
        najszybciej dojść do porozumienia z Lechem.
    • Gość: adek Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.schattdecor.pl / 217.153.53.* 09.08.05, 11:37
      Dlatego zawsze piłem i będę pił Żywca.
      • Gość: lotuseater Re: Piwo Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:57
        nie obchodzi mnie czy KP zubozeje dzieki tej akcji, prawde mowiac nie wydaje mi
        sie. jedno jest pewne - poziom "dyskusji" na poziomie rynsztoka. i tzw. kibice
        i ich oponenci przescigaja sie w ublizaniu sobie nawzajem. nie zdziwilbym sie
        gdyby to sami kibice podszywali sie pod niektore wyjatkowo chamskie teksty
        przeciwko tej akcji. tylko po to zeby podbijac bebenek i utrzymywac temat na
        szczycie. chyba niewiele osob tak naprawde to interesuje.
        • profes79 Re: Piwo Lech 09.08.05, 14:05
          A tu się mylisz. Akcja cieszy się sporym zainteresowaniem, choćby ze względu na
          to, że KP zrobiła ewidentny wałek. Pisać po raz kolejny że nie chodzi o
          sponsorowanie wisły tylko olanie Lecha nie mam siły, bo kto chce zrozumieć to
          zrozumiał, a kto nie chce, to mu nic nie pomoże... A poza tym co z
          wiarygodnością takiej firmy? Dla mnie stoi ona pod duużym znakiem zapytania.
    • Gość: refen Re: Piwo Lech? Nie piję! IP: *.icpnet.pl 09.08.05, 17:54
      Apeluję do WIELKOPOLAN WSPOMAGAJMY LECHA PRZYCHODZĄC NA STADION NA MECZE
      LECHA POZNAŃ. APELUJĘ POMÓŻMY LECHOWI.
    • Gość: bobrowy_lasek Zarząd Lecha? Nie popieram IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 09.08.05, 19:37
      Jedno pytanie do zwolenników akcji anty-KP: czy nie macie zadnych pretensji do
      działaczy klubu, do władz "Kolejorza"?
      Mówicie, że KP zwodziła klub - dlaczego zarząd dał się zwodzić? czy władze
      Lecha nie znają przepisów? czy nie żądają nigdy konkretów? czy nie domagają się
      konkretnych umów na piśmie? jaką to im wystawia ocenę? czy ich kompetencje
      pozwalają na prowadzenie nowoczesnego klubu piłkarskiego? jak będą rozmwaiać z
      kolejnymi potencjalnymi sponsorami? ile razy dadzą się oszukać? czy wyciągają
      jakiekolwiek wnioski z własnych porażek? czy ktoś został pociągnięty do
      odpowiedzialności?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka