Dodaj do ulubionych

Ratowanie Ozonu

25.08.05, 08:27
www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050825/ekonomia/ekonomia_a_10.html
Obserwuj wątek
    • Gość: juz brak mi slow Re: Ratowanie Ozonu IP: *.acn.waw.pl 25.08.05, 22:44
      przeciez to pieprzenie o wynikach sprzedazy to jakas kpina. jak by mieli naprawde chociaz 50 tys, nie bylo by sprawy. to byl by calkiem zacny wynik jak na debiut, potem mozna sie piac powoli i przeciagu roku dojsc do 100 tys. ja nie wiem o co im chodzi, jak ma ich branza powaznie brac jak takie bzdety wciskaja. jak oni chca dzialac? nikt normaly nie nawiaze z nimi wspolpracy. pamietacie arene? tam tez padaly wyssane z palca wyniki ogladalnosci. jak bogdanowicz walnal na zebraniu cyfry, kilku panow chrzaknelo i wyszlo. to byli panowie dajacy kase. palikot tu moze nie wyjdzie, bo sam im kaze zmyslac i wykupuje naklad do jakies tam liczby, zeby sie pochwalic kolega z po. nikt sie w tym ozonie nie zareklamuje jak tak beda postepowac. przeciez wszystcy wiedza ze ostani numer pod rosiakiem mial 15 tys. inaczej nie bylo by sparawy i wymiany ekipy. 50 tys? na starcie 100 tys? buhahaha. zaczyna mi to wygadac na klasyczna pralnie kasy. ruchy typowe zeby nic nie wyszlo przypadkiem za duzego z tego, pare min kadrowych co by zespol sie nie rozbujal i bedzie sie tak turlac latami z coraz to innymi ekipami. a jakie koszta! ohoho, jakie straty bedzie pan palikot mial, ile kasy wtopi. nie bedzie z czego placic podatku. rotf.

ps. gajek, jak ty latwo pana zmieniasz :P
      grudzien miej ty chlopie troche godnosci. mial bys prace dobra, gdybys sie zachowal odpowiednio we wlasciwym momencie. niech cie to czegos nauczy i tym razem nie popelniaj dwa razy takiego samego bledu. no chyba ze cie tam teraz dobrze trakuja, ale z gajkiem chlopie prosze nie pisz tekstow bo to wstyd.
      wez sie za siebie, obetnij ladnie wlosy i pokaz mi ze jestes mezszczyzna z jajami, to ci pomoge. bo ty wiesz kto to pisze i kto robil kaszanke z ozonu przez ostanie miesiace. to powodzenia. jak sie juz ogarniesz daj znac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka