l.vet Uwaga 19.10.05, 18:16 Mala uwaga na marginesie, ktora dotyczy nie tylko tego artykulu, ale wiekszosci "dyskusji" na forum. Nie chce bronic GW, ale warto spojrzec czasem na logo drodzy forumowicze i nie pakowac do jednego worka "Metra" i GW. Pamietacie z pierwszej klasy podstawowki? Nie mozna porownywac kozy z kura :) a poza tym milego wieczoru i wiecej spokoju w formulowaniu komentarzy, bo o wrzody nietrudno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzadki widz Abonament RTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:40 Może właśnie płacenie abonamentu RTV pozbawiło by nas tego całego idiotyzmu prezentowanego przynajmniej w telewizji publicznej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepper Re: Hity i kity jesiennej TV IP: *.orange.pl 19.10.05, 19:07 W rozmowach w tłoku bezapelacyjnie rządzą: aktorka parodiująca Krystyne Jandę, Dodę i Kazimiere Szczukę (jedna i ta sama aktorka - REWELACJA !!!) oraz aktor który naśladował Cimoszewicza, Leppera i Tuska. Lepper w jego wydaniu jest lepszy od oryginału, a cimoszewicz udający zwierzęta ze swojej puszczy - i nie tylko - powala na kolana !!! Niezła jest też Janina Parandowska i Renata Beger - równiez jedna aktorka !!! Jeśli ktoś jeszcze nie widział gorąco polecam !!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hity i kity jesiennej TV IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.10.05, 19:43 Ja sie zupelnie nie zgadzam z tym artykulem. Dla nie, mlodej osoby Magda M jest ciekawsza propozycja niz amerykanska produkja gotowe na wszystko. Wole dobra POLSKA obsade, ciekawe i nie oklepane dialogi. Magda M to bardzo dobra propozycja, moze mniejsza ogladalnosc zwiazana jest z tym, ze emisja jest we wtorek o 21.30, a nie w weekend (jak niania czy kryminalni). Tego chyba autorka nie wziela pod uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANKOP TYLKO ŻYDZI SĄ NAJLEPSI RESZTA SZAJS IP: *.chello.pl 19.10.05, 20:40 TO JEST DOKTRYNA WYBIÓRCZEJ. AJ WAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB przecie to prawda... IP: *.icpnet.pl 20.10.05, 10:09 ..przynajmniej jeśli chodzi o entertainment. Znasz jakąś wytwórnię (za wyjątkiem Disneya), która byłaby w stanie konkurować z Żydami? Odpowiedz Link Zgłoś
brlink a ja nie mam TV. wystarczy mi radio, net i gazety. 19.10.05, 21:28 TV ogladam raz do roku i zawsze jest to tak zenujace, ze potem przez caly rok mam dosc... jeszcze kilka lat temu bylo w miare normalnie, ale z roku na rok postepowala degeneracja - dlatego od 3 lat nie ma u mnie odbiornika TV. Na filmy chodze do kina. Teraz mam za to duzo czasu na robienie innych, sto razy ciekawszych rzeczy niz ogladanie tych wypocin bezmozgowcow, ktorzy nie wiedzic jakim cudem sa oplacani za osmieszanie siebie i innych przed kamerami... goscie i lale cool, szkoda tylko, ze nie maja nic ciekawego do zaprezentowania - chodzace reklamy, a w przerwach na reklamy po sto razy te same reklamy, az do znudzenia reklamy, i zlasowania mozgu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutz Re: a ja nie mam TV. wystarczy mi radio, net i ga IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 21:32 Moim zdaniem, jest dokładnie odwrotnie niż napisała autorka. A wzrost oglądalności "Niani" idzie w parze ze spadkiem ilorazu inteligencji społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: a ja nie mam TV. wystarczy mi radio, net i ga IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 21:34 Zaraz - a co jest niby genialnego w "Rozmowach w tłoku"???? Bo samo parodiowanie nie jest wielką sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Idiotka/idiota pisała ten tekst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:21 Niania jest beznadziejna... i sztucznawa.. Magda M moze i odnosi sie do problemow elity ale jest to uzasadnione - pani adwokat z dobrtej kancelari nie bedzie sie zachowywac jak "niania" i innymi będzie zyła prolemami. mało tego muzyka dobrana do tego serialu jest swietna polska i słychać ja tam gdzie ja slychać. Kryminalni też są super tu sie zgodzę. a poza tym?? Czy poza tym jest warto włąłczać TV? raczej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela a skrzynecka jest koszmarna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:22 kiwa sie na boki myli... ani jest zabawna ani czarujaca... mołek moze była sztywna ale z ładnie sie prezentowała i zachowywała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek abstrakcyjny wymiar żenady IP: *.chello.pl 19.10.05, 22:53 hje hje hje swietny tekst:)))telewizja żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Hity i kity jesiennej TV IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.10.05, 23:10 Czyżby TVN wykupił bezpłatną reklamę swoich kiczów w Wybiurczej? Przecież akurat te zapiane z zachwytu audycje, to największe kicze III RP. Poziom, jak cały TVN, żenadka. A o audycjach Polsatu nie wspomnę. Coś tak czuję, ze te dwie stacje chcą sprowadzić poziom polskiego widza do poziomu amerykańskich tłumoczków, którzy po ciężkiej pracy i paru puszeczkach browarku śmieją się z byle czego i nie wnikają w treści im przekazywanych. No i jeszcze, grając na nosie ustawodawcy, miliony durnowatych reklam, aby jeszcze bardziej zamulić mózgi odbiorców. Gratuluję Państwu takiej telewizji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-widz W SUMIE - PROPOZYCJE DLA IDIOTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:04 Przeciętny połykacz seriali do idiota. I dla niego jest ta cała papka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Hity i kity jesiennej TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:44 Autorka widocznie uważa ze 80 % polskiego społeczeństwa to debile. Pisanie że infantylna i nieokrzesana niania bardziej dociera do widza niz prawniczka z wyimaginowanymi problemami z wyzszej klasy.. A ja pytam gdzie ta wyzsza klasa..sa to mlodzi,normalni, wykształceni ludzie na poziomie..jakich coraz wiecej pojawia sie ostatnimi czasy. Moze serial Magda M faktycznie pozostawia troche do życzenia( zdarzaja sie drewniane dialogi itp, ), ale jest to juz jakis przelom po naszych M jak Milosc, Plebaniach i innych badziewiach. Nareszcie autorzy serialu wzieli pod uwage grupe 30 latkow mieszkajacych w miescie, wyksztalconych i na stanowiskach, a nie tylko elektorat emerytow i gospodyn domowych.. Odpowiedz Link Zgłoś
bebert007 Re: Hity i kity jesiennej TV 16.11.05, 15:59 a propos społeczeństwa- właśnie tak jest 80% to debile AJ WAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Hity i kity jesiennej TV IP: *.mpss.osi.pl 20.10.05, 09:50 Wszystkie te telewizyjne nowości nie umywają się do świetnych, króciutkich czwartkowych rozmów Pań Marii Czubaszek i Małgorzaty Raduchy w radiowej Jedynce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB Prosta odpowiedź: nie oglądać IP: *.icpnet.pl 20.10.05, 10:08 Wiecie jaką przyjemność mi sprawia jak w ogóle nie wiem o co chodzi, gdy ktoś zaczyna opowiadać mi treść jakiejś reklamy, czy "niedajboże" jakiegoś polsatowego produktu? Nieoglądanie telewizji polecam zacząć od polsatu, Potem już pójdzie jak z górki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Mołek do bani !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:49 "Na wielki plus zasługuje zwłaszcza nowa twarz Magdy Mołek. Gwiazda znana m.in. z prowadzenia programu "Moja krew" oraz pierwszej edycji "Tańca z gwiazdami" przeszła wielką metamorfozę. Stała się bardziej naturalna, częściej się uśmiecha, pozwala sobie na osobiste, a nie zaplanowane w scenariuszu, komentarze". Nadal jest sztuczna do bólu. Jak widać nigdzie na dłużej nie zagrzeje miejsca. Ciekawe co robi aby zaistnieć ? Czym przekonuje do siebie twórców programów - bo chyba nie osobowością ?!?! Ps. "Niania" jest produktem TVN, gdzie te barany widzą w tekscie, że to produkcja Polsatu ? Jest niestety mierna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horche Re: Hity i kity jesiennej TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:53 jeżeli program Majewskiego jest przyzwoitym programem satyrycznym to autor tego artykułu jest impotentem estetycznych doznań satyrycznych. Większej kompromitacji i braku gustu żadna telewizja w Polsce jeszcze nie emitowała. Program jest najgorszą z molżiwych produkcją przypominająca do złudzenia niemieckie kicze rozrywkowe. Szkoda tylko, że Majewski (swego czasu dobrze zapowiadający się satyryk) kończy w na takim dnie artysycznym. ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Hity i kity jesiennej TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:12 "kleik ryżowy bez przypraw" ??? Magda M jako serial o "życiu wyższych sfer" - sorry, ale takie seriale zawsze mialy swietna ogladalnosc po to sa zeby zaslonic rzeczywistosc , a jak gazeta moze takie recenzje drukowac nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpodpisu bardziej kity niż hity jesiennej TV - SMS??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:33 SMS to taka rewelacja?? No, sorry ale do mnie ten program jakos nie przemawia. Majewski, jak zwykle zreszta, robi z siebie błazna i serwuje nam kiepskiej jakosci zarty. Rzadko mozna znalezc tam cos co rzeczywiscie rozsmieszy. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
norge Re: Hity i kity jesiennej TV 20.10.05, 11:38 SMS to żenada jakiej jeszcze nie widziałem, a Majewski jest śmieszny jak kilogram kartofli. Robi z siebie żałosną postać. Kicha nad kichami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrea Re: Hity i kity jesiennej TV IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 22:05 pomógł też "Tańcu z gwiazdami" ?! Panu redaktoru pomogłaby powtórka z polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscia-kk Re: Hity i kity jesiennej TV IP: 212.2.100.* 15.11.05, 22:39 Chyba nie wiesz co piszesz, parę lat temu oryginalna Ninia leciała na Polsacie i była o niebo lepsza. To co teraz opkazują jest chyba parodią. Teksty te same, sceny te same, tylko aktorzy inni i gra inna. Szkoda ze taka fajna aktorka zgodzila se zagrac w takie parodi. W tv nie ma juz co oglądać, Polsat przestał coś znaczyc przed 2 laty a TVN biegnie za nim i tez juz jest beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1ss26 Re: Hity i kity jesiennej TV IP: 193.24.24.* 16.11.05, 10:37 Koszmar....Scenarzysta i reżyser chyba się urwali z choinki...Gorszego kity dawno nie widziałam...Po prostu dobra komedia i parodia nierealnosci codzinnego świata. A aktorka dla mnie się pogrążyła w beznadziejnym scenariuszu...Nie wiem jaki ma kontrakt ale niech ona szybko z tego rezygnuje bo gorszego kiczu w jej obecności jeszcze nie widziała.... beznadzienja.... Odpowiedz Link Zgłoś