oraw 03.11.05, 10:00 Matrix w Matrix'sie!!!!! Nie ma wielkiej różnicy , tylko nikt tego nie dostrzega,bo nikt nie chce się obudzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oraw MATRIX W MATRIX'sie 03.11.05, 10:02 HA!HA!HA!!!!!!! HA!HA!HA!!!!!!! HA!HA!HA!!!!!!! HA!HA!HA!!!!!!! HA!HA!HA!!!!!!! POBUDKA! OBUDŹCIE SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: MATRIX W MATRIX'sie 03.11.05, 10:15 Każdy serial jak dobra powieść powinien mieć swój początek i koniec!Lubiczowie są już nieapetyczni i niejadalni.Mdły RYsiu z Grażynką będą teraz prowadzić dziecko do kliniki aby obrzydzić jej papierosy.Zabraniają normalnej małolacie na czasopisma dla nastolatek.Agnieszka kochająca tylko starych pryków,Doktorostwo,kore machnęło sobie synka na poprawienie relacji w rodzinie ,Olka niewyżyta,arogancka i pusta i wreszcie Koziełłówie.Zmanierowana pani doktorowa szukająca zastępczej matki dla mężą bo sama jest już stara.Czesia słodka idiotka/a przecież panienki ze wsi nie są głupie/i pusta Monika.To mały przekrój postaci.Scenarzyści już sami nie wiedzą jak utrzynmać ten twór na siłę przy życiu!Grupka ludzi dorwała się do kasy i na siłę bawi nas swoją produkcją.Skąd te naciągane sondaże.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esen2 Re: MATRIX W MATRIX'sie IP: *.tvp.pl 03.11.05, 15:12 Kiedyś, jak pokazywali Dynastię, miałem świetną zabawę. Nagrałem parę odcinków, a do tego parę odcinków Klossa. No i montowałem to razem. Najlepsze było, jak homoseksualista Steven opowiadał komuś przez telefon o swoich problemach z kolejnym chłopakiem. Zmontowałem to z Brunnerem, który również przez telefon krzyczał: "Trzymajcie się! Posyłam wam dwa bataliony SS!!!" Zrobiłem z tego ze 30 minut filmu. Nie chwaląc się, był to przebój każdej imprezy. Teraz czasem oglądamy z rodzinką Klan, Na dobre i na złe etc. Jestem komentatorem - mówię za bohaterów własną wersję dialogów. Też jest nieźle. Polecam, zobaczycie te dzieła filmowe w zupełnie nowym świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jester Re: MATRIX W MATRIX'sie IP: 192.168.5.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:23 Klan ma być filmem o życiu, dla zwykłych ludzi... Ma traktować o wszystkim, co robią, co ich spotyka. Skoro tak, to dlaczego nikt tam nie ogląda telenowel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: MATRIX W MATRIX'sie IP: *.chello.pl 03.11.05, 19:25 kto ten szit ogląda? Odpowiedz Link Zgłoś
oraw Re: MATRIX W MATRIX'sie 03.11.05, 15:48 I tak właśnie lubię! Chłopie czyżbyś już zażył czerwoną pigułkę? MATRIX CIĘ JUŻ NIE MAMI! Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanKlan Re: MATRIX W MATRIX'sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:59 Mógłbyś podać linka do strony na której zamieściłeś to dzieło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micek Klan nr 1000 - czas kończyć... IP: *.crowley.pl 03.11.05, 10:07 Czas już kończyć, drodzy państwo. Serial rozpoczął się jak byłem w podstawówce. Teraz skończyłem studia a w telewizji nadal ten sam serial, jadący nieustannie na tych samych motywach. Ja się rozwijam, a telewizja stoi w miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
fuutott Re: Klan nr 1000 - czas kończyć... 03.11.05, 10:34 Klan odcinek 2000. Ahmed z rodziną jadą odwiedzić Rysia w więzieniu bo temu nie poszło jak miał spłacic kredyt który zaciągnał żeby lepszą taksówke kupić. No cóż, nie mógł chłop przewidzieć że kryzys w 2009 załatwi wszystkich na szaro. Cała reszta serialowej rodziny rozpierzchła się po świecie i dzwonią do siebie tylko na święta, ewentualnie jak się komuś urodzi bądź umrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pupilka Re: Klan nr 1000 - czas kończyć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:03 dość , dość już tej opery mydlanej.Szkoda czasu antenowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe klan skonczyc ale rysiu muzi zostac!! IP: *.devs.futuro.pl 03.11.05, 12:04 mogliby zrobic serial Rysiu i Grazynka.co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Klan masakra !!! IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 11:15 Ile można emitować tej nudy , niedługo przebiją modę na sukces i dynastię, bleeeeee wszystkim beznadziejnym taśmowcom bleeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Czas juz konczyc... IP: *.spidernet.net / *.spidernet.net 03.11.05, 11:38 Flaki z olejem jakich malo. Czy nie lepiej zaczac krecic nowy serial zamiast zameczac widzow tym badziewiem? A "niezapomniana krekacja Wieczorkowskiego" mnie po prostu rozwalila...:)))))))))hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nar Cała Polska płaci abonament IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 11:55 Za takie chały jak to filmidło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Ale przecież "życie jest nowelą", czyż nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 12:07 Ale co za bzdury! Jaka nowelą? Jakby był ten tasiemiec nowelą, to juz dawno by się skończył. Idiotyczne. I tasiemiec, i artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
oraw MY CHCEMY ALASKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 03.11.05, 12:43 Powtórzyć od początku wszystkie odcinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serdecznie pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: MY CHCEMY ALASKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 03.11.05, 12:46 NAwet brazylijskie tasiemce kiedyś się kończą.A u nas ,totalny brak szacunku dla widza TVP.!Już nawet stare babcie mają dość Klanu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Re: MY CHCEMY ALASKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 03.11.05, 13:32 Taaaaak! te widziałem wszystkie i chętnie zobaczę jeszcze raz _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 I Miasteczka Twin Peaks!!!!! 03.11.05, 13:56 Przynajmniej o "Czterech pancernych" nie trzeba sie dopominac - to puszczaja regularnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag Re: MY CHCEMY ALASKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.11.05, 22:33 od powtórki całości, tylko ptasia grypa jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Nie widziałem ani jednego z 1000 odcinków 03.11.05, 13:30 Czy jest jeszcze ktoś taki w tym kraju? Dopisujcie się. _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Niestety... bywam u rodziny w odwiedzinach... 03.11.05, 14:02 Jako jedyne usprawiesliwienie mam to, ze profanowalem odbior palaszujac jakiegos schaboszczaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Rysio z Klanu nowym Jamesem Bondem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:03 James Bond (w tej roli świetnie debiutuje Rysio Zklanu) zmywa talerze po tradycyjnym polskim obiedzie ze schabowym. Nagle na butelce płynu "Ludwik" dostrzega zakonspirowany napis - "007, M cię wzywa! Bożesz ty mój, ale pan M jest zdenerwowany, że się spóźniasz." Bond myje rączki i idzie do siedziby MI6. Po otwarciu drzwi biura James narzuca swój moherowy berecik na wieszak, myje ręce i wita się z Monneypenny (równie świetna Stanislawa Zkazachstana-Pielmień). Monneypenny ma interesujące wieści. Dwie godziny temu listonosz Złotopolski przyniósł M liścik. Zaraz po jego przeczytaniu ten drugi wpadł w panikę i uznał, iż to robota tylko dla Bonda. James żartuje sobie z Monneypenny. Opowiedziany przez niego dowcip o Misiu i Zajączku wywołuje u sekretarki spazmatyczny śmiech. Moneypenny z wrażenia wylatuje sztuczna szczęka. Bond wkłada jej do ust, dyskretnie i delikatnie, jej sztuczną szczękę. Zachwycona dziewczyna flirtuje z 007. Bond oburzony czym prędzej udaje się do M. Nie zniesie tak niekatlickiego zachowania. W swoim gabinecie M (przeciętna rola dr. Koziełło) kończy oglądać "Klan", obciera łzy i przystępuje do przekazania zadań Bondowi. Po pierwsze, premier rozpuścił budżet na program budowy 3 milionów ziemianek dla obywateli. Związane z tym cięcia zmuszają wywiad do szukania nowych źródeł dochodu. Bond równolegle z zadaniami służbowymi ma wykorzystywać swój samochód jako taksówkę, Moneypenny dorabia kserując ulotki, Q otworzył serwis RTV, a on sam, M, ma być słuchany uważnie i nie będzie powtarzać, bo za pół godziny musi się stawić na stanowisku kucharza w kasynie Royal. Nowe zadanie 007 wiąże się z doniesieniami wywiadu, a głównie gazety "Fakty i akty" o tym, iż w miejscowości Klewki pojawiły się podejrzane osoby szukające bakterii wąglika (łac. antrax; w tym momencie filmu reżyser przesadził z product placement - siedmiokrotne pokazanie aspiryny i zapewnienia M, jakoby leczyła ona także i wąglika były drobną przesadą). Dziennikarz "Faktów..." podejrzewa, że osoby te były agentami tajnej organizacji zajmującej się prostytucją, szantażem, przemytem, piractwem, wymuszeniami, depilacją, ortografią i gramatyką, od swojej nazwy w języku suahilli znanej pod skrótem S.A.M.O.O.B.R.O.N.A. M nie ma lepszego pomysłu, zresztą śpieszy się na nocną zmianę więc akceptuje tą teorię. Bond musi wyjaśnić tą tajemniczą historię albo ostatecznie sprać dziennikarza na kwaśne jabłko za podsuwanie tak niedorzecznych artykułów opinii publicznej. W tym momecie wchodzi do gabinetu z lutownicą w dłoni wezwany Q (w tej roli nieprzekonywujący Wladyslaw Zklanu). Daje on 007 nowe gadźety - niby zwyczajne śróbokręty (ale tylko udają zwyczajne, - mówi Q - bo na prawdę są do niczego), linijkę z teletubisiami (przeciągły odgłos zachwuty M i Bonda) oraz dwa bilety tramwajowe. Bilety, jak tłumaczy Q są najnowszym jego odkryciem. Pozwalają one bezkarnie jeździć po całym mieście takim śmiesznym pociągiem dzwoniącym na skrzyżowaniach, o ile włoży je się wcześniej do takiego przerośniętego dziurkacza wiszącego na ścianie. Bond odchodzi z biura zrozpaczony. M, wykorzystując swoją pozycję, sam zatrzymuje dla siebie linijkę z teletubisiami. 007 dociera na miejsce akcji (gdzieś koło Białej Podlaskiej). Odkrywa, że w zakonspirowanej oborze S.A.M.O.O.B.R.O.N.A. przygotowywuje broń biologiczną albo nawóz sztuczny, sami nie wiedzą co im wyjdzie. W wyniku wartkiej i szablonowej akcji James zdobywa popracie i rozkochuje w sobie prawą rękę szefa S.A.M.O.O.B.R.O.N.Y., starą pannę Owsiankę (w tej roli seksowna inaczej Renata Beggier). Wspólnie powstrzymują oni złego szefa S.A.M.O.O.B.R.O.N.Y., oliwkowo-solaryjnie opalonego Andrzeja (ciekawa rola Denzela Washingtona). Film kończy się happy endem - kadź z nawozem sztucznem Bond i Owsianka dostarczają do łódzkiego pogotowia, bo sanitariusze już znajdą sposób, by się tego pozbyć. Białego kotka, osieroconego przez Andrzeja przygarnia Owsianka. UWAGA! Finałowej sceny miłosnej Bonda i Owsianki nie polecamy widzom z wadą wzroku poniżej 5 dioptrii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi "Klan", odcinek 34278 z roku 2030 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:05 Europa szaleje za Olą Lubicz. W poprzednim odcinku Ola dziesiąty raz z rzędu wygrała Eurowizję piosenką "Listonosz potrzebny od zaraz". Paweł Lubicz kupił pewną znaną zachodnią firmę farmaceutyczną i teraz jest właścicielem światowego potentata "Smith Klajn-Lubiczam". Stary Władysław zupełnie zapomniał o Alzhaimerze i jest rekordzistą świata w zapamiętywaniu scenariuszy brazylijskich telenowel. Pani Stanisława zbiła majątek na unikalnej mieszance uzbeckiej herbaty i kazaskiego paliwa rakietowego "Ałma-Ata Czaj". Siostra Dorota prowadzi na TV Trwam5 popularny, oglądany na całym świecie talk-show "The Sister Dorota Show". Wypromowane przez nią habity zakonne sprzedają się jak świeże bułeczki. Rysio jest już na emeryturze. Brał udział w pierwszej misji na Marsa "Mars Taxi 2020" i jako pierwszy człowiek stanął na Czerwonej Planecie, mówiąc słynne słowa: "To mały krok dla człowieka, a dla ludzkości rzecz tak wspaniała jak obiady Grażynki". Napisałem to już dawno temu, umieszczałem w necie nie raz i chyba miałem czuja z ilością odcinków :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fry Re: "Klan", odcinek 34278 z roku 2030 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:23 <<<"Smith Klajn-Lubiczam". >>>> LOL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Kiedy na DVD??? 03.11.05, 14:51 Te 1000 odcinkow moge ogladac w kolko czekajac na nastepne 1000... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Hela z Sopotu Re: Kiedy na DVD??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.11.05, 21:05 Mlody czlowieku, ciesze sie, ze nie tylko ja dostrzegam to, ze ten serial jest taki cudowny. Ja po prostu bez niego zyc nie moge. Oni cos tam mamola o tych filmach ze Skandynawii i innych ale ja mysle, ze Klan to apogeum sztuki w ogole, nie tylko telewizyjnej. To jest przecie takie cudowne! Ja nie mam DVD (bo trocha sie boje technologii) ale mam TV Polonia i kazdy odcinek ogladam po piec razy aby wychwytywac subtelnosci gry aktorskiej i doszukiwac sie polaczen znaczeniowych w tekstach. Jestem emerytka ktora skonczyla cztery klasy podstawowki wiec chyba wiem o czym mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
oraw BRAWO!Pani Helu!!!! 04.11.05, 11:33 Ale nam Pani dała szkołę!!! Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdor Bagno,dno,syfki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:53 Wszystkie polskie seriale to jedne wielkie bagno.Czym karmi nas telewizja juz calkiem zawladnac chce glupimi widzami jak nie papiez to seriale.To ma byc misja telewizji.Kilkanascie miernot zyje i to dosc dobrze z tej produkcyjnej sieczki.W mrocznych czsach komuny telewizja publiczna bo taka wtedy tylko byla w ocenach fachowcow eurowizji oceniana byla jako jedna z lepszych na swiecie za swoje programy.Teraz serwuja tepakom kiczowate seriale programy z czarnymi madralami ogolnie syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: Klan nr 1000 IP: 80.51.222.* 03.11.05, 15:01 Czy ktoś podziela opinie zawarte w artykule? Śmiem twierdzić, że nikt. Ten serial był do niczego od początku, może poza satyrycznym epizodem dotyczącym osoby p. Surmaczowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakoma "niezapomniana kreacja jana wieczorkowskiego"??? IP: *.pptp.stw-bonn.de 03.11.05, 15:22 moi panstwo!! tak zlego aktora to ja juz dawno nie widzialam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: "niezapomniana kreacja jana wieczorkowskiego" 03.11.05, 16:54 ku..a, to do tej pory ten serial nie nabral jeszcze tempa? 1000 odcinkow na marne? ciekaw jestem co wymyslili teraz tworcy tego zasluzonego dla polskiej opinii publicznej filmu. w jednej z wypowiedzi na forum ktos podrzucil pare pomyslow. ja mysle tak: Walery zacznie sie podkochiwac w Kunegundzie i wreszcie znajda sie sam na sam w stodole. Wtedy dojdzie do pikantnych pieszczot, na ktorych skonczy sie pierwszy odcinek "nowego" klanu. W nastepnych okaze sie ze Kunegunda jest lesbijka a jej partnerka jest Genowefa, ktora jezdzi na wozku po nieszczesliwym wypadku w ktorym zginela jej wczesniejsza partnerka Anastazja. Wlodzimierz bedzie narzekal ze juz nie moze wytrzymac samotnosci i lyknie 50 tabletek viagry. Niestety nie uda mu sie umrzec a podczas pobytu w szpitalu akcja nabierze zawrotnego tempa. Wlodek zacznie calkiem udane zycie seksualne ze wiekszoscia pielegniarek jakie beda sie nim opiekowac. Jednym slowem kupa gowna... I tak w dalszym ciagu tworcy filmu beda robili zamet w glowach tego biednego spoleczenstwa, a gawiedz bedzie rozmawiala w niedzielne popoludnia o losach Walerego, Kunegundy, Genowefy i Wlodka... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.grz Re: Klan nr 1000 03.11.05, 16:47 Nigdy bym na to nie wpadl, ze serial opowiada historie o zwyklych ludziach, czyli takich, ktorzy mieszkaja w wrecz luksusowych willach, jezdza niezlymi autami, swietnie sie ubieraja itp. Wypisz wymaluj przecietni Polacy!!! W takim razie niewiele wiem co sie dzieje w kraju. Natomiast wiem na pewno, ze w Polsce tak jak w wielu innych krajach dosc szybko postepuje proces starzenia sie spoleczenstwa. A autorzy chca ukierunkowac serial na mlodego widza, aby polepszyc statystyke ogladalnosci. Gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewan Re: Klan nr 1000 IP: *.lodz.msk.pl 03.11.05, 17:41 "...Będzie można zobaczyć, co aktorzy robią na planie, gdy akurat nie stoją przed kamerą." pewnie chleja na umór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sczenazysta Pomysł na ostatni odcinek IP: *.such.nat.hnet.pl 03.11.05, 18:49 Mam pomysł na ostatni odcinek. Zaraz na początku wybucha atomówka, dalej nie ma nic. Koniec. Ktoś ma lepszy pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oborowy z Klewek Re: Pomysł na ostatni odcinek IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 19:32 Rysio podczas sprzątania taksówki znajduje zgubiony przez pasażera Kod Leonarda da Vinci. Zakłada partię, która po 4 latach zdobywa 51% miejsc w Sejmie. Sam Rysio wygrywa wybory prezydenckie z poparciem 99,9%. Korzystając z ogromnego poparcia ogłasza się dożywotnim Naczelnikiem Narodu. dzięki tajnemu kodowi zdobywa uznanie na całym świecie. Kolejne państwa ogłaszają referenda o pryłaczenie do POlski. W ciągu 10 lat Rysio staje się władcą całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oborowy z Klewek chłopaki, czekamy na nowe 10.000 odcinków!!!! IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 18:38 co ja mówię, bądźcie jak stachanowcy 200, 300, 1000% normy!!! 1000 odcinków na nowe tysiąclecie!!!! 4.000 odcinków w IV Rzeczpospolitej. Milion odcinków dla 40 milionowego narodu!!! Ktoś się spuyta dlaczego!!!! Dla Rysia z Klanu!!!! Miliony polskich kobiet, pedziów, ale i prawdziwych macho's chce oglądać tego przystojniaka, twardziela i super-aktora!!! Rysio z Klanu w każdym telewizorze!!! Na zawsze!!! Do końca świata i 1 dzień dłużej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amen Re: chłopaki, czekamy na nowe 10.000 odcinków!!!! IP: *.net.ircam.fr 03.11.05, 19:55 la B R A W A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaak Re: chłopaki, czekamy na Wasze 10.000 odcinków!!!! IP: *.net.ircam.fr 03.11.05, 20:02 oborowy z Klewek Haalllllllelllujjjaaaa!!! Rysio z Klewek Haaalle lujjjjjjaaa!!! zrobta filma tugewer!!!!! Gadblesjas!!:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: Klan nr 1000 IP: *.net.ircam.fr 03.11.05, 19:49 nawet juz Rysio ma dosc(1 zdjecie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alerz ten Rysio to Re: Klan nr 1000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:08 przystojniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klanofil Uwaga! Konkurs dla wiernych widzów serialu IP: *.crowley.pl 03.11.05, 20:20 Proszę wymienić chorobę, która nie pojawiła się w Klanie dotykając jednego z bohaterów. Podkreślam - NIE POJAWIŁA SIĘ :-) Wiem, wiem. Zagadka nie jest łatwa, ale pisałem że to dla wiernych widzów :-) wszelkie nieszczęścia , wypadki też mogą być... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogiel Re: Klan nr 1000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:25 Ja nie ogladam Klanu od roku.Nuda i nie ma na co i kogo patrzec.Szkoda czasu i wzroku. Odpowiedz Link Zgłoś
rumcays Rysiu jest gejem!!!! 03.11.05, 20:39 po tym zwrocie fabuły, akcja na pewno nabierze tempa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda obiektywna Re: Klan nr 1000 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.11.05, 20:58 Ktos jeszcze to oglada? Mialem pecha widziec to przez piec minut i beznadziejna gra aktorska polaczona z kiepskim scenariuszem rozsmieszala mnie do rozpuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzrej Re: Klan nr 1000 IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.11.05, 22:06 Kiedys przychodze po robocie do domu i slysze ze ktos oglada klan. Poznaje po muzyce ze sie dopiero zaczyna. Mysle sobie kto to moze byc przeciez nikt u nas w domu nie oglada tego serialu. Mielismy ostatnio troche problemow wiec nikt nie mial czasu na telewizje. Czasami ogladalo sie wiadomosci ale to tez sporadycznie. Ide wiec do pokoju zeby sprawdzic kto jeszcze jest w domu. Wchodze do pokoju patrze na telewizor, widze jak doktor Lubicz siedzi za biurkiem, patrze w lewo a tam moj syn siedzi na kanapie i sobie konia wali. Odpowiedz Link Zgłoś