Dodaj do ulubionych

Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada

• Gość: Obserwator PEWNA UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 08:57
      (poprzednia zginęła...?)
      PO JAKA CHOLERĘ CZYTACIE forum tak znienawidzonej GW?
      Po co marnujecie czas na dyskusje o gazecie, którą z góry tak wyśmiewacie?
      Ja nie rozmumiem, jeśli plujesz na GW, po cholerę co dzień bywasz na jej forum i
      szukasz obiektywizmu??:-))
      Ludzie, nie bądźcie śmieszni!
      Gwarantuję, że każdy z malkontentów pierwszy poleci do kiosku, żeby kupić Nowy
      Dzień.
      Nie marnuj czasu na pisanie o gazecie, na którą plujesz. Proste. Szanuj się trochę.
      • Gość: czikolski Re: PEWNA UWAGA! IP: *.trustnet.pl 11.11.05, 10:29
        po co te nerwy ? wyluzuj człowieku - idzie Nowy Dzień !
        aty co ? nerwacja ?
      • Gość: Andrzej K To co pisze "Obserwator" o uczestnikach forum i IP: 213.42.2.* 11.11.05, 10:37
        czytelnikach GW jest moim odwiecznym i powtarzającym się pytaniem.
        Ci zdziwaczali uczestnicy krytykują GW, redakcję i wydawcę ale z uporem
        maniackim przychodzą tylko tu czytać i komentować.
        Czy to polskie ześwirowanie czy coś gorszego?
        • mordzinas Re: To co pisze "Obserwator" o uczestnikach forum 11.11.05, 12:14
          Gość portalu: Andrzej K napisał(a):

> czytelnikach GW jest moim odwiecznym i powtarzającym się pytaniem.
          > Ci zdziwaczali uczestnicy krytykują GW, redakcję i wydawcę ale z uporem
          > maniackim przychodzą tylko tu czytać i komentować.
          > Czy to polskie ześwirowanie czy coś gorszego?

Sado -masochizm. Uwielbiam! ;-)
      • mordzinas Re: PEWNA UWAGA! 11.11.05, 12:12
        Gość portalu: Obserwator napisał(a):

> (poprzednia zginęła...?)
        > PO JAKA CHOLERĘ CZYTACIE forum tak znienawidzonej GW?
        > Po co marnujecie czas na dyskusje o gazecie, którą z góry tak wyśmiewacie?
        > Ja nie rozmumiem, jeśli plujesz na GW, po cholerę co dzień bywasz na jej
        forum
        > i
        > szukasz obiektywizmu??:-))
        > Ludzie, nie bądźcie śmieszni!
        > Gwarantuję, że każdy z malkontentów pierwszy poleci do kiosku, żeby kupić Nowy
        > Dzień.
        > Nie marnuj czasu na pisanie o gazecie, na którą plujesz. Proste. Szanuj się
        tro
        > chę.

Bo jestem sado-masochistą ;-)))))
    • Gość: sponsor PROTEST IP: *.icpnet.pl 11.11.05, 09:37
      na Forum, tydzień temu, miałem okazję napisać jedno zdanie
      pod tekstem dotyczącym DOBRYCH wyników Agory.
      okazało się, że po kilku minutach tekst (jak, niestety, wiele innych
      w tym portalu) pozbawiono możliwości komentowania).
      moja wypowiedź zniknęła.
      czy to DOBRA praktyka - nie umożliwiać komentowania tekstów
      dotyczących Państwa "holdingu", bo mają one już właściwe zabarwienie?
      dodam tylko, że mój tekst był wówczas pierwszy na Forum
      i brzmiał mniej więcej tak: zobaczymy, jak będą wyglądać wyniki,
      gdy wydacie tabloid w milionowym nakładzie.
      takie zachowanie w stosunku do osób wypowiadających się
      na Forum nie ma nic wspólnego z netykietą i DOBRYMI praktykami...
    • Gość: jaś Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:02
      sprytnie pomyślane Nowy Dzień zechce odebrać cztelników Naszemu dziennikowi
      • aniol75 Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada 11.11.05, 11:17
        Najlatwiej to usiasc anonimowo przed komputerem i KRYTYKOWAC - nazwa zła,
        pomysl zly... generalnie wszystko do .... Pozyjemy, zobaczymy czy nowa gazeta
        sie przyjmie. Ja zycze ...POWODZENIA!!!!!!!!
        • Gość: gall z Inowłodza Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.chello.pl 11.11.05, 11:42
          równie łatwo nie krytykować i rozewrzeć gębę przed każdym pomysłem zarządu
          Agory, to strasznie trudne...
          • aniol75 Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada 11.11.05, 11:48
            Chodzi o krytyke czegos czego jeszcze nie widziales.... nasza polska
            specjalnosc - wszystko co nowe to zle i trzeba krytykowac... Zobaczysz -
            krytykuj, a nie widziales to na jakiej podstawie oceniasz????
            • mordzinas PRALNIA MÓZGÓW 2. 11.11.05, 12:11
              Jeszcze nie miałem w rękach Nowego Dnia ale czym będzie ten nowy
              dziennik nie mam wątpliwości.

Dzienikarze tego pisma zdobywali " nauki" w Gazecie Wyborczej - a to
              już daje do myślenia na temat charakteru tego dziennika.

Gazeta Wyborcza - po tym jak skompromitowała się w Polsce , teraz
              próbuje uderzyć pod inną nazwą.

Pierwszy numer kupię . Aby przekonać się ,że to bedzie Pralmnia
              Mózgów 2.
              • Gość: Obserwator Re: PRALNIA MÓZGÓW 2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:24
                A wszyscy, którzy tu piszą, aż skręcają się z zazdrości i zaraz wyślą cv, żeby
                pracować w Nowym D.
                Zna się życie.
                A tak poza tym - Pytam znowu, po co poświęcacie tyle czasu i energii na
                komentowanie tak słabej, wg was, gazetki?
                • Gość: NowyDzien o dzienniku i tekscie IP: *.katowice.msk.pl / *.bielsko.msk.pl 11.11.05, 12:46
                  Z ciekawoscia pojde do kiosku w poniedzialek. BZeby tylko nie skonczyli jak
                  Ozon, ktory tez chcial byc optymistycznym, pelnym radosci itp pismem...
                  Co do tekstu o dzienniku... "Spotkanie naczelnych nowego dziennika Agory z
                  szefem marketingu przerywa dzwonek telefonu. "Bo nowy dzień wstaje, bo nowy
                  dzień wstaje..." - słychać Stare Dobre Małżeństwo w komórce. - Ściągnąłem to
                  sobie niedawno - śmieje się Michał Rutkowski odpowiedzialny za marketing
                  dziennika "Nowy Dzień".
                  Koszmar... Jakby tekst do wewnetrznej zakladowej gazetki... Ktos ladnie okreslil
                  - amway... Poza tym reszta tekstu to kompletna nierzetelnosc, lizusostwo
                  pierwszej wody. Styl artykulu przywodzi na mysl slynny tekst p. Smolenskiego o
                  tym jak Rywin przesszedl do Agory. Tam tez byla taki
                  "niby-to-luzno-kumplowsko-cieply-poczatek" o tym, jak to trzeba bylo kupic
                  magnetofon dla Michnika, a przeciez trza ciac koszty (pamietacie?). Takie
                  pisanie o zyciu redkacji traci troche takim, sorry za okreslenie, onanizowaniem
                  sie wlasnym zyciem ... Na rzetelne teksty dot. nowego dziennika trzeba niestety
                  poczekac w Press albo innym branzowym pismie. Szkoda, ze Gazeta i jej
                  dziennikarz nie potrafia sie postawic w roli bezstronnego oceniajacego.
                  Na koniec cieple slowo - powodzenia, trzymam kciuki. Niech Wam sie uda. Fajnie
                  byloby, gdyby na polskim rynku byl taki wybor gazet jak na brytyjskim. Tam jest
                  miejsce i na zenujace bulwaruki, i na cos w rodzaju gazet srodka (czyli nieco
                  lepsze tabloidy) i powazne gazety opiniotworcze.
                  Pozdrawiam
    • Gość: janusz554 Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:15
      umarłemu nie pomoże nawet woda święcona
    • Gość: Adam Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:52
      Tytuł może i optymistyczny, ale jako tytuł dziennika źle rokuje! "Poproszę
      <Nowy Dzień>". Katastrofa.
    • Gość: V Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:53
      Czy autorzy tej gazety wiedzą, że pod nazwą "Nowy Dzień" swoje czasopismo
      wydawali także Świadkowie Jehowy od 1 października 1936 roku do 6 października
      1937 roku?
      • Gość: Psycholog Paranoicy i frustraci łączcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 15:05
        Kolejny przykład na to, że w necie produkują sie głównie
        nieudacznicy. Krytykowanie tego, czego nie ma świadczy o
        poważnych zaburzeniach osobowości. Przyznam, że
        nie sądziłem, że jest aż tak źle. Jak widać polskie piekło
        działa pełną parą.

p_stan
        • Gość: gall z Inowłodza Re: Paranoicy i frustraci łączcie się! IP: *.chello.pl 11.11.05, 17:55
          ktoś kiedyś powiedział, że psychologami zostają ludzie z problemami,

od dawna wiadomo jaki bedzie dziennik: o czym będzie, kto będzie go redagował,
          znane są już pierwsze /tzw. suche strony/ strony, wiec nie pieprz, że
          krytykujemy coś czego nie widzielismy...

tylko mało inteligentnemu człekowi, trzeba wyłożyć na tacę gazetę w kiosku.
          • Gość: jomen Re: Paranoicy i frustraci łączcie się! IP: *.chello.pl 11.11.05, 22:26
            To powiedz - jaki bedzie ten dziennik, o czym bedzie, kto go bedzie redagowal i
            podaj linka do tych suchych stron mistrzu
      • Gość: Wiesio Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.acn.waw.pl 11.11.05, 20:35
        Jezu Maryja, i co z tego!:D
    • Gość: ssadam Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.bchsia.telus.net 11.11.05, 20:27
      Bedzie nastepny shit propagandowy jak Wybiorcza.
      • Gość: Inez ??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:47
        Mogę Ci zadać pytanie: po co piszesz na tak propagandowym forum?
        Dzięki za odpowiedź.
        • Gość: gall z Inowłodza Re: ??!! IP: *.chello.pl 11.11.05, 22:41
          www.nowydzien.pl/nowydzien/0,0.html
          • pressforum Re: ??!! 11.11.05, 22:45
            duzo dziewczyn jest chyba w zespole jak wnosze ze zdjec :) to dobrze :)
            • Gość: gall z Inowłodza Re: ??!! IP: *.chello.pl 11.11.05, 22:48
              co do zespołu redakcyjnego, to już pisałem w innym miejscu, przypomnę:
              rednacz to wójcik od tragedii prasowej czyli metra, vice-nacz to piechota od
              konkursu dukaty, a wydawca to stary piernik Fusek, kiedyś szef stołecznej....
              stara wyleniała hołota..
          • pressforum Re: ??!! 11.11.05, 22:47
            natomiast motto, tych kilka zdan obok wizerunku nacza, ech......
            • pressforum Re: ??!! 11.11.05, 23:35
              a te dukaty, to cos zlego, ze staly sie argumentem przeciw?
              • Gość: gall z Inowłodza Re: ??!! IP: *.chello.pl 11.11.05, 23:46
                Profesorze,
                nic złego - ale nie lubię - tego blichtru - i mam nadzieję - że się to źle skończy.
                • Gość: bee Re: ??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:41
                  Podziwiam pokłady twojej bezinteresownej złośliwości.
                  Konicznie chcesz być prawdziwym Polakiem?
                  Kup sobie berecik. Z moheru

bee
            • Gość: BAH Re: ??!! IP: *.chello.pl 12.11.05, 00:26
              Brzmi znajomo ....jak "Tusk-Bis".
              Brakowało jedynie, że piszą dla "zwykłych ludzi".

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka