Gość: Obserwator PEWNA UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 08:57 (poprzednia zginęła...?) PO JAKA CHOLERĘ CZYTACIE forum tak znienawidzonej GW? Po co marnujecie czas na dyskusje o gazecie, którą z góry tak wyśmiewacie? Ja nie rozmumiem, jeśli plujesz na GW, po cholerę co dzień bywasz na jej forum i szukasz obiektywizmu??:-)) Ludzie, nie bądźcie śmieszni! Gwarantuję, że każdy z malkontentów pierwszy poleci do kiosku, żeby kupić Nowy Dzień. Nie marnuj czasu na pisanie o gazecie, na którą plujesz. Proste. Szanuj się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czikolski Re: PEWNA UWAGA! IP: *.trustnet.pl 11.11.05, 10:29 po co te nerwy ? wyluzuj człowieku - idzie Nowy Dzień ! aty co ? nerwacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K To co pisze "Obserwator" o uczestnikach forum i IP: 213.42.2.* 11.11.05, 10:37 czytelnikach GW jest moim odwiecznym i powtarzającym się pytaniem. Ci zdziwaczali uczestnicy krytykują GW, redakcję i wydawcę ale z uporem maniackim przychodzą tylko tu czytać i komentować. Czy to polskie ześwirowanie czy coś gorszego? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: To co pisze "Obserwator" o uczestnikach forum 11.11.05, 12:14 Gość portalu: Andrzej K napisał(a): > czytelnikach GW jest moim odwiecznym i powtarzającym się pytaniem. > Ci zdziwaczali uczestnicy krytykują GW, redakcję i wydawcę ale z uporem > maniackim przychodzą tylko tu czytać i komentować. > Czy to polskie ześwirowanie czy coś gorszego? Sado -masochizm. Uwielbiam! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: PEWNA UWAGA! 11.11.05, 12:12 Gość portalu: Obserwator napisał(a): > (poprzednia zginęła...?) > PO JAKA CHOLERĘ CZYTACIE forum tak znienawidzonej GW? > Po co marnujecie czas na dyskusje o gazecie, którą z góry tak wyśmiewacie? > Ja nie rozmumiem, jeśli plujesz na GW, po cholerę co dzień bywasz na jej forum > i > szukasz obiektywizmu??:-)) > Ludzie, nie bądźcie śmieszni! > Gwarantuję, że każdy z malkontentów pierwszy poleci do kiosku, żeby kupić Nowy > Dzień. > Nie marnuj czasu na pisanie o gazecie, na którą plujesz. Proste. Szanuj się tro > chę. Bo jestem sado-masochistą ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor PROTEST IP: *.icpnet.pl 11.11.05, 09:37 na Forum, tydzień temu, miałem okazję napisać jedno zdanie pod tekstem dotyczącym DOBRYCH wyników Agory. okazało się, że po kilku minutach tekst (jak, niestety, wiele innych w tym portalu) pozbawiono możliwości komentowania). moja wypowiedź zniknęła. czy to DOBRA praktyka - nie umożliwiać komentowania tekstów dotyczących Państwa "holdingu", bo mają one już właściwe zabarwienie? dodam tylko, że mój tekst był wówczas pierwszy na Forum i brzmiał mniej więcej tak: zobaczymy, jak będą wyglądać wyniki, gdy wydacie tabloid w milionowym nakładzie. takie zachowanie w stosunku do osób wypowiadających się na Forum nie ma nic wspólnego z netykietą i DOBRYMI praktykami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:02 sprytnie pomyślane Nowy Dzień zechce odebrać cztelników Naszemu dziennikowi Odpowiedz Link Zgłoś
aniol75 Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada 11.11.05, 11:17 Najlatwiej to usiasc anonimowo przed komputerem i KRYTYKOWAC - nazwa zła, pomysl zly... generalnie wszystko do .... Pozyjemy, zobaczymy czy nowa gazeta sie przyjmie. Ja zycze ...POWODZENIA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall z Inowłodza Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.chello.pl 11.11.05, 11:42 równie łatwo nie krytykować i rozewrzeć gębę przed każdym pomysłem zarządu Agory, to strasznie trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
aniol75 Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada 11.11.05, 11:48 Chodzi o krytyke czegos czego jeszcze nie widziales.... nasza polska specjalnosc - wszystko co nowe to zle i trzeba krytykowac... Zobaczysz - krytykuj, a nie widziales to na jakiej podstawie oceniasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas PRALNIA MÓZGÓW 2. 11.11.05, 12:11 Jeszcze nie miałem w rękach Nowego Dnia ale czym będzie ten nowy dziennik nie mam wątpliwości. Dzienikarze tego pisma zdobywali " nauki" w Gazecie Wyborczej - a to już daje do myślenia na temat charakteru tego dziennika. Gazeta Wyborcza - po tym jak skompromitowała się w Polsce , teraz próbuje uderzyć pod inną nazwą. Pierwszy numer kupię . Aby przekonać się ,że to bedzie Pralmnia Mózgów 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: PRALNIA MÓZGÓW 2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:24 A wszyscy, którzy tu piszą, aż skręcają się z zazdrości i zaraz wyślą cv, żeby pracować w Nowym D. Zna się życie. A tak poza tym - Pytam znowu, po co poświęcacie tyle czasu i energii na komentowanie tak słabej, wg was, gazetki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NowyDzien o dzienniku i tekscie IP: *.katowice.msk.pl / *.bielsko.msk.pl 11.11.05, 12:46 Z ciekawoscia pojde do kiosku w poniedzialek. BZeby tylko nie skonczyli jak Ozon, ktory tez chcial byc optymistycznym, pelnym radosci itp pismem... Co do tekstu o dzienniku... "Spotkanie naczelnych nowego dziennika Agory z szefem marketingu przerywa dzwonek telefonu. "Bo nowy dzień wstaje, bo nowy dzień wstaje..." - słychać Stare Dobre Małżeństwo w komórce. - Ściągnąłem to sobie niedawno - śmieje się Michał Rutkowski odpowiedzialny za marketing dziennika "Nowy Dzień". Koszmar... Jakby tekst do wewnetrznej zakladowej gazetki... Ktos ladnie okreslil - amway... Poza tym reszta tekstu to kompletna nierzetelnosc, lizusostwo pierwszej wody. Styl artykulu przywodzi na mysl slynny tekst p. Smolenskiego o tym jak Rywin przesszedl do Agory. Tam tez byla taki "niby-to-luzno-kumplowsko-cieply-poczatek" o tym, jak to trzeba bylo kupic magnetofon dla Michnika, a przeciez trza ciac koszty (pamietacie?). Takie pisanie o zyciu redkacji traci troche takim, sorry za okreslenie, onanizowaniem sie wlasnym zyciem ... Na rzetelne teksty dot. nowego dziennika trzeba niestety poczekac w Press albo innym branzowym pismie. Szkoda, ze Gazeta i jej dziennikarz nie potrafia sie postawic w roli bezstronnego oceniajacego. Na koniec cieple slowo - powodzenia, trzymam kciuki. Niech Wam sie uda. Fajnie byloby, gdyby na polskim rynku byl taki wybor gazet jak na brytyjskim. Tam jest miejsce i na zenujace bulwaruki, i na cos w rodzaju gazet srodka (czyli nieco lepsze tabloidy) i powazne gazety opiniotworcze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz554 Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:15 umarłemu nie pomoże nawet woda święcona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:52 Tytuł może i optymistyczny, ale jako tytuł dziennika źle rokuje! "Poproszę <Nowy Dzień>". Katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 14:53 Czy autorzy tej gazety wiedzą, że pod nazwą "Nowy Dzień" swoje czasopismo wydawali także Świadkowie Jehowy od 1 października 1936 roku do 6 października 1937 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycholog Paranoicy i frustraci łączcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 15:05 Kolejny przykład na to, że w necie produkują sie głównie nieudacznicy. Krytykowanie tego, czego nie ma świadczy o poważnych zaburzeniach osobowości. Przyznam, że nie sądziłem, że jest aż tak źle. Jak widać polskie piekło działa pełną parą. p_stan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall z Inowłodza Re: Paranoicy i frustraci łączcie się! IP: *.chello.pl 11.11.05, 17:55 ktoś kiedyś powiedział, że psychologami zostają ludzie z problemami, od dawna wiadomo jaki bedzie dziennik: o czym będzie, kto będzie go redagował, znane są już pierwsze /tzw. suche strony/ strony, wiec nie pieprz, że krytykujemy coś czego nie widzielismy... tylko mało inteligentnemu człekowi, trzeba wyłożyć na tacę gazetę w kiosku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jomen Re: Paranoicy i frustraci łączcie się! IP: *.chello.pl 11.11.05, 22:26 To powiedz - jaki bedzie ten dziennik, o czym bedzie, kto go bedzie redagowal i podaj linka do tych suchych stron mistrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesio Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.acn.waw.pl 11.11.05, 20:35 Jezu Maryja, i co z tego!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssadam Re: Nowy dziennik Agory zadebiutuje 14 listopada IP: *.bchsia.telus.net 11.11.05, 20:27 Bedzie nastepny shit propagandowy jak Wybiorcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez ??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:47 Mogę Ci zadać pytanie: po co piszesz na tak propagandowym forum? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall z Inowłodza Re: ??!! IP: *.chello.pl 11.11.05, 22:41 www.nowydzien.pl/nowydzien/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: ??!! 11.11.05, 22:45 duzo dziewczyn jest chyba w zespole jak wnosze ze zdjec :) to dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall z Inowłodza Re: ??!! IP: *.chello.pl 11.11.05, 22:48 co do zespołu redakcyjnego, to już pisałem w innym miejscu, przypomnę: rednacz to wójcik od tragedii prasowej czyli metra, vice-nacz to piechota od konkursu dukaty, a wydawca to stary piernik Fusek, kiedyś szef stołecznej.... stara wyleniała hołota.. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: ??!! 11.11.05, 22:47 natomiast motto, tych kilka zdan obok wizerunku nacza, ech...... Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: ??!! 11.11.05, 23:35 a te dukaty, to cos zlego, ze staly sie argumentem przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall z Inowłodza Re: ??!! IP: *.chello.pl 11.11.05, 23:46 Profesorze, nic złego - ale nie lubię - tego blichtru - i mam nadzieję - że się to źle skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: ??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:41 Podziwiam pokłady twojej bezinteresownej złośliwości. Konicznie chcesz być prawdziwym Polakiem? Kup sobie berecik. Z moheru bee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAH Re: ??!! IP: *.chello.pl 12.11.05, 00:26 Brzmi znajomo ....jak "Tusk-Bis". Brakowało jedynie, że piszą dla "zwykłych ludzi". Odpowiedz Link Zgłoś