Dodaj do ulubionych

Dzwonek na większy biust

15.11.05, 12:51
Hahaha, musze sobie dzwonek zmienić.
Obserwuj wątek
    • Gość: ókasz Dzwonek na większy biust IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 12:52
      :|
      • Gość: "łabo obdarowany" Dzyń dzyryńdzyń dzyń dzyń dzyń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:12
        Ale mam wielkiego...
        • Gość: Łukasz N-K A coś na powiększenie rozumu by się znalazło? IP: *.autocom.pl 15.11.05, 22:17
          • Gość: Ernest Zazoń Dyć o mózgu kolo pisał... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 16.11.05, 08:05
    • Gość: Dr Swierszcz Siala Baba Mak.. IP: *.bredband.comhem.se 15.11.05, 12:57
      Ja proponuje polskie melodie i zaklecia ludowe typu siala baba mak lub o moj
      rozmarynie....
    • Gość: Morphi Re: Dzwonek na większy biust IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:01
      postuluje dzwonek "pełny portfel" :)
    • Gość: :D Re: Dzwonek na większy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:19
      A tak swoją drogą to ciekawe co by sie stało gdyby facet ustawił sobie dzwonek
      na powiekszenie piersi :P
    • Gość: fafulski Re: Dzwonek na większy biust IP: 156.17.13.* 15.11.05, 13:43
      Jak melodyjka trzyma w podnieceniu Japonki, to naprawdę działa. Piersi mogą
      rzeczywiście zwiększyć się ze 30%. Tylko ile tak laska wytrzyma to?
    • Gość: gosc Re: Dzwonek na większy biust IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 15.11.05, 13:45
      LUDZIE !!! Czy ja zyje w jakims p... swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      O zgrozo to zdarza sie w Polsce! Jak sa osoby ktore choc troche w to wierza to
      jestem jak najbardziej za rozpowszechnianime edukacji! Malo tego nawet chetnie
      doplacalbym do tego zeby tylko ludzie nie wymyslali takich idiotyzmow!
      Uwaga ! Zakladam fundacje ! Skomponuje sobie muzyczke do powiekszania PTASZKA
      albo jeszcze lepiej - do wybiealna skory dla Chinczykow bo "zolci" maja straszny
      kompleks na tym punkcie (chyba polityka kolonialna z 18 wieku i komplesy
      zoltosci wciaz sa zywe) Interes bedzie ogromny biarac pod uwage ze kilkadziesiat
      procent populacji jest zolta a chcialaby byc biala! Wszelkie wplywy przekaze na
      rzecz edukacji ludzi zacofanych w rozwoju intelektualnym a szczegolnie tego
      psych-idio-teraputy ktory w zywe oczy robi pieniadze na ludzkiej glupocie!
      • Gość: gosc Re: Dzwonek na większy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:26
        ja obstawiam żerowanie na ciekawości, choć głupich nigdy nie zbraknie..:)
    • maciek9940 Re: Dzwonek na większy biust 15.11.05, 13:49
      Muszę sobie dzwonek zmienić na większy!
    • Gość: ptaszynka Zapomnieli o melodyjce na powiększenie ptaszka, IP: *.proxyweb.net 15.11.05, 14:10
      ta dopiero cieszyłaby się powodzeniem!
    • at_work Kto chce cudowny obrazek na komórkę? Jedyne 2 euro 15.11.05, 14:16
      Wyleczy każdego...
      z głupoty.

_
      Pies na kaczki.
    • Gość: FreakyMisfit Re: Dzwonek na większy biust IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.11.05, 14:45
      OMG... ciemnogród w 21 wieku pełną gębą, i to w Japonii!
    • toworzyszszmaciak "Teraz chce podbić zagraniczne rynki. Na pierwszy 15.11.05, 15:56
      ogień poszła Polska." - bardzo trafny wybór. Polska jest bardzo perspektywicznym
      rynkiem na tego rodzaju wynalazki.
    • Gość: M Czy dziś jest 1 kwietnia, a ja przespałam zimę??? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 15.11.05, 16:20
    • Gość: ROTFL !!! to ja chcę powiększenie piersi dla mężczyzn IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.05, 16:39
      nie ma to jak zarabiać na głupocie i naiwnosci, ale ok, skoro biznes idzie...
    • Gość: milosnicy muzyki Re: Dzwonek na większy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:52
      w takim razie na raka powinni umierac tylko wytrwali przeciwnicy wszelkich
      dzwiekow:P
    • Gość: dobrze poinformowa Gdyby głupota mogła latać... IP: *.ostnet.pl 15.11.05, 19:21
      Dzwonek dobry na biust, trąbka na kasie a gong na wacka...
    • 4litery Re: Dzwonek na większy biust 15.11.05, 19:39
      tego... no... to jest tańsze niż porshe :)

ale głupi ci rzymianie
      kwa kwa
    • Gość: Olaf Bo Polaczkom wszystko da sie sprzedać IP: *.rrserwis.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:41
      I nie potrzeba do tego warszawiaka.
      "Na Japończyka nie ma cwaniaka" jak niesie pieśń stara...
    • untochables Re: Dzwonek na większy biust 15.11.05, 21:10
      kaszpirowski 20 lat później i to z japoni
    • Gość: blodynka A czy silikon też od melodyjki urośnie? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.11.05, 22:22
    • Gość: paniusa gratulacje dla rodzimego przedsiebiorcy IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.11.05, 00:36
      ktory wymyslil ta historyjke i zacznie handlowac dzwonkami bo nie wierze w
      wybranie Polski na nastepny rynek zbytu tego "cudu", nie mogl znalezc innych
      oslow?
    • Gość: Maciej Dzwonek na większy biust - a może na penisa? IP: *.chello.pl 16.11.05, 08:22
      Hehehehe, a to cwaniak z tego zółtka... Ty;lko patrzeć jak wymyśli dzwonek na
      powiększenie fujarki, to zostanie miliarderem! Przecież Azjaci słyną z
      mikrofiucików, a i niejeden przedsatwiciel białej rasy zechce se powiększyć
      ponad "średnią europejską", hehehehe...
    • Gość: big boobs lover Taki dzwonek na powiększenie biustu to powinni u IP: *.proxyweb.net 16.11.05, 08:45
      nas w radiu puszczać.
    • jimmyjazz Cytując znany kabaret: B-Z-D-U-R-A b/t 16.11.05, 09:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka