sisgw 23.12.05, 08:53 Jak to fajnie: wigilia, chrzciny, antykomuznizm, szkoła oficerska. Nie ma jak poplątanie z pomieszaniem i cała tylko prawda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konzi Re: Święta z niespodzianką IP: 59.93.240.* 23.12.05, 09:27 A ja na swieta bede miec japonskie suszi, kostarykanska kasze z fasola, polskie placki zmieniaczane i niemieckie nie-wiadomo-co-ale-podobno-dobre :) www.mojeindie.marokoteam.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssila Re: Święta z niespodzianką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:15 A jo mom tradycyjno śląsko wilijo i innych nie chca. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacnąłbymkuszniere KUSZNIEREWICZ JEST PIĘKNY. CZY TO GEJ?? KTOŚ WIE?? IP: *.spray.net.pl 23.12.05, 15:36 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiutka WSPOMNIENIA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.12.05, 12:17 Wszyscy wspominają święta z dzieciństwa.. Jednak kiedy jest się dzieckiem najgłębiej przeżywa się święta. Później wszystko już przechodzi w rutynę. Ale miło mieć fajne wspomnienia :) Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: Święta z niespodzianką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:50 Kammel - do tej pory nie mogę wyjść z podziwu jak facet wpadł na ten pomysł? Trzeba chyba mieć w życiu dużo wolnego czasu (czego zazdroszczę) i sporo siana w głowie (tego już nie). Dobrze, że moda nie poszła dalej, bo mielibyśmy prezzydenta Kaczczyńskiego, marszszałka Tuuska, czy treneera Jannasa. Chociaż z drugiej strony ludzie jąkający się mieliby łatwiej, bo naturalniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armani KORA.....bez kory mózgowej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 13:42 ta pani zawsze ma coś do powiedzenia..ale nigdy nic mądrego. Głupia i zakompleksiona kobieta, która nadrabia miną i plecie głupstwa udając wyjątkową osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka Re: KORA.....bez kory mózgowej ! IP: *.onlink.net 24.12.05, 01:52 a co glupiego powiedziala Kora? I w czym widzisz jej zakompleksienie?Jak narazie to twoja wypowiedz jest najglupsza. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.zory Re: Święta z niespodzianką 23.12.05, 16:35 PawelB - on kiedyś się nazywał Kammel później zmienił nazwisko na Kamel, żeby nikt nie miał z nim problemów i teraz wrócił do starej wersji. a co do samego artykułu to poraziła mnie najwspanialsza wigilia mandaryny :| naprawdę zabawna i wzruszająca zarazem opowieść! a jaka długa! w sam raz na zimowe wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Choinka Re: Święta z niespodzianką IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 23.12.05, 13:45 A ja mam pytanie.Czemu "DIABLO" jest takim mwga wieśmakiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re: TATA BYL MILICJANTEM, JEST CZYM SIE CHWALIC? IP: *.chello.pl 24.12.05, 01:52 Boze ale to jest prostak i cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 Re: TATA BYL MILICJANTEM, JEST CZYM SIE CHWALIC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:57 a co łego w tym, że tata był milicjantem? w końcu dla niego to był tata, czyli pewnie najwspanialszy człowiek na świecie. czy dziecko interesuję czy tata jest milicjantem, czy nauczycielem. tatę sie kocha i tyle. poza tym piszesz, że nie ma się czym chwalić... a co, niby wszyscy policjanci wtedy to byli gnoje i mordercy? nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syf prlu [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 24.12.05, 04:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melchior Re: Święta z niespodzianką IP: *.chello.pl 24.12.05, 12:50 Ale ten Rutkowski to brzydal. Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 Re: Święta z niespodzianką 24.12.05, 13:17 tak patrze na te zdjecia i widze twarz kretyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfu kogo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 18:17 obchodzą świąteczne wynuzenia zomowca?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrzmot 007?!... IP: *.dyn.iinet.net.au 24.12.05, 18:21 ...sorry,wcale nie probuje ci schlebiac.Wrecz przeciwnie. Ty chyba miales to od dziecka... - nie pomogla ci nawet wczesna ,(owczesna)pomoc radziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Gdybym musiał, tylko na podstawie tych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 18:58 "relacji" wskazać kto jest żydem, zrobiłbym to natychmiast po przeczytaniu tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever Prezenty. 25.12.05, 08:05 Moja Mamusia tez miala swieta z niespodzianka. Podarowala mi super prezent!. Orginalna polska pilke z mistrzostw swiata w 74. Niestety .Tak bylem szczesliwy z prezentu ze przy wigilijnym stole pieknym strzalem z kapcia rostrzaskalem w drobny mak ulubiony krysztalowy wazon Mamusi.Uff. Ale pilka-prezent to bylo to. Teraz to tylko ten nie ogolony gosciu w czerwonej czapie i z worem na ramieniu cos ostatnio rzuca pod drapaka jakies takie "cienkie" prezenty. A to skarpetki, albo krawat(?). I temu inne podobne badziewie. Totalna kiszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 Re: Gdybym musiał, tylko na podstawie tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 19:00 a ja gdybym miała napisać kto tu jest największym burkiem, też nie miałabym z tym problemu - to własnie Ty. wygrałeś uścisk św. Mikołaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Święta z niespodzianką 25.12.05, 07:54 sisgw napisał: > Jak to fajnie: wigilia, chrzciny, antykomuznizm, szkoła oficerska. Nie ma jak > poplątanie z pomieszaniem i cała tylko prawda Co poradzisz, takie było życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo p.Rutkowski tylko może mieć takie pomysły i ma.... IP: 217.153.80.* 25.12.05, 18:01 ....dalej, w innej nieco formie. Niestety "wybitne" pochodzenie Odpowiedz Link Zgłoś