Dodaj do ulubionych

Święta z niespodzianką

23.12.05, 08:53
Jak to fajnie: wigilia, chrzciny, antykomuznizm, szkoła oficerska. Nie ma jak
poplątanie z pomieszaniem i cała tylko prawda
Obserwuj wątek
    • Gość: konzi Re: Święta z niespodzianką IP: 59.93.240.* 23.12.05, 09:27
      A ja na swieta bede miec japonskie suszi, kostarykanska kasze z fasola, polskie
      placki zmieniaczane i niemieckie nie-wiadomo-co-ale-podobno-dobre :)

www.mojeindie.marokoteam.com
      • Gość: ssila Re: Święta z niespodzianką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:15
        A jo mom tradycyjno śląsko wilijo i innych nie chca. ;)
        • Gość: Pacnąłbymkuszniere KUSZNIEREWICZ JEST PIĘKNY. CZY TO GEJ?? KTOŚ WIE?? IP: *.spray.net.pl 23.12.05, 15:36
          jw.
    • Gość: kasiutka WSPOMNIENIA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.12.05, 12:17
      Wszyscy wspominają święta z dzieciństwa.. Jednak kiedy jest się dzieckiem
      najgłębiej przeżywa się święta. Później wszystko już przechodzi w rutynę. Ale
      miło mieć fajne wspomnienia :) Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt :)
    • Gość: PawełB Re: Święta z niespodzianką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:50
      Kammel - do tej pory nie mogę wyjść z podziwu jak facet wpadł na ten pomysł?
      Trzeba chyba mieć w życiu dużo wolnego czasu (czego zazdroszczę)
      i sporo siana w głowie (tego już nie).
      Dobrze, że moda nie poszła dalej, bo mielibyśmy
      prezzydenta Kaczczyńskiego, marszszałka Tuuska, czy treneera Jannasa.
      Chociaż z drugiej strony ludzie jąkający się mieliby łatwiej,
      bo naturalniej
      • Gość: armani KORA.....bez kory mózgowej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 13:42
        ta pani zawsze ma coś do powiedzenia..ale nigdy nic mądrego. Głupia i
        zakompleksiona kobieta, która nadrabia miną i plecie głupstwa udając wyjątkową
        osobowość.
        • Gość: Calineczka Re: KORA.....bez kory mózgowej ! IP: *.onlink.net 24.12.05, 01:52
          a co glupiego powiedziala Kora? I w czym widzisz jej zakompleksienie?Jak
          narazie to twoja wypowiedz jest najglupsza.
      • leszek.zory Re: Święta z niespodzianką 23.12.05, 16:35
        PawelB - on kiedyś się nazywał Kammel później zmienił nazwisko na Kamel, żeby
        nikt nie miał z nim problemów i teraz wrócił do starej wersji.

a co do samego artykułu to poraziła mnie najwspanialsza wigilia mandaryny :|
        naprawdę zabawna i wzruszająca zarazem opowieść! a jaka długa! w sam raz na
        zimowe wieczory.
    • Gość: Choinka Re: Święta z niespodzianką IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 23.12.05, 13:45
      A ja mam pytanie.Czemu "DIABLO" jest takim mwga wieśmakiem??
    • Gość: szczupak Re: TATA BYL MILICJANTEM, JEST CZYM SIE CHWALIC? IP: *.chello.pl 24.12.05, 01:52
      Boze ale to jest prostak i cham
      • Gość: m824 Re: TATA BYL MILICJANTEM, JEST CZYM SIE CHWALIC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:57
        a co łego w tym, że tata był milicjantem? w końcu dla niego to był tata, czyli
        pewnie najwspanialszy człowiek na świecie. czy dziecko interesuję czy tata jest
        milicjantem, czy nauczycielem. tatę sie kocha i tyle.

poza tym piszesz, że nie ma się czym chwalić... a co, niby wszyscy policjanci
        wtedy to byli gnoje i mordercy? nie przesadzaj.
    • Gość: syf prlu [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 24.12.05, 04:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Melchior Re: Święta z niespodzianką IP: *.chello.pl 24.12.05, 12:50
      Ale ten Rutkowski to brzydal.
    • olex5 Re: Święta z niespodzianką 24.12.05, 13:17
      tak patrze na te zdjecia i widze twarz kretyna...
    • Gość: tfu kogo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 18:17
      obchodzą świąteczne wynuzenia zomowca?!?!
    • Gość: przegrzmot 007?!... IP: *.dyn.iinet.net.au 24.12.05, 18:21
      ...sorry,wcale nie probuje ci schlebiac.Wrecz przeciwnie.
      Ty chyba miales to od dziecka...
      - nie pomogla ci nawet wczesna ,(owczesna)pomoc radziecka.
    • Gość: znawca Gdybym musiał, tylko na podstawie tych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 18:58
      "relacji" wskazać kto jest żydem, zrobiłbym to natychmiast po przeczytaniu tekstu.
      • beer_forever Prezenty. 25.12.05, 08:05
        Moja Mamusia tez miala swieta z niespodzianka. Podarowala mi super prezent!.
        Orginalna polska pilke z mistrzostw swiata w 74. Niestety .Tak bylem szczesliwy
        z prezentu ze przy wigilijnym stole pieknym strzalem z kapcia rostrzaskalem w
        drobny mak ulubiony krysztalowy wazon Mamusi.Uff.
        Ale pilka-prezent to bylo to. Teraz to tylko ten nie ogolony gosciu w czerwonej
        czapie i z worem na ramieniu cos ostatnio rzuca pod drapaka jakies
        takie "cienkie" prezenty.
        A to skarpetki, albo krawat(?). I temu inne podobne badziewie. Totalna kiszka.
      • Gość: m824 Re: Gdybym musiał, tylko na podstawie tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 19:00
        a ja gdybym miała napisać kto tu jest największym burkiem, też nie miałabym z
        tym problemu - to własnie Ty. wygrałeś uścisk św. Mikołaja!
    • ufo54 Re: Święta z niespodzianką 25.12.05, 07:54
      sisgw napisał:

> Jak to fajnie: wigilia, chrzciny, antykomuznizm, szkoła oficerska. Nie ma jak
      > poplątanie z pomieszaniem i cała tylko prawda

Co poradzisz, takie było życie.
    • Gość: olo p.Rutkowski tylko może mieć takie pomysły i ma.... IP: 217.153.80.* 25.12.05, 18:01
      ....dalej, w innej nieco formie. Niestety "wybitne" pochodzenie
      • ciagciulaciag Rydzyk przynosi pod choinke moherowe berety! 25.12.05, 23:01
        • ciagciulaciag Lezy Begerowa pod choinka. Lubie takie prezenty! 25.12.05, 23:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka